Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 09:14   #811
Kinia_Sw
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Monia a często ze sobą rozmawiacie?? uczysz do polskiego ??
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 09:15   #812
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że Ty już 27 lat masz Czemu ja tak myślałam?
Wyglądasz na ciut starszą
Bo ja wygladam jak stary grubas ;/ oO
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 09:15   #813
Kinia_Sw
Zadomowienie

Tak na zdjeciu do nie powiem nie jest zły nie powiem ze przystojny bo jak by mój maż zobaczył prze przypadek ten post to by mnie kopna w d***
Stary 2013-03-16, 09:20   #814
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
NIe to Carla 27 lat nie czekaj Zreszta jak rozumiem wy oboje pracujecie wiec jest troche inaczej... A to normalne z fazami "na bobasa"- ja miałam takie momenty - pierwszy (przerazajacy moja mame) w wieku 18-19 lat wiec na poczatku studiów - rozczulałam sie prawie do łez na widok bucików ..A teraz co jakiś czas ... A co jakiś czas - jak ostatnio po wizycie u znajomych z 2 dzieci i wysłuchaniu ich refleksji - mam faze na nieposiadanie na razie dzieci O dziwo M. wyszedł z pozytywnymi wrazeniami ... Ale trudno sie dziwić bo tam jak u nas - to ona siedzi z dziećmi w domu i jak sama mówi lekko wariuje ... A ze dziadków w pobliżu nie ma, żłobki i przedszkola to tu trudny temat to nie bardzo ma wybór
Nie no kredytem się nie przejmuję choć wolałabym te pieniądze zainwestować w siebie lub w podróżowanie Kurczę muszę się ogarnąć, przemyśleć wszystkie za i przeciw...Do końca roku daję sobie czas

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 09:23   #815
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Kinia dostalam 4 opakowania po 60 kapsulek ThermLine Forte. Stosuje sie 2 przed sniadaniem i 2 przed obiadem lub treningiem.
Jestem po ciezkiej nocy...mlody goraczka, dusznosc, kaszel....czeka mnie ciezkii weekend...
Owsianke zjadlam i lece do pracy no i weekend bez treningow bo co jak co ale syn jest najwazniejszy
biedactwo... nie ma nic gorszego od choroby dziecka...
po kilku dniach brania czujesz ze rzeczywiście Ci to pomaga ??
Stary 2013-03-16, 09:38   #816
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie wierzę! Mam do środy wolne
Normalnie byłabym wściekła że mnie na urlop wypychają tak z dnia na dzień, a teraz skaczę z radości że chociaż trochę odpocznę Życie jest piękne

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Ja to szybka jestem. Dopiero naszą tabelkę uzupełniłam

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2013-03-16, 09:42   #817
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Monia a często ze sobą rozmawiacie?? uczysz do polskiego ??
Rozmawiamy codziennie...Wieczorami albo jak ma wolny dzień to zdarzy się też popołudniu chwilę pogadać. Zna kilka prostych słówek polskich, bo go nauczyłam
Hah, mnie pociąga jego całkowita niewinność To jest fetysz?

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wierzę! Mam do środy wolne
Normalnie byłabym wściekła że mnie na urlop wypychają tak z dnia na dzień, a teraz skaczę z radości że chociaż trochę odpocznę Życie jest piękne

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Ja to szybka jestem. Dopiero naszą tabelkę uzupełniłam
Widzę, że kawy już 2 tygodnie nie pijesz
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 09:47   #818
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozmawiamy codziennie...Wieczorami albo jak ma wolny dzień to zdarzy się też popołudniu chwilę pogadać. Zna kilka prostych słówek polskich, bo go nauczyłam
Hah, mnie pociąga jego całkowita niewinność To jest fetysz?

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Widzę, że kawy już 2 tygodnie nie pijesz
O dziękuję że zauważyłaś Przynajmniej nad jednym nałogiem jestem w stanie zapanować

Stary 2013-03-16, 09:52   #819
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
O dziękuję że zauważyłaś Przynajmniej nad jednym nałogiem jestem w stanie zapanować
Okularów często nie noszę, ale zauważyłam Mniejszej czcionki nie było?
A może zrobimy sobie podpisik bezsłodyczowy?
Stary 2013-03-16, 09:57   #820
anulciak85
Zakorzenienie

Kinia spadlam juz kilogram ale czy to zasluga TLF?? Napewno mam wiecej energii i wiecej poce sie na treningach ale to dopiero 5 dzien wiec spoko. Zobaczym co bedzie za 8tyg
Stary 2013-03-16, 10:07   #821
Joanna XL
Zakorzenienie

Ech to moze ja potrzebuje jednak Therm line - bo energii nie mam za grosz

spałam 10 h , od dwóch próbuje dojść do siebie i ruszyć sie z łóżka ...Na razie zorbiłam tylko wypad po śniadanie i pranie wstawiłam/ zdjełam ... Normalnie heroiczny wysiłek

A czeka mnie parszywa szóstka Zaparłam sie że chociaż tego nie zawale - ale jest z każdym dniem ciężej
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 10:16   #822
Beatagr3
Zadomowienie

Poćwiczyłam 1h na orbim

Wy tu tak o dzieciach, ja mam 21 lat, bez chłopaka, chce iść na studia co 6 lat trwają i gdzie tu dziecko? Chciałabym mieć jeszcze przed 30 i najlepiej od razu bliźniaki (co jest prawdopodobne, bo moja babcia miała, więc może mnie się trafi). Ja chcę mieć dzieci bardzo - przynajmniej teraz tak myślę. Nie wiem jak to będzie za parę lat. Pożyjemy, zobaczymy.

Ide jeść II śniadanie
Stary 2013-03-16, 11:03   #823
miiilenka
Zadomowienie

Ja tez bym juz chciała dzieci ahhh... ale najpierw slub i praca, bo nie chce, zeby mojemu dziecko kiedykolwiek cokolwiek zabraklo!

Wlasnie jem chinszczyzne, masakra! zaraz zione ogniem taka pikantna i juz nie moge do konca dojesc czeka mnie ewa za godzinke ostatnio mam lenia na cwiczenia, nie wiem co sie dzieje

gdzie jest kwiatuszek i kassssiunia?

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:12   #824
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Okularów często nie noszę, ale zauważyłam Mniejszej czcionki nie było?
A może zrobimy sobie podpisik bezsłodyczowy?
Dobra Jaki proponujesz?
Mi chodzi po głowie Monia i ja żarłoki dwa

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Ech to moze ja potrzebuje jednak Therm line - bo energii nie mam za grosz

spałam 10 h , od dwóch próbuje dojść do siebie i ruszyć sie z łóżka ...Na razie zorbiłam tylko wypad po śniadanie i pranie wstawiłam/ zdjełam ... Normalnie heroiczny wysiłek

A czeka mnie parszywa szóstka Zaparłam sie że chociaż tego nie zawale - ale jest z każdym dniem ciężej
Musisz dać radę Asiu! Pamiętaj robisz to za nas dwie Ja wymiękłam gdy @ się zaczęła ale Ty dasz radę

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Poćwiczyłam 1h na orbim

Wy tu tak o dzieciach, ja mam 21 lat, bez chłopaka, chce iść na studia co 6 lat trwają i gdzie tu dziecko? Chciałabym mieć jeszcze przed 30 i najlepiej od razu bliźniaki (co jest prawdopodobne, bo moja babcia miała, więc może mnie się trafi). Ja chcę mieć dzieci bardzo - przynajmniej teraz tak myślę. Nie wiem jak to będzie za parę lat. Pożyjemy, zobaczymy.

Ide jeść II śniadanie
Brawo za orbiego Ciekawe kiedy ja znowu na mojego wejdę

Stary 2013-03-16, 11:16   #825
neka133
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny Mogę dołączyć? już nie wiem gdzie się podziać na forum, co gdzieś nie napisałam, to temat wygasał :O Na imię mam Aneta, waga 85 kg przy wzroście 160cm, lat 21. Zastanawiałam się nad różnymi dietami, cudami, tabletkami, ale kiedy znajomy powiedział mi, że od września schudł 31 kilo tylko ćwicząc godzinkę dziennie i nie jedząc po 18, to stwierdziłam, że nie będę gorsza i muszę wziąć się w garść Wczoraj zapisałam się na fitness i siłownię, po pierwszym treningu nastrój bardzo dobry, zmęczona i szczęśliwa. Za parę dni wyjeżdżam z kraju na wycieczkę, ale po Wielkanocy planuję ruch pełną parą! oj trzeba, bo czuję się jak pączek Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona)
neka133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 11:28   #826
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dzisiaj jakiś śmieszny dzień jest. Przed chwilą dzwonił do mnie B że widzi moje nazwisko w gazecie u klienta i biorę udział w jakimś plebiscycie
A tak cenię swoją prywatność i nie informuję o danych osobowych no cóż...

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez neka133 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Mogę dołączyć? już nie wiem gdzie się podziać na forum, co gdzieś nie napisałam, to temat wygasał :O Na imię mam Aneta, waga 85 kg przy wzroście 160cm, lat 21. Zastanawiałam się nad różnymi dietami, cudami, tabletkami, ale kiedy znajomy powiedział mi, że od września schudł 31 kilo tylko ćwicząc godzinkę dziennie i nie jedząc po 18, to stwierdziłam, że nie będę gorsza i muszę wziąć się w garść Wczoraj zapisałam się na fitness i siłownię, po pierwszym treningu nastrój bardzo dobry, zmęczona i szczęśliwa. Za parę dni wyjeżdżam z kraju na wycieczkę, ale po Wielkanocy planuję ruch pełną parą! oj trzeba, bo czuję się jak pączek Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona)
Witaj
Napisz coś więcej o sobie. Do jakiego celu dążysz i jak chcesz go zrealizować. Co do znajomego... ćwiczenia jak najbardziej tak! Ale nie jedzenie po 18 to błąd...Poczytaj nas trochę a zmienisz swój światopogląd ( na pierwszej str masz kilka przydatnych linków)
Możesz też wrzucać swoje jadłospisy jeśli chcesz wiedzieć czy dobrze komponujesz posiłki

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Dobra dziewczyny odchodzę od kompa bo nic nie zrobię dzisiaj
Dzisiaj znowu mam dużo energii czy oby wszystko ze mną w porządku? Carla i dobre samopoczucie...mhm to przecież się wyklucza
Lecę

Stary 2013-03-16, 11:39   #827
neka133
Raczkowanie

Z tego co mi się wydaje, to godzina ostatniego posiłku powinna być uzależniona od godziny kiedy kładziemy się spać, dlatego też kolegę skrytykowałam za takie podejście, chociaż stwierdził, że jemu to pomagało więc nie żałuje i przy tym pozostanie
Mój cel.. przede wszystkim chciałabym się sobie znowu podobać i czuć się dobrze we własnym ciele, najlepiej czułam się ważąc 50 kg, ale to było daaawno dawno temu, ogólnie od dziecka waga waha mi się +- 20 kg, potrafię bardzo szybko przytyć, i dość szybko chudnąć jak się uprę. Mój problem polega na tym, że nigdy nie potrafię wagi utrzymać.
Myślę, że 60 kg to optymalna waga, a więc i tak bardzo dużo mam do zrzucenia. A zrzucić muszę koniecznie, bo wpadam w coraz większe kompleksy, już mam wrażenie, że ludzie patrząc na mnie myślą sobie co to za wieloryb
Na dzień dzisiejszy mój plan to jeść zdrowiej, mniej kalorycznie, ale bez większego wyliczania, i przede wszystkim stawiam na ruch, karnet do klubu sportowego wykupiłam na 3 miesiące z góry, więc od kwietnia zumby, pilatesy, płaskie brzuchy, siłownia i co się da, chciałabym żeby to odchudzanie nie było dla mnie katorgą to może lepiej będę je znosić Zobaczymy jak będzie szło, jeśli nie będę zadowolona to pomyślę nad bardziej restrykcyjną dietą
Stary 2013-03-16, 11:49   #828
Joanna XL
Zakorzenienie

Carla ja sie staram jak moge Też sie martwiłam co bedzie jak @ przyjdzie - ale cos mi sie okres spóźnia wiec temat na razie zginał śmiercia naturalną ... Troche jestem zła na siebie bo widze że a6w dałaby dużo lepsze efekty z dieta - a ta u mnie ostatnio lezy . Ale dostrzegam minimalne efekty. Zreszta nawet nie o same ćwiczenia chodzi - ale o to że jest program jakiś konkretny , robie codziennie bez dnia przerwy od 25 dni mam wrażenie że jakiś nawyk mi sie wyrobił - jest frajda z odznaczania dni no i odliczania do końca Wiec jestem zmotywowana żeby dobrnać

Co do Twojego humoru - może się mylę ale czy to nie jest zwiazane z przerwą odpracy?

Beatko na dzieci masz jeszcze dużo czasu Na faceta też (wiem - łatwo sie mówi, ale tak jest

Milenko jateż chce mieć dzieci - trójeczke Ale nie upieram sie ze własne - mogą być adoptowane ( w mojej sytuacji lepiej od razu rozważyć obie opcje)...Zgadzam sie z Tobą że warto już mieć jakaś ustabilizowana sytuacje - a poza ty co tu kryc jak planujesz wyjazd do De - to lepiej tu chwile popracować bo potem są dużo lepsze pieniążki Warto natomiast ślub wziąć - bo single płaca wyższe podatki - i niestety nie ma ulgi na dzieci tylko na żone/męża Co jest głupotą - ci moi znajomi maja dwójke ale bez ślubu, ona nie pracuje , mieszkaja razem - a on płaci wyższe podatki niż M. ...No ale na dzieci jest Kindergeld wiec właściwie i tak jest ok
Stary 2013-03-16, 11:50   #829
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra Jaki proponujesz?
Dobra, to ja ustawię Karola i ja żarłoki dwa Nie ma sprawy
Ja dziewuszki zjadłam obiad - pizza dziś była i na jej rzecz dobrowolnie rezygnuję dziś z kawy, podwieczorku i zrezygnowalam z drugiego śniadania.
I mam nadzieję, że bilans będzie ok
Pojadę sobie gdzieś na spacerek, taka ładna pogoda, w słońcu +12 stopni
Bez wiatru to w ogóle.
Idę się szykować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 12:06   #830
Joanna XL
Zakorzenienie

Ale tak w ogóle to dzieci bym tu nie chciała wychowywać ... Do szkoły - na pewno w Polsce Jednak jak patrze tutaj na sytuacje to dochodze do wniosku ze dobrobyt to naprawde nie wszystko ....

witaj neka!
jestem żywym dowodem ze samym ruchem zrzucisz - tyle żę wolniej i sie napocisz Zaczynałam 3,5 miesiaca temu z twoja wagą a teraz mam 9 kg mniej ... A (niestety) nie potrafiłąm sobie skutecznie odmówić ani słodyczy ani fastfoodów ani alkoholu ... Oczywiście trzeba sie starać - i ja też ograniczyłam ilość .. No ale niestety nie do 0.
Z drugiej strony - w tym samym czasie/ a nawet krótszym/ dziewczyny tutaj zrzuciły duzo wiecej nie ćwicząc/ mniej ćwiczac ale trzymajac się diety ...
Warto to sobie przemyśleć
Co do kolacji - absolutna racja - należy jeść ok. 3 h przed snem ... W ogóle staramy sie zmierzać do ideału 5 posiłków dziennie - zeby podkręcić metabolizm trochę

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Ja dziewuszki zjadłam obiad - pizza dziś była i na jej rzecz dobrowolnie rezygnuję dziś z kawy, podwieczorku i zrezygnowalam z drugiego śniadania.
Bez wiatru to w ogóle.
Idę się szykować
No wiesz co - ja sie tu staram nie jesć (od wczoraj ) świństw a Ty mi z pizza wyjeżdżasz A wiesz ze ja jestem pizzoholliczka..
A jak zrobiłaś 12 stopni na dworze to nie wiem - u mnie jest plus 1 ... I tak dobrze że nie minus i słonce jest ...
Jak przedmówczynie zabieram sie na dwór - zakupy , sprawy różne ... Wydeptać by sie przydało moje 10 tys bo zaniedbałam od powrotu Dodam że ja zjadłąm dopiero II sniadanie - owsianke-otrębianke z bananem ... i niestety wypiłam kolejna kawe ... patrze na pusty dzbanek i myślę Carla ze jesteś wielka
Stary 2013-03-16, 12:13   #831
neka133
Raczkowanie

U mnie sprawa wygląda tak, że byłam już wielu, wielu dietach. Niestety najczęściej były to diety typu Dukan i tym podobne. Ostatnio pomyślałam sobie, że jak już nie mam siły podnieść się z łóżka i wszystko wiecznie mnie boli, to aktywność fizyczna na pewno podkręci mnie do życia
Tak więc nie stawiam tylko i wyłącznie na ćwiczenia, zamierzam też jeść zdrowiej (więcej warzyw, więcej chudego mięsa, unikać fast foodow i ogólnie nabijania kalorii tam gdzie jest to zbędne), oczywiście nie popadając w żadne skrajności. Postaram się też jeść mniej i częściej, bo niestety moje posiłki to było do tej pory raczej "raz a najeść się na full".
Myślicie że to dobry plan?
Stary 2013-03-16, 12:26   #832
Beatagr3
Zadomowienie

Neka witaj! Ruch w diecie to podstawa, nie tylko po to żeby schudnąć, ale dzięki temu skóra się także ujędrnia

A właśnie w sprawie ujędrniania to smaruję się codziennie prawie takim kremem, czy tam serum z eveline, na początku nie wierzyłam że to coś pomoże, ale teraz widzę, że skórę mam gładszą (szczególnie na tyłku ) i cellulit się zmniejszył. Pewnie to po części też zasługa ćwiczeń.

Cytat:
Bez wiatru to w ogóle.
Idę się szykować
Pizza zjadłabym chętnie, ale się powstrzymuję. Ja mam dziś kurczaka w sosie cebulowym do tego ryż i sałatka warzywna.

Mnie tata cały czas mówi, żebym się uczyła niemieckiego na wszelki wypadek, bo to mi otworzy drogę wyjścia jakby coś. Szczególnie, że mam niemieckie obywatelstwo.

Dobra idę na obiad
Stary 2013-03-16, 12:52   #833
neka133
Raczkowanie

Beatagr3 jakie to serum dokładniej? mnie się ostatnio takie rozstępy porobiły, że aż się przeraziłam kiedy je odkryłam :O
Stary 2013-03-16, 13:30   #834
Beatagr3
Zadomowienie

Neka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html

Przy czym mówię, że część cellulitu pewnie przez ćwiczenia poszła. Co do rozstępów to na razie różnic nie widzę za bardzo. Ale skóra jest o wiele gładsza i bardziej nawilżona.
Może znacie coś dobrego na rozstępy? Bo moje mimo iż wielkie nie są to chciałabym jakoś się ich pozbyć.

Jestem po obiedzie, teraz do książek
Stary 2013-03-16, 13:58   #835
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Milenko jateż chce mieć dzieci - trójeczke Ale nie upieram sie ze własne - mogą być adoptowane ( w mojej sytuacji lepiej od razu rozważyć obie opcje)...Zgadzam sie z Tobą że warto już mieć jakaś ustabilizowana sytuacje - a poza ty co tu kryc jak planujesz wyjazd do De - to lepiej tu chwile popracować bo potem są dużo lepsze pieniążki Warto natomiast ślub wziąć - bo single płaca wyższe podatki - i niestety nie ma ulgi na dzieci tylko na żone/męża Co jest głupotą - ci moi znajomi maja dwójke ale bez ślubu, ona nie pracuje , mieszkaja razem - a on płaci wyższe podatki niż M. ...No ale na dzieci jest Kindergeld wiec właściwie i tak jest ok
Bo ja jestem jakas dziwna na wszystko musze miec PLAN... plan cwiczen, plan rodziny, plan wyjazdu do de... moje zycie to planowanie... masakra jakas
Cytat:
Napisane przez neka133 Pokaż wiadomość
U mnie sprawa wygląda tak, że byłam już wielu, wielu dietach. Niestety najczęściej były to diety typu Dukan i tym podobne. Ostatnio pomyślałam sobie, że jak już nie mam siły podnieść się z łóżka i wszystko wiecznie mnie boli, to aktywność fizyczna na pewno podkręci mnie do życia
Tak więc nie stawiam tylko i wyłącznie na ćwiczenia, zamierzam też jeść zdrowiej (więcej warzyw, więcej chudego mięsa, unikać fast foodow i ogólnie nabijania kalorii tam gdzie jest to zbędne), oczywiście nie popadając w żadne skrajności. Postaram się też jeść mniej i częściej, bo niestety moje posiłki to było do tej pory raczej "raz a najeść się na full".
Myślicie że to dobry plan?
Tak to bardzo dobry plan! 5 zdrowych posilkow, a nie duuuuuuuuuuuuuze! ruch widze palnujesz jestes na dobrej drodze
Cytat:
Neka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html

Przy czym mówię, że część cellulitu pewnie przez ćwiczenia poszła. Co do rozstępów to na razie różnic nie widzę za bardzo. Ale skóra jest o wiele gładsza i bardziej nawilżona.
Może znacie coś dobrego na rozstępy? Bo moje mimo iż wielkie nie są to chciałabym jakoś się ich pozbyć.

Jestem po obiedzie, teraz do książek
na rozstepy niestety nic nie pomoze, z czasem one zblakna i tyle. Laser tylko, ale kuracja bardzo droga. Ja stosowalam kremy za kilkaset zl na rozstepy i nic :| takze trzeba je pokochac, albo w totka wygrac Celulit od cwiczen spadl i od diety, nie ma cudownych smarowidel

Ja juz po skalpelu II, mialam niedosyt i zrobilam jeszcze mel B 10 min na brzuch i w ostatniej min mi neta zabraklo brrrrrrrr wykapana, teraz mam sobote dla siebie i pieska mojego oczywiscie
PS. ogolnie masz przepieknego psa

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:06   #836
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Dobra Jaki proponujesz?
Ja też chcę z Wami podpisik mieć! Jakby nie patrzeć, jestem słodkożercą... na odwyku.

Carla, fantastycznie, że znalazłaś perkę!! Teraz do dzieła Poobijałam sobie wczoraj palce na djembe, miałam takie fioletowe, napuchnięte i nabrzmiałe, masakra. ]

Coś Ci jeszcze miałam napisać i zapomniałam...

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Kinia - wszystkie wiadomości wygrzebałam z netu, jak wpiszesz South Beach to tylko przebierać. Poszukaj też tabeli z indeksem glikemicznym. Przepisów nie mam i nie szukałam, bo i tak zawsze gotuję po swojemu. A tu jest link do wizażowego wątku SB, całkiem prężnie działa, bo to już nasta część. Na pierwszej stronie są też zasady diety

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681877

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:15   #837
ogolnie
Zakorzenienie

Wrócilam z przejażdżki samochodowej Nie chciało mi się nigdzie wyłazić, bo mnie rozbolała głowa (przesilenie wiosenne pełną parą: ból głowy, bóle kostno-stawowe, wypadanie włosów, alergia ) ale może później pójdę na spacer albo co. Dziś w ogóle mam kiepski dzień, wszyscy mnie denerwują i tęsknię. I chce sie przytulic. No ale trudno

Furry i Carla no to co dajemy na podpis?

Witam nowe dziewczyny
Stary 2013-03-16, 14:32   #838
sagapao
Raczkowanie

Cytat:
Poćwiczyłam 1h na orbim

Ide jeść II śniadanie

a tam ja też plamowałam ślub i dziecko jak będzie praca i wszystko legło w gruzach... ale niczego nie żałuję nawet wspaniałej córeczki
no nie wiem ja tam bym dwóch urwisów na raz nie chciała...
tak jak piszesz mnie się też tak mażyło ale widząc po wychowaniu można skupić się dobrze na jednym z dwójką ciężko

A jak tam dziewczyny znajdujecie czas i siły na ćwiczenia po pracy ??
u mnie ok dietowo poprawiłam się troszkę
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:38   #839
ogolnie
Zakorzenienie

Milenka a dziękuję Staram się, żeby był ładny
Sagapao Ładnie Ci waga spada

Zastanawiam się gdzie jest Kwiatuszek? Wiosna idzie, kwiatuszki się budzą, to gdzie nasza Ola się podziewa?

Kurcze, ale mam ochotę na pomarańczę No ale...
Stary 2013-03-16, 15:09   #840
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

Zastanawiam się gdzie jest Kwiatuszek? Wiosna idzie, kwiatuszki się budzą, to gdzie nasza Ola się podziewa?

.
monia i ty tym bystrym okiem mnie nie wypatrzyłaś marsz do okulisty.
jestem jestem caly czas was czytam, ale po prostu nie mialam co odpisywać.........a może mi się nie chciało .........ale zaglądam do was często. mam już dosyć leżenia w łóżku mam straszną ochotę iść na kijki ale niestety nie mogę
jakoś wiosna żle na mnie działa

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

dzisiaj moja mam wyjeżdzła do niemiec i tak na pożegnanie zjadłam kawała ciasta . wybaczycie mi
w ogóle powiem wam że zimą miałam większą motywację do trzymania diety niż teraz. ale spokojnie nie rzucam was , ani diety, tak tylko marudzę.
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości