![]() |
#841 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Silver , Marsi Gratuluje udanych chrzcin
Laurka, Gratuluje nowej umiejętności Michasia A wyczyn męża pierwsza klasa ][ o ja jaki przystojniak! Cytat:
Cytat:
Współczuje choroby, oby Julianka się nie zaraziła Odparzenie wygląda paskudnie, biedna malutka, mam nadzieję, że szybko się wygoi Cytat:
Koniecznie pokaż kieckę Cytat:
dobra jesteś Cytat:
Trzymaj się Kochana ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
[ Cytat:
U nas śnieg padał wczoraj wieczorem i w nocy, a dziś od rana słonko U nas super nocka. Młody spał od 20 do 5 czyli 9 godz. Obudziłam się o 3.30 i sprawdzałam czy wszystko z nim ok bo oczywiście leżał w poprzek łóżka i w sekundę ułożyłam sobie historię, że uderzył się w głowę i go przymroczył. O 5 zjadł i kimnął jeszcze 40min akurat wrócił Tż z pracy to zajął się nim,a ja do 8 jeszcze się przespałam, nakarmiłam dziecia i teraz moje chłopaki śpią , a ja jem śniadanko. Dziewczyny jaki prezent polecacie dla takich maluchów jak nasze w granicach 250 zł? Mogę sobie prezent od Piotrka chrzestnej wybrać, tylko ja nie wiem co O kurcze ale się porobiło. Skopiowałam do World a bo nie chciało przejść w jednym poście. Zaraz edytuję, będzie bez grafiki sorry
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-04-09 o 08:29 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
właśnie mi się w oczach mieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
piszę pracę magisterską o mediach dla rodziców o dzieciach. Bardzo chciałabym poznać wasze opinie na te temat, dlatego proszę byście wypełniły mi ankietę http://www. ankietka. pl/ankieta/108346/prasa-i-portale-parentingowe.html (skopiujcie adres i usuńcie dwie spacje) Przepraszam za przeszkadzanie i z góry dziękuje ![]()
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() nam na odparzenia, a mielismy jeszcze gorsze ![]() jak nie od rota, to nie wiem... ale współczuję ... rok temu przechodziłam takie zatrucie po kiełbasię, na kórej gryz, dosłownie gryz namówił mnie tż w górach, bo ja kiełbasy w ogóle nie jem... i po kilku godzinach myślałam, że zejdę .. tak jak napisałaś, najpierw zaczeło mi się robić strasznie gorąco - pomyślałam, że choroba mnie łapie .. póżniej zaczęły mnie łamać kości i zrobiło mi się takv zimno, że weszłam do wanny, zanurzyłam się po szyję i ciągle dolewałam już tylko gorącej wody a nadal czułam ze na tej odsłonietej części ciała łapią m nie dreszcze, i tak telepiąc się poszłam spać do łóżka a później juz zaczęły sięwymioty i tak do samego rana - myślałam, że wnętrzności wypłuję a nad ranem to już marzyłam, żeby ktoś mnie dobił ![]()
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-09 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
U nas noc nieciekawa, Mała jakby czuła że nie ma Tz i prawie nie spała co gorsze nie wiele też jadła. Rano oczywiście cyrk przy cycku. No i kolejne ogromne kupy sama nie wiem czy to dobrze.
Meneq wrzucają fotki chętnie poogladam, może też jak Wasze mieszkanie wygląda i kącik Yae. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Ellmi-ty cholero jak coś napiszesz to klękajcie narody ![]() ![]() Menq- lato? ![]() Fewcia-współczuję tych problemów brzuszkowych ![]() ![]() Co do lunatykowania to mi dwa razy się zdarzyło ![]() ![]() ![]() A drugi raz odkluczyłam drzwi i szłam do sąsiadów krowę doić ![]() ![]() Ale to dawno było i nie prawda ![]() Dzisiaj męża budzik dzwoni a ten dalej śpi a ja do niego Tomek (tak ma na imię mój brat)wstawaj bo zaśpisz ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś przez sen napierdzielałam po angielsku jak prawdziwy angol ![]() ![]() ![]()
#848 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ooo jaka slicznota!! ![]() A drugie zdjęcie oojojj biedna cipciulka moze posmaruj sudocremem? dzidzia mi spaala od 22 do 7.20 ![]() achhhhhhhhh slonca nie ma, ale snieg nie pada;p deszcz nie pada;p trzeba sie ogarnac i isc z dzidziusiem na spacerek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej laski! za nami superancka noc, odpukac nocki mamy wspaniale. wczoraj przy kapaniu mlody kapnal kilka razy nozka. jeszcze nie zalapal ze sie mozna bawic ale cos czuje za lada dzien to nastapi i bedziemy wtedy przy kapu kapu spiewac "plynie wisla plynie po naszej chacinie"
![]() kupilismy ostatnio ta gabke to wanienki i jak dla mnie lepiej sie w tym kapie dziecia. moze sobie spokojnie polezec a tak to sztywno byl u mnie na rekach. teraz spiocha sobie. ciekawe ile naspiocha? ![]() z tego co pamietam to gratuluje pieknych ocen na studiach ![]() grtauluje rozpoczetych tyg i miesiecy wszyscioszke zdjecia cudne! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze to bylo pierwszy i ostatni raz ![]() Cytat:
trzymam kciuki zeby curunia ustrzegla sie tego dziadostwa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Deli http://mohito.pl/pl/dynamic/product/159/%23159 ta tutaj dokłandie nie widac jest w taka panterke jakby potem wkleje na mnie
![]() u nas tez juz snieg :/
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
HEj
![]() U nas nocka taka sobie. Daria jak się obudziła o 4,pojadła i nie umiała zasnąć...marudziła,płakał a godzine co do łóżeczka ją odkładałam bo już przysypiała to znów płacz. W końcu ją wzięłam do nas do łóżka,mocno przytuliłam i po 15 minutach zasnęła i spała do 9. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałabym to widzieć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ale mnie rozbawiłyście z rana ![]() ![]() Mój Tż nigdy nie lunatykował ale raz jak jeszcze byłam w ciąży zdarzyło się coś dziwnego... Była noc, jakoś po 3.00,nagle Tż wstaje (ja to usłyszałam bo mało spałam przez ciągłe wstawanie na siku ) myślałam że idzie do wc i leżę dalej,ale nagle słyszę że otwierają się drzwi wejściowe,patrze a Tż wychodzi na klatkę schodową...zamknął za sobą drzwi a ja patrzę wmurowana i nie umiem uwierzyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Super miałaś,przytulnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#853 |
Lurker ;)
|
Wisienko rozumiem w pelni Twoja gorycz, kiedys obiecalam sobie, ze bede dawac wiecej czulosci swojego dziecku niz moja matka mi i nie bede z nia rywalizowac( z corka)
Meduzza wygladasz na taka szczesliwa ze zaraz porod ![]() ![]() Fewcia biedne obie sie meczycie ![]() Co do lunatykowania, moj w sumie nie lunatykuje ale mowi przez sen jakby hmm jeczy? Brzmi to jakby cos mu sie dzialo, ktos go krzywdzil. Jak go wybudzam i pytam co mu sie snilo to mowi, ze nie pamieta ![]() Lady oni sa niepowazni, masz sikac na zawolanie :/ Mala haha ukryte zdolnosci jezykowe? ja gadalam kiedys duzo po angielsku jak bylam upita ![]() Nie moge sie na niczym skupic, nie mamy gdzie zrobic chrzcin bo u nas tyle osob nie usiadzie ![]() ![]() Szaju uzywasz jeszcze tego elastyka z Pentelki? Jak go oceniasz? Ogolem mamy chustujace poszukuje niedrogiego elastyka najlepiej, na sprobowanie czy przypasuje nam chustowanie( jesli sie spodoba kupie lepsza) i zastanawiam sie miedzy Pentelka a Almelle? Aaaa dopielam sie w mojej ukochanej ramonesce!
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WISIENKO, tulam ![]() ELLLMI- ale masz agenta w domu ![]() DEBRAH - a w czym zamrazasz to mleczko? jakis link ![]() MENEQ- jakie lato, ja sie pytam ![]() BASIU- to superowo, ze wreszcie u was spokój z chorobami ![]() ![]() mały gaduli z matą ![]() chyba zglodniał, bo juz słysze "a yyyy nie nie nie" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() Śnieeeeeeeg ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Boż. Znów czytam na necie o tym, że po porodzie naturalnym jest rozklapiocha. Kto to wymyślił w ogóle?!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o powodzenia na szczepieniu ![]() Cytat:
![]() co do drugiego pogrubionego to zgadzam się w 100%, niewiele jest naprawdę znających się na rzeczy lekarzy czy położnych. Mało tego niektóre doradczynie laktacyjne, które powinny pomagać, uczyć, wspierać, tak naprawdę promuja mm. Czytając ten artykuł uświadomiłam sobie że u mniebyło identycznie. Położna a potem doradczyni przyszła ponaciskała brodawkę tak mocno, że myślałam, że zejdę z bólu, poleciały 2-3krople i werdykt, pani nie będzie mieć pokarmu. Na moje pytanie, co moge zrobić, jak moge pobudzić, to mi powiedziały, że do 5 doby nic nie mogę robić, tylko dostawiać, tylko, że Mały nie chciał ssać jak mu nie leciało :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do rypniecia w kręgosłupie to niefajnie ale przecież Małego da radę przewinąć, chyba? Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#859 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hej mamusie ![]() wczoraj byłam na ważeniu Małego, po prostu nie mogłam znieść myśli, że może się faktycznie nie najada i wiecie co? To chyba niemożliwe ale Kubuś w ciągu 10 dni przybrał ponad 500 gram. Waży już 4280 gram, mój mały kochany Grubcio ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
siemaneczko
chciałam się pochwalić,że wylicytowałam po okazji mojemu małemu bąkowi hustawkę fisher price aquarium za 170 zł ![]() http://www.urwis.pl/sklep/z4788-fish...-lezaczek.html kupiłam mu też stelaż do wózka bo tamten teściowa załatwiła w zaspie śnieżnej ![]() ech wpadłam w szał zakupowy po chrzcinach ![]() proszę Was kochane moje o kciuki, dziś idziemy na ważenie, oby nie trzeba było dokarmiać i żeby waga poszła w końcu w górę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dodalam kilka zdjec Yae i jej kacika.
Tylko przepraszam, niektore nieobrocone i nie daje sobie z tym rady z telefonu Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-09 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Marsi, super huśtawka.
![]() ![]() Trzymam kciuki za ważenie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Fotki z chrzcin w klubie
![]() ![]()
#865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#866 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#867 |
Konto usunięte
|
Insolito, krzesło do karmienia polecam
![]() Używamy do dzisiaj, normalnie z nami Agatka przy stole w nim siedzi, do jedzenia, do rysowania, do układania czegoś ![]() Tak, elastika jeszcze używam pentelkowego ![]() Zaraz idziemy się szczepić, kciuki proszę! |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40213774]Zaraz idziemy się szczepić, kciuki proszę![/QUOTE]
![]() ![]()
#869 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40213774]Insolito, krzesło do karmienia polecam
![]() Używamy do dzisiaj, normalnie z nami Agatka przy stole w nim siedzi, do jedzenia, do rysowania, do układania czegoś ![]() Tak, elastika jeszcze używam pentelkowego ![]() Zaraz idziemy się szczepić, kciuki proszę![/QUOTE] Kciuki za szczepienie ![]() Ja jak Mała miała odparzona pupe to wlasnie tormentiol stosowalam i wietrzenie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#870 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Marsiiiiiiiiiiiiii zajee...bista ta hustawka!!
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40213774]Insolito, krzesło do karmienia polecam ![]() Używamy do dzisiaj, normalnie z nami Agatka przy stole w nim siedzi, do jedzenia, do rysowania, do układania czegoś ![]() Tak, elastika jeszcze używam pentelkowego ![]() Zaraz idziemy się szczepić, kciuki proszę![/QUOTE] kciuki!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.