Wszystko o Avonie 3 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-27, 08:12   #781
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam prośbę odnośnie tej torby beatrice za 39,90 ...
Czy ona jest bardzo pojemna i czy ma jakieś przegródki w środku, a przede wszystkim czy można ją nosić na ramieniu, czy raczej jest "do ręki".

Przyglądnęłam się jej dokładniej i może bym wzięła, jeśli będzie na ramię Bardzo proszę o opinie (fotek już nie potrzebuję bo oglądałam).
Ja bez problemu noszę tą torebkę na ramieniuproblem może być co najwyżej przy grubej kurtceco do pojemności też jestem zadowolona-mam tendencje do noszenia różnych rzeczy w torebce(w tym katalogi, książka i różne inny pierdoły )
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 08:53   #782
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Mam pytanie. Moja mama jest fanką Pełni rzęs - bardzo sobie chwali ten tusz i zamawia go już dość długo. Ostatnio zamówiła i mówi że jest beznadziejny, źle sie nakłada, maże sie jak smoła i po południu osypuje sie z rzęs i robi czarne kręgi pod oczami.. To może być jakaś felerna seria, felerny egzemplarz? Zamówię teraz i zobaczymy czy będzie lepszy,jak będzie lepszy to tamten oddam, a jak nie to oba.. Ale chciałam spytać, czy któraś z Was miała ostatnio podobne doświadczenia?
Stary 2008-02-27, 09:00   #783
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Moja mama jest fanką Pełni rzęs - bardzo sobie chwali ten tusz i zamawia go już dość długo. Ostatnio zamówiła i mówi że jest beznadziejny, źle sie nakłada, maże sie jak smoła i po południu osypuje sie z rzęs i robi czarne kręgi pod oczami.. To może być jakaś felerna seria, felerny egzemplarz? Zamówię teraz i zobaczymy czy będzie lepszy,jak będzie lepszy to tamten oddam, a jak nie to oba.. Ale chciałam spytać, czy któraś z Was miała ostatnio podobne doświadczenia?
ja ostatnio zamawiałam i wszystko jest w porządkumoże trafił ci się faktycznie jakiś ferelny egzemplarz
Stary 2008-02-27, 09:01   #784
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Nie aż tak, ale zauważyłam, że na początku używania strasznie dużo się go nabiera i najlepiej troszkę wytrzeć ... ale to na samym początku, później chyba jest mniej rzadki.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 09:50   #785
patusia22
Zakorzenienie

pytanie do osób posiadających mini-masażer- czy warto go kupic??
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 10:16   #786
illusija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie illusija za fotkę lakieru Femme. Szkoda, że nei jest bordowy.. liczyłam, że będzie... chyba zwrot zrobię. Buzi
(
Proszę bardzo
Ale zanim zwrócisz to go sobie wypróbuj. Ja z nim też miałam małą przygodę. Klientka chciała kolor wiśniowy. Z kolei inna klientka kiedyś kupowała ten Femme i mi maznęła na kartce. Na tej kartce on wyglądał jak śliczny wiśniowy, więc go poleciłam. Trochę mi mina zrzedła, gdy go zobaczyłam, od razu skrobnęłam maila do klientki, że ten kolor to jednak nie jest wiśniowy.
Ale co się okazało? Klientce się bardzo spodobał Może więc faktycznie po pomalowaniu wygląda lepiej?
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 11:06   #787
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
pytanie do osób posiadających mini-masażer- czy warto go kupic??
Jak dla mnie to bardzo warto go kupić, osobiście go nie stosowałam na nogi albo na brzuch bo za bardzo nie mam sie czego pozbywać, ale jak tak sie niem pojezdzi po pleckach to suuuper jest ale myśle ze na nogi i takie tam też będzie fajny
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 12:50   #788
aiso87
Rozeznanie

wiecie co?poprostu masakra! wyglada na to,ze nawet nei złożę zamówienia z k03 narazie mam moje nieduże zamówienie i koleżanki na 40 zł . Dziś składam i część dziewczyn sie jeszcze nei odezwała,ale chyba skończy się na zakupach w coku. a nie chcę podbijać 2 torbami,bo to już bezczelne by było.
cóż,bywa i tak.

oj,z amerykańskiego katalogu podobaja mi sie pędzelki, ładne kolory błyszczykó do ust ze str 38 (wiecej różu),hyrda-radiance z spf30, jak zwykle kosmetyki Mark, fajne jogurtowe żele pod prysznic naturals i fajne mini błyszczki za bezcen!!no oby i u nas takie były i też tak relatywnie tanio!!!

