|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
milego dzionka |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dobrze, ze jestescie
Zaden dol niestraszny....fakt,ze torche bylam wkurzona...ale i tak mi juz lepiej Zaraz sobie zrobie zakupy![]() ![]() ![]() Umowilam sie na jutro do fryzjera ![]() Co do kawki to ja chetnie Chociaz w tym i przyszlym tygodniu pasuja mi godziny raczej popoludniowe niz wieczorne wiec, tez mi bedzie ciezko a teraz zmykam pocwiczyc![]()
|
#843 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Oczywiście w kółko sobie powtarzam, że wszystkie te problemy są przejściowe itd., ale to już i tak długo trwa... Dziś jest nowy dzień, wiem...Codziennie to sobie powtarzam... Cytat:
Cytat:
. Swoją drogą, dobrze, że jednak się na nie zdecydowałam. Zamierzam też umówić się na wizytę do doktorka na przyszły tydz., bo kazał się pojawić właśnie po mniej więcej 2 tyg. stosowania tabsów.Cytat:
Cytat:
Olciu, fajnie, że impreza się udała. Prześlesz nam zdjęcia na maila? Cytat:
Cytat:
![]() . Noś śmiało! Miałam jakieś rewelacje z prądem, dlatego piszę dopiero teraz. Od rana też siedzę nad programem do tych kursów. Nie byłam pewna, czy mam przygotować taki program ogólny, z celami, metodologią, zakresem tematycznym, czy też bardziej szczegółowy z podziałem na godziny itd., a nie mam żadnego wzoru, którym mogłabym się zasugerować, więc przygotowałam dwa. Muszę jeszcze opracować materiały szkoleniowe. Dlatego narazie zmykam, trzymajcie się ciepło,
|
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, to dajcie znać co do spotkania, kiedy Wam najbardziej pasuje.
|
|
|
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
hej piekne
mnie chyba dopadla chandra jesienna nic mi sie nie chce
|
#846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobilam modyfikacje i zamiast mozzareli( bo nie mialam)dalam do jajec bunca w kosteczkę czyli oscypka nie wedzonego i zalalam tym kotlety z pieczarkami, pychota ciekawe co tż powie![]() Cytat:
virginio - wiem, ze inaczej sobie wyobrazaliscie Wasze zycie razem... i moze inne mieliscie plany, ale wiadomo jak to jest czesto malo z tego wychodzi i warto znalezc nowy cel i pozytywne skutki nowych sytuacji zyciowych bo inaczej jest bardzo ciezko,( sama to wiem po sobie, czasem trzeba przestac walczyc z tym jak jest i zaczac to akceptowac, pogodzic sie) macie siebie i to juz sporo prawda ...???a razem uda Wam sie jeszcze tyle zrobic i najwazniejsze to patrzec pozytywnie w przyszłosc zawsze nawet jak jest pod gorke, za co trzymam niezmiennie ![]() zjadlam obiad i czekam na tz, wyciagne go moze na te zakupy a potem chce isc na "Przerwane objęcia" choc chyba Limonka nie polecała...??? a na basen to jak mi starczy czasu ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-06 o 15:39 |
|||
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
nic tak dobrze nie robi na poprawienie humorku jak ?????????????????? zakupy
a wiec czy to jest ta zachwalana odzywka mleczna kallosa (mialam kiedys miodowa z kalossa i tez byla fajna) http://www.allegro.pl/item752053800_..._maska_1l.html i czy ten olej kokosowy tez bedzie ok? http://www.allegro.pl/item759048361_...00_200_ml.html i jesli mozna prosze napiszcie u kogo zamowic
|
#848 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No a skoro pragniesz zmiany to poza sytuacjami, które są od Ciebie niezależne, postaraj się zacząć działać w kierunku tych rzeczy, które możesz zmienić. Rok temu byłaś aktywna? Zacznij szukać rzeczy, które Cię fascynują, które lubisz robić itp. Myślę, że szybko rozwiniesz swoje skrzydła! Poza tym więcej optymizmu - cieszcie się z Tżtem sobą nawzajem... przecież to piękne, że mimo tych wszystkich przeciwności losu, jesteście razem, kochacie się i wspieracie wzajemnie! Cytat:
Cytat:
mniami!Laski byłam ja u liekarki. Co się okazało miała dwie praktykantki, no więc coby się pochwalić trzymała mnie u siebie z pół godziny Pani zaserwowała mi dziwną teorię, że przyczyną mojego wiecznego kataru (mam go non stop całe życie właściwie, o każdej porze roku) jest mleko?! No i kazała mi ogólnie przez miesiąc zrobić dietę bezmleczną i obserwować zmiany w organizmie. Trochę to dziwne, ale być może coś w tym jest... Zobaczymy... Poza tym babeczka z wielkim bólem serca wypisała mi recepte na tabsy anty;/ Pfffffffffff. I takooo.A teraz zmykam na małe zakupki
|
|
#849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wrociłam z w-f nie mowilam wam ale mam tak beznadzieja babkę ze idzie sie pociąc ;/ przez 2 godz kaze nam odbijac piłę do siatki i tak jest od 2 tygodni ;/ ogolnie jest jakaś lewa i wydaje mi sie, że ona nawet nie ma żadnej szkoly a nawet jeśli to bez komentarza ;/aż odechciało mi się tam chodzic Mamrotko głowa do góry ...pisz szybciutko co Cię trapi...ale ogólnie Cię rozumiem i chyba wiekszosc z nas przez to obecnie przechodzi w koncu idzie jesien i zima blehhhhhVirginio dziękuję za miłe słowa...ale dziś było tak samo widziałam się tesciową mojej siostry i tak chwilkę z nią rozmawiałam ,że poszłam dalej sie uczyc....i tak popatrzyła na mnie wykrzywiła się i rzuciła tekst typu "ale po tym to też chyba pracy nie znajdziesz";/ człowiekowi od razu przykro się robi ......
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-06 o 17:17 |
|
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
normalnie wlasnie sie dowiedzialam ze u mnie rossmana otworzyli
ale jazda, normalnie cywilizacja do mnie dociera ide liste zrobic i jutro chyba pojade i zobacze co tam maja
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
hej kociaki.
powiem wam ze dzien jest dla mnie za krótki od keidy zaczal sei rok akademicki, zrzędze niemiłosiernie codziennie;/ wstaje bladym switem wracam pózno zanim sie zoreintuje ze juz jestem w domu to jest juz 18, a gdzie czas na relax, gdzie na wizaz, gdzie na pichcenie;/ wogole caly czas łazi za mna mamita i mi mowi ze jak skoncze ten tydzien tej dierty to znow zaczne normalnie jessc i znow przytyje;/ kochana mam zawsze wie jak dziecku pomóc;] sama sie boje jak to juz bedzie;/ tym czasem ide uzupełnic tabelencję i nadal snic o ciekoladzie i innych pochodnych.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
JoyceSky, Kostko i Niuniusiu, oczywiście macie rację, i ja to wszystko wiem, ale od wiedzy do praktyki daleka droga... Doceniam oczywiście to wszystko o czym pisałyście, staram się nie zamartwiać tym, na co i tak nie mam wpływu, a zmieniać to, co zmienić mogę, ale różnie mi to wychodzi. Raz lepiej, raz gorzej i wtedy pojawia się pesymizm i smętne posty. Co mi zostaje? Postanowić poprawę
.Dziękuję za Wasze wsparcie!! Ciekawa teoria z tym mlekiem .Cytat:
. A ja Ci mówię, że będzie jeszcze z Ciebie gwiazda! ![]() ![]() Siedziałam dziś prawie cały dzień nad tym programem i materiałami, wcześniej nic takiego nie robiłam (no przynajmniej tak formalnie), więc mam nadzieję, że jakoś to przejdzie (właśnie wysłałam maila). Do tego miałam cały czas problemy a to z prądem, a to z komputerem, a to techniczne ze stopkami i innymi pierdółami... ![]() Dietowo OK, ale bez szału - żadnych ćwiczeń, nic z tych rzeczy. Chciałam jechać wieczorem na basen, ale dopiero teraz skończyłam robotę i jest już za późno a na ćwiczenia nie mam siły ani ochoty . Lecę chyba na rilaks, przy 'Chirurgach' może?Miłego wieczorku!
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Hej ho! Ja w domciu sem z powrotem
![]() Jutro rano Was poczytam, bo teraz padaka. Ale miałam dzisiaj moment, żeby wyskoczyć na małe zakupencjałki i pragnę się pochwalić, że kupiłam sobie dwa golfiki i butki again A jutro mam taaaaaaki fajny dzień, że hej-ho. Dopiero na 17 muszę być w katowicach i tylko na 90 minut
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam na szybko
![]() Kostko tez mam poniedzialek wolny i mi pasi ale nie wiem czy ten Ale jeszcze dam znac ![]() Co do mleka... to krowie mleko nie jest przyswajalne przez ludzki organizm...najlepsze bylo by ludzkie...ale wiadomo za stare jestesmy w kazdym razie niektorzy po mleku maja wzdecia.... nadmiar mleka powoduje nadmierna produkcje sluzu w zoladku i plucach co moze powodowac choroby gardla i katary
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
Virgiono wiem, że nie powinnam sie przejmowac gadaniem innych ale jesli w pewnym momencie wiekszosc otaczających Cie ludzi w ten sposób Cie atakuje to sama rozumiesz!!
A T y wydajesz mi sie taką fajną, zorganizowana babeczką któa wie czego chce, ma obmyslony plan działania i po prostu idzie jak burza do przodu...wiadomo jak każda z nas masz lepsze i gorsze dni mamrotko to jutro będzie szał zakupowy Tysia nie przejmuj się gadaniem mamy, tylko pokaż jej kto tu rządzi ![]() bolerka takiej to jutro dobrze a ja caly dzien na zajeciach ehhh i gdzie tu sprawiedliwośc fiolusiek jak bylo na oddaniu krwi ??? a gdzie reszta ....... ???![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej mamy, to nie słuchaj jej! W ogóle co jest z tymi naszymi mamami, ktoś im powinien uświadomić, że one powinny nas pozytywnie motywować, a nie z góry skreślać nasze wybory i plany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja dalej tłumaczę ten tekst i nie wiem, czy uda mi się dzisiaj go wysłać. Chyba dopiero jutro Łech, to ja już wolę korki, bo krótko, zwięźle i jest kasa... a tu niby za jednym zamachem więcej kasy, ale ile siedzenia i wyszukiwania nazw chorób i innych specjalistycznych medycznych terminów. I zanim się dojdzie do prawidłowego ekwiwalentu to czasem trzeba artykuły o danej chorobie czytac żeby coś znaleźc. Tłumacz to się non-stop uczy czegoś nowego
|
|||
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie normalnie dzisiaj poswiecilam
zamiast na zakupy i do kina poszlam grzecznie plywac na basen ale co sie odwlecze...![]() jutro idziemy do kina (srody w orange - przynajmniej taniej ) a zakupy to nie wiem narazie odkladam, zreszta jakos stracilam wene zakupową..![]() dietkowo wzorowo wlasciwie ale cos nie widze spektakularnych efektow narazie, chyba pozadnie biore sie za SB wlasciwie juz dzisiaj sie wzielam bo zero wegli bylo a co do mleka Malinn ma rację, dorosle ssaki nie pija mleka - tylko czlowiek, poniewaz nie posiada juz enzymu zwanego renniną(posiadamygoprzez krotki okres zycia), która umożliwia nam trawienie kazeiny, u większości osób enzym ten zanika. I tylko zasadzie osoby z grupą krwi B mają zdolność trawienia mleka i to też w małych ilościach...a pozatym mleko ale też cukry powoduja wydzielanie śluzu, ktory ktoredys musi ujsc np, przez nos...ale reguły nie ma, bo np moj tata uwielbia mleko i pije je w sporych ilosciach cale zycie a katar i kaszel ma bardzo zadko ![]() mamrotka - fajnie masz, jak u mnie w miescie otwarli to tez bylam w szoku ide zjesc jeszcze jakies bialeczko i chyba spac
|
|
|
|
#858 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to czyyyym się i nie łaaaam sięvirginio, to się napracowałaś. Jestem pewna, że wszystko zrobiłaś na cacy ![]() Cytat:
![]() Malinn, Kosteczko, jeśli chodzi o nietrawienie mleka, to oglądałam na ten temat program i jestem już świadoma aleeee mnie zadziwia jedna rzecz - ja piję bardzo mało mleka i gdy byłam mała, też mleko piłam rzadko, a katar mam non stop, dlatego dziwi mnie troszkę ta toria. Chociaż, we wszystko co napisałyście oczywiście wierzę i dziękuję za uświadomienie , tylko kurczę... chyba jestem jakimś ewenementem bo mleczko piję jedynie do porannej kawki (od może roku, bo wcześniej kawy nie piłam) i to dosłownie troszkę by zabielić... Joyce, widzę, że Ty też zapracowana, ale przynajmniej kaska będzie i nieustannie sę rozwijasz! Zuch! Ines, jejku co to za głupie gadanie tej kobieciny. Przecież teraz jest trudno o jakąkolwiek posadkę, ale jeśli ktoś dokształca się i uczy czegoś nowego, to moim zdaniem ma znacznie większe szanse by coś znaleźć! Eeeeeee. Zawsze znajdą się osoby, które chcą nam podcinać skrzydła:/:/ A ja właśnie wróciłam z spotkania z Tżtem. Wyjaśniliśmy sobie wszystko, ustaliliśmy co należy koniecznie zmienić bo kochamy się straszzzzniee mocno i nie chcemy siebie stracić. Lepiej mi na serduchu bo poryczałam sobie, chociaż i to przyszło mi baaardzo ciężko ;p A mój kochany tak mnie tulał i buział na pocieszenie No to chyba zaczynam trening picia meliskiA tak na poważnie, musze poszukać leków na uspokojenie bo przez stres, nerwy i uporczywe myśli nie mogę nadal spać... No i muszę się zastanowić nad tym jak tu Tżta oszołomić na nowo Zmykam jeszcze poćwiczyć troszkę, a potem pod prysznic ![]() Całuję kochane i jeszcze raz dziękuję za wsparcie we wiadomej sprawie
|
|
#859 | |||
|
Zadomowienie
|
ona sobie ostatnio za duzopozwala zauwazylam;/
nerwicowac mnei zaczyna ![]() Cytat:
czy to jakas zbiorowa menopauza czy co ze one taakie niedore, dzis napisala mi smsa chodz ...zebym przysla od nei jdo pokoju, wpadam co cchesz a ta do mnie podaj mi poduszke bo mi spadla na ziemie!! o ja ksie wkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to masakra! zaczelam sie drzec ze za duz osobie pozwala, ze nie wycignela reki na podloge tylko po mnie pislaa i tak sie wydarlam a ta oczywisice focha strzeliła i sie nie odzywa! ja w tym doku chyba osiwieje;/ jak nie stara wiedzma mnie dobija czyt babka...to tej cos odbija, to dziadke mnie wkuuu to brat to ojciec....no tylko pies jak czlwoeik, a reszta...jak psy;/ drazni mnie ostatnio tak wszyko ze dre sie na wszykich o wszyko;/ masakra. ide sie kapac i spac, bo jutro znow muse wstac o za sra nej 7 zeby isc do tej za sra nej uczelni od 7boleści! cium wam w razie gdbym nie wrocila;* ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
masakra....diabel mnei podkusil tutaj studiowac cheba. Cytat:
choc nei ejstem dokonca zadowolona z toku spra bo mial sie godzic po mojemu;p ale ok, rezutlat jest dobry to jakos to przeboleje, i dbaj o neigo moja mala bo ja nie mam żadnego i w kazdej chwilei se go zabiore od Ciebie jak go nie scesz;p
|
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:19 ---------- Uffff, właśnie skończyłam to tłumaczenie. Wyślę jutro rano dopiero, bo muszę jeszcze je sprawdzić i przeczytać ze dwa razy, a już o tej porze mój umysł przestał pracować ![]() Jutro od rana jestem super zajęta i pewnie zajrzę do Was dopiero po południu. Trzymajcie się wszystkie i miłego dnia |
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrry
Jesteście niemożliwe! Wystarczył jeden dzień przerwy i ledwo nadrobiłam to co tu napisałyście. Widać, że nazwa wątku jest jak najbardziej adekwatna ![]() Niuniuska- STRASZNIE się cieszę, że się pogodziliście Mam nadzieję, że ta kłótnia wyjdzie nam na dobre i będzie świetną mobilizacją, żeby naprawić to co między Wami było niefajne ![]() A z tym mlekiem zaiste ciekawa teoria. Nie możesz pić tylko mleka jako takiego czy nie powinnaś też jeść jego przetworów? Virginio- dziewuszki powiedziały już wszystko co było mądrego do powiedzenia, więc pozwól, że ja prześlę Ci tylko MEGA WIELKIEGO buziaka na poprawę humoru: CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOK ![]() Niestety w życiu nie zawsze może być kolorowo... Jednak i tak jestem przekonana, że nie zawsze będzie tak jak teraz. Jesteś zbyt fajną, inteligentną, energiczną, pełną pozytywnej energii babeczką, żebyś nie dostała od życia dokładnie tego czego chcesz Ines- ludzie i ich światłe rady Ech...Chciałabym tylko zobaczyć miny ich wszystkich gdy będziesz zarabiać niezłe pieniążki jako wzięta masażystka Komuś się głupio wtedy zrobi ![]() Kostko- "Przerwane objęcia" rzeczywiście mnie nie zachwyciły, ale wiesz... O gustach się nie dyskutuje ![]() Joyce- nasza dzielna pani tłumacz Powiem Ci, że sama się kiedyś troszeczkę bawiłam w tłumaczenia i wiem, że to ciężki kawałek chleba, zwłaszcza przy tłumaczeniu tekstów strict specjalistycznych. Chociaż teraz sobie przypominam,że jednak sprawiało mi to dużo frajdy ![]() Z ciekawości... Jaką miałaś specjalizację na studiach? Tysiu- udowodnij mamicie, że gada bzdury! Po tych dwóch tygodniach powolutku wpworadzaj węgle i zobaczysz, że dalej będziesz chudła aż miło Pod petycją do Twojej szkoły podpiszę się obiema łapkami! Żądamy więcej czasu na wizaż dla Tysi!!! Eeee... Czy ktoś mógłby napisać podobną petycję do mojego szefa...? ![]() U mnie ok. W telegraficznym skrócie... Wyznaczyli mi wreszcie termin obrony. Dziewczyny, 19-tego o 10.00 macie bardzo ważną misję ( ).Dziś mam pierwsze zajęcia z hiszpańskiego Z dietą jak na razie grzecznie. Ekscesy zdrowotne już mi przeszły. A żeby nie było zbyt pięknie... Mój kurs "kompetencje trenerskie" przełożyli z tego piątku... akurat na weekend gdy mam szkołę ![]() Have a nice day, lejdis
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
Tysia trzymaj sie dzielnie na uiczelni
i nie denerwuj sie tak bo złośc urodzie szkodzi Niuniuska cieszę się że z TŻ wszystko na nowo sie poukładało ![]() ![]() ![]() Limonko bedę na pewno trzymała kciuki Ale oczywiście pewnie tak jak i przy obronie mgr będzie duuuzo stresu ale zobaczysz nie m a co się przejmowac Ale paskudny dzien ;/ leje jak nie wiem ...gdzie to słońce które nadawali 2 dni temu ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko dziś i jutro i w zasadzie mam weekend ![]() Miłego dnia !
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
niuniuska - masz racje, ze jezeli pijesz tylko odobinę mleka do kawy to raczej dziwne zeby to bylo powodem... pomys l co innego jesz, pijesz śluzotwórczego, bo łyzka mleka dziennie, a ztego co wiem przetwory (czyli mleko skwaszone) juz nie dziala jak mleko swierzeno i bardzo sie ciesze, ze z tz idzie ku lepszemu, mysle, ze teraz juz bedzie tylko coraz lepiej ![]() virginia - za piekna prackę ktora wczoraj napewno wykonalas w zwiazku z kursamitysia - nie denerwuj sie kobietko, kazdy przezyl bajzel na uczelni Ty tez przezyjesz, w gruncie rzeczy nie slyszalam jeszcze o uczelni na ktorej byloby sensownie ![]() wiesz wlasnie uswiadomilam sobie, że ja w Krosnie robilam prawo jazdy jakies 5 lat temu..., bo mieszkalam wtedy w Bieszczadach, wiec moglam Cie nawet gdzies spotkac na ulicy a tak wogole bardzo lubie krosno, jezdzilam tam czasamilimonko - masz to jak w banku oczywiscie :kciuki :bedziemy trzymac,![]() joyce - podziwiam Ciebie tak jak i blokerke i virginie, ze nie dosc, ze skonczylyscie studia jezykowe to jeszcze uczycie i tlumaczycie ![]() Dziewczyny ja jestem załamana weszlam dzisiaj na wage i mam prawie kg wiecej czyli 65,1kg i to nie jestem przed @ naprawde malo grzesze, chodze na basenik, i co buuuu przytylam normalnie, jedna mozliwosc, że jem za mało...ale tez mi sie to nie wydaje prawdopodobne, bo jem dosc sporo...albo wtedy waga zle pokazala nie wiem juz sama, zalamuje mnie to troche i trace motywacje do odchudzania, daje mojej wadze jeszcze szanse 14 dni na I fazie, zaczelam od wczoraj i zobaczymy, jak nie spadnie nic to chyba wybiore sie do lekarza, chociaz rozmawialam z ginem i on powiedzial, ze nie widzi zadnych objawow np. chorej tarczycy itp...![]() ![]() wczorajszy moj jadlospis: sniadanie: parówka drobiowa+ jajko na miękko+ 1/3 wiesniaka+ogorek II sn. salatka z 1/3 wiesniaka, tunczyka, cebulki, ogórka kiszonego obiad - zapiekanka z przepisu niuni(z całej sporej piersi)do tego troche grilowanej papryki, ogórek kiszony kolacja, jako, że nie bylam juz glodna zjadlam miseczke zupy z kawalkiem mieska gotow. i jogurt to chyba dosc sporo
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wiec wczoraj pojechalam do rzeszowa i umowilam sie z markiem ze poczekam na niego kolo galerii i niestety on sie spoznil az 30 minut wiec weszlam sobie do h and m wiec poszlismy do tej stacji iii okazalo sie ze nie wezma mi krwi bo kobiety nie moga oddawac co 2 miesiace tylko co 3 i sie lekarka nie zgodzila juz bylam na maxa w****... pomagalam mu wypelniac te ankiety i na czyms sie tam ciachnelam i wyszlo ze mial kontakty seksualne z niepewnymi partnerami iii bodajze homoseksualne i jak wyszedl z gabinetu bo sie wkurzyl troche po jego donacji pielegniarka przyszla do nas pytala go jak bylo i w ramach pocieszenia jego i mnie ze jemu sie nie udalo oddac plytek bo ma za slabe zyly a mi ze nie wzieli dala nam 2 fajne czerwone kubki zebysmy sie mogli kawy napic razem![]() potem jakos tak do domu wracac mi sie nie chcialo i pojechalismy do niego na mieszkanie i poznalam jego wspolokatorow i brata brat taki dziwny troche ale jeden z jego najlepszych kumpli to zajefajnie sie smieje, ma poczucie humoru iii przystojny i tak zeszla ze siedzialam tam dluuugo i nad ranem dopiero marek mnie odwiózl ale nie zaluje bo tyle co sie osmialam to juz nie pamietam sluchajcie jednej z historyjek jak ich kolega oswiadczal sie dziewczynie; jechal do usa i mowi ze nie razie nie ma kasy i zeby KUPILA SOBIE pierscionek a jak wroci to jej odda kase |
|
|
|
#865 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzień doberro, ChudoPatyczaki
![]() Cytat:
A takie dni od 5 do 21 (albo 22) to będę miała tylko trzy: poniedziałki, wtorki i czwartki. Srody max lajtowe Piątki: wczesna pobudka, ale już o 14 będzie zaczynał się weekend Więc luzzz A poza tym: NIE MA PRACY - NIE MA ZAKUPÓW I to mnie jakby przekonuje do końca Cytat:
I nie lubię codziennie gotować. Jak mnie nie ma od rana do wieczora w domu przez pół tygodnia, to nie wiem jak mam te przepiski stosować? Czyt przy takim trybie życia dam radę?? Cytat:
|
|
#866 | ||||
|
Raczkowanie
|
A to druga częśc mojego posta, bo się czepiał o jakieś emotki, a nie chciało mi się ich usuwać
![]() _________________________ ______________________ Cytat:
W sumie to było zabawne, ale chyba by u mnie nie przeszło ;DA na rilaks musisz wyłuskać każdą wolną chwilencję. Bądz, Tysławo, jak mistrz Zen Podobno w Japonii to jest popularne, że ludzie relaksują się na 5-10 minut i są odświeżeni - jakoś tak gospodarują swoim czasem, że wykorzystują każdą minutę.Zazdroszczę im... Cytat:
Całymi dniami nic nie robię. Leżę i przwracam się z boku na bok Cytat:
I w ogóle taaaaak się cieszę! ![]() No i w końcu temat wyjaśniony A Niuniua happy ![]() Cytat:
Aha... Limonko, zaczęłam czytać tą książkę Kochanki i Królowe. Właśnie jestem w środku tego rozdziału o Królowej Margot. I naprawdę fajna książka! Dzięki, że o niej napisałaś, bo inaczej bym po nią nie sięgnęła ![]() Miłego dniaaa!
|
|
#867 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Fajnie, że masz dziś wolniejszy dzionek, odpoczniesz sobie troszkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Hiszpański fajny język, miałam trochę na studiach, ale oczywiście nic już nie pamiętam . Chętnie pouczyłabym go się jeszcze ale póki co nie mogę sobie finansowo pozwolić na żadne dokształcanie Przypomnij mi jaką masz szkołę w weekend, bo ja już całkiem się zaplątałam. Robisz jakąś podyplomówkę? A warsztaty brzmią bardzo interesująco! Cytat:
. Nie przejmuj się i próbuj dalej!! Jeśli dalej będziesz ładnie ćwiczyć i dietkować, to na pewno prędzej czy później zauważysz efekty!Fioluś, widzę, że miałaś fajny dzionek i fajną nockę ![]() A ja się już muszę zawijać, pędzę zaraz na basen bo o 13 mam spotkanie a po południu korki. Ściskam Was mocno!
|
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dooobry!! Cóż za pięęękny dzień, mimo że, deszcz za oknem
Łiiiiiiiiiiii tam! Normalnie po raz pierwszy od dawna wyspałam się, chociaż miałam lekki problem z zaśnięciem. Łiiiiiiiiii tam![]() Zmykam coś wszamać, chociaż w ogóle nie mam apetytu:/ i wracam Wam odpisać
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczynki :P
Niuniusko, u mnie za oknem słoneczzko (niestety chwilowo) Super, że pogodziłaś się z TŻ, jaki on słodki, tak Cię przytulał ))Olśnij go, olśnij, nie przyjdzie Ci to trudno A tabletki podobno uspokajające, łagodne, ziołowe to persen chociaż ja dla psiny (boi się burz panicznie) kupiłam takie najtańsze, śmierdzące ziołami, w pudełeczku 60szt za 12zł i sama się skusiłam na nie przez egzaminami ![]() Dziewczyny nie rozumiem tych naszych matek i ich "wsparcia"... moja matka kupuje sobie jakieś różne tabsy, l-karnityny itd i faktycznie trochę schudła, spodnie ma luźne, ale wczoraj coś jej do głowy strzeliło i latała po domu i mówiła, że ona już taka szczupła, że nie ma się w co ubrać bo wszystko z niej spada, po czym wbiegła do mojego pokoju, otowrzyła szafe i woła: dawaj swoje ciuchy stare jak byłaś szczuplejsza, przecież i tak NIGDY już Ci się nie przydadzą. Grrr.. mam 2 pary fajnych spodni z tego czasu i jej nie oddam, poza tym nienawidzę jak ktoś grzebie w moich rzeczach :/ I też od niej ciągle słyszę, że wyglądam jak wieloryb, jak rano jem owsiankę, to słyszę tylko "phiiii tylko kalori!" tylko że moja matka ochudza się głodówkami, chudnie szybko i zaraz znowu tyje :/ Ze nauką podobnie. Chciałam iść do ogólniaka, a ona "po co ci ogólniak, nie dasz rady, idź do liceum zawodowego, przynajmniej jakiś zawód będziesz miała". Potem chciałam iść na studia na politechnikę do wrocławia "po co ci dzienne studia, idź na zaoczne i do pracy, a wrocław, nie ma mowy, nie dam ci pieniędzy, po za pół roku wrócisz bo nie dasz rady i cała moja kasa pójdzie na śmietnik". Jak poszłam rok temu na drugi kierunek, na zaoczne do krk, żeby je spłacić nota bene musiałam wziąć kredyt studencki na dziennych. Cyrk miałam, bo jak jej powiedziałam to usłyszałam "tak, ty to tylko byś się uczyła, a kiedy znajdziesz czas żeby dom sprzątać, gary myć, no co ty sobie myślisz" a później nie chciała mi żyrować tego kredytu studenckiego, dopiero wujek jej nagadał, że jak ona tak może, to broniła się, że ja sobie rady nie dam, że pieniądze w błoto wyrzucone, że nie splacę kredytu (którego spłata zacznie się po 2 latach od skończenia studiów)... masakra była :/ No, rozpisałam się, ale chodzi mi o to, żeby nie dać się takiemu mówieniu. Jest przykro, podkopuje to wiarę w siebie, ale jak matka czy teściowa siostry (jak u ines) czy ktokolwiek mówi nam takie rzeczy, nie dajmy się. Wiele kosztuje nas takie "nie-dawanie-się" ale warto, bądźcie twarde i postawcie na swoim. a co do diety, to też, nie dajcie się podkopać, da się wszystko! [akurat o diecie to ja najmniej moge mówić :P] Mamrotko, ale z Ciebie śliczne dziewczę. Oglądałam link z Twojego podpisu, Gabrysia już musi być duża w końcu za 50 dni termin... Więc głowa do góry Przyjdzie maleństwo na świat i rozwieje wszystkie smutki ![]() blokerko, fotki fotki fotki :P Virginio kolację, obejrzyjcie wtuleni jakiś film, wklep w swoje sexy ciałko pachnący balsam, zatrzepotaj rzęsami, może zrób tż masaż relaksujący i co najważniejsze, cały wieczór drażliwe tematy są zabronioneJoyce, na licencjacie miałam materiały po ang i promotorka powiedziała, żebym sobie 5 najważniejszych artykułów przetłumaczyła... próbowałam pierwszy i mnie *jasny trafiał poprzestałam więc na czytaniu ich, ewentualnie tłumaczyłam słówka, których nie znałam. Tłumaczenia to bardzo mozolna praca, masz naprawdę wiele cierpliwości! Masz na studiach specjalizację z tłumaczeń? Fakt faktem to teraz zawód dobry, a jeśli to lubisz, to strzał w 10! Chciałabym się nauczyć angielskiego by mówic biegle, ostatnio byłam na zaproszenie w szkole speak up, drogo, ale wydaje mi się, że ciekawy sposób nauki. Czy któraś z was może tam się uczyła? Jakieś opinie?Limonko będziemy trzymać kciuki!!! Fioluś, coż za wieczór... i cóż za opowieść o zaręczynach!!!! Nie wiem co bym na miejscu tej dziewczyny zrobiła... prawie spadłam z łóżka jak to przeczytałam! (bom znowu chora ). Okropny, okropny, okropny chłopak... nie wiem czy mu tak nie zależało, czy może był jedną z tych osób co za grosz taktu nie mają.... brak słów ![]() Kostko żeby waga poszła w dół ![]() Dziewczyny jest promocja w rossmannie na extra serum wyszczuplające lirene, a w naturze na termoaktywne i do biustu Które termoaktywne jest lepsze, to bardziej czerwone na biodra, czy to jaśniejsze biodra brzuch pośladki??Aaaaa i masło farmony karmelowo-cynamonowe z białymi truflami, afrodyzjak... w naturze za 11zł. Kupiłam wczoraj i... z początku karmelowo, pysznie, później cynamon a później..... jakiś dziwny zapach na mojj skórze... te trufle??? bleeeee A ten olej kokosowy to ten z linku jest dobry do włosów? jak go stosujecie? wmasowujecie w koncowki, czy cale wlosy?? na 15min, na noc?? dobrze się go zmywa?? |
|
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiu, numer mamuśki z smsem i poduszką bezbłędny, ale nie dziwię Ci się, że Cie szlag i jasny gwint trafił!! Mnie też by dopadł i to w sekundę ;P Siorbnij meliski trochę na uspokojenie
). No i chciałam Cię bardzo przeprosić, że nie godziłam się z Tżtem tak jak matka natura Tysia kazała![]() Limonko, ja też się raduję, że już wszystko ok... A doktorka powiedziała, żebym nie piła/jadła nic co pochodzi od mleczka, czyli wszystkich jego przetworów. 19stego trzymam me kciuksy, bądź spokojna! Jak tam pierwsza lekcja espaniolskiego? Kosteczko, nie mam pojęcia, co ja jem śluzotwórczego Jem dużo białka bo przecież na tym opiera się moja dieta obecnie, ale za kilka dni wracam do jedzenia węgli... Nie załamuj się moja droga, podobno wahania 1 kilogramowe na tydzień sa normalne. Jestem pewna, że jak wejdziesz na wagę za tydzień, to pokaże już mniej. Nie poddawaj się, walcz dalej, ładnie dietkuj!!! fiolusiek, widzę, że randencja udana!Numer z zaręczynami powalił mnie na łopatki ![]() blokerko, skoro nie lubisz gotować, cierpisz na brak czasu, dużo przebywasz poza domem, to faktycznie może być ciężko trzymać się wzorowo SB. Ale... może spróbuj ograniczyć węgle w diecie. Jedz owsiankę rano, tak jak lubisz, a potem staraj się jeść więcej białka niż węgli. Ogranicz chlebek do np. 1 kromki dziennie. Może to coś da? Ja kiedyś robiłam sobie SBowe weekendy, podczas których tak właśnie jadłam. Waga troszkę chyba spadała, o ile dobrze pamiętam ![]() Widzę, że ciekawy dzionek zapowiada się u Ciebie! Fryzjer, kosmetyczka i te sprawy.... mmmmm piękny babski świat virginio, miłego dnia: korków, basenu i spotkania Marei, przykro mi, że i Twoja mama tak "zrzędzi" i niszczy wiarę w siebie. Ale cieszę się strasznie, że mądra z Ciebie kobiecina i nie dajesz się zniszczyć jej słowom! Działasz, rozwijasz się, spełniasz swoje zamierzenia i marzenia, a to wieeeeelki sukces! Może ona Ci zazdrości albo próbuje rywalizować.... Jakieś niespełnione ambicje?Trzymam kciuki za zdrówko, kuruj się! Co do tych specyfików wyszczuplających, ja nie mam pojęcia, które Ci polecić Kupiłam ostatnio na wakacjach jakieś serum chłodzące i tak mrozi moje uda, że czuję się jakbym du*ą siedziała w lodówce![]() Aaaaaaa i też zamierzam kupić jakiś olej na włosy, ale zupełnie nie wiem jaki Może ktoś nam poradzi bidnym zbłąkanym niewiastom?Kurczak, pokończyły mi się kosmetyki... Właśnie kompletuję sobie listę i potrzebuję m.in. dobrego kremu do twarzy (mam cerę mieszaną, często błyszczę się jak psu jajca ). Myślę o Rossmanowskich produktach Może któraś z Was stosowała takie i może mi coś polecić??? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zy-i-ciala.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...dla-dzieci.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...nagietkiem.htm Nie wiem, który wybrać ![]() No nic zmykam dalej sprzątać, ćwiczyć a potem gotować obiados... Miłego dnia piękne niewiasty
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

To może jakoś się kiedyś umówimy na przekazanie w Katosach? Bo dzisiaj widzę, że jakoś się posypało z tym spotkaniem?
Zaraz sobie zrobie zakupy
wiec, tez mi bedzie ciezko

. Swoją drogą, dobrze, że jednak się na nie zdecydowałam. Zamierzam też umówić się na wizytę do doktorka na przyszły tydz., bo kazał się pojawić właśnie po mniej więcej 2 tyg. stosowania tabsów.
nic mi sie nie chce 
zrobilam modyfikacje i zamiast mozzareli( bo nie mialam)dalam do jajec bunca w kosteczkę czyli oscypka nie wedzonego i zalalam tym kotlety z pieczarkami, pychota
ciekawe co tż powie

Pani zaserwowała mi dziwną teorię, że przyczyną mojego wiecznego kataru (mam go non stop całe życie właściwie, o każdej porze roku) jest mleko?! No i kazała mi ogólnie przez miesiąc zrobić dietę bezmleczną i obserwować zmiany w organizmie. Trochę to dziwne, ale być może coś w tym jest... Zobaczymy...
Poza tym babeczka z wielkim bólem serca wypisała mi recepte na tabsy anty;/ Pfffffffffff. I takooo.
ale jazda, normalnie cywilizacja do mnie dociera
ide liste zrobic i jutro chyba pojade i zobacze co tam maja

start 85 . . . . . . . . . . . . . . 70,3 . . . . . . . . . . . . . 58 meta
, tylko kurczę... chyba jestem jakimś ewenementem bo mleczko piję jedynie do porannej kawki (od może roku, bo wcześniej kawy nie piłam) i to dosłownie troszkę by zabielić... 
Ech...