![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
mojakaren bawcie się dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze tak jest,dlatego zaluje ze w moim przypadku niestety sie nie sprawdzilo :-( Cytat:
Uwielbiam wieden,Zazdroszcze!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
Kamilka bardzo bardzo mocno trzymam za Was kciuki
![]() Mojakaren udanego urlopu i spokojnej drogi. Uwazaj na siebie ![]()
#784 |
Zakorzenienie
|
Mojakaren udanego urlopu
jeszcze zapomniałam napisać, że z luteiną schodzimy, mam brać 3x1 czyli połowę do tej pory miałam 3x2. Trochę się boje, ale już powinno być dobrze, mam nadzieję. |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Kamilko, ja wciąż trzymam kciuki i mocno wierzę w to, że uda się małą uratować
![]() Mojakaren, bawcie się dobrze ! |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój twierdził, że mu pasują moje. Nie były duże ot takie c/d. A teraz cieszy się, że większe są jednocześnie żałując że nie mieszczą mu się w jednej ręce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do pieluch - lepiej kupować te podwójnie tkane, bo są grubsze i nie takie lelawe jak pojedyncze. - tak pisała jedna z nas jak kupiła pieluchy ![]() ![]() Ja myślę rozmiar 60x80 albo 80x80 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Gratuluję udanych wizyt, glukoz, zakupów i skończonych tygodni i miesięcy ![]() Kamilka będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
C/d nieduze?! Marze o takim rozmiarze :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
Kamilko wierzę że będzie dobrze i malutka wyzdrowieje.
Mojakaren udanego wyjazdu i wszystkiego najlepszego
#789 |
Zakorzenienie
|
no jak dla mnie to takie normalne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- A i dostałam dziś komplement ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie tak, że nie wyglądam jak kwoka jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Mnie lekarka powiedziała ostatnio, że mam duży brzuch jak na tydzień ciąży
![]() ![]() kinga kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
majakaren udanego wyjazdu i świętowania
czarnulax mnie dziś położna spytała czy po terminie już i ktg robimy :P ciągle słyszę że duży brzuch mam ![]() ![]() Wiem dziewczyny. Staram się myśleć że mamy szanse. Nie chcę się zastanawiać jakie, tylko że one są... I puki malutką czuję, to wszystko jest ok... Z drugiej strony rozumiem lekarzy z którymi się spotykam że tłumaczą że może się to skończyć źle. Chcą mi to uświadomić. Bym dopuściła też taki scenariusz do myśli i nastawiła się na to że mam 2 synków na których będę musiała się skupić. Bo w przeciwnym razie będzie mi jeszcze trudniej. Niesprawiedliwość losu... Tylko tyle... Puki mamy nadzieje- choć niewielkie, chcę się ich trzymać. Bo stresy i płacz malutkiej nie pomogą... Choć łatwo nie jest;( |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Matko nie robiłabym nic innego tylko spała ostatnio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
magda ja bym chętnie choć raz tyle pospała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam się w 24 tygodniu
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
to jest straszne. Budzę się, chodze godzinę - dwie i znowu spać mi się chce!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Kruszynka mały będzie dostymulowany sluchowo
![]() Dotka ja tez mialam długie i nieregularne cykle, plus om zaczęła się tygodniem plamień, wiec data om jest raczej orientacyjna bardzo ![]() Magda ja mam astygmatyzm plus krotkowzrocznosc w obu oczach inna, a też mi się zatrzymała parę lat temu ![]() Kamila obys nie musiała podejmować takiej decyzji ![]() Wszystkim gratuluję wizyt i zakupów. Aktywny dzień! No i baby wreszcie urlop ![]()
#798 |
Zakorzenienie
|
koktajlowa graty
![]() Ja się zaczęłam martwić o kwestię porodu, bo u mnie chodzi właśnie o siatkówkę. Naczytałam się za dużo po wizycie + opinia tej lekarki i teraz się będę stresować. magda przesilenie jesienne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |||
Raczkowanie
|
Baby ale super rzeczy
![]() Kasiuleńkowo ale dużo już macie, u nas na razie ciuszki, wózek, łóżeczko bez materaca i komoda. Malwi śliczny brzuszek ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale fajnie, u mnie dopiero w listopadzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw. czy Wam też w aplikacji nie wyświetlaja się wszystkie posty? Czytałam rano na tel a teraz patrzę że na kompie są posty których na tel mi nie pokazało ![]()
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
lepiej niech się skończy, bo ja się skończę
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo ładnie już sobie pokompletowałaś wszystko. Chyba zostałam jedyną mamusią, która nic nie ma
![]() Malwi super wyglądasz. Kamilka mam nadzieję, że w Łodzi wszystko przedstawią Ci w lepszym świetle. Trzymam mocno kciuki żeby było dobrze. Mojakaren udanego weekendu ![]() Koktajlowa gratuluję nowego tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie stresuj się na zapas ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Rozeznanie
|
hej, ale piszecie znowu dziś
![]() przyszła paczka od HubiWorld - wszystko zgodne z zamówieniem (nie było takiego wzoru smoczka jak wybrałam to Pan zadzwonił czy może być inny), dobrze zapakowane i szybko wysłane. także można zamawiać jakby co. zresztą mamy tego sprzedawcę już na pierwszej str IMG_1381.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi w przeciągu ostatniego roku wada poleciała o jedną dioptrię, a jedna lekarka która mnie badała jakiś dwa lata temu mówiła, że jej zdaniem bezwzględnie CC. Zwłaszcza, że żaden lekarz nie da Ci 100% gwarancji, że parcie nie wpłynie negatywnie na wzrok nawet jak z siatkówką jest ok. ![]() Koktajlowa gratki nowego tygodnia ![]()
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Istnieją pewne zagrożenia dla "upośledzenia" codziennego życia- ale to na razie nas nie dotyczy. Ale musi się urodzić... A z racji że jesteśmy ledwo za połową będzie to dosć trudne... "to" zabiera małej krew, i serduszko może nie udźwignąć.... I po prostu się zatrzymać... ;( Na razie jest zdrowe, mała anemii nie ma. Cieszy mnie każdy jeden zakończony tc. Bo może się uda i za wczasu lekarze podejmą decyzję o szybszym rozwiązaniu, tak by ją uratować. Oby to było jak najpóźniej. Zeby jeszcze nie musiała być obciążona zbyt wieloma problemami wcześniactwa... Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2015-09-23 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Kamila będzie dobrze
![]() ![]() Ej ile smoczkow uspokajaczy na początek? Nie jestem optymistyczna aż tak matka żeby nie mieć moniusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
mallami dobrze wiedzieć, bo też wczoraj od nich zamawiałam kilka rzeczy
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Ja mam dwa, bo kupiłam w komplecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Wtajemniczenie
|
A powiedzcie zamawialyscie podklady poporodowe i majtki? A jak tak to jakie i skad bo jakos nie wiem ktore najlepsze...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.