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 15:53   #789
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Ja uzywam od paru dni. Jestem bardzo zadowolona. W k4 nie wezme bo nie lubie avonowych preparatow do oczu ale w k5 moze sie skusze na nastepny.
Doborze sie naklada, nie walkuje. Co do krycia - nie wiem.
dziękkuję za info

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
A czy to nie jest ten stary podkład tylko, że w nowym opakowaniu??

Nie wiem czemu, ale wydaję mi się że wiekszość nowości w kolejnych katalogach opiera się głównie na zmianie opakowań
to wielce prawdopodobne, mam jednak nadzieję, że ulepszyli trochę formułĘ, a nie ograniczyli się do zmiany opakowania

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 16:31   #790
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
hmm bede jutro w biurze i moge zobaczyc jak z innymi wiem ze maja 3 z nich do ogladniecia i na pewno ten jasny rozowy i u mnei na rece wygladal bardzo jasno z drobinkami jak na ustach w kat 04 zobacze ta reszte i napisze moje wrazenia czy reszta te zma drobinki i jakie kolorki widzialamale to bede jutro dopiero
Czekam z utęsknieniem na Twoją relację

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W "papierach" jest napisane ze te zdjęcia przedstawiąją kolor na ustach - podejrzewam więc że są one dosyć przejrzyste a ostateczny kolor bedzie bardziej zalezał od naturalnego koloru ust.(zreszta zawsze kolor ust odgrywa rolę w efekcie szminki czy blyszczyka, ale jesli mazidło jest przejrzyste- to tym bardziej)
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
Witajcie Avonki,

czy któraś testowała już nowy idealnie trwały podkład perfect wear Na KWC jeszcze nie ma recenzji, a jestem jego ciekawa. Czy dobrze kryje, bez efektu maski, czy jest dobry do cery mieszanej /czyli czy na policzkach nie widac przesuszonej skóry/, czy jest w miarę trwały. Będę wdzięczna za opinie, kończę teraz mój podkład i chętnie wypróbuję cos nowego.
Jak dla mnie nic nowego - w porównaniu ze starą wersją...
Efektu maski nie ma i nie przesusza policzków (tych suchych miejsc ze strefy T). Co do trwałości - średnia aczkolwiek dobra.

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Dziewczynki co z tą of nettodo 5 i 6? jest może, macie, mozecie zeskanowac?

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
A czy to nie jest ten stary podkład tylko, że w nowym opakowaniu??

Nie wiem czemu, ale wydaję mi się że wiekszość nowości w kolejnych katalogach opiera się głównie na zmianie opakowań
Dokładnie, również tak myślę.

Cytat:
Moja koleżanka też się tak nacięła - może rzeczywiście to jakaś wadliwa seria.
Pochwalę się, że właśnie zaczynam testować SuperShock.
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 16:53   #791
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
.

oj,z amerykańskiego katalogu podobaja mi sie pędzelki, ładne kolory błyszczykó do ust ze str 38 (wiecej różu),hyrda-radiance z spf30, jak zwykle kosmetyki Mark, fajne jogurtowe żele pod prysznic naturals i fajne mini błyszczki za bezcen!!no oby i u nas takie były i też tak relatywnie tanio!!!
no, mnie to i dużo więcej. Dla dzieciaków mają taki asortyment ,że na pewno nie miałabym problemów z upominkami. Mogliby u nas wprowadzić coś dla małych kobietek, choćby pomadki ochronne. Wątpię czy u nas będzie taki full wypas ale pomarzyć można.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 17:02   #792
emi26
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Wszystko o Avonie 3

Witam Was Dziewczynki Mam WIELKĄ prośbę,pomóżcie mi i poradzcie coś na moje ROZDWAJAJĄCE się paznokcie.Nigdy takiego problemu nie miałam a od jakiegoś czasu zauwazyłam że strasznie zaczynają mi sie rozdwajac wszystkie paznokcie.
Dziekuje ślicznie i pozdrawiam.
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 17:06   #793
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczynki Mam WIELKĄ prośbę,pomóżcie mi i poradzcie coś na moje ROZDWAJAJĄCE się paznokcie.Nigdy takiego problemu nie miałam a od jakiegoś czasu zauwazyłam że strasznie zaczynają mi sie rozdwajac wszystkie paznokcie.
Dziekuje ślicznie i pozdrawiam.

