![]() |
#841 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() ![]() Też się nieco obawiam indukcji, niektóre historie, które przeczytałam są niezbyt zachęcające... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam z kapturem dwa z ikea , kupiłam nowe ręczniki "normalne" i parę wyprałam w dziecięcym proszku i mam zamiar korzystać..w sumie wydają mi się sensowniejszym rozwiązaniem niz te z ikea.. Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie się szykuje. Jest nisko, nawet zgagę mam słabszą (wow, po tylu miesiącach). Żebym teraz ja mu atrakcji nie zafundowala (skoki ciśnienia albo bialkomocz). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Ehhh, dzieki za rady....potrzebowałam zeby ktos mi to wybił z głowy, bo juz byłam zdecydowana....chyab przypływ hormonów, za duzo sie piesków naoglądałam w necie i mi odbiło
![]() Ja za tydzien bede miała donoszona ciąże wobec czego uznaje ze moge zacząć juz dziecia wypędzać powoli ![]() Musze zapowiedzieć tŻtowi regularny seks chyba, bo ostanio u nas z tym ciezko, zazdroszczę tym z Was u których tżtom libido nie spadło wraz z Waszą ciąża, bo mojemu jakby spadło. Twierdzi ze on sie teraz cieszy ze bedzie miał syna i nie ma az takiej potrzeby....no coz. |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Swiniaczek to zaszalal młody z wagą
![]() ![]() dobranoc mamuśki!
#846 |
Raczkowanie
|
O rany 2 godziny na zakupach i ledwo wlazłam na moje 2 piętro... Masakra! Mąż musiał nas rozpakować...
Iweczka Ja jeden ręcznik zamówiłam na gemini - jakiś baby ono chyba ale nie pamietam za dobrze i jest beznadziejny. Odkształcił się w praniu i jest cienki strasznie, dokupilam więc w ikei 2: jeden niebieski z kapturkiem w kształcie jakiegos zwierza a drugi kremowo bezowy. Do tego mam grube, zwykłe, białe uprane i uprasowane ![]() Mam termin za 10 dni ![]()
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i kilka pieluszek bawełnianych, kilka muślinowych i rożek z minky ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zrobiłam dziś badanie po kuracji uroseptem i bakterii praktycznie nie ma - zobaczymy za tydzien ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój gin mówi że indukowac mnie nie będą. Mam nadzieję ze inni ss tego samego zdania co on jakby jego akurat nie było.... Dzięki za info odnośnie reczniczkow ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#849 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#850 | ||
Zakorzenienie
|
Ta, fajnie, pogięło go konkret
![]() ![]() ![]() No przypadkowo chyba się w nią wepchnę ![]() Cytat:
![]() No weź, ja zazdroszczę tym, których TŻom spadło właśnie ![]() ![]() Zaszalał, aż za bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój gin to na ilość bakterii w moczu w ogóle bierze straszną poprawkę, bo stwierdził, że zazwyczaj te pojemniki leżą tyle czasu w cieple (w szczególności jak ostatnio takie upały były), że te bakterie się tam wyhodują choćby nie wiem co. Miałam pobierany wymaz na gbs - z obu dziurek, powiem szczerze, że z pochwy strasznie nieprzyjemne, jak do cytologii, a bardzo tego nie lubię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziękujemy za wszystkie komplementy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() współczuję tej zgagi
![]() |
#852 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale słodziak ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo za badania ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Dziś 38+0 Byłam na usg >> Mała wazy 3000g, ułożona główkowo, podobno wszystko ok ![]() Potem miałam KTG w Medicoverze >> oczywiscie moja gwiazda znowu sie kręciła i badanie wyszło kijowo >> lekarka drugi raz zaleciła udanie sie na IP, tydz. temu olałam teraz myśle dobra jadę..... Pojechałam na Żelazną, bo tam jest plan na poród, a tam jakiś sajgon: ze 20 dziewczyn czekających na ktg... Zarejestrowałam sie a po 5 min stwierdziłam, ze jadę na Solec.... A tam plaża.... Na ktg jedna pani, w poczekalni jej mąż, cisza, spokój .... Po 10 min poszłam i ja na badanie.... I co? I moja gwiazda znowu nie współpracuje, znudziło sie dziecko po 10 min i zaczęło sie kręcić na maksa ![]() Wiec wykres taki sam jak w Medicoverze.... Przyszła lekarka (dziecko miłe jakieś) i pyta a co ja tu robię? No to ja historie życia, ze z Medicoveru kazali mi jechać na IP. A czemu? Bo ktg złe. No to ona a czy mam skierowanie? No nie, tylko zalecenie..... No to ona nie wie o co chodzi bo ktg jak ktg, mała sie rusza i tak wyglada jak wyglada .... No to zrobi mi usg....usg ok, przepływy ok, waga ciagle 3kg ![]() No ale ona nie wie co ta lekarka z M miała na myśli i ona mńie zostawi w szpitalu aby robić co 3 godz ktg to sie zobaczy.... No to grzecznie powiedziałam, ze nie chce i, ze mogę przyjechać na kontrolę. No i jutro, tzn dziś w sobotę mam sie tam stawić znowu.... A dziwiła sie położna po diabła kazała mi moja lek robić ktg skoro nic sie nie dzieje i, ze będę sie tylko niepotrzebnie denerwować.... A to chyba jakieś nowe zalecenie, ze po 37tc robić co tydz. Ktg.... No i jak wyszłam z domu po 8 to wróciłam umęczona po 17.... I jak tu człowiek ma wcześniej nie urodzić ![]() Ps: apropo gadżetów: starałam sie nie kupować ale czasami człowiek musi bo sie udusi ![]() ![]() O rogalu do karmienia tez pewnie nasze mamy nie słyszały.... A Smoczek świecący był razem ze zwykłym ![]() Pewnie i inne "grzechy" by sie znalazły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Snila mi soe wizyta u lekarza. Powiedział ze szyjka sie skraca od nacisku główki a moje dziecko ma główkę u góry. Na pytanie jak niby ono to zrobiło, skoro od 20 tyg było głową w dół a teraz na sam koniec ma glowe u góry powiedział, ze sie odwróciło.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To miałaś nocny horror ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Mam szumisia, mam rogala i mam sterylizator (spadkowy) mam butelki, laktator, dwa śpiworki i uwaga mam pościel - nawet dwie zmiany- kupiłam bo jak rozłożyliśmy łóżeczko i położyliśmy materac to smutno wyglądało. A tak jak dziecka nie bedzie w środku to w łóżeczku cos bedzie leżało. Za to nie mamy leżaczka bo sie zdecydować nie mogę czy bede go używać czy nie. ------ Nie mam potrzeby zdejmować obrączki bo nie spuchłam. Chociaż jak zaczęłyście pisać to sprawdziłam ze sie zmniejszył luz i juz sie do kostki nie zsuwa. Za to zauważyłam ze brzuch mi sie napełnił ale i opadł. Jak siadam czuje go delikatnie na udach ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |||
Zakorzenienie
|
hej...
Cytat:
![]() super,że wyniki już są eleganckie Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Tyle piszecie o tym wymazie, a ja prawie w ogóle tego pobierania nie odczułam. Cytat:
![]() ![]() TŻet zawiózł Natalkę dziadkom bo umówiłam te korki z poprawki dziś na 8, umyłam podłogi bo się lepiły już gdzieniegdzie ![]() Dzwonił przed chwilą do mnie TŻet, że coś z nim się dzieje niedobrego, uciska go w klatce piersiowej, oddechu nie może złapać, już nie wiem jak mu tłumaczyć, on całymi dniami tylko na kawie, powerach i papierosach jedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę pod prysznic ![]()
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie wymazu z tylka tez nie odczulam, z pochwy byl nieprzyjemny, ale tam praktycznie zero jakichkolwiek odczuc - na szczescie, bo soe powaznie balam tego pobierania ![]() Uuuu musisz Tza przypilnowac, moj poza kaszlem od fajek i to w miare znosnym zadnych dolegliwosci nie ma. Jak kawy pil za duzo i jeszcze dopijal soe energetykami to go trzeslo wrecz i tez mial bole w klatce piersiowej - serducho wysiada od ilosci kofeiny i cukru (a doskonale wiemy, ze energetyki to sam cukier tylko faceci sie tym nie przejmuja) po polaczeniu z papierosami i wysilkiem/nerwami w pracy. Moj sie na nockach energetykami zabijal ![]() ![]() A ja juz wiem co tak Gabrys poszalal z waga - nektarynkami go tak utuczylam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#859 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry pospalismy do 8 ![]() Milego dnia ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na oku z natibaby, polozna, ktora sr prowadzila wlasnie w nich nosila dwojke swoich berbeci i bardzo sobie chwalila ![]() ![]() A w rodzinie bede przekleta za to, ze ucze dziecko noszenia non stop ![]() Lucynka, nam wczoraj ktg robili od razu po wizycie, to pierwsze 5 minut mlody walczyl z tymi pasami, kopal i bil czym sie dalo, nie nadazalam guzika do ruvhow wciskac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-23 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ale dzisiaj u mnie cudowne ochlodzenie ![]() ![]() Wczorajsza sesja mega meczaca, ale podobno cos z tego bedzie ![]() ![]() Co do gadzetow, to ja tez troche jestem, ale nardziej moj Tz :P ale skoro stac kazda z nas na udogodnienia, to dlaczego nie korzystac? ![]() Milego dnia
#862 |
Zakorzenienie
|
Ja już po korkach (tych do poprawki), miałam już je sobie odpuszczać ale okazało się, że specjalnie czekali na mnie, nie szukali nikogo innego bo po 1 godz. dziewczyna była mną zachwycona
![]() ![]() ![]() Wygląda na to, że rzeczywiście trzeba mnie siłą przykuć do łóżka (np. szpitalnego), żebym odpoczywała ![]() ![]()
#863 | ||||
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój mąż opowiedział mi, że śniło mu się, że urodziłam w nocy w naszym łóżku, obudził się i dziecko leżało sobie w pościeli i pobiegł umyć ręce, żeby je wziąć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Poki pamietam, Navioe sie odzywala ostatnio? Bo od kilku dni wydaje mi sie, ze milczy, czy przeoczylam cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry W 37+0 tc
![]() Ale dziś cieplutko W nocy mi się śniło że już urodziłam ![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie tego się bałam i zajęłam Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-07-23 o 08:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Ja to nie pamiętam, kiedy moje uda miały okazję się spotkać w pozycji siedzącej. Siedzę rozkraczona jak robol, a moj brzuch między nogami dotyka podłoza, na którym siedzę...
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Też własnie zastanaiwalam się, co u Navioe. Albo urodziła, albo biedna śpi na tym relanium. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie rodzę, ale chętnie bym zaczęła ![]() Od wczoraj boli mnie podbrzusze, a dzisiaj po seksie boli 3x bardziej. Niech się coś tam ukręci z tego ![]() Jednak w poniedziałek dostaniemy klucze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#868 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nie pisała, ciekawa też jestem jak tam sytuacja. Cytat:
![]() Sen super! ![]() Cytat:
Oo to może seks będzie pomocny, możliwe że trzeba jeszcze większą dawkę. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Rozeznanie
|
Tija wlansie Esik był chyba głównym powodem dlaczego tak mocno sobie ubzdurałam tego psiaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- A'propo Esika, właśnie śpi na zamkniętej toalecie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.