|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Lekarze chyba nie do końca mają na to takie spojrzenie. Zresztą to jest twoje zdrowie , twoje ciało...nie powinno sie w takim ważnych sprawach klamać bo narkoza to jednak bardzo znaczaca czesc operacji . Kazdy sie chce obudzic.
#8432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie to to D podejrzane u Ciebie skoro ja mam E ![]()
![]() |
#8433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez barbieee Czas edycji: 2012-02-28 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8434 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8436 |
Raczkowanie
|
A czy mi ktoś w końcu odpowie?
Kiedy cycki miekną? Jaki stanik nosicie po pancerniku? Doradźcie coś.
#8437 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!!!
Ja dziś miałam tragiczny wieczór :/ zadzwonił lekarz o 18 i powiedział ze nie mozliwa jest operacja jutro spowodu złych wyników morfologii i mam się udać do hematologa :/ gdzie najbliższy termin za tydzień! jestem mega smutna... poryczałam się i sobie uświadomiłam jak bardzo pragnę tej operacji ehhh... no strasznie mi smutno... już urlop wzięłam i będe musiała przekładać i jeszcze te wyniki złe nie wiem sama.. idę jeszcze jutro do internisty po kolejne skierowanie na morfologię może to było chwilowe, ale ogladałam wyniki krwi z wakacji i też miałam bardzo niską ilość białych krwinek :////// a byłam całkowicie zdrowa! |
![]() ![]() |
![]() |
#8438 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A kiedy operacja miałaby byc w tym wypadku? Przełożył Ci juz inny termin? ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-28 o 21:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
boje sie troche co mi sie zrobi z implanta,i po ciazy ktos rodzil po implanatch??jak sie zachowuje biust potem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8440 | |
Zakorzenienie
|
Żabciu,'
dla Ciebie również ![]() a czuję się ok... tylko załapuję doliny, wszystko mnie denerwuje, wyładowuję się na kim tylko się da ![]() no i nadmierny apetyt ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() na razie jest ok... nic się nie dzieje (14 tydzień wg najświeższego badania).
![]() |
#8441 |
Przyczajenie
|
Witam! Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość w braku umiejętności posługiwania się terminami, firmami i liczbami którymi Wy operujecie. Więc zacznę może od tego, że jako nastolatka miałam ładne, kształtne, nie za duże aczkolwiek ładne piersi, urodziłam pierwszego syna, karmiłam pół roku piersi to "odchorowały", po 5 latach urodziłam drugiego syna którego w dniu wczorajszym po 2,5 roku karmienia i 10 próbach odstawienia nareszcie odciągnęłam od tego nawyku. Nie noszę stroju kąpielowego zakładam zawsze koszulkę, płacę nie małe pieniądze za biustonosze a i tak nie są one w stanie "ułożyć" mojego biustu tak, żeby ładnie wyglądał, strasznie mi to przeszkadza, czuję że ujmuje mojej kobiecości, co negatywnie również odbija się na moim życiu. Chciałabym coś z tym zrobić i po przeanalizowaniu wszystkich możliwych sposób stwierdziłam, że chyba najskuteczniejszym wyjściem będzie operacja. Wiem, że tutaj jest wątek dotyczące powiększania piersi.. mi mój rozmiar strasznie nie przeszkadza, ale nie obraziłabym się gdyby to było pełne piękne C, ale dokucza mi strasznie ich "obwisłość" i brak jędrności. Co ma robić? Czy rekonwalescencja jest bardzo bolesna i uciążliwa, jak wygląda cała procedura począwszy od pierwszej wizyty po kontrolne usg (jeśli takowe jest), czy strach towarzyszył Wam wszystkim i czy efekty są zadowalające. Wiem wiem pewnie śmieszne te moje pytania, ale liczę na Wasze uprzejme podejście do tego. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#8442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kur... nie wiadomo teraz ile to wszystko zajmie ![]() Jak się to wszystko zacznie CI lekarze i badania to mi to się zejdzie do kolejnego okresu... i znów tydzień później i sama nie wiem... Tż się śmiał, że dobrze że push upów nie popaliłam jeszcze tak jak zapowiadałam ![]() dr powiedział jeszcze że może operować, ale się implant jako ciało obce może nie przyjąć i będzie strata pieniędzy i zdrowia, i jakbym była jego córką to by mi zalecał wstrzymanie się, więc co mi było począć! Chcę żeby się wszystko potem ładnie goiło to się pobadam ale i tak mi źle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jooasi, co Ty wymyślasz, proszę Cię!!! Laski zdjęcia z Twoimi cycami na wzór noszą lekarzom, a Ty coś wyszukujesz..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8444 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8445 |
Zadomowienie
|
no HEJ GADUŁY
![]() ![]() PO PIERWSZWe ,JOASI kurdeeeeeeeee..dodałam CI trochę komentarzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TONIU obita jesteś troszkę ale już jest rewelka a jak dojdą do siebie to będą piękne..co tu dużo mówić ![]() OLIVKO na szczęście wszystko w porządku ![]() ![]() DZIEWCZYNKI PRZYJĘŁAM TAM JAKIEŚ ZAPROSZONKA ![]() ŻABO jak tam ćwiczonka??ja idę w czwartek..chocby skały srały ![]() ![]() ogólnie to zaczynam mieć paranoje w związku wiecie czym ![]() ![]() WITAM NOWE DZIEWCZYNKI..jest was tu trochę..fajnie ![]() ![]()
#8446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mya zapodala nam tutaj cudowne jedzonko z siemienia lnianego i jest super ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No kurka widzisz Jooasi nie wiem mam doła bo niby D ale one jakies małe dla mnie? Nie wiem o co chodzi.One chyba do calej budowy ciala sa małe a na zdjeciach wielkie wychodza ,tak jak wczesniej pisałas zdjecia troszke klamią;( czy jakos tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chcesz mnie zabic??? Albo gorzej, oslepic tym druczkiem?????????? No starosc nie radosc i oczy juz nie te ![]() Kochana ja rzucilam wszystko w ch..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty co bedziesz cwiczyc??????????? Ty chudzinko mozesz sie umiesniac do woli i i tak bedziesz szczuplutka ![]()
![]() |
#8449 |
Rozeznanie
|
Dzięki za słowa otuchy
![]() wzięłam prysznic i przemyślałam wszystko i faktycznie powinnam się cieszyć, że lekarz się o mnie martwi... ciężko mi z tym ale akceptuję to! Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po mojej myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#8450 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie cycolinki
![]() Mam pytanie czy 96 w biuscie to duzo? Jestem 3 tyg po operacji mam implanty anatomiczne 260 HP i sama juz nie wiem czy mam duze czy powinny byc wieksze czy tylko swiruje hihi i jeszcze macie rady co do biustonosza pooperacyjnego jaki jest najlepszy , mam obecnie tiaction Triumpha ale musze zakupic nowy i nie wiem czy taki co bardziej sciska biust zeby je zblizac jeszcze bardziej? Poradzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#8451 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez barbieee Czas edycji: 2012-02-28 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8453 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lepiej tak niż później by miały być problemy. Mąż nie ma nic przeciwko nowym cyckom ![]() Zbieramy kasę, wspólnie ![]() ![]() Wysyłam wam jutro od rana hurtowo zaproszenia - muszę w końcu wiedzieć, czy warto ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#8454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz się Skarbie nie stersuj już ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To bylo sniadanko, bo po tym juz nic nie moglam wepchnac ![]() Super zadowolona jestem z tego jedzonka i jutro juz o 6 rano wstane, bo nie moge sie doczekac kiedy to zjem ![]() ![]() ![]() A TZ szczesliwy, ze jem pokarm dla koni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8456 |
Raczkowanie
|
dziewczynki a wazny dzien cyklu do narkozy kiedy najlepiej?
czuje ze jestem najmlodsza w tym gronie (24 lata)wsyztkie rodzily wszytskie z mezami ![]() Edytowane przez barbieee Czas edycji: 2012-02-28 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#8457 |
Zadomowienie
|
najlepiej do miedzy 5 a 14
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- wlaśnie napisałam szatanska wiadomosc 666 ![]() Barbie - ja młodsza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#8458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z jakbym przyjela 2 op jeden po drugim zeby w ogle nie miec juz robilam tak kilka razy to ma znaczenie wtedy czy 5 czy 14 jak biore 2 pod rzad i nie ma okresu? Edytowane przez barbieee Czas edycji: 2012-02-28 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8459 |
Zadomowienie
|
Powiem wam ze mnie "mój Rusek " zmobilizował mnie do nauki ang. ogladamy filmy i seriale z angielskimi napisami (dla mnie) bo ja sierota i nie kumam ze słuchu
![]() ![]() ![]() Mya gdzie ja te twoje przepisy ominęłam ![]()
#8460 |
Raczkowanie
|
gwendolinka przyjmiesz zaproszenie? nie mow ze masz 7 marca bo ja mam 7 marca urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.