ja polecam odżywkę Strong Results - naprawdę działa!
właśnie na nowo zaczęłam kurację, długo już jej nie używałam a paznokcie są w kiepskiej kondycji. Mam nadzieje, ze do wiosny zapuszczę trochę pazurki

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 17:15   #794
mała82
Zakorzenienie

A ja jednak zamówiłam te torebki i nie przyjdą Nie mam też płynu dą kąpieli my moment i szminki glass refl. whisper ze stron wyprzedażowych.
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 17:47   #795
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

ja polecam odżywkę Strong Results - naprawdę działa!
właśnie na nowo zaczęłam kurację, długo już jej nie używałam a paznokcie są w kiepskiej kondycji. Mam nadzieje, ze do wiosny zapuszczę trochę pazurki
Zgadzam się w 100% Odżywka Storng Results jest po prostu the best. Trzeba tylko regularnie kilka razy dziennie malować nią pazurki ok. tygodnia (lub dłużej). Efekt gwarantowany na dłuższy czas
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 17:58   #796
kamilciaop
BAN stały

Dziewczynki kochane powiedzcie biednej ze nie oszalala
Widzialam w ktoryms katalogu zel/balsam/spray truskawkowy i nie mam pojecia teraz w ktorym...czy najnowszym czy poprzednim...heeelp
kamilciaop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 18:00   #797
Ktosia79
Raczkowanie

[QUOTE=emi26;6728612]Witam Was Dziewczynki Mam WIELKĄ prośbę,pomóżcie mi i poradzcie coś na moje ROZDWAJAJĄCE się paznokcie.Nigdy takiego problemu nie miałam a od jakiegoś czasu zauwazyłam że strasznie zaczynają mi sie rozdwajac wszystkie paznokcie.
Dziekuje ślicznie i pozdrawiam.[/QUO

Hej, hej..
co do paznokci, to mogę zaproponować mini kurację z kapsułek z witaminą a+e. Sama mam problemy z rozdwajającymi się paznokciami (strasznie to wyglądało), ale koleżanka poradziła mi,bym przed np. malowaniem paznokci, wcierała w płytki płynną witaminę a+e z takiej jednej przekłutej kapsułki. Jedna kapsułka wystarcza na wszystkie paznokcie ;-) Sama tak obecnie robię co dwa-trzy dni.. efekty widać,a i paznokcie szybciej rosną...
Później można już stosować którąś z odżywek avonu (też je stosuję)..ale w "krytycznych" przypadkach, ta kuracja niezwykle pomaga...

pozdrawiam
(sorki,że nie jest to post bezpośrednio o avonie)
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 18:57   #798
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
Napisane przez kamilciaop Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane powiedzcie biednej ze nie oszalala
Widzialam w ktoryms katalogu zel/balsam/spray truskawkowy i nie mam pojecia teraz w ktorym...czy najnowszym czy poprzednim...heeelp

Katalog 5/2008
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 19:10   #799
gabipati
Zadomowienie

Mam pytanko! Czy gdy złoże zamówienie w 3 terminie z k03 i jednocześnie z k04 , to wyślą mi to w jednej paczce czy też to zamówienie z k04 zrealizują w trakcie jego obowiązywania.
Nie wiem co mam zrobić? Uzbierałam już z k03 zamówień na te 600zł i ciągle ktoś coś jeszcze domawia a z k04 tak pięknie nie będzie więc chciałabym to przerzucić na k04 ale muszę dostać produktu wraz z dostawą z k03.Jak mam to zrobić .
Czy któraś z Was już tak kombinowała?
Stary 2008-02-27, 19:17   #800
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Mam pytanko! Czy gdy złoże zamówienie w 3 terminie z k03 i jednocześnie z k04 , to wyślą mi to w jednej paczce czy też to zamówienie z k04 zrealizują w trakcie jego obowiązywania.
Nie wiem co mam zrobić? Uzbierałam już z k03 zamówień na te 600zł i ciągle ktoś coś jeszcze domawia a z k04 tak pięknie nie będzie więc chciałabym to przerzucić na k04 ale muszę dostać produktu wraz z dostawą z k03.Jak mam to zrobić .
Tak się raczej nie da. Z K4 dostaniesz paczkę tydzień później. Chyba, że zamówisz na COK, to chyba będzie trochę szybciej, ale na pewno nie tego samego dnia co dostawa z III terminu K3.
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 19:41   #801
MartaS1992
Raczkowanie

A ja mam troszke inne pytanie... Na jakiej zasadzie(jak) płacicie kartą AVON??
MartaS1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 19:50   #802
missurwis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
W poprzedniej kampanii złożyłam zamówienie w ostatnim dniu obowiązywania katalogu (z dostawą na cok) i policzyli mi to na następną kampanię. Byłam do przodu w obecnej kampanii o 250 zł
missurwis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 20:01   #803
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

u mnie braków nie ma z 03, jedynie błyszczyki z internetowej nie przyjdą, z wyprzedaży przyjdzie kulka antypersp.

zamówiłam sobie podkład perfect z demo - mam nadzieję że za bardzo nie zmienili formuły bo mi on odpowiada.

Co do odrzywki strong results - na mnie ona nie działała - ale ja od zawsze miałam problemy z paznokciami i im trzeba coś mocniejszego - w moim wypadku działały tabletki ze skrzypem a odkąd jestem w trzecim trymestrze ciąży (i nie mogę tych tabletek brać) to jest coraz lepiej - więc polecam tą metodę
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 20:20   #804
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
Tak się raczej nie da. Z K4 dostaniesz paczkę tydzień później. Chyba, że zamówisz na COK, to chyba będzie trochę szybciej, ale na pewno nie tego samego dnia co dostawa z III terminu K3.
dzięki mała82.Niestety COK odpada bo za daleko.
Stary 2008-02-27, 20:45   #805
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
Czekam z utęsknieniem na Twoją relację

Dziękuję

Jak dla mnie nic nowego - w porównaniu ze starą wersją...
Efektu maski nie ma i nie przesusza policzków (tych suchych miejsc ze strefy T). Co do trwałości - średnia aczkolwiek dobra.

Dokładnie, również tak myślę.

Moja koleżanka też się tak nacięła - może rzeczywiście to jakaś wadliwa seria.
Pochwalę się, że właśnie zaczynam testować SuperShock.
i jakie wrażenia?
Stary 2008-02-27, 21:03   #806
dorocia235
Przyczajenie

mam do was prosbe ... musze zlozyc male zamowienie. Mozecie mi cos o nim powiedziec? Z gory dzieki
dorocia235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 21:06   #807
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
TAK!!! Ostatnie opakowanie jak miałam, to się strasznie słabo nakładał na rzęsy, musiałam się męczyć, żeby było je widać i wysechł w 2 miesiące a wcześniejsze opakowania starczały mi na 5... Już nie chcę ryzykować...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 21:17   #808
paulinkosia
Rozeznanie

odebrałam paczuchę i któryś raz z rzedu się naciełam zamawiając z netto/internetowej.
Zamawiałam kredkę do oczu lilac - przysłali z datą 10.2005
Dobrze ze to dla rodzonej siostry i jej to nie przeszkadza ..ale sorry kredke wykorzystać w 8 mcy ?
Raz mi przysłali z netto lakier do paznokci z terminiem ważności 1,5 mca
No niby wyprzedaż ale moga uprzedzić że mają na stanie magazynowym jeszcze takie starocie
i dostałam 3 kupony od jutro konkurs może coś wygram ..bo az 140 zestawow dziennie losuja

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 21:29   #809
kochamkube
Raczkowanie

GG do kochamkube

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Moje wstępne zamówionko z k04:
1.mozaika rozświetlająca(kończą się perełki więc może warto spróbować czegoś nowego )
2.korektor perfekcjonista CT(też się kończy)
3.portfel Beatrice(do tej pory mam ten z oferty logo i wszystko z nim w porządku ale chyba czas coś zmienić)
4.zestaw do codziennej pielęgnacji AT
5.odżywcza mgiełka do włosów normalnych
i oczywiście tusz z demo

muszę powiedzieć, że jestem zadowolona z tego kremu zimowa miękkośćjest bardzo tłusty-trzeba trochę odczekać żeby się wchłonął ale świetnie działa na przesuszone miejsca
Możesz napisać coś o tym korektorze bo zastanawiam się nad kupnem. Jaką ma konsystencje i czy dobrze kryje?
kochamkube jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 21:36   #810
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kochamkube Pokaż wiadomość
Możesz napisać coś o tym korektorze bo zastanawiam się nad kupnem. Jaką ma konsystencje i czy dobrze kryje?
vanilą nie jestem,ale też zużyłam już jeden ten korektor i byłam zadowolona. ma kremową,miękką konsystencję,ale nie za gęstą, kryje przyzwoicie,ale nie spodziewaj się niesamowitych efektów za tą cenę.
jest niedrogi a dosyć przyzwoity,więc warto spróbować

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości