|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Pewnie już ktoś zjadł
U mnie (rodziców) w tym roku zapewne choinki nie będzie. Rok temu, koty upodobały sobie tak choinkę, że przewróciła się z 6 razy, i wszystkie MOJE bombki zostały potrzaskane... Ojciec nie miał czasu przymocować drzewka do sufitu, czy do ściany. Mama w ramach protestu, mówi że nie będzie choinki ubierać
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
na wstępie przepraszam że nie nadrobiłam wszystkiego ale naprawdę nie miałam jak
![]() ![]() dziś przeżyłam dzień z terrorystą maaasakra ![]() demony |
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
isia zapomnialam powiesic
jutro to zrobie :pejani u nas tez sie w wigilie ubiera, albo dzien przed, ale w tym roku obawialam sie, ze nie dotrwam w dwupaku
|
|
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Który to już tydzień i dzień ciąży u Ciebie? Chyba już powoli czas?
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro mam usg (mam nadzieje, ze ostatnie ), zobaczymy ile delikwent wazy.
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
palant i tyle- nie przejmuj się bo szkoda nerwów my byliśmy po choinkę teściowa koleżanki nam zrobiła bo robi już takie z bombkami, lampkami itp więc mamy już w domu choinkę
|
|
|
#787 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też niecierpię miętoszenia, irytuje mnie i wkurza zobaczymy może się jak to będzie z tym ssaniem, bo takie odciąganie i dawanie z butleki jest dość męczące i trochę trwa (jak mało pokarmu) . Widzę po znajomej, która od początku jest na laktatorze a pierś dawała tylko chyba tydzień. Plus jest taki, że nie daje na żądanie i może sobie rozplanować dzień a nie ciągle być zależna od uwieszonego dziecka no i wie ile dziecko zjada. Szczerze to ja sobie nie wyobrażam tego pobudzania, ciągłego przystawiania, dawania na żądanie w przypadku kobiet z drugim dzieckiem. No i przecież zjeść coś trzeba, ogarnąć siebie i dom![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to tak jak pisałam cudzy cycek i macica najbardziej interesują inne baby i najwięcej mają do gadania![]() Cytat:
co za sposoby "na zachęte"jestem dosłownie w szoku przecież to brzmi jak jakieś znęcanie się psychiczne!!! jak to zostałaś zmuszona?? tzn w jaki sposób?? Cytat:
ogólnie uważam że to dobrze iż propaguje się prozdrowotne zachowania ale nie w taki chamski sposób. jakieś nagonki, terror, wjeżdżanie na psychikę.. dla mnie to np chore o czym pisała iwantyou co spotkało ją na oddziale ![]() z drugiej strony jednak, po raz pierwszy spotkałam się z "terrorem anty kp" otóż bratowa mojej znajomej, która niecały miesiąc kp na zmianę z mm zaczęła posyłać jej jakieś głupie komentarze typu "no ile to jeszcze będziesz z tych cycków odciągać, wystarczył ci miesiąc" "będziesz miała zwisy" "daj w proszku zamiast się męczyć, po co ci to" "no chyba nie planujesz dłużej karmić niż 3 miesiące???!!!" Znajoma odciąga już 2 miesiąc i zamierza do pół roku karmić. Dokarmia czasami mieszanką, najczęściej w nocy i jak nie zdąży się odciągnąć albo mleka mało. Nie wiem o co chodzi tej dziewczynie, że tak na nią siada za to kp?Cytat:
Cytat:
tak dzieje się baardzo często za granicą ![]() trzymaj się |
|||||||
|
|
|
#788 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ja też muszę kupić resztę brakujących rzeczy i tak samo mi się uszczupli konto
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas na pewno będzie bez alkoholu. W moim rodzinnym domu w wigilię też nie było picia, ewentualnie 1 dzień świąt. Cytat:
![]() Jakaś cudotwórczyni Jak dobrze, że ostatecznie wszystko w porządku. Ja bym chyba zawału dostała, ale musiałaś najeść się strachu. Cytat:
Super, że wyniki dobre Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że musisz się tyle nacierpieć. Łatwo mówić, ale szkoda nerwów. Trzymaj się dzielnie A w ogóle jestem po wizycie i chciałam się pochwalić, że nasza kochana Niunia rośnie prawidłowo, waży około 1850 g (31t4d)
|
|
#789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo ja swoja moze zdąże ubrać w wigilię |
|
|
|
|
#790 |
|
BAN stały
|
Podobno da się zamówić kosmetyki z Rossmana online ale jak to zrobic? Zamawiala ktoras
![]() :conf used: bo przeszukałam ich stronę i chyba ślepa jestem bo nic na ten temat nie widze |
|
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam niedaleko po perfuzji termin i też już chodzę jak na szpilkach. TŻ 3 razy w nocy z pracy dzwoni do mnie zawsze.
Ale to taka cisza przed burzą mówię Wam, jak się zaczniemy rozpakowywać to wszystkie naraz ![]() ![]() Mnie dzisiaj cały dzień takie bóle trzymały i parcie na kupę miałam, że myślałam już że rodzę. Ale weszłam do wanny, wzięłam no-spę i przeszło. Edytowane przez _Shiloh_ Czas edycji: 2013-12-10 o 23:48 |
|
|
|
#792 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() On się coraz bardziej bez sensu zachowuje. Po co on Ci to wogóle mówił Na przyszłość wogóle z nim nie rozmawiaj przez telefon. Napisz mu maila czy smsa, że wszelki kontakt z Tobą ma się odbywać na piśmie, bo będzie potem potrzebny na dowody w sądzie, i wogóle nie dyskutuj z nim. A w razie gdyby interesowały go potrzeby dziecka, to numer konta zna przcież. Szkoda Twoich nerwów. Jakby naprawdę dziecko go obchodziło to by Ci na psychikę tak nie wjeżdżał, bo to co innego rozstanie, a co innego to zachowanie teraz.Trzymaj się ![]() Cytat:
Czy to nie jest tak, że bliźnięta często wyłażą wcześniej? ![]() Pewnie jakaś ciężarówka się pałętała w okolicy ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Cały dzień Was nadrabiałam
![]() ale w końcu się udało![]() Ja po wczorajszej wizycie, szyjka długa i zamknięta, z małym wszystko w porządku i że mam ograniczyć słodycze ale znowu bez przesady ja ich wcale znowu aż tak dużo nie jem chyba że mały wdał się w tatusia, który urodził się 61 cm 4100gCo do Świąt... u mnie zawsze jest barszcz z uszkami ( barszcz robimy z koncentratu z krakusa na bulionie warzywnym, a uszka wcześniej mąż z grzybami, a później mrozi), grzybowa z grzankami i zupa rybna, karp smażony, sałatka jarzynowa, zapiekanka rybna z pieczarkami, śledzie w oleju, ciasteczka i ciasta ( w tym roku pierwszy raz robię piernik dojrzewający - dzięki LOLITA ) szulki - wczoraj zrobiliśmy, kompot z suszek. Moje ulubione to zdecydowanie barszcz z uszkami, zapiekanka rybna i szulkiA z tradycji.. chyba to co u wszystkich, choinka, dodatkowe nakrycie, dzielenie się opłatkiem, prezenty, sianko i pieniądze pod obrusem ![]() a na śniadanie w wigilię zawsze tata robi śledzie w śmietanie - ot taka tradycja. Choinka koniecznie duuuża i żywa w tym roku ( tak jak rok temu) będzie to jodła kaukaska. Zawsze mieliśmy świerka bo nas nie stać było wywalić 250 zł za 2,5 metrową jodłę, ale w OBI mają po 86 zł ( drugi rok z rzędu)i jutro się wybieramy po nią póki jest w czym wybierać, skoro stoi tam to u mnie polu też może postać trochę km mam do niego ale u mnie takie ceny choinek że szok![]() ![]() Ktoś pytał o łóżeczko z ikei, my kupiliśmy Guliwera z materacem lateksowym i powiem Wam że bardzo solidne i bardzo nam się podoba ![]() Jak będę się jutro w miarę czuć to porobię zdjęcia ( OCZYWIŚCIE ZACZYNA MNIE COŚ POWALAĆ, GARDŁO KATAR MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ BEZ GORĄCZKI OBEJDZIE |
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
właśnie zamówiłam laktator
czkawka dziecka zaraz mnie dosłownie rozniesie ![]() czuję ją nawet w tyłku
|
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
Czas spać brzuchatki.
Dajcie odpocząć swoim dzieciom od tych komputerow ... Dobrej, spokojnej nocy wszystkim.
|
|
#796 | |
|
Raczkowanie
|
Po kolacji pijemy lampkę wytrawnego wina, a później oglądamy razem jakiś śmieszny świąteczny film i każdy wypija sobie to co lubi np 1 piwko, czy drinka ( najczęściej żubrówkę z sokiem jabłkowym).
Te historie z prezentami i zachowaniami jak i rodziców tak i dzieci - jakaś masakra. Mam dużo dzieci w rodzinie ( z męzem mamy 7 chrześniaków- za wyjątkiem siostrzenicy męża, wszystko dzieci kuzynostwa) nie wszystkim kupujemy prezenty na gwiazdkę ( przypomniałam sobie - u nas prezenty przynosi Aniołek ) tylko tym z którymi się przez swięta spotykamy i jeszcze nigdy nie zdarzyło nam się żeby ktoś czegoś od nas żądał. Jeśli nie wiem co kupić to dzwonię do rodziców i pytam co jest teraz na topie, ale przedział cenowy zostaje dowolny. Wcześniej jak chrześniaki były mniejsze tak do ok 5 roku życia, to w mikołaja mój mąż lub jeszcze wtedy narzeczony przebierał się za Mikołaja i jazda wieczorkiem po maluchach z prezentami z jakimiś drobiazgami. Często nawet było tak że przychodzili na tą godzinę ich dziadkowie, najbliżsi i przekazywali nam też "swoje"prezenty, aby Mikołaj wręczył dzieciaczkom, ale była frajda ![]() A tak swoją drogą macie pomysł na prezent dla dziewczynki lat 10 i jakiś drobiazg dla 5 i 12 latki? ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#797 | |||||
|
Zadomowienie
|
Powiedziała ta której chce się bawić w pieluchy wielorazowe
![]() Hehe pewnie z tym moim kp wszystko okaże się 'w praniu' ![]() Cytat:
Ba! Nawet przy własnej mamie bym nie wywaliła ![]() Cytat:
Szok! Co za podła świnia! Ale tak coś czułam, że pojawiła się inna kobieta skoro tak nagle odechciało mu się być tatusiem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczerze to ja też chyba nie będę chciała oddawać rzeczy małej rodzinie (tzn. zależy jeszcze komu ). Parę z dziewczyn tutaj na wątku pisało, że pożyczyły i niestety rzeczy wróciły do nich w koszmarnym stanie, więc może się boją?Cytat:
), a najmłodszej taką kreatywną torebkę filcową, którą trzeba samemu zszyć (również empik )Dziewczyny heeelp ![]() Które wybrać ?http://allegro.pl/lozeczko-biale-z-s...784753062.html http://allegro.pl/lozeczko-safari-bi...784740866.html (to najbardziej podoba się mojemu tżtowi i mnie chyba też tylko cenowo wychodzi najdrożej) http://allegro.pl/biale-lozeczka-z-s...761099204.html http://allegro.pl/lozeczko-klups-rad...770686710.html (w tym denerwuje mnie szpara pomiędzy szufladą, a łóżeczkiem) http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...765963463.html http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...766320025.html Dziewczyny jaki rozmiar kołderki kupujecie do łóżeczka? 135x100 ? 120x90? 100x75? Ehh.. już po 3. Czas iść spać..
Edytowane przez Akkma Czas edycji: 2013-12-11 o 03:16 |
|||||
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dalej w szpitalu, dzisiaj sie dowiem czy mnie wypuszcza ale raczej tak. Nikomu nie polecam takich przezyc, jak wczoraj mialam. Mam wrazenie ze wychodze na histeryczke, bo cisnienie mam ok,a skurcze minely po kroplowkach. Polozne glupio sie smieja jak przychodza mi mierzyc cisnienie, a zaden lekarz nie chce podpisac karty bo mam wpisane nadcisnienie.jeszcze sie musze tlumaczyc, ze to decyzja lekarza byla o przyjeciu na oddzial. Moja prywatna gin przez 3 dni sie nie pokazala,o tym ze nie poznala ze jestem jej pacjentka tez pisalam. Telefonow tez nie odbiera. Podliczylam ze u niej w gabinecie zostawlam od poczatku ciazy ponad 2 tys. a do tego jeszcze prywatne badania cos ok. 1tys za cala ciaze wyszlo. A wizyty co 2 tyg, l4 tez na taki okres. Pobyt tutaj utwierdzil mnie w tym ze nalezy liczyc tylko na siebie...a myslalam ze jak sie ma swojego lekarza prowadzacego ciaze to do czegos go to zobowiazuje...jak widac tylko do brania kasy
Mysle o malym i o tym bym miala sily tu wrocic na porod, bo pewnie nawet jak mi wody odejda to bede sie zastanawiac czy aby na pewno i czy mam jechac...dla mnie te 3 dni tutaj to nic innego jak tylko stres i totalna zalamka. Spedze tutaj jeszcze caly dzien, maz przyjedzie po mnie dopiero po 15stej po pracy, wypisy wydaja miedzy 13-14.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2013-12-11 o 04:59 |
|
|
|
#799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Starałam sie je omijać szerokim łukiem. Niestety na jedno karmienie o 14 mnie dopadła i normalnie zaczęła rozbierać zupełnie niedocieralo do niej ze wole w domu po swojemu i wogole. I tym sposobem we wtorek 4 grudnia o 14 przy milionie studentów i studentek na sali przystawieniu mi dziecko do piersi. Pierwszy i ostatni raz. Zreszta przystawilam to złe słowo mi go właściwie wepchnieto. Dominik z racji małej wagi buzke tez ma mała a ja mam spore sutki i z pewnoscia w domu potrzebowalibysmy sporo czasu zeby to ogarnąć ale myśle ze ma spokojnie dałabym radę a tak skończyło sie tak jak sie skończyło.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze żebyś Ty się musiała tłumaczyć? Ja bym ich ciągnęła za język, kiedy wypuszczą! A z lekarką słyszałam już niestety takie historie i dlatego nie zdecydowałabym się na prywatnego lekarza. Albo że przez całą ciążę obietnice, niepotrzebne wizyty, a potem na sam poród brali urlopy A masz w okolicy inny szpital do wyboru? Bo może rzeczywiście nie ma się co tu pchać, jak Cię tak stresują? Przy porodzie powinno być inaczej, ale znów z drugiej strony będziesz miała inne zajęcia, niż się nad tym zastanswiać, a stres raczej nie pomaga...
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze jeden stary szpital, i z tego co wlasnie czytalam to ma troche lepsze ogolne oceny. Ale podejscie lekarzy takie samo, ak nie gorsze. Sama juz nie wiem co robic. Siostra mi radzi by do gin juz nie chodzic, a po l4, zglaszac sie na
oddzial-podobno nie maja prawa odmowic wystawienia, szczegolnie na finiszu a przyjac tez musza....
|
#802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczególnie jak chciałam coś kupować już do wyprawki (kiedy niektóre z Was miały już wszystko) i słyszałam od mamy, że po co kupuję, bo przecież tyle dostanę, więc myślałam, że może o czymś wie A oni nawet się nie spytali, czy czegoś potrzebujemy, albo czy wszystko mamy, tylko mi sklep polecili, gdzie sobie mogę wszystko kupić. A jak rozmawialiśmy o ubrankach, to stwierdzili, że teraz wszystko można kupić w supermatketach, a oni kupowali w hm, bo jakoś nic nie mogli znaleźć dobrej jakości nigdzie indziej(?) To ciekawe, co by odpowiedzieli na szmateksy Szczególnie, że w rodzinie męża, co mamy wózek i te obietnice też o drugim dziecku myślą, a jakoś dotąd problemu nie było, żeby już nam coś dać, albo pytać się, czy coś chcemy Ogólnie wieczorem złapałam doła, że dziecku kupujemy wszystko najtańsze, używane albo musimy się prosić (bo o tym łóżeczku dowiedziałam się przy okazji pytania o wymiar, żeby materac kupić, bo chciałam nowy, a tu I normalnie się czuję przez to jak wyrodna matka, albo jakbyśmy go nie chcieli czy nie kochali, tak na nim oszczędzamy, a przecież jest zupełnie odwrotnie. I teraz nie śpię od 3 i dalej się tym gryzę... Ogólnie zdaję sobie sprawę, że jednak powinno się liczyć tylko na siebie, bo potem są rozczarowania a z kolei dziecku wszystko jedno, w czym leży, byle czyste, ale i tak się jakoś nie mogę uspokoić. Ech, już trochę mam dość tych hormonów ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Cytat:
A na tym dyżurze, co miała mieć, była? Może jeszcze spróbuj jej się przypomnieć, a jak rzeczywiście Cię nie pozna (w końcu do niej w koszuli nie chodziłaś) zrób tak jak siostra radzi.... No i co do podejścia lekarzy, to chyba mś początku było lepiej, nie?
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Co obchod to inny lekarz... zalezy na kogo sie trafi i jaki kto ma akurat humor. Przewaznie kazdy lekarz to inne zdanie i opinia. Te moja bede probowala dzisiaj zlapac bo podobno ma byc. Ogolnie panuje zasada ze jak sama sobie niczego nie wywalczysz to d.....nie usmiecha mi sie koczowanie pod drzwami dyzurki ale t chyba jedyny sposob. W kazdym razie ciesze sie ze wychodze
|
#804 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby już dziś nic nie wyskoczyło i Cię wypuścili
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie noc nawet całkiem całkiem, ide zaraz do pracy, a popołudniu na usg zaciekawilo jestem bardzo jak duzy jest nasz maluch Cytat:
A przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
Bez jaj, albo wszystko jest w porzadku odsyła się do domu, albo przyjmuje na oddział. Swoją droga mnie by wzięły takie nerwy, ze przy każdym mierzeniu miałabym ze 160/100 ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- A dzisiaj ładna data do rodzenia jest: 11.12.13
|
|
#807 | ||||||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
Teraz się zacznie. Ja z Erykiem miałam już dość telefonów,tym bardziej,że 2 tyg się przeterminował. Oby to było jednorazowe.. Eryk też buntownik,mam nadzieję,że to już przyspieszony bunt dwulatka,a nie że będzie gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lubi czytać książki,szczególnie Holly Webb o zwierzętach. Gry planszowe też. Albo puzzle,teraz mam dla niej m.in na gwiazdkę takie puzzle 3d,budowlę można z nich zrobić. Lubi też takie wyklejanki i do rysowania o modzie itd Style me up,to się nazywa. Może być też coś do szkoły fajnego,albo do domu z papierniczych,notesiki,ci enkopisy itd. Albo jakieś ozdoby do włosów. Może fajna bluza,czapka,zegarek? Cytat:
![]() No co ty mówisz! Przecież miłości do dziecka nie określa kocyk za 300 czy pajacyk za 50. A to dziecko i tak ma to w gdzieś czy ma na sobie pajacyk z lumpka czy z markowego sklepu. Ale wiem o czym mówisz,bo my wiele lat w Polsce borykaliśmy się z problemami finansowymi. I też dla Wiki miałam wszystko używane. I mi było też przykro,że jest jak jest,ale po Wiki nie było widać,że czegoś jej brakuje. Inne dzieci szły do parku rozrywki,do jakiś mcdonaldów,a nas nie było stać,ale Wiki była zadowolona z tego,że idziemy na darmowy plac zabaw,do parku szukać jesiennych liści czy na sanki. A ubranka z lumpeksu często wyglądały jak nówki. Nie powiem,że pieniądze nie mają znaczenia,bo mają. I bardzo ułatwiają życie,ale jeśli ich brakuje to robienie sobie wyrzutów nic nie zmieni w tej kwestii.
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, Gosiu. ogólnie ja to wiem, bo to świadomy wybór, ale jakoś nie mogę sobie z tym poradzić. ale już Wam nie narzekam- tak jak piszesz- jest jak jest.
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w podłym nastroju, pogoda też swoje robi, ale znów wszystko jest na NIE...
Już nie mówię o tych życiowych sprawach, ale wszytsko jakoś jest pod górkę czasem. Załapałam znów cukrowego doła, wystarczy jedno przekroczenie, a wpadam w szał, nienawidzę tego. Znów za szybko się ucieszyłam, że jest poprawa. Nie ma poprawy, jest g...o. a ja nie mogę już patrzeć na to jedzenie. Chwilami myślę, że pff to już chwilka, a potem jaka chwileczka, jak przenoszę to jeszcze miesiąc, a chwilami to myślę, że jutro oszaleję, gdzie tam miesiąc. Ja wiem, że część pomyśli, że to tylko jedzenie, ale to nie chodzi o samo jedzenie tylko o tą frustrację o tą cholerną kontrolę ciągły stres i proszenie glukometru o doby wynik (dosłownie). Znów wyszłam ze szpitala i część ludzi ochłonęła już po tym "szpitalu"... wymagają ode mnie rzeczy, na które zwyczajnie ochoty nie mam. Posypało się parę rzeczy, o których nie mogę napisać nawet i się wygadać. Wczoraj przyjechała jedna babcia usłyszalam cześć grubasie, potem usłyszałam tylko o córce sąsiadki o tym, że sąsiadka teeeeż miała cukrzycę i ona to jeszcze soli nie mogła to tam cukrzyca pfff. I za chwilę znów, ze ma zdjęcie tej córki... wiecie co nawet oglądać nie chciałam. Było mi przykro, bo widziałam się z nią w lipcu... Druga babcia dowiedziała się po kilku dniach, że jestem w szpitalu i chyab wtedy dopiero ode mnie dowiedziała się, że spodziewamy się chłopca, ale ta wiecie ma inną wnuczkę i prawnuka. Oni zawsze byli ważniejsi, z tym, że tą mam gdzieś. Zawsze tak było i będzie.... Ta z kolei mieszka ode mnie aż jakieś 15 min piechotą i widziała mnie uwaga w maju. Z mniej istotnych ale dobijających, jak zobaczę jeszcze jeden rozstęp na brzuchu, to wpadnę w szał rozbiję lustra wszystkie ;( Dziś idę na ten cholerny wymaz gbs, znów kasa, bo a wizyta u innego niestety lekarza i pewnie laboratorium też sobie zażyczy znów swoje. Jeśli lekarka krzyknie sobie jak za normalną wizytę, a pobierze tylko wymaz, to jej uprzejmie wskoczę na te łóżko i poproszę o usg i pełne badanie, które za to mi się należy.
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
Matko takiej nocy jeszcze nie miałam... Dominik jest karmiony co 3 h a dzisiaj przez cała noc ledwo przysypiał 2 i był ryk bo głodny a nie mogę mu wiecej dawać bo i tak juz ładnie przybiera na wadze... A smoczka nietknie... Bo po co niuplac skoro nic nie leci?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

maaasakra
jutro to zrobie :p
16.06.2012 
ale to tak jak pisałam cudzy cycek i macica najbardziej interesują inne baby i najwięcej mają do gadania
co za sposoby "na zachęte"
Więc morał z tego,że o ząbki trzeba dbać