![]() |
#811 |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Monia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zadomowienie
|
Tak na zdjeciu do nie powiem nie jest zły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() po kilku dniach brania czujesz ze rzeczywiście Ci to pomaga ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie wierzę! Mam do środy wolne
![]() Normalnie byłabym wściekła że mnie na urlop wypychają tak z dnia na dzień, a teraz skaczę z radości że chociaż trochę odpocznę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Ja to szybka jestem. Dopiero naszą tabelkę uzupełniłam ![]()
#817 | |
Zakorzenienie
|
Rozmawiamy codziennie...Wieczorami albo jak ma wolny dzień to zdarzy się też popołudniu chwilę pogadać. Zna kilka prostych słówek polskich, bo go nauczyłam
![]() Hah, mnie pociąga jego całkowita niewinność ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Kinia spadlam juz kilogram ale czy to zasluga TLF?? Napewno mam wiecej energii i wiecej poce sie na treningach ale to dopiero 5 dzien wiec spoko. Zobaczym co bedzie za 8tyg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Ech to moze ja potrzebuje jednak Therm line - bo energii nie mam za grosz
![]() spałam 10 h , od dwóch próbuje dojść do siebie i ruszyć sie z łóżka ...Na razie zorbiłam tylko wypad po śniadanie i pranie wstawiłam/ zdjełam ... Normalnie heroiczny wysiłek ![]() A czeka mnie parszywa szóstka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
Poćwiczyłam 1h na orbim
![]() Wy tu tak o dzieciach, ja mam 21 lat, bez chłopaka, chce iść na studia co 6 lat trwają i gdzie tu dziecko? Chciałabym mieć jeszcze przed 30 i najlepiej od razu bliźniaki ![]() Ide jeść II śniadanie
![]() |
#823 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym juz chciała dzieci
![]() Wlasnie jem chinszczyzne, masakra! zaraz zione ogniem taka pikantna i juz nie moge do konca dojesc ![]() ![]() ![]() gdzie jest kwiatuszek i kassssiunia?
#824 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi chodzi po głowie Monia i ja żarłoki dwa ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#825 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj jakiś śmieszny dzień jest. Przed chwilą dzwonił do mnie B że widzi moje nazwisko w gazecie u klienta i biorę udział w jakimś plebiscycie
![]() A tak cenię swoją prywatność i nie informuję o danych osobowych no cóż... ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() Napisz coś więcej o sobie. Do jakiego celu dążysz i jak chcesz go zrealizować. Co do znajomego... ćwiczenia jak najbardziej tak! Ale nie jedzenie po 18 to błąd...Poczytaj nas trochę a zmienisz swój światopogląd ( na pierwszej str masz kilka przydatnych linków) Możesz też wrzucać swoje jadłospisy jeśli chcesz wiedzieć czy dobrze komponujesz posiłki ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Dobra dziewczyny odchodzę od kompa bo nic nie zrobię dzisiaj ![]() Dzisiaj znowu mam dużo energii czy oby wszystko ze mną w porządku? Carla i dobre samopoczucie...mhm to przecież się wyklucza ![]() Lecę ![]()
![]() |
#827 |
Raczkowanie
|
Z tego co mi się wydaje, to godzina ostatniego posiłku powinna być uzależniona od godziny kiedy kładziemy się spać, dlatego też kolegę skrytykowałam za takie podejście, chociaż stwierdził, że jemu to pomagało więc nie żałuje i przy tym pozostanie
![]() Mój cel.. przede wszystkim chciałabym się sobie znowu podobać i czuć się dobrze we własnym ciele, najlepiej czułam się ważąc 50 kg, ale to było daaawno dawno temu, ogólnie od dziecka waga waha mi się +- 20 kg, potrafię bardzo szybko przytyć, i dość szybko chudnąć jak się uprę. Mój problem polega na tym, że nigdy nie potrafię wagi utrzymać. Myślę, że 60 kg to optymalna waga, a więc i tak bardzo dużo mam do zrzucenia. A zrzucić muszę koniecznie, bo wpadam w coraz większe kompleksy, już mam wrażenie, że ludzie patrząc na mnie myślą sobie co to za wieloryb ![]() Na dzień dzisiejszy mój plan to jeść zdrowiej, mniej kalorycznie, ale bez większego wyliczania, i przede wszystkim stawiam na ruch, karnet do klubu sportowego wykupiłam na 3 miesiące z góry, więc od kwietnia zumby, pilatesy, płaskie brzuchy, siłownia i co się da, chciałabym żeby to odchudzanie nie było dla mnie katorgą to może lepiej będę je znosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Carla ja sie staram jak moge
![]() ![]() ![]() ![]() Co do Twojego humoru - może się mylę ale czy to nie jest zwiazane z przerwą odpracy? ![]() Beatko na dzieci masz jeszcze dużo czasu ![]() ![]() Milenko jateż chce mieć dzieci - trójeczke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Dobra, to ja ustawię Karola i ja żarłoki dwa
![]() ![]() Ja dziewuszki zjadłam obiad - pizza dziś była i na jej rzecz dobrowolnie rezygnuję dziś z kawy, podwieczorku i zrezygnowalam z drugiego śniadania. I mam nadzieję, że bilans będzie ok ![]() Pojadę sobie gdzieś na spacerek, taka ładna pogoda, w słońcu +12 stopni ![]() Bez wiatru to w ogóle. Idę się szykować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Ale tak w ogóle to dzieci bym tu nie chciała wychowywać ... Do szkoły - na pewno w Polsce
![]() witaj neka! jestem żywym dowodem ze samym ruchem zrzucisz - tyle żę wolniej i sie napocisz ![]() Z drugiej strony - w tym samym czasie/ a nawet krótszym/ dziewczyny tutaj zrzuciły duzo wiecej nie ćwicząc/ mniej ćwiczac ale trzymajac się diety ... Warto to sobie przemyśleć ![]() Co do kolacji - absolutna racja - należy jeść ok. 3 h przed snem ... W ogóle staramy sie zmierzać do ideału 5 posiłków dziennie - zeby podkręcić metabolizm trochę ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jak zrobiłaś 12 stopni na dworze to nie wiem - u mnie jest plus 1 ... I tak dobrze że nie minus i słonce jest ... Jak przedmówczynie zabieram sie na dwór - zakupy , sprawy różne ... Wydeptać by sie przydało moje 10 tys bo zaniedbałam od powrotu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Raczkowanie
|
U mnie sprawa wygląda tak, że byłam już wielu, wielu dietach. Niestety najczęściej były to diety typu Dukan i tym podobne. Ostatnio pomyślałam sobie, że jak już nie mam siły podnieść się z łóżka i wszystko wiecznie mnie boli, to aktywność fizyczna na pewno podkręci mnie do życia
![]() Tak więc nie stawiam tylko i wyłącznie na ćwiczenia, zamierzam też jeść zdrowiej (więcej warzyw, więcej chudego mięsa, unikać fast foodow i ogólnie nabijania kalorii tam gdzie jest to zbędne), oczywiście nie popadając w żadne skrajności. Postaram się też jeść mniej i częściej, bo niestety moje posiłki to było do tej pory raczej "raz a najeść się na full". Myślicie że to dobry plan? |
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Zadomowienie
|
Neka witaj!
![]() ![]() A właśnie w sprawie ujędrniania to smaruję się codziennie prawie takim kremem, czy tam serum z eveline, na początku nie wierzyłam że to coś pomoże, ale teraz widzę, że skórę mam gładszą (szczególnie na tyłku ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie tata cały czas mówi, żebym się uczyła niemieckiego na wszelki wypadek, bo to mi otworzy drogę wyjścia jakby coś. Szczególnie, że mam niemieckie obywatelstwo. Dobra idę na obiad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Raczkowanie
|
Beatagr3 jakie to serum dokładniej? mnie się ostatnio takie rozstępy porobiły, że aż się przeraziłam kiedy je odkryłam :O
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
Neka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html Przy czym mówię, że część cellulitu pewnie przez ćwiczenia poszła. Co do rozstępów to na razie różnic nie widzę za bardzo. Ale skóra jest o wiele gładsza i bardziej nawilżona. Może znacie coś dobrego na rozstępy? Bo moje mimo iż wielkie nie są to chciałabym jakoś się ich pozbyć. Jestem po obiedzie, teraz do książek
![]() |
#835 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja juz po skalpelu II, mialam niedosyt i zrobilam jeszcze mel B 10 min na brzuch i w ostatniej min mi neta zabraklo brrrrrrrr ![]() ![]() ![]() PS. ogolnie masz przepieknego psa ![]()
![]() |
#836 |
Zadomowienie
|
Ja też chcę z Wami podpisik mieć! Jakby nie patrzeć, jestem słodkożercą... na odwyku.
Carla, fantastycznie, że znalazłaś perkę!! Teraz do dzieła ![]() Coś Ci jeszcze miałam napisać i zapomniałam... ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Kinia - wszystkie wiadomości wygrzebałam z netu, jak wpiszesz South Beach to tylko przebierać. Poszukaj też tabeli z indeksem glikemicznym. Przepisów nie mam i nie szukałam, bo i tak zawsze gotuję po swojemu. A tu jest link do wizażowego wątku SB, całkiem prężnie działa, bo to już nasta część. Na pierwszej stronie są też zasady diety ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681877
#837 |
Zakorzenienie
|
Wrócilam z przejażdżki samochodowej
![]() ![]() ![]() Furry i Carla no to co dajemy na podpis? ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tam ja też plamowałam ślub i dziecko jak będzie praca i wszystko legło w gruzach... ale niczego nie żałuję nawet wspaniałej córeczki ![]() no nie wiem ja tam bym dwóch urwisów na raz nie chciała... ![]() tak jak piszesz mnie się też tak mażyło ale widząc po wychowaniu można skupić się dobrze na jednym z dwójką ciężko ![]() A jak tam dziewczyny znajdujecie czas i siły na ćwiczenia po pracy ?? u mnie ok dietowo poprawiłam się troszkę ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Milenka a dziękuję
![]() ![]() Sagapao Ładnie Ci waga spada ![]() ![]() Zastanawiam się gdzie jest Kwiatuszek? Wiosna idzie, kwiatuszki się budzą, to gdzie nasza Ola się podziewa? ![]() Kurcze, ale mam ochotę na pomarańczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jestem jestem caly czas was czytam, ale po prostu nie mialam co odpisywać.........a może mi się nie chciało .........ale zaglądam do was często. mam już dosyć leżenia w łóżku ![]() jakoś wiosna żle na mnie działa ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- dzisiaj moja mam wyjeżdzła do niemiec i tak na pożegnanie zjadłam kawała ciasta . wybaczycie mi w ogóle powiem wam że zimą miałam większą motywację do trzymania diety niż teraz. ale spokojnie nie rzucam was , ani diety, tak tylko marudzę. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.