Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 00:40   #841
Sephinrot
Wtajemniczenie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

ciekawe ile będzie kosztować w regularnej cenie....może sobie zażyczę pod choinkę
zbankrutuje przez fb, pododawałam stronek z książkami i zrobiłam 3 zamówienia, ehh..te promocje

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 06:17   #842
mww
Zakorzenienie

GG do mww
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Dzień Dobry

Wczoraj po południu umyłam okna i zaczął padać deszcz... tak się rozkręcił, że całą noc nas nie opuszczał a od rana słonecznie i zimno, tylko 13 stopni....

Kurczak - jak wsad pieluszkowy? jest jakaś poprawa?
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 08:17   #843
Kasza Manna
Zakorzenienie

Mww, to jak z myciem samochodu przed deszczem
13'C? Faktycznie zimno Choć pamiętam, że w zeszłym roku identycznie, od początku września było deszczowe ok.15'C, brrr.

Jestem już na nogach, bo TŻ właśnie właśnie pojechał (oby) do pracy. Włosi zrobili sobie jednodniowy strajk obejmujący wszystkie środki komunikacji (włącznie z samolotami). Kursowały tylko z rana (do teraz) i będą znów późnym popołudniem..

Chyba poturlam się po kawę
Stary 2011-09-06, 08:39   #844
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Mww, to jak z myciem samochodu przed deszczem
13'C? Faktycznie zimno Choć pamiętam, że w zeszłym roku identycznie, od początku września było deszczowe ok.15'C, brrr.

Jestem już na nogach, bo TŻ właśnie właśnie pojechał (oby) do pracy. Włosi zrobili sobie jednodniowy strajk obejmujący wszystkie środki komunikacji (włącznie z samolotami). Kursowały tylko z rana (do teraz) i będą znów późnym popołudniem..

Chyba poturlam się po kawę
W zeszły weekend w niedzielę umyłam autko i w poniedziałek padał deszcz mam szczęście, nie ma co.... jaki morał z tego?? im dłużej nie będę myła auta/ okien tym mniej będzie deszczu

W pracy nie pije kawy, ale dzisiaj chętnie podrażniłabym moje kubki smakowe espresso
Stary 2011-09-06, 09:04   #845
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
boszeee, co 4 tygodnie? ja bym się zatęskniła na amen
to niech szybciej ta sobota dla Ciebie będzie
Dobrze, że ma dzieciaczki
Cytat:
Badymka przecież Ty pracujesz ciężej niż wszyscy moi znajomi razem wzięci, naprawdę twoja rodzina powinna docenić jaki ma skarb
Dokładnie
Cytat:
Kasza widziałaś? coś dla wielbicieli Pratchett'a http://www.pratchett.pl/192,przedspr...h-morpork.html
alez mnie kusi żeby sobie kupić
Ja kcem
Stary 2011-09-06, 09:43   #846
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Kuraczku kochany tak moi rodzice, a właściwie to mój brat jest właścicielem tego śmierdzącego interesu. Nie, nie płaci za mnie ani zusu, ani krusu ani innego takiego. Jestem tzw nie wliczająca się w koszta siła robocza- rodzina. Składki ubezpieczeniowe płaci za mnie urząd pracy.
Wystarczy że jestem na ich utrzymaniu nadal.
Masz rację to ciężka praca, z której tak na prawdę to nic nie ma poza kłótniami i stratami finansowymi.
Jeśli kiedykolwiek miałabym wybierać sobie faceta wg wykonywanego zawodu to NIGDY nie będzie to rolnik.
no... niech by mi ktoś powiedział, ze mnie utrzymuje, gdybym tak zapieprzała, jak Ty...
Cytat:
Napisane przez takajb Pokaż wiadomość
Kurczaku jak Twoje dziecie starsze w szkole sie zaadoptowało? Bo m oje w pitaek ok wstał przed 6 rano z okrzykiem zaspaliśmy a dzis porażka. z płaczem na ustach "tylko przyjedz po mnie szybko" pojechała wychodzi z klasy zapłakany pytam co sie stało a on bo myslałaem ze nie przyjedziesz po mnie- no jak bym mogła Jak ja mam trafić do niego Na dokładke najmłodsze zasmarkane i nocka z głowy
W sumie jest bardzo dobrze. W piątek była zachwycona i stwierdziła, że jest pełno przerw - co chwilę... dzisiaj jednak już jej się nie chciało za bardzo wstać (wczoraj zaczęły się treningi i dostała niezły wycisk).

Myślę, Twój synek ma zachwiane poczucie bezpieczeństwa. Może spytaj, dlaczego bał się akurat tego, że nie przyjdziesz?
No i może daj mu jakiś drobiazg do plecaka, żeby miała "kawałek Ciebie" - a on niech Ci da coś od siebie

No i zakatarzone dziecko... Koszmar kazdej mamy... Mojej pomaga syrop Acti-trin.
Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Pochwalę się, a co.. TAk wygląda okładka pracy mgr mojego podopiecznego... moim zdaniem cudo w prostocie
Super
Cytat:
po stokroć
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Tak - jakby lepiej - ale to chyba zasługa wcinanego przez Małego kleiku ryżowego... (fuj...) Akurat dzisiaj idę na wizytę... zobaczymy, co lekarka powie... Martwię się, że działamy na skutek a nie przyczynę...
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Jestem już na nogach, bo TŻ właśnie właśnie pojechał (oby) do pracy.
Mów mi tak jeszcze... Ja dzisiaj kręcę się po domku od 5:20...
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dobrze, że ma dzieciaczki
Przy tej częstotliwości widzenia, to muszą być nieźle zgrani, żeby ustrzelić czterech chłopa

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-09-06 o 09:45
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 10:06   #847
Malla
Nie depcze krokusów

Kurczaku - co młoda dama trenuje?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 10:33   #848
Kasza Manna
Zakorzenienie

Kurczaku, bo nie wiesz, o której zazwyczaj się kładę
Od rana ktoś remontuje intensywnie jakieś mieszkanie nieopodal, wiercenie, walenie w ściany, jupiiiii
Stary 2011-09-06, 12:17   #849
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Zagladam sie przywitać
Badymka oni to Cie powinni na ręcach nosic w domu zrobisz w polu zrobisz drwa narąbiesz....gdzie oni taka sile roboczą znajda jak odejdziesz ....czego ci bardzo życzę

Kurczaku jak Twoje dziecie starsze w szkole sie zaadoptowało? Bo m oje w pitaek ok wstał przed 6 rano z okrzykiem zaspaliśmy a dzis porażka. z płaczem na ustach "tylko przyjedz po mnie szybko" pojechała wychodzi z klasy zapłakany pytam co sie stało a on bo myslałaem ze nie przyjedziesz po mnie- no jak bym mogła Jak ja mam trafić do niego Na dokładke najmłodsze zasmarkane i nocka z głowy
Sephinrot Ty to taka słomiana wdowa jesteś no ja swojego to teraz co 4 tygodnie bede miała w domu najbliższy zjazd w sobotę

Szykuje sie do zrobienia soku na zime z czarnego bzu tyle tego rośnie u mnie. Przepis znalazłam w necie nic trudnego mam nadzieje, że dzieciaki beda pić w zime podobno zawiera wit.C
Smerfy ogladaliśmy z dzieciakami bardzo sie podobały ale "Król Lew" bardziej
Daj znac jak Ci wyjdzie, bo ja też mam sporo bzu na podwórku i może się pokuszę.
Co d synka popieram Kurczaka, daj mu coś d siebie. Moja młodsza nsiła zdjęcie i coś jeszcze nie pamietam ale skutkowało.

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Wczoraj po południu umyłam okna i zaczął padać deszcz... tak się rozkręcił, że całą noc nas nie opuszczał a od rana słonecznie i zimno, tylko 13 stopni....

Też miałam burzę wieczorem ale tylko pokropiło choc wygladało,że zleje wsio porządnie.
Cytat:
Sportówka?łoooo
My zaczynamy hip-hop z młodszą w piątek, a angielski z obiema od końca wrzesnia.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 13:11   #850
Convalariamayalis
Raczkowanie

Cześć lachonki

U mnie w końcu wyszło słoneczko i jest 21 stopni. Po wczorajszej szarudze myślałam że już w tym roku słońca nie zobaczę

Cytat:
Od rana ktoś remontuje intensywnie jakieś mieszkanie nieopodal, wiercenie, walenie w ściany, jupiiiii
O Kasza to współczuje, i co tak masz przez cały dzień?

Cytat:
Tak - jakby lepiej - ale to chyba zasługa wcinanego przez Małego kleiku ryżowego... (fuj...) Akurat dzisiaj idę na wizytę... zobaczymy, co lekarka powie... Martwię się, że działamy na skutek a nie przyczynę...
No kleik ryżowy do rarytasów nie należy. Nie martw się kobito na zapas. Będzie gitez

Cytat:
W zeszły weekend w niedzielę umyłam autko i w poniedziałek padał deszcz mam szczęście, nie ma co.... jaki morał z tego?? im dłużej nie będę myła auta/ okien tym mniej będzie deszczu

Mww
to przybij piątkę. Też tak mam.I nie mogę tego zdzierżyć Żeby chociaż tydzień pojeździć taki wypucowanym autkiem...ach...

Cytat:
Wczoraj po południu umyłam okna i zaczął padać deszcz...
Też mam w planach umycie okien, tylko do realizacji jakoś mi nie śpieszno

Cytat:
zbankrutuje przez fb, pododawałam stronek z książkami i zrobiłam 3 zamówienia, ehh..te promocje
Sephi, a co będziesz sobie żałować

Cytat:
Badymka, ale Ty nie możesz patrzeć na mamę, bo jeśli tak będziesz podchodziła do sprawy to nigdy sie od nich nie wyprowadzisz i nie znajdziesz pracy, bo zawsze będzie ci żal mamy... a ona niestety będzie robiła się coraz starsza....
Badymko nie sposób się tu nie zgodzić z Mww.Znam niestety osobiście taki przypadek z pracy. Kobieta 59 lat, pracującą, panna mieszkająca z rodzicami. Spotkała kogoś i ma okazję ułożyć sobie życie z mężczyzną, ale tego nie robi, bo nie chce zostawić rodziców, pomimo iż jej siostra (będąca na rencie) z mężem i 18-letnią córką mieszka tuż obok. Są jeszcze 2 bracia mieszkający niedaleko. I co? Cokolwiek by się nie działo z rodzicami, to zawsze wszystko jest na jej głowie. Zawsze ona ma się wszystkim zająć i nie ważne że musi iść do pracy. Wszyscy tylko ją rozstawiają po kątach, wszyscy mówią co robić, jak robić. Ona nie może nawet normalnie wyjechać i zaplanować urlopu, bo zaraz jest awantura że wyjeżdża, a po co wyjeżdża, a na co i takie gadanie to ze strony rodziców, siostry, braci.
Nie daj się wrobić w taki układ, bo naprawdę szkoda życia.

Cytat:

Pochwalę się, a co.. TAk wygląda okładka pracy mgr mojego podopiecznego... moim zdaniem cudo w prostocie
A no piękna. Możesz być dumna ze swojego podopiecznego

Cytat:
Moje seksowne plany nie wypalą ponieważ bo słoń zszedł z celownika. Sam się co prawda do mnie odezwał, że będzie i że bardzo chciałby się spotkać, ale 24 h po tym odezwał się znów, że niestety z 1,5 tygodnia wolnego nagle firma zrobiła Mu 1,5 doby wolnego. Więc uznałam, że lepiej będzie jak pobędzie trochę w domu i się wyśpi.
No szkoda trochę. Ale co się odwlecze to nie uciecze

No i tak na zakończenie, to godzinę temu wróciłam z tego drugiego etapu kwalifikacji, co Wam pisałam.
Jakieś 30-40 minut mnie maglowali pani rodaczka i pan "zagramaniczny" - wszystko po angielsku Widziałam, że przede mną był chłopak a po mnie dziewczyna. Także kilku kandydatów na pewno mają. Jest w czym wybierać Niestety nadal oferują najpierw 3-miesięczny okres próbny a potem umowę na czas nieokreślony. Przedstawiłam im swoją ofertą z 3-miesięcznym bezpłatnym, także niech sobie przetrawią. Wyniki (dopiero ) za jakieś 2 tygodnie.
Także na razie czekam ...
Convalariamayalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 13:24   #851
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Convalariamayalis Pokaż wiadomość
Jakieś 30-40 minut mnie maglowali pani rodaczka i pan "zagramaniczny" - wszystko po angielsku Widziałam, że przede mną był chłopak a po mnie dziewczyna. Także kilku kandydatów na pewno mają. Jest w czym wybierać Niestety nadal oferują najpierw 3-miesięczny okres próbny a potem umowę na czas nieokreślony. Przedstawiłam im swoją ofertą z 3-miesięcznym bezpłatnym, także niech sobie przetrawią.
I faktycznie język będzie aż tak intensywnie w pracy wykorzystywany?
3-miesięczny próbny to norma, fajnie że potem nieokreślony, a nie jakieś zlecenie...
Zaproponowałaś im robociznę za darmo? Wow Myślę, że dla nich to i tak niewielka różnica.
Trzymam kciuki
Stary 2011-09-06, 13:24   #852
Kasza Manna
Zakorzenienie

A, przegapiłam okładkę pracy mgr Badymki Taaak, bo to Twoja praca, przecież prawie sama ją skleiłaś

Coni, kciuki oficjalnie są trzymane
A remont na razie nie hałasuje, przerwę mają na obiad.
Stary 2011-09-06, 13:51   #853
Convalariamayalis
Raczkowanie

Cytat:
I faktycznie język będzie aż tak intensywnie w pracy wykorzystywany?
3-miesięczny próbny to norma, fajnie że potem nieokreślony, a nie jakieś zlecenie...
Zaproponowałaś im robociznę za darmo? Wow Myślę, że dla nich to i tak niewielka różnica.
Trzymam kciuki
Malla no co ty !!! Aż tak zdesperowana nie jestem no już bez przesadyzmu

Źle napisałam.
Jeżeli byliby na tak, to w obecnej pracy wzięłabym bezpłatny, żeby ten 3 miesięczny okres próbny u nich móc przepracować. W razie jakbym się nie spodobała to bym wróciła do obecnej pracy. Przecież muszę mieć jakieś zabezpieczenie, nie chcę obudzić się w ręką w nocniku. Co to to nie, zwłaszcza w obecnej sytuacji na rynku pracy

A z tym angielskim, to wydaje mi się, że tak. Firma ma kilkanaście oddziałów w całej Europie. Zresztą pytali się też o moje zapatrywania na zagraniczne podróże służbowe, więc chyba coś w tym jest.

Cytat:
Coni, kciuki oficjalnie są trzymane
Dzięki Kasza

Edytowane przez Convalariamayalis
Czas edycji: 2011-09-06 o 13:57
Stary 2011-09-06, 13:53   #854
Malla
Nie depcze krokusów

Hehehe
Stary 2011-09-06, 14:05   #855
Convalariamayalis
Raczkowanie

Ale ciekawa jestem jakie by zrobili miny jakbym im coś takiego zaproponowała Niezłe jaja by były.

"Będą dla Państwa pracować nawet za darmo, byle tylko w Waszej firmie"

Chyba by z krzeseł pospadali

Chociaż podejrzewam, że taki pracownik to marzenie niejednego pracodawcy ...

Edytowane przez Convalariamayalis
Czas edycji: 2011-09-06 o 14:07
Stary 2011-09-06, 14:20   #856
takajb
Raczkowanie

Cytat:
Sphinrot przykro że w takiej chwili i w takich okolicznosiah ale meża bede miała juz jutro. Jego bratowa miała wypadek samochodowy zgineła na miejscu była w 7 m-cu ciazy osierociła 13 letnia córke
http://www.tvn24.pl/-1,1716441,0,1,c...wiadomosc.html
Mąż wraca z bratem
Stary 2011-09-06, 14:39   #857
Malla
Nie depcze krokusów

takajb - tak mi przykro, straszna tragedia
Stary 2011-09-06, 14:40   #858
Kasza Manna
Zakorzenienie

Takajb, naprawdę mi przykro ..
Stary 2011-09-06, 14:49   #859
Convalariamayalis
Raczkowanie

O maaatko okropna tragedia, takajb, wyrazy współczucia. Trzymaj się
Stary 2011-09-06, 14:52   #860
Sephinrot
Wtajemniczenie

o boże, Takajb tak mi przykro, współczuję bardzo

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 15:16   #861
agusia8524
Zakorzenienie

Bożeee... i gdzie tu właściwie jest Bóg?
Takajb jak brat i mała?

Miałam odpisywać, ale ta informacja mnie zatkała...
Idę w końcu mgr pisać...

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2011-09-06 o 15:53
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 17:03   #862
takajb
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny

Cóż mogę Wam napisać nie moge dojśc do siebie nie ma sprawiedliwośći na tym świecie. Młoda kobieta młodsza o rok ode mnie matka żona zostawiła wielki ból po sobie. Jej Mąż i córka .....aż trudno to wszystko ogarnać . Wraca do domu samolotem bedzie dziś w nocy moj mąż wraca samochodem zeby miał czym jeździć i załatwiać sprawy. Bedzie jutro w nocy jedzie sam bardzo sie boje o niego mam nadzieje ze nie usnie za kierownica to około 1500km.
Córka jutro chce isc do szkoły nie chce myśłec o tym co sie stało podejrzewam ze tak jak do nas nie dociera ze jej nie ma juz wsród nas....skończyli remontowac pokoik dla dzidziusia miał urodzic sie na poczatku listopada......
Natalio Mikołajku [****]
Stary 2011-09-06, 17:23   #863
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny

Cóż mogę Wam napisać nie moge dojśc do siebie nie ma sprawiedliwośći na tym świecie. Młoda kobieta młodsza o rok ode mnie matka żona zostawiła wielki ból po sobie. Jej Mąż i córka .....aż trudno to wszystko ogarnać . Wraca do domu samolotem bedzie dziś w nocy moj mąż wraca samochodem zeby miał czym jeździć i załatwiać sprawy. Bedzie jutro w nocy jedzie sam bardzo sie boje o niego mam nadzieje ze nie usnie za kierownica to około 1500km.
Córka jutro chce isc do szkoły nie chce myśłec o tym co sie stało podejrzewam ze tak jak do nas nie dociera ze jej nie ma juz wsród nas....skończyli remontowac pokoik dla dzidziusia miał urodzic sie na poczatku listopada......
Natalio Mikołajku [****]
Nie wiem kto lub co za tym stoi, ale takich zdarzeń nie mogę zrozumieć...jak słyszę wola boża to mnie normalnie trzęsie...
Małej się nie dziwię...szok, nie chce pewnie myśleć, nie dociera do niej...
w takich chwilach chciałabym umieć cofać czas...choćby siłą woli
Stary 2011-09-06, 18:42   #864
olla74
Zakorzenienie

Strasznie smutne wieści.Wyrazy współczucia.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:22   #865
plastikowa biedronka
Zadomowienie

heeeeejjjjj trochę mnie nie było, nie miałam dostępu do neta, zaraz będę nadrabiać bo sporo mam zaległości.
Takajb bardzo mi przykro, ogromna tragedia, nie wiem, co mam napisać... strasznie Ci współczuję, trzymajcie się

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:23   #866
badymka
Wtajemniczenie

Takajb Wyrazy współczucia dla całej Waszej rodziny

Cytat:
badymka - jak wygląda chodzenie po
Malla nie wiem jak to wygląda teraz, kiedy ja ją miałam to było strasznie. Przez kilka tygodni nie wygląda, bo po tym jak ma się obie nogi do pół uda w gipsie przez dłuższy czas nie ma się wcale mięśni. Więc najpierw są tygodnie ćwiczeń, a potem jak małe dzieci, nauka chodzenia od nowa. Najgorsze jest łapanie równowagi. U mnie operacja została zrobiona za późno i źle, choć gdyby nie była zrobiona, to jeździłabym na wózku. Jak czytam o swojej chorobie to jestem niemal modelowym przykładem typu spastycznego :
Porażenie Spastyczne jest najbardziej powszechną postacia Mózgowego Porażenia Dziecięcego, charakteryzująca się zbyt wysokim napięciem mięśniowym. Ruchy są sztywne, zwłaszcza w obrębie nóg, rąk i/lub pleców. Dzieci z tą postacią MPDź niezgrabnie przestawiają nogi,wykręcając nogi do środka lub krzyżując je w trakcie prób chodu.
Dzięki rehabilitacji i lekom rozluźniającym, jest lepiej, ale i tak odbiegam od "normalności" jeśli chodzi o poruszanie się. I bardzo denerwują mnie, powszechne w naszym zacofanym kraju, pokazywanie palcami i sceniczny szept. Zawsze wyznawałam zasadę "człowieku jak jesteś ciekawy to zapytaj, ale do cholery nie pokazuj mnie palcem". Niektórzy twierdzą, że tego nie widać tak bardzo, czemu przeczy zachowanie całej reszty. Ja widzę to, że poruszam się inaczej i jestem też w stanie w tłumie ludzi wyłapać osoby z podobnymi problemami, ale staram się nie zwracać na Nich uwagi w żaden sposób bo wiem jak mnie samą to denerwuje.

Dodzwoniłam się w końcu do swojego ginekologa i jadę na wizytę we czwartek, może to głupio ale cieszę się bardzo. Muszę pogadać o swoim powalonym cyklu i coś z tym zrobić. Przy okazji umówiłam się też do fryzjera [tego od głowy, żeby nie było]. Zamierzam się ściąć tak, żebym miała ze 3 msc spokoju. Teraz jak odrastam to wyglądam strasznie. Też się nie mogę doczekać.
Na szczęście jutro nie sortujemy. Dziś już pod koniec stopy aż mnie paliły. Ale to był w ogóle ciężki dzień, wszyscy się czuli paskudnie.

Lecę się umyć i spać
Stary 2011-09-06, 21:06   #867
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
karate
Cytat:
No kleik ryżowy do rarytasów nie należy. Nie martw się kobito na zapas. Będzie gitez
Mały był szczepiony. Kleik mogę mu nadal podawać, skoro mu smakuje
Cytat:
No i tak na zakończenie, to godzinę temu wróciłam z tego drugiego etapu kwalifikacji, co Wam pisałam.
Jakieś 30-40 minut mnie maglowali pani rodaczka i pan "zagramaniczny" - wszystko po angielsku Widziałam, że przede mną był chłopak a po mnie dziewczyna. Także kilku kandydatów na pewno mają. Jest w czym wybierać Niestety nadal oferują najpierw 3-miesięczny okres próbny a potem umowę na czas nieokreślony. Przedstawiłam im swoją ofertą z 3-miesięcznym bezpłatnym, także niech sobie przetrawią. Wyniki (dopiero ) za jakieś 2 tygodnie.
Także na razie czekam ...
Trzymam kciuki

Takajb... aż mnie zatkało... takie informacje poruszają tę część mnie, która jest słaba - wręcz męczacka... Bardzo mi przykro... Ehhh... nic więcej nie napiszę... jestem wstrząśnięta...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 22:28   #868
Malla
Nie depcze krokusów

To straszne
Stary 2011-09-07, 06:41   #869
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Takajb- wyrazy współczucia.... straszne.....

Convi - trzymam kciuki....
Stary 2011-09-07, 12:08   #870
dzinek
Wtajemniczenie

Takajb wyrazy wspolczucia dla calej waszej rodziny

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości