Akademia Pedagogiczna Kraków :) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-10, 23:25   #781
q_kaska_q
Zadomowienie

Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)

jezuuuuu.. ale wszytskim zazdroszcze ktorzy sie dostali ;(
ja liczylam ze dostane sie na turystke albo chcoiaz bede w jakims realnym miejscu na liscie rezerwowych...

obecnie pozostaja mi tylko studia zaoczne za ktore nie wiem za co zaplace bo pracy znalezc nie moge;( ( chcialam sie wyzalic skoro inni tez to robia)

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 23:31   #782
tamalaczarnaaaa
Przyczajenie

GG do tamalaczarnaaaa

Cytat:
Napisane przez klara1990 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja składałam na geografie i się dostałam
jest ktoś możne kto się dostał????
co prawda pod koneic listy ale sie dostałam
moje wyniki gegra R 67%
matma P 94%
polski P 85
niemiecki P 84

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

moj numer gg 962458
chętnie poznam nową koleżankę z kierunku geografia

ja jestem na liscie rezerwowej..ale mam nadzieje ze sie dostane..NIE PODDAJE SIE!!!!!!wiec moze sie zobaczymy w pazdziernikupozdrawiam
tamalaczarnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 23:39   #783
nomileczka
Raczkowanie

GG do nomileczka

jak licza pkty na us ?
nomileczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 23:41   #784
EverybodyLies
Raczkowanie

GG do EverybodyLies Send a message via Skype™ to EverybodyLies

Cytat:
Napisane przez nomileczka Pokaż wiadomość
jak licza pkty na us ?
zależy co Cię interesuje

http://irk.us.edu.pl/kierunki.php?op...goria=studia_1
Stary 2009-07-10, 23:47   #785
nomileczka
Raczkowanie

GG do nomileczka

czy dopiero moge probowac jak zostana miejsca??
Stary 2009-07-10, 23:49   #786
EverybodyLies
Raczkowanie

Cytat:
czy dopiero moge probowac jak zostana miejsca??
no chyba raczej tak, bo obecnie elektroniczna rekrutacja chyba nie działa do 20 musisz spokojnie czekać.
Stary 2009-07-11, 00:18   #787
Antentenne
Rozeznanie

A mam takie pytanie, dziewczyny - przypuśćmy, że potwierdzam chęć studiowania na UP (bo się dostałam), ale przykładowo jestem na rezerwowej na AGH i się dostaję (oczywiście hipotetycznie!). Czy mogę się wypisać z UP? Dajcie znać, proszę, jak któraś wie

Ponawiam prośbę

Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło.

Pisz do mnie Ante, będzie krócej
Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
Antentenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 00:33   #788
LittleAna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vivi12399 Pokaż wiadomość
a zdazylo sie tak zeby w sierpniu byly wolne miejsca ?
NA CZYMKOLWIEK ?!

COKOLWIEK???
Rok temu, tzn. we wrześniu była dodatkowa rekrutacja na matematyke stosowana- nowo uruchomiony wówczas kierunek. I poza tym jeszcze Fizyka, Informatyka, cos w tym stylu
LittleAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 00:52   #789
struga deszczu
Przyczajenie

no i wyniki sprawdzone na UP fil. pol. z logopedią się dostałam, na ang. nie, ale było do przewidzenia ale na Śląsk mnie przyjęli na angielską i nie wiem sobie, co robić jeszcze trochu czasu mam, ale nie wiedzieć...
trzymam kciuki za tych, co im sie nie powiodło w pierwszej rekrutacji, żeby w następnej było po Waszej myśli! no i pozdrawiam serdecznie

Ben Harper <33
struga deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 01:26   #790
ulf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez struga deszczu Pokaż wiadomość
no i wyniki sprawdzone na UP fil. pol. z logopedią się dostałam, na ang. nie, ale było do przewidzenia ale na Śląsk mnie przyjęli na angielską i nie wiem sobie, co robić jeszcze trochu czasu mam, ale nie wiedzieć...
trzymam kciuki za tych, co im sie nie powiodło w pierwszej rekrutacji, żeby w następnej było po Waszej myśli! no i pozdrawiam serdecznie
To widzę, że sporo osób się dostało na FP na UP z tego forum
Filologia angielska by mnie chyba zabiła... Ale co kto lubi
ulf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 08:30   #791
DolceFarNiente
Raczkowanie

GG do DolceFarNiente

Cytat:
Graty Edzioku :P

A jest ktoś z administracji lub pedagogiki specjalnej tutaj?
DolceFarNiente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 08:45   #792
iteSai
Raczkowanie

Ojej, ja już po pierwszym dniu hostessowania itam wiecie co... nigdy więcej takiej degustacji!! Matko, dawno tak się nie wkurzyłam Powinni mi faceta dać w pakiecie, a nie babce kazać rozkładać takie ciężkie rzeczy! Tą półkę to ja ledwo przesunąć umiałam, a co dopiero zanieść z magazynu na dział Dobrze, że pomogli mi faceci z magazynu, a gdy schodziłam to chyba wymodliłam tego jednego, bo o tej godzinie magazyny są raczej puste, a musiałam to poskładać... Pół godziny rozstawiania. Nie mam sił, wczoraj 5h a dzisiaj 9 i to mnie przeraża
Do tego dostałam ekspres do kawy, co z tego, że chyba z kolejne pół głowiłam się, jak go się uruchamia/używa i zupełnie przypadkiem wpadłam na to, że muszę ustawić i trzymac pod specjalnym kątem dzbanek - kto to wymyścił ? Ych, w życiu nie pomyślałabym, że w ekspresowym ekspresie można zaparzać kawę z 15 minut "
Jak ubrałam adidasy po tej całej akcji, to poczułam się jak w nieeeeebie Nie mam pojęcia, czy moje stopy dzisiaj przetrzymają takie latanie po wodę, do kontaktu, do ekspresu, do stoiska xD Już w życiu nie wezmę degustacji Matko, a się wyyyżaliłam - już mi lepiej, wybaczcie '
Ogólnie rzecz biorąc, dobrze, że w materiałach jest narysowany mój strój... dzięki temu na wszelki wzięłam czarną bluzkę - i dobrze, bo dostałam tylko przezroczystą część górnej garderoby i bym musiała tak latać, nikt mi nie mówił, żeby wziąć coś pod spód - no comment

Dobra, dam dzisiaj radę, trzeba sie zahartować przed studiami, nie ?

No ale ja w zasadzie w innej sprawie...
"- zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do podjęcia studiów na wybranym kierunku"
o jaki papierek chodzi na pedagogice przedszkolnej i wczesnoszkolnej ? Na awf jak byłam dostałam od nich, a tutaj nie wiem - help me

Pozdrówka, ja się szykuję do wyjścia na kolejny dzień spędzony na froncie - łatwo nie wywieszę białej flagi ! Buźka do Was i gratuluję nowym UPowieczką
iteSai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 10:14   #793
lovelyy888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iteSai Pokaż wiadomość

"- zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do podjęcia studiów na wybranym kierunku"
o jaki papierek chodzi na pedagogice przedszkolnej i wczesnoszkolnej ? Na awf jak byłam dostałam od nich, a tutaj nie wiem - help me
Ja dostałam taką kartkę w swoim liceum, z którą musiałam iść do lekarza.

a jednak jakieś były...

prysła bańka szczęścia...
lovelyy888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 10:19   #794
Vivi12399
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EverybodyLies Pokaż wiadomość
ja mam 325 do Katowic i też się martwie...ale pociesza mnie to, że tak zwiększyli limity. Dostanie się pewnie więcej osób, bo UŚ dobrze wie, że połowa z nich zrezygnuje mam przynajmniej taką nadzieje.
no ... ale i tak sobie masakryczne pluję w brodę z tą polit. i socjal. jednak katowice a kraków to jest różnica ;/

Cytat:
Napisane przez LittleAna Pokaż wiadomość
COKOLWIEK???
Rok temu, tzn. we wrześniu była dodatkowa rekrutacja na matematyke stosowana- nowo uruchomiony wówczas kierunek. I poza tym jeszcze Fizyka, Informatyka, cos w tym stylu
tóż ! ja to zbyt głupia na takie kierunki . jam humanista z krwi kości i masy mięsniowej
Vivi12399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 10:23   #795
ulf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iteSai Pokaż wiadomość
Ojej, ja już po pierwszym dniu hostessowania itam wiecie co... nigdy więcej takiej degustacji!! Matko, dawno tak się nie wkurzyłam Powinni mi faceta dać w pakiecie, a nie babce kazać rozkładać takie ciężkie rzeczy! Tą półkę to ja ledwo przesunąć umiałam, a co dopiero zanieść z magazynu na dział Dobrze, że pomogli mi faceci z magazynu, a gdy schodziłam to chyba wymodliłam tego jednego, bo o tej godzinie magazyny są raczej puste, a musiałam to poskładać... Pół godziny rozstawiania. Nie mam sił, wczoraj 5h a dzisiaj 9 i to mnie przeraża
Do tego dostałam ekspres do kawy, co z tego, że chyba z kolejne pół głowiłam się, jak go się uruchamia/używa i zupełnie przypadkiem wpadłam na to, że muszę ustawić i trzymac pod specjalnym kątem dzbanek - kto to wymyścił ? Ych, w życiu nie pomyślałabym, że w ekspresowym ekspresie można zaparzać kawę z 15 minut "
Jak ubrałam adidasy po tej całej akcji, to poczułam się jak w nieeeeebie Nie mam pojęcia, czy moje stopy dzisiaj przetrzymają takie latanie po wodę, do kontaktu, do ekspresu, do stoiska xD Już w życiu nie wezmę degustacji Matko, a się wyyyżaliłam - już mi lepiej, wybaczcie '
Ogólnie rzecz biorąc, dobrze, że w materiałach jest narysowany mój strój... dzięki temu na wszelki wzięłam czarną bluzkę - i dobrze, bo dostałam tylko przezroczystą część górnej garderoby i bym musiała tak latać, nikt mi nie mówił, żeby wziąć coś pod spód - no comment

Dobra, dam dzisiaj radę, trzeba sie zahartować przed studiami, nie ?

Pozdrówka, ja się szykuję do wyjścia na kolejny dzień spędzony na froncie - łatwo nie wywieszę białej flagi ! Buźka do Was i gratuluję nowym UPowieczką
Cytat:
Napisane przez lovelyy888 Pokaż wiadomość
Ja dwa lata temu nawet nie pokazywałam tej karrty z LO lekarzowi (chociaż lepiej ją przy sobie mieć, w razie czego). Pani doktor mnie osłuchała, wypytała, zerkneła w moją kartę w przychodni, wypisała karteczkę, że mogę podjąć studia na wybranym kierunku i sobie poszłam.

Cytat:
no ... ale i tak sobie masakryczne pluję w brodę z tą polit. i socjal. jednak katowice a kraków to jest różnica ;/

tóż ! ja to zbyt głupia na takie kierunki . jam humanista z krwi kości i masy mięsniowej
To jest rypane prawo Murphego - jak człowiek nie weżmie parasolki to zaraz deszcz, jak nie złoży papierów, to by się dostał...
Pogubiłam się trochę w wątku: Daleko jesteś na listach na SM i administrację(bo tam chyba składałaś?)? A dostałaś się na to co chciałaś do Katowic?
Stary 2009-07-11, 10:59   #796
winehouse18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovelyy888 Pokaż wiadomość

No własnie, ja pisze w tej samej sprawie... od pielęgniarki tez mam taka karteczke, a dokladniej: "karta profilaktycznego badania lekarskiego ucznia ost. klasy szkoły ponadgimanzjalnej" no i ok... mam to wypełnione...ale tak mi sie cos zdaje ze to nie z tym mam isc przy wpisie..tlyko z taka mała karteczka.. podobna dawalismy podczas ubiegania sie o miejscie w LO 'zaswiadczeie o braku przeciwwskazan ...etc. '
nie wie ktos o ktora dokladnie chodzi ?
winehouse18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 11:32   #797
Vivi12399
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ulf Pokaż wiadomość
To jest rypane prawo Murphego - jak człowiek nie weżmie parasolki to zaraz deszcz, jak nie złoży papierów, to by się dostał...
Pogubiłam się trochę w wątku: Daleko jesteś na listach na SM i administrację(bo tam chyba składałaś?)? A dostałaś się na to co chciałaś do Katowic?
no daleko .. jakies 300 osób przede mną chyba. Znaczy się do Katowic jeszcze się nie dostałam ale na polonistykę słyszałam, że przyjmują prawie wszystkich więc myślę, że mnie też przygarną ..

EverybodyLies widziałaś, że przy 120 miejscach na historię przyjeli 400 osób ? bo kumpela mi kazała sprawdzić czy się dostała bo już cała głupia była z tego ale patrze faktycznie się dostała chyba nawet 450 osób było
Stary 2009-07-11, 11:37   #798
Ankalime
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winehouse18 Pokaż wiadomość
No własnie, ja pisze w tej samej sprawie... od pielęgniarki tez mam taka karteczke, a dokladniej: "karta profilaktycznego badania lekarskiego ucznia ost. klasy szkoły ponadgimanzjalnej" no i ok... mam to wypełnione...ale tak mi sie cos zdaje ze to nie z tym mam isc przy wpisie..tlyko z taka mała karteczka.. podobna dawalismy podczas ubiegania sie o miejscie w LO 'zaswiadczeie o braku przeciwwskazan ...etc. '
nie wie ktos o ktora dokladnie chodzi ?
idziesz do lekarza swojego i on ci wypisze taka mala karteczke, tej samej wielkosci co zwolnienie lekarskie. i to wlasnie sie nazywa 'zaswiadczenie o braku przeciwskazan do blablabla" , nie musisz miec ze soba zadnych kart zdrowia z liceum wystarczy Twoja karta z przychodni.
tak naprawde to to jest tylko zawracanie glowy, czysta formalnosc; kazdy pierwszy lekarz moze to wypisac
Ankalime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 11:54   #799
q_kaska_q
Zadomowienie

Cytat:
no daleko .. jakies 300 osób przede mną chyba. Znaczy się do Katowic jeszcze się nie dostałam ale na polonistykę słyszałam, że przyjmują prawie wszystkich więc myślę, że mnie też przygarną ..

EverybodyLies widziałaś, że przy 120 miejscach na historię przyjeli 400 osób ? bo kumpela mi kazała sprawdzić czy się dostała bo już cała głupia była z tego ale patrze faktycznie się dostała chyba nawet 450 osób było
to czemu nie moli zrobic tak na innych kierunkach? no pytam sie czemu ?

p.s w statystyckach na UE widzialam ze chyb a za zarzadzani przyjeli dwa razy wieciej osob niz bylo planowanych miejsc ( w tamtym roku;p

koty

Edytowane przez q_kaska_q
Czas edycji: 2009-07-11 o 11:57
Stary 2009-07-11, 12:10   #800
EverybodyLies
Raczkowanie

Cytat:
No widziałam właśnie u nas jest ponad 600 chętnych to ja mam nadzieje, że tak z 500 osób przyjmą kurde, ale się denerwuje. Wyniki na inne kierunki się pojawiają a na FP dupa :|
Stary 2009-07-11, 12:30   #801
winehouse18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ankalime Pokaż wiadomość
idziesz do lekarza swojego i on ci wypisze taka mala karteczke, tej samej wielkosci co zwolnienie lekarskie. i to wlasnie sie nazywa 'zaswiadczenie o braku przeciwskazan do blablabla" , nie musisz miec ze soba zadnych kart zdrowia z liceum wystarczy Twoja karta z przychodni.
tak naprawde to to jest tylko zawracanie glowy, czysta formalnosc; kazdy pierwszy lekarz moze to wypisac
oo dzieki ..wlasnie tak myslalam, ze chodzi jednak o te mniejsza..ale wolałam sie upewnic
winehouse18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 13:26   #802
nomileczka
Raczkowanie

GG do nomileczka

czuje sie jak smiec.. dopiero wyszlam z lozka..nie mam kompletnie sil..siadla mi psychika.. a jeszcze bede w koncu musiala o tym powiedziec rodzicom..
Stary 2009-07-11, 13:30   #803
Martiheart
Raczkowanie

Cytat:

A ile mialas % z angielskiego???
Martiheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 13:32   #804
EverybodyLies
Raczkowanie

Cytat:
czuje sie jak smiec.. dopiero wyszlam z lozka..nie mam kompletnie sil..siadla mi psychika.. a jeszcze bede w koncu musiala o tym powiedziec rodzicom..
biedulo, strasznie szkoda, że nigdzie się nie udało ale mówię Ci jeszcze będzie dobrze, musi być dobrze. Ja też wczoraj miałam mega doła po tym jak nie przyjęli mnie do Krakowa więc w pełni Cie rozumiem
Stary 2009-07-11, 13:36   #805
ulf
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda, że nie złożyłaś na inną specjalizację na filologii polskiej na UP, bo progi były niższe... Pilnuj UŚ i list rezerwowych - na pewno gdzieś się uda!
I nie czuj się jak śmieć z powodu studiów! Jak nie teraz to za rok, albo na zaoczne. Dostanie się na studia nie jest wyznacznikiem niczego!
Stary 2009-07-11, 13:44   #806
Vivi12399
Raczkowanie

Cytat:
No widziałam właśnie u nas jest ponad 600 chętnych to ja mam nadzieje, że tak z 500 osób przyjmą kurde, ale się denerwuje. Wyniki na inne kierunki się pojawiają a na FP dupa :|
na prawo przyjeli 400 osób . na administrację się nie dostałam więc trutut.. nie jest ciekawie a szkoda bo widziałam dobrego znajomego więc byśmy razem sobie pochodzili. ale większość nazwisk znajomych widniało gdzieś przy końcu listy rezerwowych .
Stary 2009-07-11, 13:52   #807
EverybodyLies
Raczkowanie

Cytat:
na prawo przyjeli 400 osób . na administrację się nie dostałam więc trutut.. nie jest ciekawie a szkoda bo widziałam dobrego znajomego więc byśmy razem sobie pochodzili. ale większość nazwisk znajomych widniało gdzieś przy końcu listy rezerwowych .
Ja sie na pedagogike opiekuńczo-wychowawczą już wczoraj do Cieszyna dostałam, ale ja chcę na filologieeee, kurde, ja chce się tam dostać

a Ty jesteś już gdzieś na coś przyjęta?
Stary 2009-07-11, 14:26   #808
Vivi12399
Raczkowanie

Cytat:
Ja sie na pedagogike opiekuńczo-wychowawczą już wczoraj do Cieszyna dostałam, ale ja chcę na filologieeee, kurde, ja chce się tam dostać

a Ty jesteś już gdzieś na coś przyjęta?
na rozdróbkę soli żeby sypać w zimie. Nie nie jestem, ale UJ zawsze oferuję wieczorowymi

tyle, że na prawo było 250miejsc
Stary 2009-07-11, 16:08   #809
q_kaska_q
Zadomowienie

Cytat:
ja mam to samo.. tylklo zzilama rodzicom to teraz mi dokuczaja , mowia ze moglam uczyc sie wieczej, ze jak zywkle sobie olewalam wsyztsko a teraz mam tego efekty;]

koty
Stary 2009-07-11, 16:18   #810
EverybodyLies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez q_kaska_q Pokaż wiadomość
ja mam to samo.. tylklo zzilama rodzicom to teraz mi dokuczaja , mowia ze moglam uczyc sie wieczej, ze jak zywkle sobie olewalam wsyztsko a teraz mam tego efekty;]
ja mam tyle dobrze, że mama mnie wczoraj pocieszała całe popołudnie, siedziała ze mną a ja sobie popłakałam...eh szkoda tego Krakowa, szkoda, szkoda

Vivi12399 ja już świrować zaczynam z tą filologią na UŚ masakra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości