![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Remake wątku alorah+nowości;)
Cytat:
ahankara Za komplecik nic nie znalazłam jagabrz chodzi mi raczej o torby na ramię, na pasku a nie takie do łapki:P Narazie nie mogę odpisać, bo robię zdjęcia i dodam nowe rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() no to ja bym była chetna na te dwie frzezcy...czy znajdziesz cos u mnie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
1.Śliczny tiszort szaro-czarny z takim gumowym znaczkiem na dole. Jest z Ameryki,jedną metkę z pod spodu ucięłam bo była długa i drapała
![]() 2.Bluzeczka na ramiączkach ze Snoopim, w kolorze jasno turkusowym. Pochodzi z "H&M".POLECIAŁA DO OPIUMALFA 3.Taka bluzeczka śmieszna(może być jako góra od pidżamy,albo normalnie jako tiszort) turkusowa z lamówką z ozdobnymi zatrzaskami z boku(jeden jest zepsuty,ale ten na środku więc nie widać). POLECIAŁA DO OPIUMALFA 4.Biała bluzeczka ze słodkim zajączkiem.Sprowadzona z Ameryki, rozmiar S/M, firma amerykańska"Kronk". 5.Zielonozgniły ciemny tiszort z aplikacją.Stan db bo Pamperki się trochę sprały(widać na zdjęciu),ale jest bardzo fajna ![]() ![]() 6.ŚLICZNA bluzeczka zielona(bardziej wyrazista zieleń niż na zdjęciu)z dekoltem w serek.Jest z firmy"New Yorker".Pasuje niemal do wszystkiego,oddam tylko za inną rzecz z dekoltem w serek,albo coś suuuper ![]() Dalej... Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-17 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi się u ciebie tamten spray, i jeszcze te kolczyki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146809525 Te z czerwonymi trójkącikami Ale to za tamtą czarną jak dla mnie trochę za mało(bo jest świetna) a nic innego nie znalazłam. Może za golfik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
chciałabym spodenki i rybaczki u ciebie,sukienka jest prawie nowa-idealny stan,bardzo dobra gatunkowo;moze cos sobie jeszcze dobierzesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
alorah podoba mi sie to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146858178 hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Jeszcze mam takie rzeczy:
1.Spodenki typu szwedy z takiego dziwnego Jeansu. Zainteresowanym podam wymiary. 2.Śliczna dziewczęca bluzeczka beżowa z Aplikacją. Firma to "Reporter" a rozmiar S.Ma takie słodkie rękawki bufki ![]() ![]() 3.Spodenki krótkie, moro,z tyłu na jednym półdupku trochę zmechacone(jak się dotknie to czuć) ale nie widać za bardzo. Firma "New Yorker"-Fishbone. Oddam tylko za coś super.Rozmiar S.Wstawiam 2 zdjęcia(na jednym widać zmechacenie:P) 4.Śliczne buciki ze skórki na obcasie, rozmiar 38. Firma "Marco Vidal".Jak dla mnie trochę za wysoki obcasik,ale są świetne.Oddam tylko za inne butki i coś jeszcze z listy,albo coś naprawdę super. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
czy znjadziesz cos u mnie za ta bluzeczke?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146692274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
w jakim stanie jest bluzeczka snoopy? i jakie wymiary?no i co z tymi rozowymi bluzeczkami sie dzieje?ktora wymieniasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Czy interesowałaby Cię wymianka bluzeczki i spódniczki które Ci się u mnie podobały za bluzeczkę i spodenki o te: 5.Zielonozgniły ciemny tiszort z aplikacją.Stan db bo Pamperki się trochę sprały(widać na zdjęciu),ale jest bardzo fajna ![]() ![]() 3.Spodenki krótkie, moro,z tyłu na jednym półdupku trochę zmechacone(jak się dotknie to czuć) ale nie widać za bardzo. Firma "New Yorker"-Fishbone bo ja byłabym chętna na taką wymianke ![]() poprosze o wymiarki dokładne tych rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tamtą CC Girl wycofuję Tamta ze snoopim stan bdb(tylko metka trochę sprana) wymiary bez rozciągania: Od pachy do pachy:38 Długość od metki:45 pIWONIA zaraz odpiszę:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pIWONIA to wymiary bluzeczki(bez rozciągania): od pachy do pachy:40cm od metki w dół:54cm Spodenki moro(bez rozciągania): Stan(długość za jednym zamachem bo to szorty:P):22cm Szer. U góry:32cm Bok:19cm szer w nogawce:24cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() a co powiesz na spodenki i rybaczki twoje za moją sukienke i spódnice?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale na spodenki moro jestem chętna (myśle że spokojnie rozciągną się do 37 w pasie, prawda? ![]() Prosze TRZYMAJ MI JE BO JE CHCE ![]() Tylko że za bluzeczke i spódniczke musiałabym sobie coś dobrać... Może masz jeszcze jakieś bluzeczki małe S ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Hej, podobają mi się 3 pary jeansów z posty nr 14, mogłabyś podać dokładne wymiary(razem z szerokością na udzie i w biodrach - najszersze miejsce, na wys. kroku)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Hej!!!Znajdziesz cos u mnie za ta bluzke ??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1146765353 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
poporsze o wymiary tej:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1146858178
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
jeszcze ta jest fajna http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1146861350
Jakie ma wymiarki? zarezerwuj mi obydwie (ta i brązową) to ktoras sobie wybiore i jak chcesz to mozemy sie wymienić za tą moja brazową. a jeszcze chcialam sie zapytac w jakim stanie jest różowa bluza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Ratata Zernij na tamtą stronę.(ja to jestem sierota:P:P).
ewelinkka20 nie znalazłam nic(tylko bojówki ale i tak byłyby za małe) pIWONIA pewnie że się rozciągną ![]() Opiumalfa Wymiary(to rozmiar M): Od pachy do pachy:42cm od metki w dół:56cm Szer. na dole:40cm kasienkaaa jaką brązową masz na myśli z moich? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
alorah-to ta bluzka plus snoopy za kiecke??odpowiada Ci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Flofferku już przeglądam twój wątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I poczekam na jakąs dokładeczke, bo z tych bluzeczek niestety nic ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
pisze PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.