|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Ja uwielbiam Primarka... ![]() ![]() A tak na powaznie .. Dziwne to jest, ale taka jest prawda. Brytyjczycy, ktorzy zarabiaja o wiele wiecej niz Polacy, ubieraja sie w tanich sklepach, a Polacy jak dorwali troche kasy to juz szpan i najdrozsze sklepy odwiedzaja.. Oczywiscie nie generalizuje, ale jest bardzo duzo tutaj Polakow, ktorzy tak sie zachowuja.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
A ja też się pochwalę że dostałam okres
![]() ![]()
#783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja własnie z działki wróciłam - babcia w sanatorium to ktoś musi podlewać. Ale kumpel ze mną pojechał, kukri odkręcał, piwko wypił, pogadaliśmy - fajnie było ![]() Mogę zdać relację z Lorysa czekoladowego. Po oleju i waxie umyłam włoski tym szamponem i nałożyłam krem bez spłukiwania. Jak schły miałam mieszane uczucia i nawet zastanawiałam się czy nie spłukać, bo jakieś dziwne w dotyku były. Ale wyschły, są lśniące i puszyste, ale nie napuszone. A zapach bajaderki ulotnił się całkowicie, więc chyba będę częściej stosować taką kombinację. A w ogóle od kumpla dostałam dzisiaj śliczne zielsko doniczkowe ![]() ![]()
![]() |
#784 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj Agusia! A nie pomyślałaś że ta cała sytuacja była objawem PMS? :P to, że tak się przejęłaś, że tak Ci smutno było i w ogóle? Ja w ogóle nie pamiętam co to PMS ![]() ![]()
![]() |
#787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Ja nie chce hormonów brac tak długo jak to tylko będzie możliwe. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale i tak czułam się tam niesamowicie ładna, bo faceci gwizdali na mój widok i zagadywali ![]() ![]() Co do przyjaciółek to się nie dziwię, że piszecie, że nie macie i że w większości okazują się wrednymi flądrami. Mnie przez całe życie większość perfidnie zdradziło, jedna nawet posunęła się tak daleko, że obrabiała mi tyłek dosłownie za moimi plecami, tak, że wszystko słyszałam ![]() Za to teraz mam dwie cudowne dziołchy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Do mnie jedna się teraz nie odzywa, nie chce się spotkać. Pytałam się, czy zrobiłam coś źle, czy jest na mnie zła, to nic się nie dowiedziałam, wychodzi na to, żę tylko mi zależało.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego powinnysmy trzymac sie tej mysli: "Czego nie chcesz, zeby wiedzial Twoj wrog, nie mow przyjacielowi.." |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
A ja zazdroszczę tym, co mają takie prawdziwe przyjaciółki... Ja nie mam, nawet jednej. Kilka quasi-przyjaźni rozpadło się z takiego powodu, że jestem... szczera
![]() ![]()
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie myślę, że tabletki chyba naprawdę są dobre na PMS. Wcześniej o tym nie pomyślałam, ale zawsze byłam dość płaczliwa, a odkąd używam plastrów to jestem jak Brus Łylis ![]() ![]() ![]() Z tą przyjaciółką to paskudna sprawa. Wygląda na to, że jej w ogóle nie zależy. Albo może jest o coś na śmierć obrażona ![]() No i zawsze masz nas ![]() Ja to się śmieję, bo jak mój brat na mnie krzyczy że mam wyjść z domu i znaleźć przyjaciół, to mówię mu, że ja już mam przyjaciół. Na Wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
evvulka, ale ja dziś tępa jestem! Przeczytałam ten napis na avku "erotic" patrzę i patrzę i sobie myślę, co jest erotycznego w jakiejś różowej plamie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Taaa, a brat na to "jestem Wojtek i tez mam 12 lat"? ![]() Nie wiem, ale wolałabym wiedzieć. Zawsze mówiłam, ze najlepszą receptą na problemy ludzkości jest rozmowa, staram się tak rozwiązywać konflikty, ale jak ktoś nie chce rozmawiać, nie zmuszę.
