Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 18:27   #781
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Dariac tak tak już odliczam dni do operacji. Przeżyłam ekg, miła pani kazała mi tylko podciągnąć koszulke A co do usg to przeżyłam szok, gdy czekając na swoją kolej usłyszałam męski głos z gabinetu Byłam przekonana że to pani robi usg, no ale takie już moje szczęście że trafiłam na faceta. Był miły, powiedziałam mu prosto z mostu, że robie operację, a on się strasznie zdziwił i spytał czy nie lepiej byłoby jeszcze poczekać bo...... może urosną No i wypytywał mnie o wszystko, bo chyba taka pacjentka mu się jeszcze nie trafiła Ale najwazniejsze że wszystko wyszlo dobrze, nie ma żadnych przeciwskazań do operacji. A ekg niestety nie potrafie rozszyfrować
Powtórzę się z poprzedniego wątku, czemu się wstydzić lekarza? Przecież dla niego jesteś jedną na milion, wierz mi, on ma gdzieś to jakie są Twoje piersi, jego zadaniem jest je tylko zbadać Na bank ich nie ocenia! W poprzednim wątku przy podobnej sprawie Gwendolinka dobrze zapytała dziewczyny, jak w takim razie chodzą do ginekologa

Super, że wszystko ok Gdyby coś było nie tak na EKG to pewnie osoba, która je robiła, by Ci powiedziała, więc bądź spokojna Więc teraz tylko oczekiwanie na nowe cycuchy
Stary 2013-02-11, 18:48   #782
korolowa
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczyny
jeju.. mialam straszne zakwasy po piatkowych i wczorajszyc cwiczeniach wiec znalazlam sobie jakis stretching ... zajecia sie nazywaly STRETCHING + brzuch (50 minut).. i cholera czuje sie oszukana!!! brzuszki robilismy 35 minut!!! i wcale mi nie pomogly na te zakwasy jak mzoecie sie domyslac !!

no teraz to juz nawet sie nie podniose z lozka zakladam

kawke z wami wypije i moze do kina sie przejde..hm

ćwiczyłaś już???? w jakim klubie?
jej, po co robić brzuchy 35 minut, masakra ....to mięśnie , które potrzebują 5 minut ćwiczeń i czy zrobisz porządnie 5 minut, czy 35 efekt będzie ten sam to tak dla pocieszenia
Stary 2013-02-11, 18:58   #783
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Powtórzę się z poprzedniego wątku, czemu się wstydzić lekarza? Przecież dla niego jesteś jedną na milion, wierz mi, on ma gdzieś to jakie są Twoje piersi, jego zadaniem jest je tylko zbadać Na bank ich nie ocenia! W poprzednim wątku przy podobnej sprawie Gwendolinka dobrze zapytała dziewczyny, jak w takim razie chodzą do ginekologa

Super, że wszystko ok Gdyby coś było nie tak na EKG to pewnie osoba, która je robiła, by Ci powiedziała, więc bądź spokojna Więc teraz tylko oczekiwanie na nowe cycuchy

Sabciu, jak ja robilam usg tarczycy to pani powiedziala, ze wszytko dobrze. Poszlam do internistki a ona za glowe sie zlapala i wyslala zaraz do rejestracji zapisac sie do endokrynologa na wizyte, wypisala skierowania na badania i po nich zaraz leki dostalam czekajac na wizyte u endo...Endokrynolog zmienil mi dawkowanie na mocniejsze i kolejne badania zlecil.Kiedys bylam ze starsza corka na USG nerek i lekarka z polecenia wypisala mi taka diagnoze, ze sie zalamalam. Znalazlam specjaliste od nerek dzieciecych i pokazuje mu USG. Patrzy i mowi no dobrze ale z czym pani przyszla? No niech pan przeczyta opis a on oczy zrobil. Powiedzial, ze zrobi sam usg zeby mnie uspokoic i sprawdzic. No i nic wtedy nie wyszlo i pozniej u innych lekarzy w Hamburgu tez nie a pierwsza diagnoza byla, ze wada powazna do operacji. Nie zebym chciala straszyc ale wyniki musi zobaczyc specjalista
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 19:03   #784
niezapominajka1987
Raczkowanie

Cytat:

Saba wiem, wiem że jestem jedną na milion, ale ja przez tych brak cycków naprawdę jestem strasznie zakompleksiona, serio wizyta u lekarza to dla mnie traumatyczne przeżycie. Wiem, że to chore, ale tak niestety mam.
Pisałam meila do lekarza o ewentualną zmiane na wieksze, odpisał, że owszem może mi takie zrobić jakie chce czyli wieksze, ale to będzie nienaturalnie wyglądać, że ten rozmiar (305ml) co dobraliśmy to był maksymalny do mojej klatki Chyba zaufam lekarzowi, choć ochota na wieksze jest bardzo mocna
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 19:16   #785
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Sabciu, jak ja robilam usg tarczycy to pani powiedziala, ze wszytko dobrze. Poszlam do internistki a ona za glowe sie zlapala i wyslala zaraz do rejestracji zapisac sie do endokrynologa na wizyte, wypisala skierowania na badania i po nich zaraz leki dostalam czekajac na wizyte u endo...Endokrynolog zmienil mi dawkowanie na mocniejsze i kolejne badania zlecil.Kiedys bylam ze starsza corka na USG nerek i lekarka z polecenia wypisala mi taka diagnoze, ze sie zalamalam. Znalazlam specjaliste od nerek dzieciecych i pokazuje mu USG. Patrzy i mowi no dobrze ale z czym pani przyszla? No niech pan przeczyta opis a on oczy zrobil. Powiedzial, ze zrobi sam usg zeby mnie uspokoic i sprawdzic. No i nic wtedy nie wyszlo i pozniej u innych lekarzy w Hamburgu tez nie a pierwsza diagnoza byla, ze wada powazna do operacji. Nie zebym chciala straszyc ale wyniki musi zobaczyc specjalista
Zgodze sie ze wynik musi zobaczyc specjalista. Ja kiedys robilam mojemu bobasowi usg glowki i lekarz powiedzial mi ze bedzie niepelnosprawna bo ma uszkodzona czesc odpowiedzialna za ruch ze nie bedzie chodzic. A ona jest tak zdrowa nawet platwusa nie ma, ale ja milam wyjete 3dni z zyciorysu.
Stary 2013-02-11, 19:23   #786
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
No to nieźle, to ja chyba faktycznie idealistką jestem

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Pisałam meila do lekarza o ewentualną zmiane na wieksze, odpisał, że owszem może mi takie zrobić jakie chce czyli wieksze, ale to będzie nienaturalnie wyglądać, że ten rozmiar (305ml) co dobraliśmy to był maksymalny do mojej klatki Chyba zaufam lekarzowi, choć ochota na wieksze jest bardzo mocna
Ciężko powiedzieć... Ja też mam max do swojej klatki i przyznam, że jak dotykam boku piersi to zgadzam się z lekarzem, że większy byłby już wyczuwalny. Musisz sama zdecydować... chyba, ze dziewczyny coś podpowiedzą.
Stary 2013-02-11, 19:25   #787
Amanina
Raczkowanie

korolowa: no ja wiem ze wystarczy krotko brzuch robic, a tez nie mam takiego brzucha zebym musiala zasuwac tych brzuszkow tysiace! naliczylam tych brzuszkow gdzies ze 400 na tych zajeciach!

a dzis bylam pierwszy raz na masazu banka chinska.. i to bylo takie przyjemne ze prawie zasnelam, ale pupe i uda mam jakby mnie ktos kijem baseballowym lal

dobry wieczor wszystkim **

juz taka godzina, ze nasza nowa cycolinka jest po operacji

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
ja bym jednak zaufala lekarzowi, hesli chcesz miec efekt biustu naturalnego, jesli Ci nie przeszkadza ze cos bedzie odstawac i bedziesz Ty i cycki to bierz wieksze
a, dodam ze ja jestem cykorem i dlatego mam takie podejscie - ale tylko do swojego biustu

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-02-11 o 19:31
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 19:47   #788
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
korolowa: no ja wiem ze wystarczy krotko brzuch robic, a tez nie mam takiego brzucha zebym musiala zasuwac tych brzuszkow tysiace! naliczylam tych brzuszkow gdzies ze 400 na tych zajeciach!

a dzis bylam pierwszy raz na masazu banka chinska.. i to bylo takie przyjemne ze prawie zasnelam, ale pupe i uda mam jakby mnie ktos kijem baseballowym lal

dobry wieczor wszystkim **

juz taka godzina, ze nasza nowa cycolinka jest po operacji

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

ja bym jednak zaufala lekarzowi, hesli chcesz miec efekt biustu naturalnego, jesli Ci nie przeszkadza ze cos bedzie odstawac i bedziesz Ty i cycki to bierz wieksze
a, dodam ze ja jestem cykorem i dlatego mam takie podejscie - ale tylko do swojego biustu
Amania, ja kupilam banki i sama robie, poczytalam, poogladalam na youtoube i tez mi sie wydaje, ze az takie bolesne nie jest a nawet przyjemne, nogi i posladki masakra jak wygladaja. Dzis robie 3raz, co dwa dni masam sie
Stary 2013-02-11, 20:35   #789
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

To ja push upa takiego duzego nie chce bede sie bala ze mi piersi znieksztalcikurc ze bede musiala myslec nad czyms innym. Wczoraj kupilam stanik i tak sie zastanawiam czy on nie jest na mnie za maly...
daj foty ocenimy
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:37   #790
MALACH311
Raczkowanie

Hej dziewczyny.
Jestem nowa. Mam termin u ES na 11.03.13, i bardzo się boję.
czy jest szansa zobaczyc Wasze zdjęcia i dajcie znać jak wasze samopoczucie już jak macie wszystko za sobą ? Doradźcie pls, pocieszcie... mam 2 małych dzieciaczków poradzę sobie? na początku będę miała męża w domu, kiedy wrócę do sprawności ??
Będę wdzięczna za wszelkie informacje

Edytowane przez MALACH311
Czas edycji: 2013-02-11 o 20:38
MALACH311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:39   #791
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No bedzie piekniebo masz rowne i nic nie zniszczone piersi. Wzrost chyba tam jakis za wysokii dalas...zmien bo mam kompleksy a juz ich nie mialam ostatnio)))))

poprzymierzalam dzis staniki z okresu przed i sa dobre!!! Miesiac temu tez mierzylam i byly za duze,zle lezaly,uwieraly i wogole cos nie tak a dzis
mya jak zajrzysz to podpowiedz czy jak zaloze stanik na jedna noc z fiszbinami - do sukienki z dekoldem to dostane mocne baty??i czy ja moge na solar isc z zakrytymi cyckami oczywiscie he???
hm ja myslalam ze plastyka piersi nie ma az takich ograniczen jak implanty a tu prosze

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

[QUOTE=Kulkaaga;39111977]Ja się też w przyszłym tyg wybieram na badania, muszę trochę słodkie odstawić bo ostatnio wciągam codziennie przynajmniej jedną czekoladę i zaczynam myśleć o tym jaki mi wyjdzie poziom glukozy

ja tez sie balam tej glukozy bo jem slodkie jak szalona a tu wyniki glukozy nie byly potrzebne ale wiem ze niektorzy wymagaja

a ja dalej nadrabiam co widac bo starych postach jeszcze masa stron ))
pozdrowionka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 20:40   #792
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Amania, ja kupilam banki i sama robie, poczytalam, poogladalam na youtoube i tez mi sie wydaje, ze az takie bolesne nie jest a nawet przyjemne, nogi i posladki masakra jak wygladaja. Dzis robie 3raz, co dwa dni masam sie
och! Amorciu, ja musze robic posladki i uda z tylu - myslisz ze dam rade sama??
Stary 2013-02-11, 20:53   #793
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=kicia_nh;39116419]Hejka Chciałam zapytać Was czy nie widziałyście gdzieś na stronkach informacji co jest powodem marszczenia się implantu? Ja jakiś czas temu to poczułam pod palcami biorąc prysznic Wczoraj robiąc sobie foto dla porównania jak pochyliłam się w pewnym momencie nawet to widać Załamka konkretna. W sumie lekarz też mi to tłumaczył, ale podał jeden powód a ja chciałabym znać przypuszczalnie wszystkie przyczyny

hm a jaki jest powod??kiedy to czuc/widac??

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

[QUOTE=margo50100;39115417]Hello, nie mam czasu na lekturę, wieczorkiem przysiądę i przeczytam co u Was a na szybko piszę wiadomo - z pytaniem

Jakie żarełko polecacie przygotować sobie na obiadki tak, zeby je zamrozić a potem po operacji tylko odmrazać?!?!?

mam w planach bigos i marzy mi się fasolka po bretońsku (nadaje się do mrożenia?)
czy coś jesczze sie sprawdzi oprócz naleśników rzecz jasna, ale takowych odmrażanych nie znoszę więc odpadają....
i kiedy myślicie bede mogła spokojnie wyjść do sklepu i upichcić obiad? albo chociaż parówki sobie kupić oczywiscie te z szynki

moze jakiez zupki w sloiki ,golabasy
bigosik jak najbardziej
ja tez nalesnikow mrozonych nie lubie ostatnio sprobowalam z krokietow oj nie ,nie
Stary 2013-02-11, 20:58   #794
dariac31
Raczkowanie

Cytat:
daria, a ile ta znajoma ma lat? Bo z opisu jej zachowania to przebija taka niedojrzałość, jakby miała góra 17 (nie obrażając nieletnich ). Jakby to wielkość biustu świadczyło o kobiecie, czy też w tej sytuacji o możliwościach karmienia dzieci.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Ilonko nie myśl już o tym. Nie masz na to wpływu, a dodajesz sobie tylko żalu Teraz myśl nad kolejnym terminem

Będzie i odpowiedni termin dla Ciebie Pisałaś, że mąż będzie się starał pomóc na ile da radę. Ale dwa miesiące to mało, zwłaszcza u E.S. A może dasz radę maluchy przez ten czas oduczyć noszenia? (przepraszam ale nie pamiętam w jakim wieku są). A np jakaś koleżanka nie mogłaby Ci pomóc przez ten miesiąc później jak mąż nie będzie mógł?
Saba -Znajoma moja ma 28 lat i też karmiła dziecko w tym samym czasie co ja . Ona miała rozmiar D
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:04   #795
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja dziś się żegnam, czeka mnie kolacja i gorąca noc przed operacją
Miłego wieczoru dziewczyny
o widze dzis op byla-trzymalam kciuki

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
maja2013- nie przesadzajmy i nie panikujmy!! Mya nie chciała z pewnością nas przestraszyć ani zestresować!! Jest kochaną, mądrą kobitą i pomaga nam wszystkim wspaniale!
Ale przeciez nie po to pozbywamy się kompleksów aby zamykac się w ciemnej piwnicy i w lusterku w samotności oglądac swoje cycunie. Po to decydujemy się się na operację aby potem "żyć pełną piersią" ale rozsądnie, spokojnie i bezpiecznie!! Ja np. lubie się opalać (uwielbiam lato i ciepłe kraje!) ale np. nie będę wystawiać cycków toples o 12 w południe w 40*C upale!!!! Ciężarów na siłowni podniosić nie będę bo i teraz tego nie robię ale nie oznacza to że nie będę biegac na spacery z moimi psami (chociaż jestem lżejsza od nich). Akurat wczoraj oglądałam program o tzw. "trzeciej płci" i były tam "osoby" po operacjach plastycznych regularnie korzystające z basenu., solarium i siłowni!!! Tylko do wszystkiego należy podejść rozsądnie i adekwatnie do stanu zdrowia, własnych możliwości i zaleceń lekarza prowadzącego (operującego).

łoj- no takie jest moje zdanie!!
wlasnie no nie wariujmy mi dr wlasnie tak zalecila ZYC PELNA PIERSIA

dziewczyny co sadzicie o fiszbinach na codzien??czy moze sa jakies staniki nie przeswituajce ze tak powiem z grubsza miska
mi dr kazala bez no ale do pracy nie bede
Stary 2013-02-11, 21:11   #796
iloona79
Zadomowienie

Amorcio,
te staniki z Tesco,o których pisałam to mi się wydawało ze jednak jakas pomylka musiala nastąpić w tych cenach,bo też oczy wielkie zrobilam,
ja zobaczylam ile one kosztują...hihi,ale przynajmniej nie szkoda potem wywalic,tudzież komuś podarować,a bawaełenka,aż miło!!!

Eyeshadow,
niedawno do nas doszła Secherezade,
która też jest taka drobiusia babeczka jak Ty i
ma ładny implancik-okrąglutki 360ml,
więc nie sądzę aby waga miała w czymś przeszkadac.
W kazdym razie wahać sie moze po operacji +/- 3kg, inaczej efekty będą nieciekawe-dr dobiera tez implant do figury!!!

Cytat:
Napisane przez MALACH311 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Jestem nowa. Mam termin u ES na 11.03.13, i bardzo się boję.
czy jest szansa zobaczyc Wasze zdjęcia i dajcie znać jak wasze samopoczucie już jak macie wszystko za sobą ? Doradźcie pls, pocieszcie... mam 2 małych dzieciaczków poradzę sobie? na początku będę miała męża w domu, kiedy wrócę do sprawności ??
Będę wdzięczna za wszelkie informacje
Zależy co musisz robić przy dzieciaczkach i jak długo,
w razie czego poszukaj kogoś jeszcze do pomocy-skoro masz operacje u
E.S. to powinnas byc do niej bardzo dobrze przygotowana-dr wszystko dokładnie tłumaczy!!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:13   #797
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Witam się z wieczora.

Dziewczyny, przechodzę kryzys. Psychiczny i fizyczny. Jak pisałam wcześniej, stan w jakim jak byłam cały czas po op trudno chyba nazwać jakimś tam bóle. Coś tam bolało, ale biorąc pod uwagę sytuację nawet nie wypadało marudzić, bo naprawdę było ok.
Wczoraj się chyba "przesiliłam", przesadziłam z jakimiś czynnościami i już wczoraj mnie bolały piersi. Rano trochę przeszło, ale czułam nadal. Poszłam 1 dzień do pracy i po południu już mnie znowu bolały piersi, pod pachami plecy. Nie jest to jakiś straszny ból, ale czuję je właściwie całe, całą klatkę i pod pachami też. Ogólnie czuję się jakaś sponiewierana. Do tego siada mi psycha, ciągle je oglądam, bo ciągle mi się wydaje, że coś się stanie, że coś będzie nie tak...aż mi się na płacz zbiera.
Dziewczynki PO przypomnijcie sobie proszę czy jak WY w okolicach 2 tyg po też odczuwałyście takie dolegliwości, czy ja mogłam sobie coś zrobić, czy to zwykły kryzys? Do tego wydaje mi się, że w jednej piersi od strony mostka mam takie minimalne wglębienie, ale takie, że jestem pewna, że np zdj tego nie daady rady pokaząc i już nie wiem czy coś się dzieje, czy ja świruję
ja po op plakalam kilka razy...z bolu,z tej bezsilnosci ,z bezradnosci, z tego ze jak moglam dobrowolnie zafundowac sobie cos takiego oj powodow bylo duzo -wszystko minie i nie oddasz ich jak ja mimo ze moje maja kilka mankamentow.. bol sie pojawial ,bylo klucie,pieczenie minie z czasem
Stary 2013-02-11, 21:14   #798
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
och! Amorciu, ja musze robic posladki i uda z tylu - myslisz ze dam rade sama??
Ja daje rade ale na pewno wieksza przyjemniscia jest gdy ktos masuje. Co prawda jak schudlam te 2,5kg to cellulit mi sie zmniejszyl i mam tylko takie miejsce na posladkach i leciutko na udach az sie dziwie, ze mam takie uda w moim wieku ale mysle, ze troche schudna po tych bankach i jeszczcze sie wygladza. Moj problem to brzuch, jego jedrnosc, tam robie bardzo delikatnie. Banki kupilam na allegro razem z oliwka do masazu antycell ziaji
Stary 2013-02-11, 21:41   #799
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Majka ja jeszcze muszę tyłek utuczyc bo jest jak dwa orzeszki a ty akurat wstawisz piersiaki i będziemy kontenta
wlasnie jak utuczyc tylek bo piersiaki juz utuczylas)ja tez heheh

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
przedpo: Ty sie w ogole nie smutaj, ja nie mialam co prawda dosc piersi, ale mialam dosc stanu w jakim jestem, ze tu mnie ciagnie, tam mnie ciagnie, pobolewa, nie moglam kolo siebie za duzo zrobic, a mam spora potrzebe samowystarczalnosci to wszystko Ci minie

sluchajcie, poszlam ja po tych 3 mcach wczoraj na jakis aerobik w koncu - ze tylko od pasa w dol cwiczenia niby wzmacniajace, a dzisiaj na zumbe pierwszy raz w zyciu. i cycki takie sie zrobily troche wrazliwsze, ale zyje mialam zalozony mega sportowiec a na to koszulke sportowa z wbudowanym dodatkowo topikiem trzymajacym (taka porzadna) i nic mi nie skakalo na szczescia - INNA SPRAWA ze mi nie ma za abrdzo co skakac
moge link do tej koszulki??ja kupilam sobie taki fajnie trzymajacy top dam pod to 2 staniki trophy n i bedzie mysle git ale jeszcze nie probowalam

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Anika ja wlasnie dzis mam problem....czy mozna zamrozic maslo? Kupilam dzis takie ze wsi i boje sie zeby sie nie zepsulo.

Tez sie usmiechnelam, zs bigos wzdyma hi hi. Mozna zrobic szybiej i nietuczace zupki jarzynkowe, na udku lub golonkach z indyczka, wywar i dodac mrozone jarzynki, jakie kto lubi, tylko pamietajcie nie dodawac smietany bo nie wolno mrozic ze smietana, oj jest pole do popisu ja tez juz planuje co nagotuje a tymczasem robie kolacje dzieciom, mala pozarla 2kielbaski i pokazuje ze ma pusty talerzyk a starsza zazyczyla sobie dwie cebule smazone z kawalkiem kielbaski
mozna mozna i jesrt smaczne jak przed

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 21:44   #800
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

moge link do tej koszulki??ja kupilam sobie taki fajnie trzymajacy top dam pod to 2 staniki trophy n i bedzie mysle git ale jeszcze nie probowalam[COLOR="Silver"]
nie moge jej znalezc.. ale to jest cos podobnego: http://www.barenecessities.com/nike-...ch=S&cmp=BPP20

tylko ze to ma nie light impact bra tylko juz taki mega mocny i zabudowane plecy

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Ja daje rade ale na pewno wieksza przyjemniscia jest gdy ktos masuje. Co prawda jak schudlam te 2,5kg to cellulit mi sie zmniejszyl i mam tylko takie miejsce na posladkach i leciutko na udach az sie dziwie, ze mam takie uda w moim wieku ale mysle, ze troche schudna po tych bankach i jeszczcze sie wygladza. Moj problem to brzuch, jego jedrnosc, tam robie bardzo delikatnie. Banki kupilam na allegro razem z oliwka do masazu antycell ziaji
no sprobuje w takim razie
Stary 2013-02-11, 21:46   #801
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny co sadzicie o fiszbinach na codzien??czy moze sa jakies staniki nie przeswituajce ze tak powiem z grubsza miska
mi dr kazala bez no ale do pracy nie bede
Ostatnio oglądałam stanik usztywniany bez fiszbin w marksie & spencerze. Było to coś podobnego, też dwupak http://www.marksandspencer.com/Pack-..._rd_s=center-3
Stary 2013-02-11, 21:48   #802
Amanina
Raczkowanie

mam!!!! taki: http://www.very.co.uk/nike-shape-tan...1105734473.prd

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Ostatnio oglądałam stanik usztywniany bez fiszbin w marksie & spencerze. Było to coś podobnego, też dwupak http://www.marksandspencer.com/Pack-..._rd_s=center-3
faaaajny, a nie splaszcza biustu?
Stary 2013-02-11, 21:50   #803
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=MyaDiva;39140101]Nie wiadomo jak działa sauna na podczerwień. Na zwykłą saunę lekarze pozwalają chodzić po pół roku - implantowi to nie zaszkodzi z pewnością , co do piersi też nie ma przeciwwskazań medycznych. Ale jak to znoszą piersi to już inna sprawa. Bez stanika też lekarze pozwalają chodzić- a chyba jest jasne, że po paru msc piersi z pewnością na tym ucierpią.

czyli co tylko piersi pod 2 miesnie sa wyjatkiem??a nawet po czasie one nie ucierpia??nie mowie o 10 latach mi dr kazala wlasnei chodzic bez po to zeby miesnie puscily,,,ma to zasadnosc??jak puszcza to juz powinnam wtedy nosic normalnie???.bu nie dopytalam...mykam juz dzis
anika to co tylko my mamy te czerwone blizny ??mam nadzieje ze rozjasnia sie...bo u nas sa widoczne hmmmm moze czasu jeszce potrzeba tak wiem blizna przebudowuje sie do roku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 21:53   #804
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
Dziś się żegnam, postaram się dam znać jutro
Nastrój mam dalej taki, jakbym szła tylko do fryzjera przedłużyć włosy

Trzymajcie się
Powodzenia! Ciekawe jak wyszły?
Stary 2013-02-11, 21:53   #805
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
faaaajny, a nie splaszcza biustu?
Nie, nawet koszulkę w przymierzalni na niego założyłam i ładnie było

A co do blizn, teraz rozmawiałam z moim dr i mówił, że blizna "pracuje" do pół roku. Tylko to było w temacie plastrów na blizny.
Stary 2013-02-11, 21:57   #806
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Te ma Celinka, zwezalam je, fajne sa, maja cienkie gabeczki
Stary 2013-02-11, 22:02   #807
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a szczepicie się przeciw WZW typu B? Niby to nie jest wymagane ale chyba lepiej to zrobic przed op . Słyszałam , że wystarcza 2 szczepienia (podobno juz wtedy jest sie zabezpieczonym)
W klinikach nie jest wymagane szczepienie, ze wględu na to, że używają jednorazowych narzędzi.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
.....A co do blizn, teraz rozmawiałam z moim dr i mówił, że blizna "pracuje" do pół roku. Tylko to było w temacie plastrów na blizny.
co znaczy, że pracuje do pół roku? To potem już nic z nią nie można zrobić żeby poprawić jej wygląd|?
Stary 2013-02-11, 22:03   #808
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Te ma Celinka, zwezalam je, fajne sa, maja cienkie gabeczki
Ciekawe jak jej się noszą Jak nas przeczyta, to może odpisze

Żegnam się kobietki, słodkich snów
Stary 2013-02-11, 22:06   #809
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
ćwiczyłaś już???? w jakim klubie?
jej, po co robić brzuchy 35 minut, masakra ....to mięśnie , które potrzebują 5 minut ćwiczeń i czy zrobisz porządnie 5 minut, czy 35 efekt będzie ten sam to tak dla pocieszenia
jak to? To wystarczy tylko 5min na brzuch? Mów co wiesz w tym temacie Nie żebym ćwiczyła więcej, wogóle na brzuch nie ćwicze i stracił wygląd ale jeśli to tylko 5 min to gotowam się poświęcić Trzeba jakąs rozgrzewke przed? Czy wystarczy, że się położę i 5 min. intensywnie poćwiczę tylko na brzuch
Stary 2013-02-11, 22:07   #810
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

co znaczy, że pracuje do pół roku? To potem już nic z nią nie można zrobić żeby poprawić jej wygląd|?
Pewnie można, ale samoistnie nic się już nie stanie. Przynajmniej tak to zrozumiałam. Nawet w ulotce moich plastrów było napisane, ze chyba klikuletnie blizny tez zbledną, ale jakaś spektakularna zmiana to pewnie nie będzie. Są też lasery, czy coś takiego. Ale wiadomo, że najlepsze efekty można uzyskać na świeżej bliźnie - dlatego polecają je już od momentu zagojenia rany (chyba przez 4 miesiące należy stosowac, ale nie jestem pewna, bo nie czytałam tego dokładnie).

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości