|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 61.
Mam pytanie. Czy te dwa kremy zawieraja retinol i jesli tak, to jakie stezenie.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ry-suchej.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...review-2897442 |
|
|
|
|
#842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#843 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Szum w uchu, miał ktoś? Od paru dni mi szumi w lewym uchu, najpierw sporadycznie, potem częściej A wczoraj i dzisiaj już od rana. Teraz zauważyłam że jak "zatkam nos I dmuchne powietrze w uszach" (sorry, nie wiem jak to nazwać :p) to prawe mi się 'zatyka' a lewe nie.. o co chodzi?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#846 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ADVANCED Załącznik 7751268 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Zoo jest faktycznie super, za to aquapark to dramat, wczoraj byliśmy i się bardzo zawiodłam.
Tż stwierdził już, że nie wrócimy do Wrocławia za szybko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#849 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o elektryczne maszynki, to Philips One Blade. Ja jestem zadowolona (jak mi cos po ipl odrasta to się nią ratuje), chłop jest zadowolony
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, to mam jeszcze jedno pytanie - jaki balsam brązujący polecacie do jasnej karnacji? Chcę trochę ujednolicić nogi, bo mam pełno popękanych naczynek, żyłek itp.
|
|
|
#852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogród Ossoliński - mały, ale urokliwy. W środku jest kawiarenka, więc można przysiąść na kawę, a po drugiej stronie uliczki Piec Na Szewskiej. Z jedną z tańszych w mieście, ale bardzo smaczną pizzą neapolitańską. Rejs po Odrze - zwłaszcza wieczorny, jak wszystko jest oświetlone. No i piwo/drink bezalkoholowy/kawa na barce na Wyspie Słodowej. Wyspa to jedno z niewielu miejsc we Wrocku gdzie można pić legalnie piwo pod chmurką, więc wieczorem są tam tłumy nawalonych dzieciaków, ale na barkach jest spokój. Imprezowy klimat ma też Wyspa Tamka, organizują jakieś koncerty, można coś zjeść, napić się. I dużo we Wrocławiu otworzyło się plaż miejskich. Przy Ogrodzie Japońskim jest fontanna Pergola - wieczorem są pokazy, Muzeum Nowoczesne i Hala Stulecia - ważny wrocławski zabytek (przed Halą są często imprezy w stylu zlot food trucków, festiwal piwa, itp). Ogólnie Park Szczytnicki jest fajnym miejscem na spacery, pikniki. Dzielnica Czterech Świątyń, Pałac Królewski, Muzeum Narodowe. Podwale to fajna trasa spacerowa nad fosą miejską, po drodze masz Narodowe Forum Muzyki, Operę i bodajże dwie knajpy na wodzie w odrestaurowanych budynkach: Domek Nad Fosą i Cafe Berg. Jeśli interesuje Cię architektura to Berg był słynnym wrocławskim architektem i zaprojektował właśnie Halę Stulecia. https://www.wroclaw.pl/go/zestawieni...1-r-wydarzenia Tutaj jest rozpiska wydarzeń na każdy weekend. Zapomniałam o targach nocnych: na Tęczowej i Świebodzkim Edytowane przez 837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b Czas edycji: 2021-06-19 o 09:14 |
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Rozejrze sie za marylin. Nie ma ich czasem w rosmanie? Bo kojarze rajstopy
|
|
|
#854 |
|
zielony stworek
|
Rossmann chyba tylko rajstopy, a tak pończochy mają w sklepach firmowych w galeriach handlowych.
|
|
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Mamy jeszcze tylko 2 otwarte baseny i 2 kąpieliska. To stanowczo za mało jak na taką rzesze ludzi. Od 14 lat nie chodzę w takie spędy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;88766058]
Rejs po Odrze - zwłaszcza wieczorny, jak wszystko jest oświetlone. No i piwo/drink bezalkoholowy/kawa na barce na Wyspie Słodowej. Wyspa to jedno z niewielu miejsc we Wrocku gdzie można pić legalnie piwo pod chmurką, więc wieczorem są tam tłumy nawalonych dzieciaków, ale na barkach jest spokój. Imprezowy klimat ma też Wyspa Tamka, organizują jakieś koncerty, można coś zjeść, napić się. I dużo we Wrocławiu otworzyło się plaż miejskich. [/QUOTE] Serio można tam znowu napić się piwa nie ryzykując mandatem? Pamiętam że było tak z 15 lat temu a potem nagle zmienili wyspę na ostro patrolowane miejsce i można było pić tylko na barkach. |
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#858 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, takie? Jaki masz rozmiar buta, bo widze ze to w sumie rozmiar "uniwersalny" bo 36-40
Screenshot_2021-06-19-09-36-40-535_pl.com.rossmann.centauros.png
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ale to były chyba jeszcze jakieś inne albo inne opakowanie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ja mam 37 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#861 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;88766011]Jeśli chodzi o elektryczne maszynki, to Philips One Blade. Ja jestem zadowolona (jak mi cos po ipl odrasta to się nią ratuje), chłop jest zadowolony
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Ja którą dokładnie masz te One Blade? Bo widzę że są różne modele Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam tę ze wszystkimi możliwymi nakładkami, najdroższa wersja. Ale w ogóle z nich nie korzystamy, ani ja ani stary. Teraz kupiłabym tę najtańsza, bo maszynka jest chyba taka sama, jedyna różnica to właśnie bajery do 'stylizacji'. Ale polecam bardzo, chłop tez Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#863 |
|
BAN stały
|
przesyłka do usa
chcę wysłać małą paczkę do usa, prezent, więc zależy mi aby to doszło względnie szybko (czyli niekoniecznie szło 3 miesiące, a tak mi się zdarzyło ze zwykłym listem). wysyłana będzie ceramika (kubki). planuję zapakować to w ogromne ilości folii bąbelkowej i liczę, że dojdzie. i teraz pytanie - wysyłałyście coś kiedyś? czym wysłać żeby to doszło? poczta polska? jakiś kurier? powinnam coś wiedzieć odnośnie odprawy celnej? |
|
|
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;88766134]Mam tę ze wszystkimi możliwymi nakładkami, najdroższa wersja. Ale w ogóle z nich nie korzystamy, ani ja ani stary. Teraz kupiłabym tę najtańsza, bo maszynka jest chyba taka sama, jedyna różnica to właśnie bajery do 'stylizacji'. Ale polecam bardzo, chłop tez
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Ok, dzięki. A na jak długo starcza jedno ostrze tak mniej więcej? I jak jest z używaniem golarki w miejscach intymnych? Da się wszędzie dojechać? Da się tym zrobić sobie krzywdę? Producent sugeruje aby używać tam nakładek ochronnych hm, czyli wtedy nie jest na zero Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#865 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chłop swojego ostrza używa już chyba z pół roku i ciagle goli. Nie da rady zrobić sobie tym krzywdy ja nie używam nakładek, z pianka i na mokro jest naprawdę gładko - ja mogę nie być obiektywna, bo jak pisałam, ja usuwam tylko jakieś niedobitki po iplu, ale chłopu ogoliłam kawałek łydki na próbę i było gładziutko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;88766200]Chłop swojego ostrza używa już chyba z pół roku i ciagle goli.
Nie da rady zrobić sobie tym krzywdy ja nie używam nakładek, z pianka i na mokro jest naprawdę gładko - ja mogę nie być obiektywna, bo jak pisałam, ja usuwam tylko jakieś niedobitki po iplu, ale chłopu ogoliłam kawałek łydki na próbę i było gładziutko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Dziękuję widzę że jest teraz w hebe w promo za 100zl, może się skuszę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ystheal nie wiem czy nie jest już wycofany? W tym było 0,05%, w wersji Ystheal intense 0,1%. W Physiolift 0,05%. Tylko na te stężenia nie patrzy się tak samo jak w przypadku retinolu, żeby się nie przestraszyć, że są za małe Mniej więcej odpowiedniki 0,25% i 0,5%.W Avene są jeszcze inne cztery kremy z retinalem jak chcesz poprzebierać ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;88765747]Żaden z nich, ten drugi to wogole porażka składnikowa ![]() Sent from my SM-G973F using Tapatalk[/QUOTE] Czemu? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Polecacie coś fajnego na pękające i suche pięty. Że wstydem przyznaję, że na ogół olewałam tę część ciała w myśl zasady: no takie to musi być.
Kilka razy próbowałam kremów, ale te, które miałam (w tym cerkoderm czy jakoś tak) zostawiały lepką warstwę i miałam wrażenie, że wszystko klei mu się do stóp. No chyba, że taka już uroda kremów z mocznikiem. |
|
|
|
|
#869 |
|
Konto usunięte
|
Pomagam komuś urządzać część ogrodu. Możecie polecić jakieś ładne rośliny, które lubią słońce, nie potrzebują mieć wilgotno, nie rosną zbyt wysokie, raczej niskie i są wieloletnie?
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

rozumiem
jest fajna, łatwo się myje, można używać na mokro i z pianką do golenia. Z minusów, to takie golarki nie łapią niestety długich włosów, trzeba albo być regularnym, albo najpierw przystrzyc
26.08.2023

ja nie używam nakładek, z pianka i na mokro jest naprawdę gładko - ja mogę nie być obiektywna, bo jak pisałam, ja usuwam tylko jakieś niedobitki po iplu, ale chłopu ogoliłam kawałek łydki na próbę i było gładziutko