|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
To i ja ponarzekam
Przez ostatnie 2-3 dni wszamałam mnóstwo słodyczy, śmieciowego żarcia. coś mnie podkusiło, żeby kupić trochę słodkości- i w ciągu tych dni wszamałam zapasy, które miały starczyć na jakiś miesiąc ![]() ![]() . Czyli niestety nic się nie zmieniło z moją silną wolą- jak nie mam słodkości pod ręką to ich nie jem, nawet mnie nie ciągnie. Ale jak mam to z reguły zjem wszystko naraz . Eh- głupia baba ze mnie. Tak czy inaczej czuję sie paskudnie- bo chyba od tego coś mi żołądek szwankuje i wyglądam, jakbym była w zaawansowanej ciąży![]()
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i w ogóle nie mam ochoty na sex pani doktor przepisała mi dalej te tabletki a gdyby mi 'objawy' nie ustąpiły to mam receptę na inne, mam czekać miesiąc jeszcze i wtedy podjąć decyzję![]() ja jestem z Krakowa ![]() idę sobie zrobić wypasionego omleta z pieczarkami, szyneczką, pomidorkami i serkiem
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
k_asiaczek widzisz - masz już rozwiązanie
![]() co do libido to też ja średnio kochliwa jestem i też myślę, by odstawić. tym bardziej, że mój TŻ zostaje w Warszawie!!! daje sobie pół roku na znalezienie pracy i napisanie licencjata, a jak Mu się nie powiedzie to wyjeżdza do Norwegii. ale wazne, że chociaz chce spróbować ![]() jestem taka szczęśliwa
|
#784 |
|
Konto usunięte
|
Widzisz Ska wszystko sie ulozy
|
|
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
Cykado , pyszne te batoniki, dzisiaj zrobiłam i zajadamy się z moim mężusiem. Tylko nie chciały mi się odkleić od papierka do pieczenia. Robiłam na mleku odtłuszczonym i bez cukru, dodałam 3 łyżeczki słodzika. Mówię wam dziewczyny bardzo latwo się robi, a takie pyszności. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Witam
ja dzis na obiadek mialam 2 tortille z ciemnej maki z warzywami (salata, pomidor, papryka) i pieczona piersia z indyka![]() wg przepisu Ska pycha![]() ![]() i bardzo sycace![]() zastanawiam sie czy za duzo w sibie nie wpycham na sniadania-od kiedy zaczelam SB jadam omleta z 2 jajek a na niego klade 100g serka bialego 0% z kakao, cynamonem a od niedawna(2 faza) z suszonymi sliwkami. No i obowiazkowe warzywka do tego. Nie chce jesc na razie pieczywa na sniadanie...zreszta takie cieple sniadanie o wiele bardziej mi odpowiada niz kanapki czy inne takie...rano fajnie zjesc cos sycacego...no ale przez to jem min 2 jajka dziennie...czy to nie za duzo?moze niedlugo powinnam przejsc na owsianke?co myslicie?bo ja to chyba potrzebuje porzadnego energetycznego kopa rano
|
#787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana jak spróbujesz owsianki to tylko ją będziesz chciała jeść
|
|
#788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kosmetyczek to wpisz w google 'dobra kosmetyczka kraków', często są takie wątki z poradami Jedzonko SB jak i herbaty to pewnie w Galerii Krakowskiej w sklepach ze zdrową żywnością. Kiedyś - bodajże na Floriańskiej - znalazłam taki super sklep, wszystko w nim było takie fajne ekologiczne, np. jajka z farm kurzych, szynka bez konserwantów, powidła itp. domowe, a wszystko w białych słoiczkach takich "babuni" Ale drogieeee ![]() Mierzyłam się dziś.. eh kurde, chyba się już nigdy nie uwolnię od tej okropnej 70-tki ![]() ![]() Przecież widzę po sobie, że schudłam, a waga taka sama ![]() ![]() Biust: 92cm Talia: 69cm (na pocz. było 75) Pod pępkiem: ciągle 93cm ![]() Biodra: 98cm Udo: 57cm (czyli -2cm odkąd biorę TL !!! ) Załączę foty jak wyglądałam w lipcu i teraz. I powiedzcie mi, co jest z ta cholerną wagą ![]() ![]() Przed (lipiec) - teraz - poniżej jak było (grudzień) - chcę znowu taki brzuch ;( Dzieli mnie od niego -2cm pod pępkiem i 1 w biodrach.. i prawie 10kg
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
jesli ćwiczysz to masa poszła z tłuszczu w mięśnie - dlatego waga stoi. Ale widać że schudłas, szczuplutka jestes
|
|
|
|
#790 | |
|
Raczkowanie
|
To i tak nic w porównaniu z moim... 27dni... ale już powoli się kończy
Do gina i tak pójdę ![]() O, popieram! Jakbym mogła, to jadłabym na śniadanie, obiad i kolację (zresztą czasami tak robię) Cytat:
![]() Dzień ja co dzień, witam Panie! Pyknęłam sobie dziś kilka zdjęć, sklejka z wybranych w załączniku... Buziaki ![]() asi_ula - szczuplutka dziewczyna z Ciebie! śliczny masz brzuch |
|
|
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Wiesza mi się wizaż, też tak macie?
![]() Cytat:
Ale miałam lepszy brzuch eh eh ![]() Też kocham owsiankę !!! ![]() ![]() Dziś zrobiłam na obiad naleśniki z mąki żytniej razowej, ale niezbyt mi smakowały. A teraz wcinam jogurcik naturalny z cynamonem i połową serka białego - zjadłam z 4 łyżeczki i mam dość ![]() Kaszkiecik ślicznie wyglądasz, dopiero teraz mi się zdjęcie otwarło.
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
asi_ula jaki masz płaski brzuch!!! dużo ćwiczysz?
schułaś, wyszczuplałaś, wymodelowałaś ciało - to naprawdę widać! wyglądasz super Kaszkiecik niewyraźne fotki, ale piękna dziewuszka z Ciebie!
|
#793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zrobilam 2 tortille z 1 jajka, maki razowej i mleka... Ska robila z zoltym serem i z warzywami polanymi sosem z jogurtu chyba, a ja za to pocielam miesko w paseczki i dotego mnostwo zielonego zadnym sosem nie polewalam bo bym chyba nie dala rady zjesc...tak duzo mi tego wyszlo no ale dietetyczne![]() a co dodajesz do owsianki (procz latkow owsianych i mleka?)
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
Cykado zajrzałam na Twój blog za przepisem na batoniki o których pisały dziewczyny i odkryłam że mamy wspólnego idola... Małego Głoda
ja gościa wprost uwielbiam
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mi sie jakos humor nie poprawil le czuje wszedzie ten tluszcz;/juz chcialam powiedziec tacie zeby dal mi kase na TH II ale sie dowiedzialam ze stracil prace kurde;/ jak sie wali to wszystko
|
#796 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a powiedz mi jeszcze długo bierzesz TLII? bo ja kiedyś brałam ale jak nie widzę szybko efektów to mi się odechciewa a moim wielkim problemem są grubaśne uda które w ogóle nie chcą chudnąć![]() Cytat:
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
Hello
Kasiaczek moje uda tez sa ogromne i nie chca schudnac... ![]() Wczoraj zajrzalam do szuflady i znalazłam TLII. Kiedys ja kupilam, ale miałam problemy z okresem i ostawialma wszystkie tabletki. Prawdopodobnie to nie one byly powodem zahamaowania @, wiec znow zaczynam brac te wszystkie suplementy (TLII, błonnik, chrom, magnez Capivit) Od tygodnia jestem na MZ. W sumie ostatnio bylo bardziej wprowadzenie (nie liczac niedzieli i poniedz ), ale juz dzisiaj idzie super. Zaraz jade na aqua-aerobik. Nietety ostatnio nie cwicze za duzo, bo mam wciaz te bole w klatce i w okolicach zoladka. Jutro jade na badania, wiec za jakis czas zobacze czy cos mi jest...Ska super, ze Twoj TZ zostaje z Toba Morelko No i do wszystkich zdolowanych i bez motywacji - nie chce juz wiecej słyszec narzekan i uzalania sie nad soba!! Kazdy ma chwile załamania, ale trzeba przeprowadzic rozmowe ze soba (POMAGA ) i przemyslec co jest wazniejesze - słodycze czy ładny brzuszek . Pogoda nie sprzyja odchudzaniu, ale przeciez my, silne kobiety nie poddamy sie tylko dlatego, ze pada deszcz... A w weekend robimy sobie owsiane ciasteczka albo sałatke owocowa na zachete i lecimy na basen zamiast do sklepu Do usłyszenia pozniej (po baseniku)
|
#798 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ćwiczę ze względu na kręgosłup codziennie (no prawie ) od 6 lat a może nawet 7. Brzuszki są mało na kręgosłup, ale uzależniłam się od nich. Zaczynałam od 30, a skończyłam na 120 z poduszką, żeby było ciężej. Oprócz tego robię skośne, potem nożyce.. skłony na boki itp. Wrr nie cierpię ćwiczeń, ale to daje efekty, a z resztą, przyzwyczaiłam się już Serio mam 93cm. Może tego tak nie widać, ale ja jestem szeroka w biodrach no i to zaczyna się już od brzucha Aha - z przodu może nie ma tyle tłuszczu, ale za to jest na plecach ![]() Dlatego kręcę hh żeby się go ja najszybciej pozbyć. Cytat:
![]() Tez tak mam, że muszę szybko widzieć efekt. Jak nie chudnę na jakiejś diecie to po tygodniu odpuszczam i znowu się opycham ;p ehh na szczęście już tego nie robię Po prostu wróciłam do starych, lepszych nawyków ![]() Z udami też mam problem Nie zależy mi aż tak bardzo żeby były nie wiadomo jakie szczupłe tylko żeby się nie łączyły u góry Mi wyszły 3 grubsze naleśniki, ale jakieś takie bez smaku były Za to nadzienie do nich wyszło pycha - pół serka Capri, 2-3 pastylki słodziku i mleko 0,5% Wszystko wymieszałam i do środka naleśnika mm Cytat:
Przykro mi. Na pewno coś szybko znajdzie
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na obiadek właśnie zjadłam trzy smażone [
] polędwiczki z piersi kurczaka (to jest taka mała część przymocowana do fileta) jest delikatniutka i pyyycha.Oczywiście położyłam plasterek sera, do tego brokuł i pomidor. Nie miałam czasu kupić ryb, ale te polędwiczki mi wszytsko wynagrodziły ![]() na kolację herbata heh
|
|
|
|
#800 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i zacznę brać przed treningami, mam nadzieję, że w końcu pozbędę się tego tłuszczu![]() ja mam taki problem z udami, że zaje***cie nie pasują do reszty mojej sylwetki, która może nie jest super szczupła (w sumie w ogóle nie jest szczupła) ale te uda się strasznie wybijają-takie dwa balerony ![]() Cytat:
ja na obiadek zjadłam chili con carne a na kolację planuję wędzoną makrelę ![]() Dominiczko ja teraz jestem na I fazie a potem sobie zrobię jakiegoś miksa SB-MŻ-strukturalna-WR
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Pamietacie mnie jeszcze? ![]() Moj Internet ciagle nawala. Dziewczyny piekne macie figury! asiula chcialabym miec taki brzuch jak Ty! Jest cudny! U mnie bardzo grzesznie. Chyba znowu nie bede conajmniej miesiac stawala na wadze. Ciagle jakies slodycze, wegle tez wieczorem itd. W piatek czeka mnie impreza u kumpla, wiec tez bedzie nie SB. Jakos mam znowu taki ogromy apetyt, co wieczor tak mi sie chce chleba, ze musze zjesc, bo bym nie wytrzymala. Tak samo ze slodyczami. Po piatku musze sie znowu bardziej wziac za siebie. Praca ciagnie sie pomalutku. Tej drugiej chyba nie zdaze napisac. Zobaczymy. Buziaki dla Was! ![]() ![]()
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaczek ale obiad był po 17 ;]
więc na kolację to ja juz miejsca nie posiadam
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
fruity jak moglybytsmy cie nie pamietac
ja postanowilam jutro zrobic sobie zdjecia.moze to mnie jakos zaszokuje i sie wezme za ostre cwiczenia bo sie juz ledwo ruszam
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm... ja obiad zjadłam przed 16, o 19 rybkę i zamierzam jeszcze zjeść serek wiejski koło 21
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
A mi ten jogurt wystarczył
![]() heh może czerwona herbatka mnie zapchała ![]() Muszę poćwiczyć i pohulać ahhhh leniu uciekaj !!! ![]() ![]()
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
o 21 to ja juz śpię kochana
;]
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
a no chyba, że tak ![]() ja ten serek chyba odpuszczam bo nie jestem głodna
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak przelotem. Choróbsko mnie złapało całkowicie, tzn. nie mam temperatury, ale praktycznie w ogóle nie mówię. Z dietką wszystko okio, ale jestem przed @ więc się póki co nie ważę.
![]() Mam wrażenie, że wszyscy o mnie pozapominacie, tyle nowych twarzy, a słowo marzeniatko nie przewinęło się ani razu. No, ale tak jest, jak wracam do domu o 17, uczę się do 20, to później moje oczy pragną czegoś innego, niż patrzenie w monitor, ehh :?A z tego co przeczytałam, to mnie tylko Domi rozwaliła na łopatki ![]() Cytat:
![]() Odstaw coś, jedno wyklucza drugie. Nie warto się, aż tak faszerować, buziaki ![]() edycja: Kaszkieciku i Asiu ślicznie wyglądanie, ah jakie laski.
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja pamietam, ale sama rzadko cos ostatnio tu bywam... Co do suplementow - chyba czegos mi brak (bole w klatce), ale nie wiem czego...poki co odstawiam Capivit (sie skonczyl Kochana wracaj do zdrowka no i na plaze
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
marzenko jasne ze pamietamy
musisz tu bywac czesciej wracaj do zdrowka a ja mecze sie z niemieckim hehe jest tu jakas madra co potrafilaby mi przetlumaczyc "jezeli nie zmienimy swojego postepowania swiat bedzie nieszczesliwy"na niemiecki?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

. Eh- głupia baba ze mnie. Tak czy inaczej czuję sie paskudnie- bo chyba od tego coś mi żołądek szwankuje i wyglądam, jakbym była w zaawansowanej ciąży

jesli tak to zmień tabletki albo odstaw.
raczej całkowity brak tego czegoś
i w ogóle nie mam ochoty na sex
pani doktor przepisała mi dalej te tabletki a gdyby mi 'objawy' nie ustąpiły to mam receptę na inne, mam czekać miesiąc jeszcze i wtedy podjąć decyzję

54

Pyknęłam sobie dziś kilka zdjęć, sklejka z wybranych w załączniku...
śliczny masz brzuch 
A w weekend robimy sobie owsiane ciasteczka albo sałatke owocowa na zachete i lecimy na basen zamiast do sklepu
] polędwiczki z piersi kurczaka (to jest taka mała część przymocowana do fileta) jest delikatniutka i pyyycha.

wystarczy Marzena