![]() |
#811 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smoczek miała na przypince bo wiecznie ginał ![]() Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2016-07-22 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |||||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry po południu
![]() Natalia Jakub przecudny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Któras prosiła o link do cotton ballsów: http://www.aliexpress.com/item/20pcs...08.0.82.e1A9BG Ja wczoraj miałam USG. Mała waży 2600, a mamy dziś 36+4 więc powinna ważyć przy porodzie w okolicach 3kg, co mnie cieszy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam pościel, bo kupiłam cały komplet razem z ochraniaczem i organizerem, żeby mieć z głowy na później. Szumisia (a właściwie osiołka ZAZU) kupiła siostra bo zapytała, co bym dla Helenki chciała - ja bym pewnie sama z siebie nie kupiła ![]() W ramach rozrywki poszłam dziś na wyprzedażowe zakupy i mam z 10 koszulek/bokserek/t-shirtów za śmieszne pieniądze do uzytku i na teraz i na po porodzie ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#814 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do terminów ![]() Pomijam wujków i ciotki bo dzien w dzien urodziny albo imieniny. A najfajniej by bylo w rocznice ślubu 6.08 ale to chyba za długo. Dziewczyny gadzety to dla każdego co innego - dla mnie np gadzet to cos mało praktycznego i u mnie to np właśnie baldachim (nie moskitiera tylko takie cos ozdobne) i ta falbanka do łóżeczka. Ciesze sie ze sobie darowałam te rzeczy bo widze ze wiele z was tez tak uwaza - ze to zbieracze kurzu. Ale wygląda to przepięknie i na tych fotkach dzieciecych pokoików ![]() ![]() Z bajerów mam mega niepraktyczne ozdobne tiulowe pompony własnoręcznie robione i one tez beda zbierac kurz, wiem ale nie mogłam się oprzeć ![]()
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#815 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie rozumiem gadania 'przy kimś nauczyłam się palić' ![]() Ja nie palę i dobrze mi z tym. Kiedyś w gimnazjum z ciekawości zapaliłam jednego i szału nie było ![]() ![]() Mój Tż nigdy nie miał papierosa w ustach.. Nigdy go to nie korciło.. Wódki wcale nie piję.. ani niczego co jest na spirycie od 7 lat.. od tak, bo przestało mnie to bawić.. Nigdy nie bylam skora do upijania się na imprezach.. Raz na ruski rok wypiję lampkę wina i piwo ![]() ![]()
![]() |
#816 |
Rozeznanie
|
Kiedys sie tak na to nie zwracało uwagi i ludzi palili i w ciąży i przy dzieciach. Moja mama rzuciła palenie w obu ciążach, ale dopiero po 2 skutecznie, wiec oczywiste ze przy mnie czasem palić mogła. Kiedys to było chyba normlane. Ale teraz ja np nie pozwolę przy swoim dziecku palić i to do tego stopnia ze dopóki dziecko przebywa y kogoś w domu (np u teściowej) to ona palić nie moze. I bede tego przestrzegać, bo dym sie wchłania w ubrania i włosy, i dlaczego moje dziecko ma to wdychać, no sorry ale sie nie zgadzam :/
A co do "gadzetow" typu pieluszki wielorazowe to niektórzy moga powiedziec ze to pieluszki jednorazowe sa gadżetem ![]() ![]() Ja podziwiam Talantea ze chce ich używać. Ja bym nie miała cierpliwości no i jestem mega leniwa, a to wymaga wysiłku :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ![]() A ja dziś zaczęłam dzień od wymiotów ![]()
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jeszcze nie wiem jak to wkoncu bedzie. motywacja jest ![]() zanim ja ogarne nowe zycie z dzieckiem i przeprowadzke to pewnie minie troche czasu zanim sie wezme za wielo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leki największe stężenie maja chyba włąsnie po 4 dobach, a Ty dawke zwiększyłas dopiero przedwczoraj chyba..także lada moment pewnie jeszcze Ci zjedzie,choć powiem Ci,że ja własnie jak mocniej mi zbijały tabletki ciśnienie to źle się czułam..cały czas senna, nie do życia..także zdecydowanie lepiej 120/80 niż duzo niższe..oby się tak utrzymało do końca..bo jak byłam u internisty zapytać o tą dodatkową tabletkę to mówił,że na tym etapie (36t) podwyższone ciśnienie to powód do rozwiązania ciąży przez cc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż niestety zdaję sobie sprawę z tego, że z dziadkiem będę miała przeboje - pomimo kilkuletnich próśb i ciągłego tłumaczenia i powtarzania uparcie pali jak gdyby nigdy nic przy mojej mamie astmatyczce. Nie będzie się przecież do baby dostosowywać, bo ma taki kaprys, jak nie chce wąchać (i przy okazji się dusić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajną masz tą swoją Natalkę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Rozeznanie
|
Lojalnie uprzedzam, że zaraz idziemy po Rodziców na peron i będzie mnie tu mniej przez weekend
![]() ![]()
#822 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Ale naskrobałyście, zaraz lecę Was nadrobić a mam takie pytanie. Czułam lekkie pieczenie przy robieniu siusiu, pieczenie przeszło ale postanowiłam i tak zrobić badanie moczu i wyszło mi ph 7, leukocyty 3-5 (zakres 0-5), erytrocyty 0-1 (zakr. 0-3) nabłonki płaskie dość liczne i nabłonki okrągłe 0-1. Nie mogę się dodzwonić do gin, czy wyniki jednak pokazują infekcję pęcherza?
Gratuluję wszystkich nowych tygodni ![]() Natalia przesłodki synek a uśmiech mmm ![]() Kasmina dobrze, że już w domku i wyniki wszystkie dobre. scoiatael86 życzę udanego weekendu z rodzicami ![]() Edytowane przez slo_nk_o Czas edycji: 2016-07-22 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Raczkowanie
|
Ale mam dzis dzien, nie nadrobie chyba-kot wyl cala noc, doslownie non stop
![]() ![]() ![]() PS Natalia, fajne zdjecie Kuby |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
A my zaraz na wizyte wyjezdzamy, o 19.30 jest, mam nadzieje ze nie bedzie duzego poslizgu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki trzymam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | ||||||
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za dobre wyniki.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znowu jechałam autem, trzeba było odebrać samochód męża, dzisiaj mi ok poszło, ale naprawdę bardzo się cieszę, że nie muszę jeździć do pracy, ale by było robić te moje 70 km z takim budyniem. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Rozeznanie
|
Ubzdurałam sobie dzis pieska....w sensie ze chciałabym nam kupic, czy to jest bardzo tragiczny pomysł? Poradzę sobie ze szczeniakiem i niemowlakiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- pies to obowiązek więc przemyśl decyzję dwa razy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze pomysl o psiaku pozniej, jak dziecko podrosnie, bedzie prosciej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie i jakie ręczniki kupowalyscie dla maluchów ??
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Ciężko mi coś powiedzieć w tym temacie... na pewno to kolejny obowiązek. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bobo nie pcha się na świat. Mam skierowanie Do szpitala za 2 tyg na spr łożyska. Za tydzień jeszcze raz badanie moczu i tyle. To byla moja ostatnia wizyta w poradni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dostałam w prezencie zamówione ze sklepu feedo.pl, firmy Nattou i Vulli. Cytat:
Brawa za ostatnią wizytę, no to spoko, jeszcze posiedzi sobie w brzuszku Bobo. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
ja też w gemini
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupiłam babyono 100*100 i bambusowy texpol, obydwa na allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Agnszp, nasz psotwor byl szczeniaczkiem dwa lata temu. Szczerze? Kolejny pies tylko minimum polroczny
![]() ![]() ![]() My po wizycie. Mlody wystrzelil jak glupi, 6.07 mial 2300, zanosil sie na 3100-3200 w polowie sierpnia. No to dzisiaj juz ma 3100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.