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To prawda, rozmowa jest najlepsza, ale jeszcze lepsza jest kłótnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
madzienka79 babo jedna, jak to ciocia nie bedziesz!!! Ja Ci tu dam zaraz...
#797 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Buziaczki dziewczynki i dobrej nocy ![]() ![]() Anariel milej i spokojnej nocy dla ciebie i dzieciaczkow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
jylli, bo upust emocji też się przydaje.
Ech, głupie robale!!! reszcie temperatura pozwala na otwarcie okna i przewietrzenie pokoju, to mimo że mam siatki na oknie powlatywały mi jakieś mikroskopijne małe muszki i łażą po mnie i mnie gilgoczą ![]() Mój 12 letni brat ma pokój obok mnie. Przed chwilą wydobyło sie z niego takie "o jeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyyyy y, o jeeeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyy yyyyy,o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny". Ja nie wiem co on tam robi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Hahhahaa jak to nie wiesz co on tam robi :P Hhahaha
madzienka79 nie dziekuje ![]() ![]()
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Chociaż możliwe, że jednocześnie robią to ze złośliwości czy z chęci poczucia się chociaż odrobinę lepszymi. Nie byłam nigdy w Anglii więc nie wiem :P Cytat:
Aczkolwiek znam gościa, który jak nosił bluzki z Lakosty to aż szelki sobie wiecznie poprawiał żeby znaczka nie zasłaniały. Padałam ze śmiechu. Pocieszny był w takich chwilach ![]()
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
Wieki mnie tu nie było, a to z powodu braku czasu. Pisałam wcześniej, że zamierzam założyć aparat na ząbki, wreszcie mi się to udało tydzień temu. Zakładanie nic nie bolało, ale przez kilka dni nie mogłam jeść, piłam tylko soki wielowitaminowe. Drogi ten aparat, bo 4500 zł mnie kosztował, ale mam poważną wadę zgryzu i stąd taka cena.
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje włosów; - od 2006 roku ich nie farbuje ![]() - zapuszczam włoski - ostatnie podcięcie włosów 10 październik 2011 rok. - obecna długość to włosy do ramion. CEL: WŁOSY DO ŁOPATEK LUB DŁUŻSZE. Gosi@ |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny,witaj Gosia,dawno Cie nie bylu ,ale fajnie ,ze juz jestes i ze masz juz ten aparat
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyna, katoliczka, pielgrzymki, Msze Św i tekst z jej ust :"super ten chłopak, fajnie z nim się spędza czas, ale nie nosi firmowych ubrań to z nim nie będę" ![]() Cytat:
Mi aparat zaczął ranić podniebienie, z bólu się w nocy obudziłam.
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Ile go będziesz nosiła?
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
oj dziewczyny dziewczyny ale sie wczoraj ubawiłam na weselu
![]() a fryzjerka mi takiego tapira na glowie zrobila ze nie mam pojecia jak ja go teraz rozczesze... ![]() Wszyscy pytali sie mnie czy mam doczepiane włosy bo sa takie lśniące gładkie i długie jak te doczepki... ![]() ![]() A nogi to mnie tak bolą że hoho... ![]() tyle nabazgrałyście przez ostatni czas że nie mam dziś sily nadrabiać...
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie siatkówka to rodzinny sport. A wracając do włosów maka Joanna naturia z lnem jest nawet okej, mocno nie nawilza ale miękkie włoskimam po niej. Mój brat teraz bedzie pracowała co weekend koło tesco i i i wyśle go po maske Bingo, jak juz tak blisko ma ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mialam kiedys tapira na wesele to niemoglam go rozczesac,niecierpie lakieru ,nigdy nieuzywam i zmylam to wszysko bo niemoglam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
no wlaśnie w piatek bo sala nie miala innego terminu...
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.