Powiększanie piersi cz.7 - Strona 282 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 20:56   #8431
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Lekarze chyba nie do końca mają na to takie spojrzenie. Zresztą to jest twoje zdrowie , twoje ciało...nie powinno sie w takim ważnych sprawach klamać bo narkoza to jednak bardzo znaczaca czesc operacji . Kazdy sie chce obudzic.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:56   #8432
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki

Jooasi pomoz.Chce kupic sobie jeszcze jeden shock absorber tylko wiekszy w obwodzie bo mi troszke ciasno i nie wiem czy ajk zwiekszam rozmiar w obwodzie z 75 na 80 to czy miseczka tez sie zwieksza??? tezraz mam75DD i co mam wybrac 80D czy DD?Dodam ze moje panienki sa caly czas jakby scisniete,widzialas w galerii. Wiem ze moze wydac sie to banalne ale ja mialam juz tyle zlych ze mam dosc . Buziam
Nadinko te Shocki są strasznie mocne ściślaki, normalnie jak zwiększasz obwód to zmniejszasz miseczke. jak Ci w 75DD masz dobrą miseczke to weź 80D a jak Ci ciasno to weź też 80DD.
ogólnie to to D podejrzane u Ciebie skoro ja mam E
Stary 2012-02-28, 20:57   #8433
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
...ale klamala w tej kwestii co my ? Najgorsze jest to ,ze jak powiesz o operacji piersi to spojrzy napewno jak na nienormalna...i skwituje A po co to pani? ...z pogarda oczywiście...

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Trochę mnie pocieszylas Joasi ...może żadne dziś bo się zdenerwowalam ta kwestia...byłam nieswiadoma

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Zasne
no wlasnie moja pewnie powie ale pani ma piekne piersi )bo widzi je bo zawsez mnie bada) i chyba pani zwariwala ze chce sie okazleczac z takia ladnymi po co to pani a co bedzie jak...sratata...jakbym nie znala lekarzy..zacznie robic wymowki i powie ze nie da..a jakbys przyszla ze masz miec wycinane cos na jajniku albo wyrostek cokolwiek to by pow daje ci błogosławienstwo)lekarz a ze czasmai zlosliwi..boje sie tlyko jej reakcji i kazania choc to do przeycia gorzej jak odmowi ze wzgledu tlyko na to ze chodzi o moje widiz misie

Edytowane przez barbieee
Czas edycji: 2012-02-28 o 20:59
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:02   #8434
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
nie igrajcie z ogniem, już była taka jedna co kłamała
i co się stało?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:02   #8435
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
no wlasnie moja pewnie powie ale pani ma piekne piersi )bo widzi je bo zawsez mnie bada) i chyba pani zwariwala ze chce sie okazleczac z takia ladnymi po co to pani a co bedzie jak...sratata...jakbym nie znala lekarzy..zacznie robic wymowki i powie ze nie da..a jakbys przyszla ze masz miec wycinane cos na jajniku albo wyrostek cokolwiek to by pow daje ci błogosławienstwo)lekarz a ze czasmai zlosliwi..boje sie tlyko jej reakcji i kazania choc to do przeycia gorzej jak odmowi ze wzgledu tlyko na to ze chodzi o moje widiz misie
Myśle,ze nie może odmówić jeżeli bedą dobre wyniki ...żeby odmówić zgody musi mieć podstawę . Musimy powiedzieć prawdę moja droga bo to poważna sprawa. Kiedy idziesz do endo bo ja 29 maja
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:12   #8436
siwa124
Raczkowanie

A czy mi ktoś w końcu odpowie?
Kiedy cycki miekną? Jaki stanik nosicie po pancerniku? Doradźcie coś.
Stary 2012-02-28, 21:12   #8437
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Hej dziewczyny!!!
Ja dziś miałam tragiczny wieczór :/ zadzwonił lekarz o 18 i powiedział ze nie mozliwa jest operacja jutro spowodu złych wyników morfologii i mam się udać do hematologa :/ gdzie najbliższy termin za tydzień! jestem mega smutna... poryczałam się i sobie uświadomiłam jak bardzo pragnę tej operacji ehhh... no strasznie mi smutno... już urlop wzięłam i będe musiała przekładać i jeszcze te wyniki złe nie wiem sama.. idę jeszcze jutro do internisty po kolejne skierowanie na morfologię może to było chwilowe, ale ogladałam wyniki krwi z wakacji i też miałam bardzo niską ilość białych krwinek :////// a byłam całkowicie zdrowa!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 21:19   #8438
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Ja dziś miałam tragiczny wieczór :/ zadzwonił lekarz o 18 i powiedział ze nie mozliwa jest operacja jutro spowodu złych wyników morfologii i mam się udać do hematologa :/ gdzie najbliższy termin za tydzień! jestem mega smutna... poryczałam się i sobie uświadomiłam jak bardzo pragnę tej operacji ehhh... no strasznie mi smutno... już urlop wzięłam i będe musiała przekładać i jeszcze te wyniki złe nie wiem sama.. idę jeszcze jutro do internisty po kolejne skierowanie na morfologię może to było chwilowe, ale ogladałam wyniki krwi z wakacji i też miałam bardzo niską ilość białych krwinek :////// a byłam całkowicie zdrowa!
O kurza noga - współczucia naprawde. Aż mi się smutno zrobilo. Nie płacz tak widocznie miało byc - tydzień to nie rok - dla pocieszenia
A kiedy operacja miałaby byc w tym wypadku? Przełożył Ci juz inny termin?

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Lekarze chyba nie do końca mają na to takie spojrzenie. Zresztą to jest twoje zdrowie , twoje ciało...nie powinno sie w takim ważnych sprawach klamać bo narkoza to jednak bardzo znaczaca czesc operacji . Kazdy sie chce obudzic.
A przed chwilką o Tobie myślałam że Cię nie ma - a tu proszę.

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-02-28 o 21:15
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:19   #8439
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Myśle,ze nie może odmówić jeżeli bedą dobre wyniki ...żeby odmówić zgody musi mieć podstawę . Musimy powiedzieć prawdę moja droga bo to poważna sprawa. Kiedy idziesz do endo bo ja 29 maja
ja 23 marca , chcialbym na pol kwietnia ustalic temrin operacji narazie mysle o tym, zeby 21 isc na konsultacje umowic sie na termin wstepnie i dac znac co mi endoktynolog tego 23 powiedzial bo boje sie ze jak poczekam na konsultacje do "po" endo to nie bedzie juz temrinow wolbych na kwiecien do Węgrzyna a podobno sie czeka ok. miesiaca

boje sie troche co mi sie zrobi z implanta,i po ciazy ktos rodzil po implanatch??jak sie zachowuje biust potem?
Stary 2012-02-28, 21:26   #8440
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

HORO I jeszcze drugi dla dzidziusia

Jak sie czujesz???
Żabciu,'
dla Ciebie również
a czuję się ok... tylko załapuję doliny, wszystko mnie denerwuje, wyładowuję się na kim tylko się da
no i nadmierny apetyt ... aż się boję jak ja się dotoczę do porodu

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:

boje sie troche co mi sie zrobi z implanta,i po ciazy ktos rodzil po implanatch??jak sie zachowuje biust potem?
za jakiś czas będę wiedziała
na razie jest ok... nic się nie dzieje (14 tydzień wg najświeższego badania).

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:26   #8441
michasia005
Przyczajenie

Witam! Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość w braku umiejętności posługiwania się terminami, firmami i liczbami którymi Wy operujecie. Więc zacznę może od tego, że jako nastolatka miałam ładne, kształtne, nie za duże aczkolwiek ładne piersi, urodziłam pierwszego syna, karmiłam pół roku piersi to "odchorowały", po 5 latach urodziłam drugiego syna którego w dniu wczorajszym po 2,5 roku karmienia i 10 próbach odstawienia nareszcie odciągnęłam od tego nawyku. Nie noszę stroju kąpielowego zakładam zawsze koszulkę, płacę nie małe pieniądze za biustonosze a i tak nie są one w stanie "ułożyć" mojego biustu tak, żeby ładnie wyglądał, strasznie mi to przeszkadza, czuję że ujmuje mojej kobiecości, co negatywnie również odbija się na moim życiu. Chciałabym coś z tym zrobić i po przeanalizowaniu wszystkich możliwych sposób stwierdziłam, że chyba najskuteczniejszym wyjściem będzie operacja. Wiem, że tutaj jest wątek dotyczące powiększania piersi.. mi mój rozmiar strasznie nie przeszkadza, ale nie obraziłabym się gdyby to było pełne piękne C, ale dokucza mi strasznie ich "obwisłość" i brak jędrności. Co ma robić? Czy rekonwalescencja jest bardzo bolesna i uciążliwa, jak wygląda cała procedura począwszy od pierwszej wizyty po kontrolne usg (jeśli takowe jest), czy strach towarzyszył Wam wszystkim i czy efekty są zadowalające. Wiem wiem pewnie śmieszne te moje pytania, ale liczę na Wasze uprzejme podejście do tego. Pozdrawiam
michasia005 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 21:26   #8442
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
O kurza noga - współczucia naprawde. Aż mi się smutno zrobilo. Nie płacz tak widocznie miało byc - tydzień to nie rok - dla pocieszenia
A kiedy operacja miałaby byc w tym wypadku? Przełożył Ci juz inny termin?.
Powiedział że implanty już ma i mam iść do tego hematologa i jak się dowiem czy nie ma przeciwskazań lub ewentualnie wyniki się poprawią to zadzwonić i się umówić ((
Kur... nie wiadomo teraz ile to wszystko zajmie masakra! Głowa mnie boli od tego...
Jak się to wszystko zacznie CI lekarze i badania to mi to się zejdzie do kolejnego okresu... i znów tydzień później i sama nie wiem...
Tż się śmiał, że dobrze że push upów nie popaliłam jeszcze tak jak zapowiadałam potrafi mnie pocieszyć! :P

dr powiedział jeszcze że może operować, ale się implant jako ciało obce może nie przyjąć i będzie strata pieniędzy i zdrowia, i jakbym była jego córką to by mi zalecał wstrzymanie się, więc co mi było począć! Chcę żeby się wszystko potem ładnie goiło to się pobadam ale i tak mi źle...
Stary 2012-02-28, 21:28   #8443
mune
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Ech, przykro mi. Ale nie załamuj się, wyniki się poprawią i ani się obejrzysz i znów będziesz królową wyliczanki

jooasi, co Ty wymyślasz, proszę Cię!!! Laski zdjęcia z Twoimi cycami na wzór noszą lekarzom, a Ty coś wyszukujesz.....
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:34   #8444
celina777
Rozeznanie

Cytat:
ja 23 marca , chcialbym na pol kwietnia ustalic temrin operacji narazie mysle o tym, zeby 21 isc na konsultacje umowic sie na termin wstepnie i dac znac co mi endoktynolog tego 23 powiedzial bo boje sie ze jak poczekam na konsultacje do "po" endo to nie bedzie juz temrinow wolbych na kwiecien do Węgrzyna a podobno sie czeka ok. miesiaca

No to pisz jak po tej wizycie u endo ,co powiedziałas i czy masz ta zgodę. Ja już rodzilam dwa razy ,więc Ci nie odpowiem na pytanie ale napewno jakaś dziewczyna wie coś na temat.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Powiedział że implanty już ma i mam iść do tego hematologa i jak się dowiem czy nie ma przeciwskazań lub ewentualnie wyniki się poprawią to zadzwonić i się umówić ((
Kur... nie wiadomo teraz ile to wszystko zajmie masakra! Głowa mnie boli od tego...
Jak się to wszystko zacznie CI lekarze i badania to mi to się zejdzie do kolejnego okresu... i znów tydzień później i sama nie wiem...
Tż się śmiał, że dobrze że push upów nie popaliłam jeszcze tak jak zapowiadałam potrafi mnie pocieszyć! :P

