![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
![]()
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba się po południu przejdę do reserved za jakimś żakietem. Muszę coś na obronę kupić a z rabatem to mniej szkoda pieniędzy. Jakaś skąpa się ostatnio zrobiłam... szczególnie jeśli mam coś dla siebie kupić. Sukienki maxi widziałam w H&M. I jeszcze Wam powiem, że boli mnie brzuch i latam co chwilę do ubikacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
dd1dd, no
![]() natalia zdecydowanie nie jedyny ![]() Szczepionki typu 6w1 czy 5w1 są po pierwsze nowsze, czyli bardziej zaawansowane, a po drugie, co dla mnie było nawet ważniejsze, dziecko dostaje mniej syfu ![]() Mitów na temat szczepień jest miliony... a to powodują autyzm, a to powikłania... nie raz o tym dyskutowałam i niezmiennie podnosi mi to ciśnienie... jeszcze raz, dla mnie nie szczepienie, to robienie krzywdy swojemu a pośrednio i innym dzieciom. Szczepienia obowiązkowe wg. mnie są zbyt ubogie, ale wynika to z polityki naszego Państwa i jego funduszy (czy raczej ich braku). Warto sięgnąć po dobre, wiarygodne i naukowe źródła i podjąć decyzję opartą na faktach, a nie zasłyszeniach... ale jak to ze wszystkim... "każda mama decyduje sama" ![]() A szczepienie na rota, dziecka nie uchroni przed zachorowaniem, ale jest spora szansa, że ochroni przed szpitalem. moniska, fajny brzuch, taki szpiczasty ![]() Niespodziewajka, mnie też jak podpinali do ktg i kazali leżeć bolało najbardziej ![]() ![]() roxana ![]() ![]() ![]() Heh, uwielbiam takie rodzinne spotkania ![]() kasperka, denim baaardzo fajny ![]() ![]() Baza do fotelika ![]() Mravka, ha, można się czasem zdziwić ![]() ![]() Ambi, zdrówka ![]() A próbowałaś wodę morską - trochę powinna obkurczyć, a jest w ciąży bezpieczna ![]() Isabelle jak po targach? belleza_ines, oj, co się zadziało? Dobrze, że już w domku ![]() mms, kolki dziecka nie biorą się z diety matki ![]() ![]() Co do teściowej i laski z fb ![]() ![]() ![]() Nicole, dziecka nie powinno się wozić w kombinezonie czy grubej kurtce w samochodzie, więc to akurat nie powinno mieć wpływu na wybór fotelika ![]() A ja dzisiaj w domu... a jak się uda, to i do końca tygodnia ![]() Bateryjki już na wykończeniu mam, więc postanowiłam zrobić tydzień przerwy na zwolnieniu. Poza tym jutro glukoza i spółka, potem internista po zwolnienie, a w środę rano wizyta u gina... zostaje czwartek i piątek na odespanie i regenerację. W sobotę odgruzowaliśmy chałupę - tak z myciem okien itp... i ledwo żyłam, a wczoraj byliśmy na targach i było super ![]() Sporo gadżetów dorwaliśmy, pogadałam sobie z Zawitkowskim, a Bartek dzięki temu, że dał się zachustować na scenie wygrał buty dla Żuka ![]() ![]() ![]() O 12.30 odbieram Żuka ze żłobka, potem drzemka, obiad i lecimy na basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tej chwili jestem bez auta ![]() Moje sprzedane, bo chetny sie znalazl od razu takze auto sprzedane i teraz musimy kupic nowe ![]() Decyzja nie jest łatwa i wacham się nadal ... Zazdroszcze tych targow ! Gdyby mOje samopoczucie bylo inne to tez wyskoczylibysmy do Wro na weekend ![]() Odpoczywaj i korzystaj z wolnych dni ![]() Ty myłaś okna ?! ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-18 o 10:45 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
BAN stały
|
Oj chyba czas do Was dołączyć kochane sierpniowe mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa... i zapomniałam napisać, że na targach popodglądaliśmy Pannę Natalię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#820 | ||||
Zakorzenienie
|
Natalia1 kciuki za wizytę. Ja tez dziś idę i nie mogę się doczekać, bo będę miała usg
![]() Dosłownie COŚ ![]() ![]() No i ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie też coś ostatnio czyści ![]() Cytat:
![]() Jess kolejne ciuszki ![]() Roxana podrzuć mi tej kapusty ![]() ![]() Wy tu o tych fotelikach i ja nadal go nie mam i nie wiem jaki kupić, to samo z wózkiem ... ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no do dzisiaj te rabaty w re ![]() ja tylko wiem jaki będzie fotelik a wózek nie wiem, za dużo oglądaliśmy i mąż wymyśla ze wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie spodziewałam się więcej po targach - w sensie większej ilości wystawców, ale generalnie to co chciałam, to obejrzałam ![]() Oboje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Co nie ![]() W sumie normalne mam darmowe w pakiecie, ale 3d nigdy nie miałam. Poza tym fajnie, bo Bartek był ![]() 27 tc, a dokładniej 26w3d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Vea zazdroszczę basenu, my juz ze 2 tygodnie nie byliśmy i teraz czekam na to szczepienie i dopiero pójdziemy bo Bartek lubi mieć katar po basenie :/
![]() |
#824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego we wtorek morfologia i glu ![]() Cytat:
![]() Czym szczepisz? Aaa... rozumiem, też bym nie ryzykowała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
vea
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-18 o 11:07 Powód: Blad |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lula a Ty też chodzisz na basen ? Łazanek to ja chyba nigdy nie jadłam nawet ![]()
![]() |
#827 |
Wtajemniczenie
|
My tez w srode mamy ostatnie szczepienie 5 w 1 o ile beda szczepionki, podobno przez jakis czas w calej polsce brakowalo...
Kupilam dzis 10 sukienke... Julce w lumpku, legginsy i rajatopy, chustki, skarpetki w netto ![]() Zostalo mi kupic ze 4 pajace , kocyk minky i koniec ![]() W piatek jedzuemy na kilka dni nad morze, takze to beda nasze tegoroczne wakacje :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
A pewnie, że brawa
![]() W nagrodę dostał lody (bez skojarzeń, za to z brzoskwiniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Ja jak chce skonsultować z tżtem coś na temat zakupu dla dzieci to on udaje że wie o co mi chodzi, jakąś tam dyskusje improwizuje śmieszną po czym udajemy ze decyzję podjęliśmy razem a tak naprawdę zawsze kupujemy to co ja chce ![]()
![]() |
#830 | ||
Rozeznanie
|
Kasperka kochana nie Ty jedna . Ja wczoraj mialam taki dzien , no doslownie przejscie do kibelka sprawialo mi trudnosc , lezenie w lozku tez fajne nie bylo bo w kazdej pozycji niewygodnie .. do tego czasem przyjdzie taki dzien ze zmuszam sie do wystarcia kurzy czy pokrojenia dziecku jablka .. To chyba normalne w ciazy
![]() Cały gar mam , i to na domowych ogórasach a nie sklepowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam dziwny problem i dosc wstydliwy ![]()
![]() |
#831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
vea, na tych targach mother & baby czy jakoś tak? W Warszawie będą też jakoś pod koniec czerwca. Warto iść? Są jakieś zniżki od wystawców na ich produkty? Powiedz coś więcej proszę
![]() I gratuluję wygranych bucików! ![]()
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Natalia, Fiona ![]() ![]()
![]() |
#835 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie Ci, u mnie niestety batalia i dyskusje jak mu się coś nie spodoba, ale oddać muszę, że się bardzo interesuje... jak na mój gust, to czasami za bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie miałam, ale na szkole rodzenia mówili, ze tak bywa, i to jest normalne ![]() Dobra, zmykam, wrócę jak położę Janka na drzemkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Zjadłabym taka ogórkowa ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
U nas jakies takie jałowe te truskawki wiec odpuscilam z ich kupowaniem ![]()
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Mi Bartka na brzuchu wysypało po truskawkach wiec na razie ma odwyk
![]()
#840 |
Zakorzenienie
|
I ja sie zastanowiłam nad tym i... Wlasnie zwykła baba siedzi w piecu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.