![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Remake wątku alorah+nowości;)
NA 4 i 3 STRONIE FAJOWE RZECZY-DOKŁADKA
![]() ![]() ![]() No to jest uporządkowany wątek ![]() Interesują mnie w zamian : -Przewodniki po Turcji -Gotyckie ubrania -czarne ciuchy -Biżuteria(krzyże,jakieś ciekawe ornamenty,amulety) -Płyty CD(Gothic Metal,Heavy Metal,Opera Metal,Black Metal,Alternatywa,Rock,Ja zz) -Rękawiczki kabaretkowe,koronkowe itp.(czarne) -SUKIENKI czarne -Bluzki i Sukienki z Dłuugimi rozszerzanymi rękawami(albo siateczkowymi postrzępionymi) -Kosmetyki(kredki do oczu,perfumy,pomadki czarne,kremy z filtrem ponad 80 SPF) -Scenariusze do gier RPG -Horrory na DVD -TORBY na pasku(czane lub zielone), z materiału takiego jak się robi plecaki "kostki" Teraz rzeczy: 1.Bluzeczka w biało-czarne wzory,z mini golfikiem.Firma "Kangol" ale jest unikalna,bowiem z Ameryki(ta akurat bluzka była moja). Rozmiar to raczej S,ale nie jest napisany.Materiał Rozciągliwy.Bardzo ją lubię,ale i tak wymienię bo nie mam do czego jej nosić. Pasuje do niej raczej duży biust(którego nawiasem nie posiadam ![]() 2.Czerwona koszuleczka(białej już nie ma) z H&M. Rozmiar jest oszukany, bowiem na 158cm ale dużo większe osoby się w nie mieszczą. Ładne na lato,albo pod ubranie. 3.Błękitna bluzeczka z dekoltem w łódkę.Firma "Sophie" Posiada aplikację-wstążkę na dekolcie, zrobioną ze sztucznych kryształków.W poprzednim wątku zapomniałam dodać pochodzenia-ta jest również z Ameryki. Rozmiar to S, świetna bluzeczka!!Na zdjęciu trochę nie wyprasowana:P:P 4.Śliczny golfik cieniowany fioletowy, rozmiar S podchodzący pod M. Skład to 61% wełny ,21% Polyamidu, 16% Angory ,2% Lycry. Bardzo wygodny(był mój) Firma "Oasis". Sprowadzony z Ameryki.Jest świetny,ma trochę rozszerzane rękawki. 5.Śliczna zgniłozielona bluzka firmy RESERVED(sorry za Reporter,ale mi się pomylło:P),100% bawełny, posiada wstążkę.Ładny dekolt. Bluzka jest super-świetnie wygląda i do jeansów, i do marszczonej spódnicy,więc oczekuję równie fajnych żeczy. 6.Biała bluza z błękitnym kwiatkiem z firmy "Vertus" Posiada bardzo małą skazę, plamkę na rękawie(nie widać jej).Jest bardzo wygodna, i świetna.Rozmiar M(napisane jest że L ale to wielka ściema,bo jest mała). Z przykrością stwierdzam że szorty Ravel...wycofuję bo zamek się w nich zepsuł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-06 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Remake wątku alorah+nowości;)
Mi się podoba 5.Śliczna zgniłozielona bluzka firmy RESERVED jaki to rozmiar? jakie ma wymiarki?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
7.T-shirt w kolorze szarym z kieszonką,bardzo ładny i wygodny,super na ćwiczenia, jeszcze lepszy na rower. Pasują do niego sportowe spodnie i daszek,ale śmiało można nosić z jeansami.
8.T-shirt w kolorze białym z różową aplikacją,rozmiar S,100% bawełny. NIEAKTUALNE ![]() 9.T-shirt w kolorze różowym z białą aplikacją ![]() ![]() ![]() 10.Czerwona bluzeczka na jedno ramię, 95% bawełny i 5% Elastanu.Rozmiar S,bardzo ładna ![]() 11.Czarna rozciągliwa,wygodna bluzeczka.Posiada brokatową aplikację na środku-takie serduszko ![]() ![]() ![]() 12.Bluza Sportowa,kolor szary ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-08 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
13.Jasnoróżowa dziewczęca koszuleczka z Ameryki. Rozmiar S, przeszycie pod biustem,czarne obramowanie na górze. Jest super, 95% bawełny i 5% Spandex.Wygodna na lato i pod ubranie.
14.Niebieska nietypowa, fajowa bluzeczka z napiskami w kolorach czerwonym i czarnym(takie miłosne ![]() 15.Śliczna beżowa koszulowa bluzka z firmy"United colors of Benneton" sprowadzona z Ameryki. Ładny okrągły dół,zapinana na guziczki.Rozmiar to chyba M,ale na S ładnie wygląda. 16.Terenowa kamizelka z kapturem w kolorze zniłozielonym,z pomarańczowymi dodatkami.W środku wyłożona siateczką,rozmiar S.Idealna na piesze wycieczki, i wyprawy w góry.Posiada mały defekt-nie posiada zakończenia na sznurku(widać na zdjęciu) ale to nie przeszkadza. 17.Fajoskie Spodenki 3/4 z zameczkami na dole.Są bardzo ładne i wygodne,z ciemnego jeansu.Firma"NBJ" rozmiar 36,ale na 38 też dobrze leży. Te akurat...dla odmiany z Ameryki ![]() POLECIAŁY JUŻ DO RATATY> 18.Wyjątkowo wygodny tiszort w kolorze jasnej zieleni. Na środku ma aplikację,pupa w jeansach ![]() ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-24 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
mi sie spodobala ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146692274 znajdziesz cos w zamian
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
a ja jestem jednak zainteresowana spodenkami Ravel,tylko prosze o podanie wymiarków i poszukanie czegos u mnie,bo w poprzednim wątku nie odpisałaś mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
podoba mi sie ta bluzeczka różowa http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1146692274
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cosik za 11?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]()
Wstawiam trochę ślicznych bluzeczek, i 2 pary spodenek na lato
![]() ![]() 1.Różowe spódnico-spodenki(spodenki z podpinaną częścią spódnicową) w śliczną kratkę(nosiłabym,ale nie mój kolor:P). Są bardzo wygodne,i ładne(i trwałe ![]() ![]() 2.Białe materiałowe, fajne spodenki w ładne kwiaty, z dawnej kolekcji"Mrówki".Rozmiar S(prawie XS),pasują na plażę , na rower i spacery. ![]() 3.Bluzeczka czarna z ładną aplikację-mostem.Rozmiar S,albo M.Przywiozła mi koleżanka z wycieczki(chyba z Paryża), ale nie lubię za bardzo tego kroju(są wyjątki:P), więc wymieniam tutaj. 4.Biała bluzka(2 warstwowa) z firmy M.O.R.G.A.N .Ma fajne srebrne aplikacje,zrobione z kropek.Rozmiar S albo XS.Wygodna, i ładna-na imprezę np. do jeansów. 5.Fajowa czarna bluzka, na grubszych ramiączkach- z firmy"Top Shop".Rozmiar S/M. Wszystko widać na zdjęciu.Jest dośc rozciągliwa.Zapomniałam dodać że tą firmę przez pomyłkę wpisałam. Jest z "Top Shop'u"(a wpisałam Terranova:P) z Ameryki...oddam tylko za coś równie fajowego. 6.Świetna rozciągliwa wiosenno-letnia bluzeczka z firmy"Blender" We wzorki. Jest bardzo fajna,ładnie wygląda w niej duży biust,a mały podkreśla ![]() No i zaraz będzie dalej... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
1.Różowiutka bluza (jasnoróżowy),na zamek z kapturkiem.W jej skład wchodzą:85% Bawełna i 15% Poliester,miękka.Również sprowadzona z Ameryki,z firmy"IB Diffusion".Rozmiar M,zainteresowanym podam wymiary.
2.NIE MAAAAA!!!! [/COLOR] 3.Też chyba wycofam... 4.Jasno jeansowe rybaczki z aplikacjami(widać na zdjęciu).Są fajne,tak"wycierane" trochę,Firma"Musketeer". Rozmiar 29(nie mam pojęcia co to za rozmiarówka,ale są jak S'ka),zainteresowanym podam wymiary ![]() 5.Czarna bluzia z długimi rękawkami i srebrnymi napiskami.Posiada fajowy dekolt"suwak" który można zapiąć nawet do końca ![]() 6.Zielona(pistacjowa?Nie wiem:P) bluzeczka do pępka.Na środku ma obrazek.Napisane jest na metce że to L,ale to raczej Ska,bo bluzka kupiona w serii młodzieżowej Clockhouse w "C&A" Amerykańskim.100% bawełny.Jest śliczna, nawet źle nie wygląda na wystającym brzuchu(jak u mnie:P) co jest rzadkością. Przepraszam że nie odpisuję... jak wstawię wszystkie pozostałości to odpiszę ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-24 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Next
![]() ![]() 1.Śliczny zawijany stojaczek na perfumy albo krem,z kolekcji Lolity Lempickiej, W kwiatku jest śliczna broszka którą można odczepić i nosić- taka pszczółka, w kolorach całej kolekcji. Poleciało do sylwia.gda 2.Perfumy(woda perfumowana) "dunhill DESIRE" Zużycie widać na zdjęciu.Są kobiece, zmysłowe i faaajne:P Zapach się długo zatrzymuje. Poleciało do sylwia.gda 3.Kremik Calma HLC z firmy Ziaja.Zużycie widać na zdjęciu, kupiłam przez pomyłkę-mam inną cerę,ale użyłam trochę jako nawilżacz:P 4. Podkład Miss Paloma(jakieś 1/2 opakowania) oddaję bo dla mnie za ciemny,to była wygrana w jakimś konkursie i nie pytali o kolor skóry,siora trochę zużyła.Mogę go dodać jako gratis do jakieś wymiany, do czegoś większego. 5. Jasna pomadka(balsam) z Oriflame. Raz użyta.Dostałam jako gratis do zakupów,ale kolor mi się nie podoba. 6.Cień z aplikatorem z Inglot. Zużycie jak na zdjęciu.Śliczny kolor,oddaję bo już mi się znudził. Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-09 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cosik za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1146686732 i rozowa bluze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
NOWOŚCI
![]() ![]() ![]() 1.Zgniłozielona(jaśniejsz y niż na zdjęciu!!!) koszulka z firmy"Key". Niczym się nie wyróżnia,ale jest bardzo wygodna-trochę elastyczna. 2.POMYŁKA. może ją wycofam, bo zauważyłam plamę ale wypiorę i zobaczę czy zejdzie. 3.Świetne ciemno jeansowe krótkie rybaczki!! Rozmiar zdaje się że 36,są świetne na lato.Wymienię tylko na coś z tego co podałam ![]() 4.Mocno czarny, obcisły golfik, rozmiar 36/38( raczej 36). Jest fajowy,i podkreśla biust ![]() 5.Bluzeczka w paski z nadrukiem na plecach. Wstawiam 1 zdjęcie od tyłu, z przodu są same paski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-05 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
alorah miałas mi dac wymiarki rózowej bluzy
![]() i jeszcze ta bluzeczka mi sie podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1146770645 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Jakie są dokładne wymiarki tych rzeczy?
3.Świetne ciemno jeansowe krótkie rybaczki!! Rozmiar zdaje się że 36,są świetne na lato 5.Bluzeczka w paski z nadrukiem na plecach 7.T-shirt w kolorze szarym z kieszonką Jestem w trakcie wymianki na jasne jeasnowe rybaczki więc z tamtych rezygnuje jednak ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wklejam fotkę bluzki czarnej:
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
długość zamka:47cm szer. od pachy do pachy:52cm dł. rękawa od pachy:50cm szerokość na dole:47cm pIWONIA. To wymiary tych rybaczek: Szerokość na górze:36cm Szer. Pod zamkiem:40cm W stanie(od szwu w kroku do góry):25cm Długość nogawki od szwu w kroku:51cm Długość boku(od góry do końca nogawki):71cm Wymiary bluzki w pasecki: Szer. od pachy do pachy:36cm Długość od metki do dołu:44cm Rozmiar S Co chcesz wiedzieć o tej szarej...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy te rybaczki się dużo rozciągają czy nic a nic? I czy miałabyś możliwość pstryknięcia fotek na kimś (w rybaczkach i obu bluzeczkach)? A co z tymi szorcikami Ravel? Ten zamek byłby do wymiany a pozatym są w bdb stanie? Jakie mają wymiarki? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
mogę prosić wymiarki 5.Śliczna zgniłozielona bluzka firmy RESERVED?? bylas u mnie zainteresowana spódnicą, dorzucilam jeszcze czarną gotycką bluzeczkę z rozszerzanymi rekawkami, może ci się spodoba
![]() i jak możesz to zmierz też czarna bluzeczkę z serduszkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Jutro napiszę, urwanie głowy mam teraz:P Ale podoba mi się spódniczka to ci powiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Bardzo prosze o wymiary dokadne tych rzeczy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1146766642 pas, biodra szerokosc uda i długość http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146692274 długość i szerokość, czy bluzeczka się nadciaga?? Jaki jest stan tych ciuszków?? Zajrzyj do mnie i.. mam sporo przewodników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
mi sie spodobala ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=396300&d=1146692274 znajdziesz cos w zamian?
Ponawiam pytanie ![]()
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
ew. byłabym zainteresowana jeszcze tym:
4.Jasno jeansowe rybaczki z aplikacjami(widać na zdjęciu).Są fajne,tak"wycierane" trochę,Firma"Musketeer". Rozmiar 29(nie mam pojęcia co to za rozmiarówka,ale są jak S'ka),zainteresowanym podam wymiary i prosze o wymiarki pasa,stanu,bioder,szwer. nogawek przy kroku i dł.wewn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.