|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Toniu kochanie gratuluje
![]() ![]() ![]() wszystkim niecierpliwym w efektach donosze, że moje cycki urosły po trzech miesiącach, nawet nie wiedziałam ale właśnie do kostiumu zmierzyć się musiałam i tak wyjściowo było 73/86 miesiąc po operacji 72/90 dziś jest 71/93 ![]() zdziwienie wielkie, może niech już nie rosną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- viva jak wejdziesz na beauty i poczytasz o nim opinie to jego stały numer, że problemu i różnic nie widzi ![]() na razie bądźmy dobrej myśli, będziemy sie denerwować za trzy miesiące jak nie pójdzie to w dobrym kierunku. napisz prosze na priva do Mya Diva i prześlij jej zdjecia niech obejrzy i napewno coś mądrego doradzi. dla mnie powinnaś nosić pas żeby pomóc temu cycuniowi.
#7922 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
Na początek GRATULACJE DLA NASZEJ TONI ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o spanie to naprawde na poduchach w pół siedząco , ![]() a jak boli to możesz sobie pomóc KETANOLEM w żelu smarująć plecki i kręosłup(TŻ SMARUJE OCZYWIŚCIE) -naprawdę pomaga i ulga znaczna jeszcze raz gratuluje Nasza VIOLA ma dziś swój dzień, teraz z pewnością już śpi tak więc trzymam kciuki ,a włąściwie niepotrzebnie bo przecież jest w dobrych rękach ,ale tak trzdycyjnie pozaciskam ![]() ![]()
#7923 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
Dziękuje dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7925 | ||
Raczkowanie
|
Donosze, że w tym tygodniu w Tchibo są staniki sportowe. Widziałam dwa modele i wydają się całkiem porządne ale może niech się ktoś mądrzejszy wypowie. http://www.tchibo.pl/Biustonosz-spor...400012479.html
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7926 |
Raczkowanie
|
Wiolu trzymam mooooocno!!!
Toniu nie wiem czy to pomoże, ale kupiłam sobie taki zagłówek podróżny na allegro, żeby móc w ogóle spać na siedząco. Ja kompletnie nie potrafię spać na plecach, tego się boję najbardziej i już się zabezpieczam na zaś. Zagłówka dmuchanego nie polecam, ale ten jak najbardziej: http://allegro.pl/travel-blue-230-za...tml#tabsAnchor jest wypchany mini kuleczkami, układa się bardzo fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do rozmiaru - to czekam te magiczne 3 miechy - może jeszcze z tego coś będzie więcej, bo w ciuchach na razie to sie gubie -nie widac za bardzo ycka. Wszyzscy mysleli że będą wieeksze ![]() Pisze z tajniaka w robocie - moga byc błędy ![]()
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-22 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oto jaki mi babki z Galerii zaproponowaly: http://allegro.pl/triumph-sportowy-b...085733994.html jest on typowo sportowy, trzyma mocno, ale nie widzę aby przybliżął. Widziałam dzisiaj na allegro ten PLAIN, to ten tak? http://allegro.pl/triumph-mamabel-pl...118726789.html tylko musialabym kupić 70C i 70D, bo nie wiem który będzie odpowiedni. Jak byłam w Triumphie to mierzylam miseczki C-D. Jezlei możesz to będę bardzo wdzięczna za zdjęcia na moją skrzynkę jak wygladają twoje piersiątka w tym staniczku. Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź (nie mogłam wysłac do Ciebie prywatnej wiadomości ![]()
![]() |
#7929 |
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewuszki a ja mam mały problem. Chodzi o to, że ja nie mam koszulek zapinanych ani zasuwanych, wszystko przez głowe. Może mam dwie, ale eleganckie i nierozciągliwe a większe cycki jak mam teraz za cholere nie wejdą do nich:/ Zrobiłam przegląd garderowy w Polsce i tutaj też, mamy ciuchy nawet przepatrzyłam:/ Tu w Belgii po sklepach zaczynam się rozglądać i też nic takiego znaleźć nie mogę.
Mój synek to mi ładny numer wyciął. Poszłam robić pranie i dzwoniłam do mojej szwagierki też przy okazji. A mój młody zamknął mnie na klucz od zewnątrz w tym pomieszczeniu i prawie godzine tam siedziałam. Niezłą dziecko miało frajdę. Ale moja szwagierka to mnie zaskoczyła i to bardzo pozytywnie. Wariatka to już piszczy, że ona chce te moje nowe cycunie oglądać, cieszy się jak dziecko, chwilami to miałam wrażenie, że nawet bardziej jak ja co raczej jest niemożliwe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja w rodzinie nie mam żadnych innych kobiet prócz swojej mamy która tez ma mikrusowaty biust wg mnie i się do niej śmieje czasem żeby sobie coś wszczepiła :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7931 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
kicia_nh a może poszukaj czegoś w internecie?
A Twój synek to cwaniaczek heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7932 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny jest z niego cwaniak
![]() ![]() Darling dziękuję, w sumie nie pomyślałam o tym. Albo też tych moich kochanych szwagierek się popytam, może cosik takiego mają. Ja ogólnie mam dużo ciuchów i więcej nie potrzebuje, więc zakup byłby wyłącznie na kilka dni po operacji. Ise to wyciągnij mame, razem na stole się położycie:P:P Oj to pewnie macie w rodzince jakieś szczególne względy skoro tylko dwie babki jesteście ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-22 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#7933 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7934 |
Zadomowienie
|
Ise ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7935 |
Rozeznanie
|
powiedziałam mamie..bardzo fajnie to przyjęła... ale tacie nie powiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7936 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie ![]() Własnie wracam z silowni i padam choc sie oszczedzałam ale fajnie dawno tam nie bylam duzo nowego sprzetu i pan trener ![]() Wiola POWODZENIA! |
![]() ![]() |
![]() |
#7937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mamie ciężko w to uwierzyc wszystko ale też akceptuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7939 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też zawsze powtarza, że też kiedyś nie miała dużego biustu ![]() I myślę wtedy dokładnie to samo co Ty - ale nie miałaś takiego kształtu ![]() Co do informowania o operacji - ja od kilku lat trąbię, że jak będę miała pieniądze, to robię sobie cycolki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7941 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7942 |
Zakorzenienie
|
Mam trochę przetarty szlak, bo żona kuzyna robiła sobie biuścik
![]() A mam takie pytanko: po ilu latach trzeba wymieniać implanty? Na ile lat macie spokój? Bo w internecie znalazłam tyle różnych wersji, że nie wiem na co patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7943 |
Rozeznanie
|
o.. http://www.volumbust.pl/index11m.html to cholerstwo jadłam. i jak pod koniec 20dniowej kuracji miałam napięte piersi to się cieszyłam jak małe dziecko... a okazało się, że jestem przed okresem
![]() kurde.. chciałabym sobie cycuszki pooglądać ale lekarz powiedział, że mam na razie do poniedziałku ani pasa ani stanika nie zdejmować. i trochę mnie martwi to, że ten pas mam tak założony, że jedną pierś pcha do góry a jedną w dół.. boję się, że się skrzywią przez ten tydzień |
![]() ![]() |
![]() |
#7944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co pasa to za bardzo Ci nie doradzę bo mój pchał obydwa cycuchy w dół...
![]() |
#7945 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny!
Dołączam do Was na forum teraz, chociaż podczytuję was od kilku miesięcy. Operację miałam 07.02 - wiec jestem teraz praktycznie 2 tygodnie po operacji. Toniu - ja swoje piersi dopiero zobaczyłam w 12 dniu - po zdjeciu szwow - wiadomo ze wczesniej byłam ciekawa jak one wygladaja, zwlaszcza ze mialam jakies krwiaki na bokach i obrzeki, ale to inna historia... Jednak miło sie rozczarowałam jak zobaczyłam piersi, fajne, okragłe, blizny juz mogłam smarowac. Na poczatku tez myslałam ze nie bedzie rewelacji z rozmiarem, ale gdy przymierzyłam bikini - to jest cudnie. Wczesniej zero piersi teraz D. A co do staników to na noc mam ten: http://allegro.pl/triumph-sportowy-b...085732306.html juz po drugim tygodniu go mogłam nosic, wczesniej po operacji dostałam taki hiszpanski stanik i pas na piersi - taki pas który po prostu byl wyciety jakby z elastycznego bandazu. Teraz po 2 tyg. mogę stwierdzic ze juz piersi mnie nie bola az tak, jakos w nocy spie - chociaz bol plecow na poczatku byl tragiczny... teraz jest lepiej ale swoje przeszlam... Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7946 |
Raczkowanie
|
KAMILUWA właśnie wysłałam zaproszenie
![]()
#7947 |
Raczkowanie
|
A propos piersi, ale trochę z innej beczki,
moja starsza córcia pokazała mi przed chwilą, wychodząc z kąpieli, że jej zaczęły piersi rosnąć...tzn takie grudki pod sutkami jej się zrobiły... no to szał okresu dojrzewania zaraz mnie dopadnie, poza tym szok, dopiero ją w beciku przyniosłam ze szpitala a już minęło 10 lat i lada chwila ona w staniku będzie śmigać. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7948 |
Zadomowienie
|
Rodzynki proszę o przyjęcie mnie do swojego grona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7949 |
Wtajemniczenie
|
Gipsy modele bardzo fajne ale miseczki małe mają, chyba tylko Ty skorzystać możesz
![]() ![]()
#7950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Joasiu- całkiem pokaźne te Twoje panienki. Ja też mam 93 w biuście. ![]() Jutro mam wizytę kontrolną zobaczymy czy wszystko ok.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.