|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Wstałam o 7 rano, zrobiłam 100 brzuszków i godzinke fitness z mel b
![]() ![]() ![]() Śniadanko musli i grapefrut, do pracy biore ryż z kurczakiem i fix knora chińszczyzna ![]() Jak będe miała wieczorem siłe to rowerkiem pojeżdże ![]() ![]() Miłego dnia!!!!
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...8e6feeab13.png Było 90kg Jest 76kg Będzie 68kg ![]() Talia:było 10484 biodra: było 114104 uda: było 6556 ![]() 28.01.2013 rowerek st. ![]() 2.02.2013 1h Mel. B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dziś ponuro i sennie ale po pracy na pewno dam sobie wycisk ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
łoo to ja już po pracy, jadę jakie zakupy zrobić i się biorę za przygotowanie zajęć na jutro i wieczorem level 1, jak będę mieć siłę to coś jeszcze.
#844 |
Przyczajenie
|
Kobietki widzę, że sama doszłam takżę do wniosków jak Wy - najlepiej z Mel B. - rozgrzewke+ trening calego ciala+ posladki+ ramiona i ewentualnie jakieś swoje cwiczenia, ja jeszcze przysiady robie i potem rozluzniajace.
Na poczatku ignorowalam te rozluzniajace, ale jednak cialo jest rozgrzane, miesnie, trzeba sie na koniec rociagnac i uspokoic, bo kiedys raz pocwiczylam sobie zestawy a na koniec na stepie wymachy i ... łydka z tylu mnie bolala 2 dni anciagnelam, rozciaganie nawet w przerwach miedzy zestawami robi mi dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Sluchajcie, a czy ktos ma lub widzial program do cwiczen na konsole z Mel B.? Mam konsole i kontrolery i tak mysle ze moze dla urozmaicenia warto? http://allegro.pl/get-fit-with-mel-b...066461927.html |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jest super i mnie mocno motywuje, zdobywa się sprawność i medale ![]() Od mca z nią ćwiczę i mocno polecam ![]()
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...8e6feeab13.png Było 90kg Jest 76kg Będzie 68kg ![]() Talia:było 10484 biodra: było 114104 uda: było 6556 ![]() 28.01.2013 rowerek st. ![]() 2.02.2013 1h Mel. B ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
u mnie w każdych ćwiczeniach występuje Mel B
![]() znamy się od miesiąca i stwierdzam, że to moja ulubienica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja mam filmiki z ćwiczeniami 10 minutowymi Mel B i naprawde mi się bardzo podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Kamerke trzeba dobrze ustawić i wtedy ćwiczysz razem z nią.
Jest bosko. Z rana zrobiłam 100 brzuszków i godzinke combat i dance. Takie są ćwiczenia na ps3 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Przyczajenie
|
buuuu przyznaję się bez bicia dwa dni na imprezkach i nie ćwiczyłam
![]() ![]()
#850 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#851 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj rano po 7 brzuszki i mel b zaliczyłam ![]() W pracy dużo osób zauważa moje schudnięcie i czuję się tak że, góry ze szczęścia mogę przenosić ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jako że jestem wielką fanką treningów Mel B i wiele razy już je zrobiłam, postanowiłam zamieścić na moim blogu post o ćwiczeniach, diecie i efektach
![]() dodałam też harmonogram ćwiczeń, jakie przez miesiąc zrobiłam. Niemalże w każdym dniu ćwiczeń pojawia się Mel B i nie zamierzam z niej rezygnować, bo daje efekty ![]() ![]() ![]() Tak więc zapraszam Was do lektury, link do bloga na dole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
Eee tam ja bez ćwiczeń już żyć nie mogę
![]() Przed 7 pobudka i do dzieła brzuszki, combat i abs na nogi z mel b ![]() ![]() ![]() ![]() Może to jest tak że im człowiek grubszy tym większe zaparcie? Teraz zjem śniadanko i do pracy na 10 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja się dziś zważyłam i się tylko mocno wkurzyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro się jeszcze pomierzę bo może cm poleciały ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz ![]() ![]() ![]() jutro się pomierzę na pewno ![]() ![]() dziś i tak zaliczyłam ok 76min ćwiczeń i cała złośc ze mnie zeszła ![]() jestem przyjemnie zmęczona i już planuje co będę ćwiczyć jutro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
cześć
można dołaczyć? od dwoch tygodni staram sie regularnie cwiczyc próbowałam różne opcje i stwierdziłam ze słynny skalpel jest nudny ćwicze boczki z tiffany ale chyba najlepsza jest mel b ![]() ćwicze cardio. ale pompek nie potrafie zrobic. mam mega słabe rece i nie leje sie tak ze mnie, jak z niej. mam nadzieje ze to dobrze wykonuje pobieram właśnie trening nóg, ale obejrzałam go przed chwilą i od tego oglądania już mam zakwasy ![]()
#859 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Od jutra mam ambitny plan zacząć ćwiczyć ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie ćwiczące i te które dopiero się do tego zabierają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jesteś w dobrej formie? Ja ćwiczę już od miesiąca i nadal leje się ze mnie, że t-shirt można wykręcać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Raczkowanie
|
Mimo braku nastroju, wykonałam 100 brzuszków i godzinke combat z mel b.
Wogóle się mocno nie zmęczyłam. Chyba będe musiała robić więcej ponad godzinke ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć. Wczoraj zaczęłam ćwiczyć i z Mel i z Ewką i myslę, że Ewka szybko mi się znudzi. Wolę jednak Mel tym bardziej, że jak za małolata słuchałam Spice Girls to zawsze była moja ulubioną
![]() ale do rzeczy: raczej dużych problemów z ciałem nie mam, ale od zawsze moim kompleksem i problemem jest cholerny brzuch. Nie jest strasznie otłuszczony, ale wystaje mała oponka. Ostatecznie zmotywowało mnie to, że za miesiąc jadę na Bliski Wchód na wakacje, a tam wiadomo gorące plaże tylko czekają ![]() Po wczorajszym treningu (brzuch, pośladki i skalpel) mam mega zakwasy, ale zamierzam ćwiczyć 5 razy w tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Ja jestem właśnie po pierwszych ćwiczeniach (rozgrzewka+cardio+rozluź niające) wiem że to pewnie nic dla niektórych ale dla mnie niezły wycisk przynajmniej na razie bo mam zamiar się poprawić
![]() Najgorszy jest brak koordynacji i kondycji ale nie martwię się bo trening czyni mistrza ![]() ![]() Byle wytrwać i do przodu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
asia27100 to czy się pocisz zależy nie tylko od tego w jakiej kondycji jesteś ale i od temperatury jaką masz w pomieszczeniu w którym ćwiczysz
![]() ![]() ![]() Marbella85 widzę że obecnie mamy ten sam problem z sadełkiem na brzuchu ![]() ![]() ![]() zazdroszczę wakacji ![]() ![]() dla wszystkich nowych dziewczyn ![]() ![]() ![]() ![]() Blondynka22 ![]() ![]() ![]() zmierzyłam się dziś, czyli po trzech tygodniach ćwiczeń i dwóch tygodniach od ostatniego pomiaru i wyglądam tak -> ![]() ![]() ![]() ![]() -2cm w pasie ![]() ![]() ![]() -2cm w talii ![]() ![]() -1cm w biodrach ![]() udo, cycki i pod cyckami bez zmian ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-03-11 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
kilka dni mnie nie było i takie zaległości :szok: ja staram się ćwiczyc codziennie, jestem aktualnie na 8 dniu 1 levelu 30 day shred. wczoraj nie ćwiczyłam, bo miałam inne zajęcia. ale zawsze coś tam sobie dokładam jeszcze do tych 25 minutek
![]() ![]() co do ważenia w trakcie ćwiczeń i diety, to dietetyczka w zeszlym roku mi odradzila ważenie. bo na początku może być tak, ze waga nie drgnie, albo pójdzie ciut w górę i wtedy jest demotywacja. Powiedziała mi zeby najlepiej się wogole nie ważyć ![]()
#866 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Mogę do was dołączyć? ![]() Ćwiczę z Mel B już tydzień. Tzn 6 dni, bo ustaliłam, że w niedziele będzie przerwa na regenerację mięśni ;p Za chwilę idę zaczynać kolejny tydzień ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Przyczajenie
|
witam was kochane
![]() ćwiczę z Mel B od tygodnia. słyszałam o Ewie Chodakowskiej, jednak jak dla mnie, ćwiczenia były zbyt wymagające i szybko się znudziły. Mel B bardziej mi się podoba, a jej optymizm i energia, pobudzają mnie do działania! ![]() zaczynam trening od rozgrzewki, następnie cardio, ale dochodzę do 12 minut, tych ostatnich dwóch ćwiczeń ma macie, nie jestem w stanie zrobić, ta wspinaczka i to ostatnie; później ABS (ojj jest wypalanie!), później pośladki - osobiście moja ulubiona seria, na końcu robię stepy, dzisiaj 800 i ćwiczę na twisterze trochę ![]() kiedyś ćwiczenia były dla mnie straszną męka, a teraz nie wyobrażam sobie dnia bez nich ![]() nie jem słodyczy, fast fodów, smażonego już z przyzwyczajenia, od kilku lat, słabością moją jest pizza, ale jem ją raz na kilka miesięcy. nie słodzę, piję zieloną herbatę. wczoraj się mierzyłam, ponownie powtórzę za miesiąc ![]() trzymam kciuki, wspierajmy się, mamy wspólny cel ![]() polecam jako wspomagacz - peeling z kawy!!! najcudowniejszy kosmetyk, idealny w walce z cellulitem, ja dzięki niej, pozbyłam się także krostek na ramionach. mam pytanie odnośnie diety. ile kalorii powinnam przyjąć? słyszałam, że 1600 kcal. czy któraś mogłaby podać swój przykładowy jadłospis? Edytowane przez kabola Czas edycji: 2013-03-11 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
Ja jeszcze dzisiaj miałam 3 km spaceru (do pracy) ok 20 min basenu dla relaksu
![]() Jutro ten sam zestaw może coś dołożę jeśli płuca mi pozwolą +spacer + basen |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się po ćwiczeniach z Mel, ale nie tylko
![]() -Warm Up Mel B -6 min Ewka nr 2 -10 min Tiffany Get Your Sexy Back -8 min Mel B brzuch ![]() -10 min Tiffany Beautiful Booty Workout -5 min Tiffany Sexy ABS -140 brzuszków szkoda, że tak mało treningów Mel jest dostępnych na YT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I musze powiedzieć, że jest bardzo fajna, na razie pobieznie przejrzałam programy i zrobiłam 40 minut Stepu z Mel B (niezle przyspiesza tetno) oraz na brzuch 20 minut. Dorothka powiedz mi czy jest jakis program na biodra? Co mam wybrac - w celach - zrzuć brzuch, czy górne partie ciała czy ogólnie biodra, nogi pośladki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.