|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
fajnie zasnął
![]() pediatra oglądał gardełko i nic nie powiedział na te plamy? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2011-03-11 o 14:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zadomowienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
karenina19 Biedny Andre
![]() Joasiu właśnie dałam małej makaron różnego rodzaju i owsianke ![]() Najpierw brała do buzi chyba myślała, że dałam jej coś do jedzenia a nie do zabawy ![]() ![]() simpatica straszne ![]() Kupiliśmy pampki ostatnio i kurde wszystko przesikuje i kupki też. Mam wrażenie że te gumki nie trzymają ![]() Oj też musze małej zrobić porządki w szafce i zmierzyłam małą ma 79cm. Nie wiem czy dobrze zmierzyłam bo się wierciła. Musze kończyć bo mała mi szaleje po łóżku zachwilę coś narobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Biedactwo,mam nadzieje ze szybko znikna
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
noo, wreszcie was troszke nadrobiłam gaduły
![]() Kamila, jak lekarz tego nie zauważył? Chyba, że dopiero dziś mu się zrobiły ![]() ![]() tarasiu, ale fajne ubranka upolowałaś ![]() ![]() ale dzięki joaśce tez lece do lidla w pon po majtochy z koszulkami ![]() Gucia, fajnie że się pokazałaś, rób to częściej jak Ci czas pozwoli ![]() ![]() no i tsunami tragedia, nie wyobrażam sobie życia w miejscu zagrożonym takimi kataklizmami... Konspi,podziwiam cierpliwość do takich zabaw, ja pedantka bym zwariowała ![]() tż wczoraj wrócił, wreeeeeszcie ![]() zaraz się biore za porządki i chyba upieke ciasto drożdżowe żeby rozładować stresy ![]() ![]() aaa, wspominałam wam o tym sprzedawcy na all, minał miesiac i nic mimo tel, maili itd - wystawiłam dzis negatywa i napisalam, ze zglaszam sprawe na policje - od razu 2 maile i napisał, że niby wysłał 25.02.. jaaasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ostatnio nie mam weny... podczytuję Was regularnie, ale jestem przybita i nie w sosie więc się nie odzywam.. dodatkowo w końcu przyszła wywołana pierwsza @ (dziś pierwszy dzień) więc dodatkowo zdycham... do milszego..! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a ja z takim szybkim pytankiem :
chyba konspi dawała przepis na kluseczki z białego sera - jak się te cuda robiło ? pamiętacie może ??? kareninka - biedny Anndre ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- juz znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
lucky1910 mnie się właśnie kończy
![]() simpatica ja bym chciała zmienić na tańsze, ale przy każdej zmianie pieluch na inne to małej coś wychodziło np.odparzenia , rumień i niestety musimy dalej mieć pampersy. Te co teraz mamy to chyba felerne bo co sika to one nie trzymają robią się ciężkie i uciekają bokiem. Poprostu nie trzymają ![]() ![]() tarasiu super te ubranka, mnie się kiedyś udało ale to tylko dwa razy sweterk i dzinsy ![]() gucia6 ale super ![]() Konspi z budyniem i kisielem hmm... pewnie mój pies by jej spokoju nie dał a jej by się to podobało ![]() Ola teraz to niech się wypcha ten facet z all miesiąc czekać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Czy któraś z Was kupowała książki na temat nocnikowania ![]() Mamie na ratunek. Nauka korzystania z nocnika Jak nauczyć dziecko korzystać z nocnika w 7 dni
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2011-03-11 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Karenina możesz posmarować aphtinem ale jak jest sporo tego to na recepte nystatyna bardzo dobra jest
![]() Ela wyślij na priv. Miałam pobuszować za używkami na all ale powstrzymam się do następnego miesiąca, bo w niedziele na te urodziny 2jki dzieci idziemy i prezenty trzeba było kupić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
witajcie mamusie
![]() wpadłam się tylko przywitać ja niestety mam dużo spraw do załatwiania, dziś wkoncu spisaliśmy umowe u notariusza bo kupcy na mieszkanie załatwili sobie kredyt nareszcie ![]() my czujemy się dobrze. wszyscy zdrowi Agusia również ![]() a maluszek w brzuszku kopie i wierci się ogromnie ![]() ![]() ![]() dla Was chorowitków dużo zdrówka, lece jeszcze pooglądać zdjęcia śliczności waszych
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Co do pampków ja nie zmeiniam już, bo własnie albo przesikiwał, albo go obciearały, albo uczulały. Czasem w dzień zakładam mu na przemian pampersy i te nowe happy jesli są gdzieś taniej... bo są fajne ale i tak do pampków się nie umywają a na lato napewno jedynie pampki...Mnie dziwi np. jak znajomi mi pociskają, że Dady sa jak pampersy a nawet lepsze...też je kupowałam i nie są złe ale do pampersów też im bardzo daleko...zresztą uczulały Piotrka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Rozeznanie
|
karenina - przynajmniej wiesz, że wszystko czyste
![]() ![]() gucia - przyjemnych zapachów nie czujesz, ale tych nieprzyjemnych też nie - tyle dobrze ![]() ![]() wywa - ja chyba aż tyle ciuchów nie mam. Przynajmniej spodni... Ale i tak nie wiem gdzie pomieszczę ![]() elalank - to chyba musimy kiedyś pójść razem ![]() ![]() maria - to wzrost mniej więcej jak moja. Co do owsianki, to fajna zabawa? Pies na pewno był zadowolony ![]() olalicious - przynajmniej na coś się przydałam - oby tylko nie wykupili wszystkiego o 8:01... Co do allegro, to ja też czekam już dłuższy czas na rzecz zakupioną u jednego gościa... Zobaczymy jak się to rozwinie ![]() lucky - trzymaj się ![]() xpressja - nie wiem jaki to przepis, ale też chętnie się dowiem maria - u nas też tylko pampersy się sprawdzają. Żadne inne. Już przestałam szukać. Zamiast tego, zacznę małą uczyć korzystania z toalety. Wtedy wyjdzie najtaniej i najzdrowiej ![]() Postanowiłam wkleić te zdjęcia, które mam już zrobione. Niestety ubrania nie są wyprasowane (prasuję wtedy, kiedy ubieram) i nie wyglądają tak ładnie, ale naprawdę są jak funkiel nówki nie śmigane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Rozeznanie
|
c.d.
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Rozeznanie
|
Póki co tyle. Reszta jak wyschnie
![]() Edytowane przez jo@śka Czas edycji: 2011-03-11 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Joaśka łupy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Joaśka super ubranka, czerwona kamizelka jest rewelacyjna, sama bym taka nosiła;-)))
Aniulka zazdroszczę Ci tej przeprowadzki, u mnie dopiero projekt zakupi9ony Ola ja tez mam kłopot z All, czekam ponad miesiąc na rajstopki wrr Zebra,Maria, Simpatica ja używałam pampów, ale nie było ostatnio w promocji tych zielonbych to kupiłam pomarańczowe- są na jedno siknięcie, więc kupiłam Huggiesy i są ok, nigdy nie narzekałam Lucky ![]() Karenina a wiesz,że kiedyś na aftki polecano smarowanie pieluszką, w którą dziecko nasika ![]() ![]() ![]() Na szczęście u Karola tego nie ma, ale owszem jest to trochę bolesne dla dziecka ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Joaśka płaszczyk przepiękny, czemu mnie nie była w życiu pisana dziewczynka? A córeczka cudna ![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() Edytowane przez wywa Czas edycji: 2011-03-11 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Jo@ska ten płaszczyk i bluzeczka w paski mnie urzekły
![]() ![]() ![]() ~~ Moja śpi sobie już słodko i wiecie, wziełam ją dzis specjalnie do łóżeczka zeby sprawzic czy wczorajsze zasypianie przy książeczce to "niechcący" ale jednak nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Wywa huggisy wszystkie próbowałam łącznie z tymi premium mi je przesikiwał... i to nagminnie...dziękuje 5 razy dziennie przebieranki urządzać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Karol też dziś zasnął szbciutko, ale miał dzień pełen wrażeń, najpierw to pobieranie krwi, potem architekt, potem nowa zabawka, a na koniec impreza i goście;-)
Wstawiam zdjęcia mojego małego pilota, strasznie mi sie podoba w tej kurteczce, trzecie zdjęcie już u dziadków, książę wchodzi do domu ![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Zebra ja nie mam do nich zastrzezeń. Ubieram na noc, a pomarańczowe pampersy tylko w dzień i to nie na spacery, bo one fatalne są jakieś.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Rozeznanie
|
zebra - ja robiłam dwa podejścia: pierwsze jak szłam z mamą z miasta - ja sznupałam, a mama pilnowała Millki na zewnątrz, a potem zamiana. Drugie podejście zrobiłyśmy popołudniu - zostawiłyśmy małą z moim tatą. Byłyśmy dwie godziny, ale to mało, bo sobie zdążyłam kupić niewiele.
wywa - zawsze masz szansę spróbować jeszcze jeśli chodzi o córeczkę... A tak naprawdę, to chłopaki są fajne i ciuchy chłopięce cudne... Karol to bardzo przystojny pilot ![]() simpatica - trochę strojnisią jest.... ale bardziej zbójką, uwielbiającą wygłupy wszelkiego rodzaju ![]() No to idę spać, bo jutro Mi pewnie obudzi się o 6 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam szans na wypoczynek w weekend ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzien dobry ![]() Ja wczoraj nie mialam sily na czytanie, katar mam jak byk oddychac nie mam jak ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
zdobycze swietne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Madzia zapomniałam wczoraj napisać, że ładnei Cie synuś zrobił
![]() Wywa pięknie mu w kurteczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||||
Zakorzenienie
|
dżem dobry ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ~~~~~~~~~~ A u nas dziś taka ładna pogoda sie zapowiada ze może skuszę się wyjśc z Oleńką na kilka minut na dwór? oczywiście w południe ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
joasiu śliczne ciuszki upolowałaś
![]() Pięknie wygląda w tym płaszczyku ![]() dzięki za książkę chyba też coś zakupie wywa no proszę jaki przystojniaczek ![]() ![]() co do pampersów to dla mnie najlepsze są niebieskie ![]() simpatica oby tak dalej z zasypianiem ![]() ![]() jak nie ma gorączki to ja bym poszła Ide robić zupkę potem na spacerek bo piekna pogoda 15 st.
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2011-03-12 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
U nas też pogoda bajka
![]() Piotrek usnął mi na kolanach przy mućce Tż-ta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
wysłałam Olkę z Tż-tem na spacer bo normalnie grzech nie wyjśc a ja... idę sprzątac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
A my wlasnie wrocily ze spacerku, Kamilka sie bawi bo zrobilam wymiane zabawek i wszystko takie nowe jest
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.