dr powiedział jeszcze że może operować, ale się implant jako ciało obce może nie przyjąć i będzie strata pieniędzy i zdrowia, i jakbym była jego córką to by mi zalecał wstrzymanie się, więc co mi było począć! Chcę żeby się wszystko potem ładnie goiło to się pobadam ale i tak mi źle...
Będzie wszystko dobrze a czas zleci szybko,zbadasz się i polecisz zaraz po cycuchy nowe...zobaczysz. Masz dobrego lek,który dba o bezpieczeństwo i to najważniejsze.Postaraj się teraz o pozytywne myśli a szybko zadzwonisz po nowy termin. Trzymam kciuki BARDZO mocno
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:35   #8445
klaudeczka2010
Zadomowienie

no HEJ GADUŁYNIE wyrabiam normalnie,2 dni nie wchodziłam i 3 godz czytania(z przerwami)

PO PIERWSZWe ,JOASI kurdeeeeeeeee..dodałam CI trochę komentarzypod zdjęciami...ja chcę takiesą prze prze cudne i absolutnie w MOIM typie!!!:love :i co ja mam zrobić

TONIU obita jesteś troszkę ale już jest rewelka a jak dojdą do siebie to będą piękne..co tu dużo mówići co by było jak by Ci dała te 300tki???no jak myślisz?szczerze!!

OLIVKO na szczęście wszystko w porządku..ja już nie chę słyszeć żadnych złych wiadomości!!!

DZIEWCZYNKI PRZYJĘŁAM TAM JAKIEŚ ZAPROSZONKA

ŻABO jak tam ćwiczonka??ja idę w czwartek..chocby skały srałyt do mnie nie podobne żeby kilka miesięcy nie ćwiczyć..A WSZYSTKO PRZEZ CYCKI...bo odpuściłam sobie przed operacją....i tak odpuszczam do dziś..i mam doła przez to

ogólnie to zaczynam mieć paranoje w związku wiecie czymz tragedią jaką ostatnio przeżylismy..dopero po 2miesiącach dochodzi do mnie co się stało..jakby mózg dopiero teraz zaczął kumać i dopuszczać do siebie FAKTY...że już dawida nie będzie nigdy...nie mogę tego przeżyć,jakoś normalnie się żyje ale wieczorami i nocami mam jakieś paranoje i lękinie wspomnę o jego rodzicach!!teraz wyciągneliśmy ich do szczyrku z nami....i dobrze..pośmiali się chociaż trochę..ale co on przeżywają to..NIKT NIGDY BY NIE CHCIAŁ!!echh...sorki że ja zmów o tym ale dopadł mnie dół!!!bez psycholog ani rusz już chyba!!

WITAM NOWE DZIEWCZYNKI..jest was tu trochę..fajniei pewnie wszystkie mnie wyprzedzą znów!!!!mam nadzieję że jednak nie tym razem
Stary 2012-02-28, 21:37   #8446
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Żabciu,'
dla Ciebie również
a czuję się ok... tylko załapuję doliny, wszystko mnie denerwuje, wyładowuję się na kim tylko się da
no i nadmierny apetyt ... aż się boję jak ja się dotoczę do porodu [COLOR="Silver"]
Wyladuj sie na mnie jak chcesz A ja Cie w zamian bede rozsmieszac
Mya zapodala nam tutaj cudowne jedzonko z siemienia lnianego i jest super Moze Ci przypasuje i dzidzi bedzie mnialo duzo zdrowego jedzonka AAA i najwazniejsze, Mya pisala, ze brzuch po tym jedzonku wrecz sie zapada Ciekawe jakby to u Ciebie wygladalo:hahah a:
Stary 2012-02-28, 21:43   #8447
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Nadinko te Shocki są strasznie mocne ściślaki, normalnie jak zwiększasz obwód to zmniejszasz miseczke. jak Ci w 75DD masz dobrą miseczke to weź 80D a jak Ci ciasno to weź też 80DD.
ogólnie to to D podejrzane u Ciebie skoro ja mam E

No kurka widzisz Jooasi nie wiem mam doła bo niby D ale one jakies małe dla mnie? Nie wiem o co chodzi.One chyba do calej budowy ciala sa małe a na zdjeciach wielkie wychodza ,tak jak wczesniej pisałas zdjecia troszke klamią;( czy jakos tak A jeszcze mi brzuchol rosnie jak bym w 3 miechu była jakas masakra,od jutra głodowka bo ki cycki giną Chyba te 80 DD kupie,bede miala troszke luzu to i moze wyskocza do przodu Dzieki kochana
Stary 2012-02-28, 21:45   #8448
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
no HEJ GADUŁYNIE wyrabiam normalnie,2 dni nie wchodziłam i 3 godz czytania(z przerwami)

PO PIERWSZWe ,JOASI kurdeeeeeeeee..dodałam CI trochę komentarzypod zdjęciami...ja chcę takiesą prze prze cudne i absolutnie w MOIM typie!!!:love :i co ja mam zrobić

TONIU obita jesteś troszkę ale już jest rewelka a jak dojdą do siebie to będą piękne..co tu dużo mówići co by było jak by Ci dała te 300tki???no jak myślisz?szczerze!!

OLIVKO na szczęście wszystko w porządku..ja już nie chę słyszeć żadnych złych wiadomości!!!

DZIEWCZYNKI PRZYJĘŁAM TAM JAKIEŚ ZAPROSZONKA

ŻABO jak tam ćwiczonka??ja idę w czwartek..chocby skały srałyt do mnie nie podobne żeby kilka miesięcy nie ćwiczyć..A WSZYSTKO PRZEZ CYCKI...bo odpuściłam sobie przed operacją....i tak odpuszczam do dziś..i mam doła przez to

ogólnie to zaczynam mieć paranoje w związku wiecie czymz tragedią jaką ostatnio przeżylismy..dopero po 2miesiącach dochodzi do mnie co się stało..jakby mózg dopiero teraz zaczął kumać i dopuszczać do siebie FAKTY...że już dawida nie będzie nigdy...nie mogę tego przeżyć,jakoś normalnie się żyje ale wieczorami i nocami mam jakieś paranoje i lękinie wspomnę o jego rodzicach!!teraz wyciągneliśmy ich do szczyrku z nami....i dobrze..pośmiali się chociaż trochę..ale co on przeżywają to..NIKT NIGDY BY NIE CHCIAŁ!!echh...sorki że ja zmów o tym ale dopadł mnie dół!!!bez psycholog ani rusz już chyba!!

WITAM NOWE DZIEWCZYNKI..jest was tu trochę..fajniei pewnie wszystkie mnie wyprzedzą znów!!!!mam nadzieję że jednak nie tym razem
Klaudynko
Chcesz mnie zabic??? Albo gorzej, oslepic tym druczkiem?????????? No starosc nie radosc i oczy juz nie te
Kochana ja rzucilam wszystko w ch..... bo mi miesnie tak urosly, ze az gruba jestem Chodze tylko na zumbe raz w tygodniu i 3X w tygodniu maszeruje sobie po gorkach godzinke I tak od 3 tygodni- juz widze efekty Moral z tego taki, ze z miesni chudnie sie o wiele szybciej, niz z tluszczyku Waga mi poleciala prawie 5 kg, wiec juz jestem szczesliwa:ju pi:
A Ty co bedziesz cwiczyc??????????? Ty chudzinko mozesz sie umiesniac do woli i i tak bedziesz szczuplutka
Stary 2012-02-28, 21:51   #8449
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Dzięki za słowa otuchy
wzięłam prysznic i przemyślałam wszystko i faktycznie powinnam się cieszyć, że lekarz się o mnie martwi... ciężko mi z tym ale akceptuję to! Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po mojej myśli.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 21:58   #8450
princessnefretarri
Raczkowanie

Witam wszystkie cycolinki
Mam pytanie czy 96 w biuscie to duzo? Jestem 3 tyg po operacji mam implanty anatomiczne 260 HP i sama juz nie wiem czy mam duze czy powinny byc wieksze czy tylko swiruje hihi i jeszcze macie rady co do biustonosza pooperacyjnego jaki jest najlepszy , mam obecnie tiaction Triumpha ale musze zakupic nowy i nie wiem czy taki co bardziej sciska biust zeby je zblizac jeszcze bardziej? Poradzicie?
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:01   #8451
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Żabciu,'
dla Ciebie również
no i nadmierny apetyt ... aż się boję jak ja się dotoczę do porodu

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

za jakiś czas będę wiedziała
na razie jest ok... nic się nie dzieje (14 tydzień wg najświeższego badania).
wow) a kiedy robiłas?? mnie ciekawi jak bedzie juz jak urosna sam z siebie w ciazy i potem po karmieniu czy sie nie naciagna albo czy wroca do normy... powiedz mi te allegrany Twoje 600(wow) to jaki odpowiednik moze meic metora podobno i naczej sie to liczy ciekawe masz mega biust taki mi sie marzy)kurcze boje sie ze bede musiala od nowa robic a nie ebdzie mnie stac ledwo uzbieralam sama odkladalam nikt mi ani zlotowki nie dolozyl..w ogle nie mam wsparcia mama jest wkurzona na mnie ze to chce zrobic ciagle po mnie jedzie i mowi:" zobaczysz pozalujesz wspomnisz moje slowo a ja ci nie pomoge napewno potem beda jakie spowiklania albo ze trezba byc kretynem zeby to robic itp" jest komoletnie przeciwko mnie a moj TŻ no coz najpierw mowil ze ok jak chce to ok a teraz im blizej mowi ze on ejst przeciwny ze pojedzie ze mna bedzie przy mnie itd ale nie popiera i mu sie to nie podoba ciagle mnie odwodzi i narzeka ze on chce te ktorew mam i koniec;(((

Edytowane przez barbieee
Czas edycji: 2012-02-28 o 22:15
Stary 2012-02-28, 22:12   #8452
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Wyladuj sie na mnie jak chcesz A ja Cie w zamian bede rozsmieszac
Mya zapodala nam tutaj cudowne jedzonko z siemienia lnianego i jest super Moze Ci przypasuje i dzidzi bedzie mnialo duzo zdrowego jedzonka AAA i najwazniejsze, Mya pisala, ze brzuch po tym jedzonku wrecz sie zapada Ciekawe jakby to u Ciebie wygladalo:hahah a:
ja padnę przez Ciebie Tak sobie myślę dziś cały dzień o Tobie- bo rano widziałam, że przedśniadanko Ci smakowało - że Ty może jedz połowe tej dawki bo energia Cię rozsadzi Twój Tż to nas przeklnie za te wszystkie pomysły

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:17   #8453
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Jejku, dziewczynki, ile cierpienia musimy przejść, żeby poczuć się w końcu szczęśliwymi .
Mnie to osobiście nie przeraża

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziekuje
O rany jak moja babcia, wiecznie do dziadka zrób to, zrob tamto, idz do sklepu, wlacz mikser, pomoz mi. sama nic nie robi, a jak zaczyna to juz woła: Pomoz czy zrob
Oj tam - niech się chłop na coś przyda ;p Teoretycznie zrobię wszystko sama bez większych problemów, ale niech się chłop cieszy, że jest pożyteczny

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za miłe słowa trochę mnie to martwi, że wszystko takie koślawe... ale w gruncie rzeczy śmieszne są

Cytat:

racja siwa, księżniczką to się chyba urodzić trzeba, mnie by szlak trafił jakbym musiała ciągle na kogoś pomoc liczyć i czekać na nią
Teoretycznie księżniczką nie jestem, wręcz babochłop ze mnie - ale bardzo lubię wyręczać się mężem z czystego lenistwa

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
ale tu nie chodzi o to bys waliła głupa ze ty nie umiesz ale zrobiła pewne kroki, ze koniec kochany ..od dzis bedzie inaczej..w miare równo
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki

Jooasi pomoz.Chce kupic sobie jeszcze jeden shock absorber tylko wiekszy w obwodzie bo mi troszke ciasno i nie wiem czy ajk zwiekszam rozmiar w obwodzie z 75 na 80 to czy miseczka tez sie zwieksza??? tezraz mam75DD i co mam wybrac 80D czy DD?Dodam ze moje panienki sa caly czas jakby scisniete,widzialas w galerii. Wiem ze moze wydac sie to banalne ale ja mialam juz tyle zlych ze mam dosc . Buziam
Jak masz 75DD, to teraz 80D.

Cytat:
Hej dziewczyny!!!

Lepiej tak niż później by miały być problemy.

Mąż nie ma nic przeciwko nowym cyckom
Zbieramy kasę, wspólnie Przy dobrych wiatrach na jesień 2013 będą cycusie

Wysyłam wam jutro od rana hurtowo zaproszenia - muszę w końcu wiedzieć, czy warto

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:23   #8454
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

rozumię jak Ci przykro musi być, ale decyzja słuszna. Wyniki były kiepskie- nie ma co ryzykować Dwa tygodnie czy miesiąc to nic- jak się ma komplikacje po operacji życie staje w miejscu na wiele miesięcy
Teraz się Skarbie nie stersuj już otrzyj nosek i działaj, żeby jak najszybciej wyniki poprawić. Za tydzień masz wizytę u lekarza i już coś się wyjaśni. Przed samą wizytą zrób sobie kolejne badania dla porównania Będzie dobrze i pięknie- no tylko troszkę później

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:26   #8455
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
ja padnę przez Ciebie Tak sobie myślę dziś cały dzień o Tobie- bo rano widziałam, że przedśniadanko Ci smakowało - że Ty może jedz połowe tej dawki bo energia Cię rozsadzi Twój Tż to nas przeklnie za te wszystkie pomysły
Witaj
To bylo sniadanko, bo po tym juz nic nie moglam wepchnac
Super zadowolona jestem z tego jedzonka i jutro juz o 6 rano wstane, bo nie moge sie doczekac kiedy to zjem
A TZ szczesliwy, ze jem pokarm dla koni Nawet jak wrocil o 22 z pracy, to mi truskawki przytargar na jutro do siemianki Wkrecilam mu, ze z mirenka bedzie tak jak w ciazy, bo ten hormon dziala podobnie I musi moje zachcianki spelniac, a jutro na sniadanko mam ochote na siemianke z truskawkami:hahah a: No i przytargal
Stary 2012-02-28, 23:09   #8456
barbieee
Raczkowanie

dziewczynki a wazny dzien cyklu do narkozy kiedy najlepiej?
czuje ze jestem najmlodsza w tym gronie (24 lata)wsyztkie rodzily wszytskie z mezami

Edytowane przez barbieee
Czas edycji: 2012-02-28 o 23:16
Stary 2012-02-28, 23:23   #8457
gwendolinka
Zadomowienie

najlepiej do miedzy 5 a 14

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

wlaśnie napisałam szatanska wiadomosc 666
Barbie - ja młodsza jeszcze młodsza olivka i chyba kilka sie znajdzie. Niestety ja najmłodsza nie jestem za tydzien 23

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-28, 23:26   #8458
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
najlepiej do miedzy 5 a 14

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

wlaśnie napisałam szatanska wiadomosc 666
Barbie - ja młodsza jeszcze młodsza olivka i chyba kilka sie znajdzie. Niestety ja najmłodsza nie jestem za tydzien 23
nie boicie sie co bedzie po wykarmieniu dzieci ..implanty sie brzydko uloza albo cos

z jakbym przyjela 2 op jeden po drugim zeby w ogle nie miec juz robilam tak kilka razy to ma znaczenie wtedy czy 5 czy 14 jak biore 2 pod rzad i nie ma okresu?

Edytowane przez barbieee
Czas edycji: 2012-02-28 o 23:28
Stary 2012-02-28, 23:30   #8459
gwendolinka
Zadomowienie

Powiem wam ze mnie "mój Rusek " zmobilizował mnie do nauki ang. ogladamy filmy i seriale z angielskimi napisami (dla mnie) bo ja sierota i nie kumam ze słuchu Rosyjskiego chciał mnie uczyc- Matko Boska! Truuuudne to. A tak serio to wcale on nie "taki mój"
Mya gdzie ja te twoje przepisy ominęłam Moj brzuch mógłby też sie zapaść .grr.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-28, 23:34   #8460
barbieee
Raczkowanie

gwendolinka przyjmiesz zaproszenie? nie mow ze masz 7 marca bo ja mam 7 marca urodziny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości