Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 19:37   #781
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
podkłady to ja mam takie 2x z flaneli a pod spodem ceratką podszyte Fajna chyba sprawa z tym majtki wielorazowe, grzechotkę, aspirator i paklanki też mam! A wiesz jak te woreczki- paklanki pięknie pachną???

A ja idę się wykąpać bo już woda na mnie czeka
No właśnie nie planowałam kupować tych woreczków, ale któraś (możę właśnie Ty) pisała o nich, więc wezmę. Całe 6 zł/50 szt, to nie majątek
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:38   #782
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Wiecie co mi ostatnio babcia powiedziała? Żeby w późniejszych miesiącach ciąży nie przenosić ciężaru ciała na ręce to znaczy żeby zawsze ktoś mi pomagał wstać, bo jak ona podparła się na dłoniach i wstała rankiem to wieczorem urodziła bliźniaczki a była w 7 miesiącu.
Nie rozumiem dlaczego ? Przecież nie zawsze jest przy tobie ktoś, kto Ci pomoże wstać ..

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:42   #783
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Nie rozumiem dlaczego ? Przecież nie zawsze jest przy tobie ktoś, kto Ci pomoże wstać ..
też nie rozumiem i mi ciężko nawet z czyjąś pomocą bo ja przeważnie podnoszę się odpychając się dłońmi bo inaczej mi jest cholernie trudno. Spytam sie jutro na wizycie czy to może coś zaszkodzić czy po prostu babcia była wyjątkiem

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:48   #784
tygrysia
Rozeznanie

Dziewczynki witam z wieczora !!!

Nikotynka, trzymaj się kochana

Agatek, kupiłam wczoraj w Lidlu popcorn z masełkiem do mikrofalki, ale jeszcze go nie jadłam, bo coś mi przeszło...

Ja się pochwalę dzisiaj przeszłam GLUKOZĘ !!!
Nie powiem, że poszło z płatka. Wypić wypiłam (lepsze to niż wypicie kontrastu), ale po jakiś 30 minutach myślałam, że zaliczę toaletę
. Na szczęście wytrzymałam, ale za to słabo mi się zrobiło. W każdym razie glukoza zaliczona

Wczoraj na szkole rodzenia było o pielęgnacji maluszka. Przebieraliśmy maluchy (lalki)
Do pielęgnacji pępowiny nie stosuje się już spirytusu - podrażnia i odparza skórę dziecka. Położna polecała Octenisept w spray'u.
Do mycia np. Oilatum. Podobno odchodzi się też od wszelkich oliwek, bo zapychają pory.

Zaczynam mieć problem z założeniem butów.. Mąż mi przyniósł malutki stołeczek, więc na nim siadam i zakładam. Jest trochę lepiej
Stary 2011-10-28, 19:52   #785
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
ta to ma dobrze, tżcik zrobi jedzonko, wypieści, wspomoże... jestem zazdrosna! Ale pamiętaj... my trzymamy razem sztamę!
no nie wiem
wlasnie sie posprzeczalismy i apetyt mi przeszedl...

Cytat:
Napisane przez Agatek
A żebyś wiedziała, że nastrzelam normalnie smaruj dupsko, żeby tak nie bolało!
lej, lej
juz czuje, jak pupa jedrnieje

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
nie mialam drobnych

ale zablysnelam 200 zl najwiekszy nominal, burzuja zgrywam a moglam podziekowac za reszte

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Nie mam tej poduchy, ale taką zwykłą długą wąską podusię używam
Basen odpada raczej, a co do ćwiczeń, to próbowałam, ale więcej bólu niż ulgi.
Jedyne co pomaga doraźnie, to masaż, ale to tylko wtedy kiedy mąż pod ręką
kurcze, to nieciekawie masz bardzo... :/
ja jak mnie boli kregoslup, to pomaga mi kojec i wlasnie takie delikatne cwiczenia rozciagajace

Cytat:
Wiecie co mi ostatnio babcia powiedziała? Żeby w późniejszych miesiącach ciąży nie przenosić ciężaru ciała na ręce to znaczy żeby zawsze ktoś mi pomagał wstać, bo jak ona podparła się na dłoniach i wstała rankiem to wieczorem urodziła bliźniaczki a była w 7 miesiącu.
no ale jak podciagasz sie na czyjejs dloni, to tez tak jakby przenosisz ciezar ciala na rece

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:52   #786
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość

Nie powiem, że poszło z płatka. Wypić wypiłam (lepsze to niż wypicie kontrastu), ale po jakiś 30 minutach myślałam, że zaliczę toaletę
[COLOR=Purple][COLOR=Black]. Na szczęście wytrzymałam, ale za to słabo mi się zrobiło. W każdym razie glukoza zaliczona
no to nam się dziś udało
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:53   #787
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

helo, ja trochę pomogłam teściom w pracy, teraz odpoczywam z nogami u góry

Mój brzuch waha się w granicach 97-100cm (w najszerszym punkcie) w zależności od tego czy mierzę rano czy wieczorem 30tc

Też mam problem ze wstawaniem, ubieraniem butów, skarpetek i takich tam

Lucy
, Ty masz 98 cm? nie wierzę, przecież po brzuszku nie widać mój mi się wydaje sporo większy

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Oj Dziewczyny ja mam dzisiaj jakiegoś takiego doła....
Znowu boli kośc łonowa i pachwiny no i Synuś mniej się rusza....
Jakos tak chce mi się ryczec...

Cytat:
ja tam sie ciesze ze swojego brzuchola, im jestem większa i mniej zgrabna tym wiekszą mam radochę bo coraz bliżej do porodu dzisiaj np brzuchem zaczepiłam pudełko z suszonymi pomidorkami i razem ze wszystkimi sie smiałam jak powiedzieli że zaczynam sie poruszać z gracją słonia

I przypomniało mi sie, jutro 0 11.15 prosimy z Hania (o ile nic jej nie wyrosło między nóżkami) o trzymanie kciuków bo mamy usg 3d
kciuki będą na bank
ja też się cieszę, nawet dostałam dziś komplement od wujka tż "Asia, jak Ty się ładnie ruszasz" chodziło chyba o to, że nie słoniowato więc fajnie. Ale brzuchem zahaczam też różne rzeczy i jak myje naczynia to daleko mi do zlewu
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Już jestem po wizycie. Z Dzidkiem wszystko ok Dostaliśmy zdjęcia, na których nic nie widzimy Mały waży 760 gram (25tc), nie wiem ile ma wzrostu, bo ta funkcja w usg się zepsuła :/

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam od razu szukasz choroby. Widać taka Twoja uroda. Ja się obawiam bo każdy mi mówi, że mam bardzo mały brzuszek, ale położna mierzy mi na każdej wizycie i nic nie gada żeby coś z nami nie tak było. Dziś gadałam z jednym Szkotem w pracy i powiedział mi, że gadał z dwiema babkami o mnie i uznali, że jestem najdziwniejszą dziewczyną w ciąży. Mówi do mnie: Gosia jak stoisz odwrócona plecami i ktoś nie wie, że jesteś w ciąży, to myśli "niezła laska", a jak się odwrócisz to what the fuck
hihi, mi mówił lekarz, że nie ma znaczenia czy brzuch duży czy mały, ważne jest że maluch odpowiedniej wielkości i wody płodowe i wszystko gra. Czasem brzuszki malutkie są a dzieci duże się rodzą, albo odwrotnie. Wielkie brzuchy a dzieci małe. nie ma znaczenia
Cytat:
Za tydzioche wraca moja małża

Czy Wy też pijecie 2 litry dziennie?? mi kazał 2-2,5 ... a ja dociągam tylko do 1,5 litra
ja piję duuuużo ale zawsze tak miałam

no i za tydzień będzie u Agatka
Mi tez gin na każdej wizycie gin podaje rękę jak wstaję z samolotu albo usg
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dobrze ze was mam ide na dobre i na zle i spac
dobranoc
może jutro będziesz miała lepszy dzień
Stary 2011-10-28, 19:57   #788
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Mój brzuch waha się w granicach 97-100cm (w najszerszym punkcie) w zależności od tego czy mierzę rano czy wieczorem 30tc

Też mam problem ze wstawaniem, ubieraniem butów, skarpetek i takich tam

Lucy
, Ty masz 98 cm? nie wierzę, przecież po brzuszku nie widać mój mi się wydaje sporo większy
no mam tyle.... specjalnie mierzyłam
Stary 2011-10-28, 19:57   #789
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
też nie rozumiem i mi ciężko nawet z czyjąś pomocą bo ja przeważnie podnoszę się odpychając się dłońmi bo inaczej mi jest cholernie trudno. Spytam sie jutro na wizycie czy to może coś zaszkodzić czy po prostu babcia była wyjątkiem
moze to zbieg okolicznosci i wcale nie mial wplywu na wczesniejszy porod, tym bardziej, ze byl blizniaczy wiec czesto sie zdarza ze jest wczesniej, mojej kolezanki kuzynka urodzila teraz w 7 miesiacu blizniaki
Cytat:
Zaczynam mieć problem z założeniem butów.. Mąż mi przyniósł malutki stołeczek, więc na nim siadam i zakładam. Jest trochę lepiej
[/COLOR][/COLOR]
mi tez corka lub TZ sciagaja buty, zwlaszcza wsuwane kozaki, bo te z zamkiem jeszcze jako tako daje rade sama
sluchajcie a moze by napisac do Sandry co z nia i jej cisnieniem, jak tam w tym szpitalu, ja moge napisac, ale nie wiem czy zostawiala numer w klubie ide zobaczyc ...

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:58   #790
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
no to nam się dziś udało
Udało się, udało Nie chciałabym tego badania powtarzać.

Zapytam jeszcze raz Czy kupowałyście już mebelki do pokoju dla maluszka? Możecie jakieś komplety polecić? Jak patrzę na niektóre ceny np. 4000 tyś to szoku doznaję.
Stary 2011-10-28, 19:58   #791
izulka4
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Dołączam do Was, ale jak zobaczyłam ile mam do nadrobienia, to aż się odechciewa Mam nadzieję, że wybaczycie. Od jutra rana nadrobię ostatnią część.
Jestem właśnie na etapie zakupów i siedzę już kilka dni przed komputerem i staram się czytać rady, pomysły, wszelkie opinie. Na początku tej części zauważyłam, że załączyłyście dosyć obszerne listy wyprawki - przyda się, bo nic jeszcze nie mam. Czytam teraz opinie o wózkach - waham się między maci cosi mura, a x-landerem xa. Zmykam czytać dalej, a jutro z rana zaglądam tutaj

Już jako Żona od 03/09/2011

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham 09/01/2012
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjg4qj1zcx3.png
izulka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:59   #792
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

no ale jak podciagasz sie na czyjejs dloni, to tez tak jakby przenosisz ciezar ciala na rece
jej chodziło o to żeby ktos mnie tak za pleckami popchnął

Cytat:

kciuki będą na bank
ja też się cieszę, nawet dostałam dziś komplement od wujka tż "Asia, jak Ty się ładnie ruszasz" chodziło chyba o to, że nie słoniowato więc fajnie. Ale brzuchem zahaczam też różne rzeczy i jak myje naczynia to daleko mi do zlewu

Ja niestety poruszam się jak słoniątko ale rodzinka mi mówi że ślicznie wyglądam w ciązy

Wczoraj z Tz zastanawialiśmy się nad imieniem dla chłopca, gdyby ewentualnie Hania nie była Hania i mamy dylemat nad Frankiem a Stasiem

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:00   #793
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Udało się, udało Nie chciałabym tego badania powtarzać.

Zapytam jeszcze raz Czy kupowałyście już mebelki do pokoju dla maluszka? Możecie jakieś komplety polecić? Jak patrzę na niektóre ceny np. 4000 tyś to szoku doznaję.
ja też nie chcę powtarzać. Mam nadzieję, że na tej jednej glukozie się skończy

mebli nie kupowaliśmy, bo mamy jeden pokój tylko. Dokupiliśmy komodę na rzeczy Małej, bo mamy serię Malm z Ikei. Emili przypadnie ta http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90106506/
Stary 2011-10-28, 20:04   #794
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:

Czy Wy też pijecie 2 litry dziennie?? mi kazał 2-2,5 ... a ja dociągam tylko do 1,5 litra

Kropeczka za udaną wizytę
Agatek powinno się tyle właśnie wypijać. Ja przed ciążą piłam dużo wody i zielonej herbaty, ale teraz to bym chyba wogóle z toalety nie zeszła jakbym tyle piła. I tak siusiam jak szalona
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:05   #795
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak mnie boli kregoslup, to pomaga mi kojec i wlasnie takie delikatne cwiczenia rozciagajace
jezu przepraszam, ale ja mam dzisiaj glupawke, wyobrazilam sobie Ciebie ze jak Cie boli kregoslup to idziesz do takiego kojca jak dla psow (klatki)

Agatku chcialam Ci powiedziec, ze tak jak Ty masz faze na czosnek, ja ostatnio na cebule, no nie moge i pozeram kanapki z kilogramami cebuli, nie musze mowic jaki jest tego minus

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:07   #796
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:

Kropeczka za udaną wizytę
A co do wstawania to nawet mi nie mów, bo ja to już wogóle, nie dosyć, że jak babcia 80-letnia to jeszcze o 5.30 od poniedziałku do piątku
Stary 2011-10-28, 20:09   #797
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
no mam tyle.... specjalnie mierzyłam
nie wierzę... wydaje mi się, że mój jest sporo większy. Ale może to z mojej perspektywy tylko tak wygląda

Aż poszłam jeszcze raz zmierzyć. Ale jak byk, 99cm teraz jest pod pępkiem, w najszerszym miejscu

Cytat:
ja nie kupuję żadnych mebelków. Na razie łóżeczko będzie stało w sypialni, dokupimy do tego zwykłą komodę z Ikei tylko. Zresztą nawet gdybym urządzała pokój, wolałabym kupić zwykłe mebelki i fajnie udekorować ściany, bo ceny mebli typowo dziecięcych są porażające i nieadekwatne do jakości i przydatności (moim zdaniem oczywiście).
Cytat:
Napisane przez izulka4 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dołączam do Was, ale jak zobaczyłam ile mam do nadrobienia, to aż się odechciewa Mam nadzieję, że wybaczycie. Od jutra rana nadrobię ostatnią część.
Jestem właśnie na etapie zakupów i siedzę już kilka dni przed komputerem i staram się czytać rady, pomysły, wszelkie opinie. Na początku tej części zauważyłam, że załączyłyście dosyć obszerne listy wyprawki - przyda się, bo nic jeszcze nie mam. Czytam teraz opinie o wózkach - waham się między maci cosi mura, a x-landerem xa. Zmykam czytać dalej, a jutro z rana zaglądam tutaj
witaj
Stary 2011-10-28, 20:10   #798
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
a to mega duzo ???!!!
cholera jasna, mowilam, ze ten moj brzuch jakis za duzy mi sie wydaje
albo mnie tz zle zmierzyl, albo tyle mam...
masakra
Pearl głuptasku nie o to mi chodziło jak widziałam Twoje zdjęcie to na nich widać taką hot mame, zgrabne, jedrne ciało, a brzuszek tylko lekko zaokraglony i w zyciu bym nie powiedziala, ze w obwodzie ma 96cm i to nie znaczy wcale ze on duzy jest zreszta- przeciez nikt z nas nie ma wpływu na wielkosc brzuszka, jesli rosnie- to sie go nie zatrzyma

Cytat:
Ja teraz cały czas bym spała i nie wstawała z łózka, czuje się taaaaka ciężka i otepiała...

Za to na potęgę wcinam kabanosy sokołowa
Czubasku ja tez tak mam moglabym cale dnie spac. Kiedy klade sie wieczorem ok 24h to spie do 10h a nawet 11h

A z tymi kabanosami to niezle, widac, ze zachcianka ciazowa jak nic!

Cytat:
Dziewczynki witam z wieczora !!! Ja się pochwalę dzisiaj przeszłam GLUKOZĘ !!!
. Na szczęście wytrzymałam, ale za to słabo mi się zrobiło. W każdym razie glukoza zaliczona
Tygrysia gratulacje

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:10   #799
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Kamciurka, jak napiszesz do Sandry to daj znać co u niej
Stary 2011-10-28, 20:13   #800
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
tak sobie myślę... że fajnie jak gin pomagał mi wstać po badaniu usg podając dłoń i.... nie mógł by tak tutaj siedzieć jakiś sexi pan na łóżku i czyhać na panią Agatkę jak zachce jej się wstać, to chop siup i wyciągnie pomocną dłoń??

muszę sobie jakiegoś łocha znaleźć...
Gagatku lepiej zamocuj sobie taki wyciąg specjalny przy łóżku bo jak się mąż dowie o tym sexi łochu to go będziesz tyle widziała za ten tydzień. Mi mąż ręki nie podaje jak wstaje tylko wypycha mnie za plecyczasem zakłada skarpetki i buty

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-10-28 o 20:14
Stary 2011-10-28, 20:14   #801
n1kotynka
Zadomowienie

Helloł
A ja dalej przy kroplowce ehhhh :/

Dziękuje wam bardzo za słowa otuchy, aż sie mala bardziej aktywna zrobiła ;*

Agatku leki na rozwój płuc dostałam dlatego, ze pessar w ogóle nie pomaga niestety. Mam nadzieje ze ta kroplowka która mam coś pomoże bo jak nie to ja już nIe wiem.

Gratuluje udanych wizyt i przejścia glukozy dla mnie to nawet dobre było

Kurcze Nadrabiam was i sie mega głodna zrobiłam a kolacje dali o 17;((((( masakra mam tylko wodę;(

Bede wam dawać znać, nudze sie tutaj strasznie, nosi mnie jak nie wiem a mam zostać planowo do poniedziałku. Zobaczymy co lekarz powie bo na obchodzie pól godz temu nie powiedzieli nic:/

No i mam zagwostke jak sie umyć z kroplowka i wenflonem ;/ macie pomysł? Bo włosy mam już nie teges a poszłam siku godz temu to mi krew do rurki podeszła ;/
Jeszcze jestem sama na sali i z jednej strOny fajnie ale z drugiej nudze sie strasznie
I jak Agatek mam tv na monety i nie mam drobnych
dobrze ze mam telefon i mogę was czytać bo bym wam padła )))
Buziaki

Edytowane przez n1kotynka
Czas edycji: 2011-10-28 o 20:24
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:14   #802
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie powiem, że poszło z płatka. Wypić wypiłam (lepsze to niż wypicie kontrastu), ale po jakiś 30 minutach myślałam, że zaliczę toaletę . Na szczęście wytrzymałam, ale za to słabo mi się zrobiło. W każdym razie glukoza zaliczona

Wrrr... coś to nowe all jest głupie... nie pozwoliło mi kupić podkładów do przewijania
G. 9.1O.18
Stary 2011-10-28, 20:16   #803
*Agatek*
Zakorzenienie

Boże dziewczyny!!!!!!!! Właśnie odkryłam po kąpieli, że mam rozstępy na na jednym i drugim pośladku jak mnie A. zobaczy to rozwód jak nic boże jak ja wyglądam?!!!!!! poszło mi wszystko w dupsko tak jak mówiłam!

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Agatku chcialam Ci powiedziec, ze tak jak Ty masz faze na czosnek, ja ostatnio na cebule, no nie moge i pozeram kanapki z kilogramami cebuli, nie musze mowic jaki jest tego minus
hihihi, ale chyba szybciej się pozbędziesz smordku cebuli niż czosnku
Cytat:
Agatek powinno się tyle właśnie wypijać. Ja przed ciążą piłam dużo wody i zielonej herbaty, ale teraz to bym chyba wogóle z toalety nie zeszła jakbym tyle piła. I tak siusiam jak szalona
Gin mi tyle kazał pić, ale ja nie potrafię.. musiałabym chyba co 2 h coś ciągle pić i wstawać o 8-9 żeby zdążyć się wyrobić ja zaraz będę miała 1 l za sobą, ale może do 1,5 dziś dociągnę...
Cytat:
Nie. Będziemy mieszkasz z dzidzi, więc nie ma miejsca
Odradzam łóżeczek Z WYJMOWANĄ SZUFLADĄ BO LUBI WYPADAĆ Z SZYN!!
Cytat:
no nie wiem
wlasnie sie posprzeczalismy i apetyt mi przeszedl...
ojjj, chyba wykrakałam wybacz skarbeńku

Kojec ekstra sprawa- potrafię spać na jednym boku przez około 4 h co wcześniej było niemożliwością
Cytat:
Agatek, kupiłam wczoraj w Lidlu popcorn z masełkiem do mikrofalki, ale jeszcze go nie jadłam, bo coś mi przeszło...

Ehh, ale jak posmakujesz to daj znać!!!!!

No i za glukozę mi zawsze się też słabo robiło- po prostu mdli, blee
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
No właśnie nie planowałam kupować tych woreczków, ale któraś (możę właśnie Ty) pisała o nich, więc wezmę. Całe 6 zł/50 szt, to nie majątek
nie tylko ja pisałam, ale chciałam zobaczyć niby do jednego woreczka można wrzucić kilka pieluch, więc na troszkę starczy

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 20:16   #804
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
ja nie kupuję żadnych mebelków. Na razie łóżeczko będzie stało w sypialni, dokupimy do tego zwykłą komodę z Ikei tylko. Zresztą nawet gdybym urządzała pokój, wolałabym kupić zwykłe mebelki i fajnie udekorować ściany, bo ceny mebli typowo dziecięcych są porażające i nieadekwatne do jakości i przydatności (moim zdaniem oczywiście).
zgadzam się... my nic nie kupujemy do pokoju juniora. stoi tam komoda, kanapa i będzie łózeczko. mam zamiar kupic ładne firanki dziecięce i naklejki na sciany. a meble wymienimy za jakies 3 lata jak junior bedzie juz spał w łóżku wtedy mu kupimy ale nie takie kolorowo-dziecięce....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:17   #805
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Ja też ledwo do 1,5l dobijam i to z innymi płynami :/

A mi mój dzisiaj nie podał ręki Raz mu wybaczę, ale jak to się jeszcze raz powtórzy to
Ostatnio jak leżałam w łóżku, to wystawiłam rękę do góry i stwierdziłam, że przydałaby mi się taka drabinka do podciągania, jak w szpitalu są
No właśnie o taką drabinkę mi chodziło Agatku. Kropeczka mnie ubiegła
Stary 2011-10-28, 20:20   #806
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
Helloł
A ja dalej przy kroplowce ehhhh :/

Dziękuje wam bardzo za słowa otuchy, aż sie mala bardziej aktywna zrobiła ;*

Agatku leki na rozwój płuc dostałam dlatego, ze pessar w ogóle nie pomaga niestety. Mam nadzieje ze ta kroplowka która mam coś pomoże bo jak nie to ja już n
Mam nadzieję, że przetrwasz z malutką jeszcze troszkę czasu i wszystko zakończy się pomyślnie!!! A do kiedy tam zostajesz? Wiadomo coś?? Trzymaj się dzielnie maleńka!!!
Cytat:
Gagatku lepiej zamocuj sobie taki wyciąg specjalny przy łóżku bo jak się mąż dowie o tym sexi łochu to go będziesz tyle widziała za ten tydzień. Mi mąż ręki nie podaje jak wstaje tylko wypycha mnie za plecyczasem zakłada skarpetki i buty
hihihi
No wiesz? Mąż Cię wypycha? pewnie z nogi co? A jak zakłada skarpetki i buciczki to dobry mężulek
Cytat:
A co do wstawania to nawet mi nie mów, bo ja to już wogóle, nie dosyć, że jak babcia 80-letnia to jeszcze o 5.30 od poniedziałku do piątku
a kiedy idziesz na L4??

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:20   #807
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

nikotynko odpoczywaj ile możesz, pewnie ciężko Ci zachować teraz spokój, ale on potrzebny

dobranoc
Stary 2011-10-28, 20:23   #808
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, to nieciekawie masz bardzo... :/
No właśnie na kręgosłyup, to ta długa poducha działa, na to
Gin powiedział, że muszę się przyzwyczaić, ew. jak będzie bardzo źle wziąć paracetamol, ale póki co wytrzymuję, chyba tylko raz połowę tabletki wzięłam, ale to ryczałam z bólu

Cytat:
My kupiliśmy tylko komodę, bo dzidziol będzie z nami w jednym pokoju jeszcze myslimy nad takim wysokim przewijkiem, ale to zależy czy starczy miejsca
G. 9.1O.18
Stary 2011-10-28, 20:28   #809
n1kotynka
Zadomowienie

Musiałam dokończyć posta bo coś mi sie pokickalo
Wszystko ciut wyżej
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:33   #810
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
hihi, ja teraz dobrze sypiam (nie zapeszając ) i ładnie szybko zasypiam i budzę się na siki weroniki w nocy tylko A przed 10 już budzę się ekstra wyspana- już nie śpię do 12-13 chociaż dziś się zmusiłam Z dwojga złego lepiej dobrze spać i ledwo co się zbudzać, niż mieć nieprzespane nocki wiesz?

mi też nie podał mój przedwczoraj pierwszy raz pomógł mi gin 1.10 jak byłam razem z A. na badaniu, a potem w szpitalu pomógł im większy brzuch, tym ciężej
A ja drabinki nie miałam w szpitalu pod prysznicem tylko były

idę sobie zrobić kakao...
Łooo ja też chcę kakałoo

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dobrze ze was mam ide na dobre i na zle i spac
dobranoc
Kolorowych snów Uska jutro będzie lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości