![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼☠♀️
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pół roku to nie jest moim zdaniem jakiś długi czas poszukiwań. Są kobiety, które nie szukają przyszłego męża i ojca swoich dzieci i stabilnych, przewidywalnych zarobków (bo na przykład same zarabiają na tyle dobrze, że nie mają z tym problemu, że facet będzie miał miesiące lepsze i gorsze), i wcale nie muszą mieć 20 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
uparta chmura
|
Ojej, Pedro z tą kolacją, to byl przykład, nie udawaj, że nie rozumiesz. Chodzi o całą otoczkę, jak zainponować młodej kobiecie, że jest łatwiej, bo mężczyźni w jej wieku dopiero robią prawo jazdy, albo jeźdzą mercedesem tatusia etc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;89569886]Treść usunięta[/QUOTE]
No nie wiem. To może mi powiesz co jest w tym złego, bo jeszcze narazie nikt mi nie powiedział xd To jak to w końcu jest. Seks bez zobowiązań jest dobry, czy zły? Czy jest dobry wtedy kiedy Tobie pasuje ale zły wtedy się kłóci z twoimi poglądami? Co jest złego w tym że chce się spotykać z kimś tylko na podstawie tego, że podoba mi się fizycznie, jeżeli tej osoby w żaden sposób nie okłamuje i nie obiecuje jej miłości ani związku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no oczywiscie sa tez takie co lubia wieskow z pod budki i to w kazdym wieku ale o takich tu nie pisze tylko o tych imprezowych pannach co chodza do super clubow one chca starszych gosci ktorzy maja fajne zegarki,modne garnitury,pracuja w jakim super miejscu i przyjada fajna fura wiec kolezanka mozna zaimponowac Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2023-05-01 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;89569903]Treść usunięta[/QUOTE]
Czyli szukają sponsora. Ale nazywaj to jak chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam takich tatuśków (bo tak ich z koleżankami nazywałyśmy) z imprez w czasach liceum i wczesnych studiów. Walili takimi samymi tekstami jak Ty (jaki to on jest młody duchem i chce imprezować) + bzdety o byciu dojrzałą jak na swój wiek. Do tego często mieli lepkie rączki. Oblechy do kwadratu. 'Tatuśkowie' byli obiektem żartów, nie westchnień. Parę ładnych lat później z takim samym politowaniem patrzyłyśmy potem na naszych znajomych, którzy sami już byli 25+ a szukali sobie dziewczyn wśród osiemnastolatek. I jakoś dziwnym trafem wszyscy oni mieli najpierw problemy ze znalezieniem sobie dziewczyn w ich wieku, dopiero potem próbowali swoich sił u nastolatek.
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
uparta chmura
|
Cytat:
No chyba, że wyglądasz jak młody Bóg. Ale twój zegar biologiczny też tyka, a u mężczyzn po 30stce zaczynają robić się zakola, siwieją i łysieją. Wiec korzystaj ile możesz, bo codziennie starzejesz się, nie młodniejesz. I z czasem taka panna będzie udawać, że ją kręcisz w łóżku dla innych korzyści. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tak jak ty piszesz ze szukasz lepszego ciala tak one szukaja faceta ktory moze dac im lepsze doswiadczenia ktorych nie moze dac rownolatek ,te doswiadczenia to rzeczy ktore wymienilam:mozliwosc zabierania do miejsc ktorych kolegow nie pracujacych nie stac,przejazdzki samochodami ktorych koledzy rownolatcy bez pracy nie maja itp itd nie rob z nich prostytutek poprostu tacy faceci ktorzy szukaja mlodych cial,przyciagaja mlode ciala ktore szukaja wrazen z wyzsych polek a nie golasa ktory chce imprezowac z nastolatkami przykre ale prawdziwe ,nie masz nic do zaoferowania tym zgrabnym mlodym dziewczyna dlatego sie tobie nie udaje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
No pytałem się i dalej nie dostałem żadnego argentu oprócz jakichś ogólników i frazesów. Ja swojego zdanie nie zmienię bo jest moje, pytałem z ciekawości ale widzę że nie, bo nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
uparta chmura
|
Cytat:
Ty chyba sobie sam odpowiadasz 🤣🤣🤣🤣 Albo sobie jaja robisz, tak czy siak, zrobiłeś mi tym wieczór ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89569927]poprostu facet w takim wieku jest juz na innym poziomie niz 19latek wiec oferuje inne wartosci
tak jak ty piszesz ze szukasz lepszego ciala tak one szukaja faceta ktory moze dac im lepsze doswiadczenia ktorych nie moze dac rownolatek ,te doswiadczenia to rzeczy ktore wymienilam:mozliwosc zabierania do miejsc ktorych kolegow nie pracujacych nie stac,przejazdzki samochodami ktorych koledzy rownolatcy bez pracy nie maja itp itd nie rob z nich prostytutek poprostu tacy faceci ktorzy szukaja mlodych cial,przyciagaja mlode ciala ktore szukaja wrazen z wyzsych polek a nie golasa ktory chce imprezowac z nastolatkami przykre ale prawdziwe ,nie masz nic do zaoferowania tym zgrabnym mlodym dziewczyna dlatego sie tobie nie udaje[/QUOTE] Ale mi się właśnie udaje. Kto powiedział że mi się nie udaje xd? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
uparta chmura
|
Cytat:
Nam na dyskotekach stawiali drinki w zamian za obiecany taniec, a my uciekałyśmy zawsze, bo po 1. wiadomo było, że taki oblech zacznie się kleić, a 2. wstyd że starym dziadem pokazać się na parkiecie XD Teraz nieraz tak sama z siebie podśpiewuję się pod nosem, jak jakaś sąsiadka 20 lat powie mi dzień dobry, a ja odpowiem część i wiem, co ona o mnie myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo te gadki nie znaczą, że osoba jest dojrzała. Tylko że jest na tyle młoda, żeby łatwo jej było zaimponować i zmanipulować. Osoba, która szuka partnera wśród nastolatków nie ma najwyraźniej nic do zaoferowania równolatkom, którzy już mają gust i wymagania. Są badania, że osoby młodsze (przed 25 rokiem życia zwłaszcza) są bardziej skłonne ustąpić dla dobra związku, zwłaszcza naciskane przez starszego partnera, który wydaje im się mądrzejszy i bardziej doświadczony. Przykładowo takiemu nastolatkowi może się nie podobać, że jego partnerka wymaga od niego płacenia za randki w 100%, kiedy on wolałby układ 50/50. I w sumie w żadnym z tych podejść nie ma nic złego, ale chodzi o to, że on ma inną wizję związku. Dla dorosłej osoby "nie dogadujemy się w kwestiach finansowych" potrafi być końcem związku, osoba młodsza jest bardziej skłonna stwierdzić, że może ona przesadza, może jednak się ugnie, no bo wiele osób tak robi i im w związku działa/są szczęśliwi. Osoby już ukształtowane wiedzą, że pewne rzeczy są dla nich nie do przeskoczenia i potrafią umiejętnie postawić granice. Jeśli nastolatek próbuje postawić granice łatwo mu wmówić, że histeryzuje, robi problemy itd. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
I jest wiele kobiet 30 i 30+, które podzielają taki pogląd na życie. Na twoim miejscu tam bym szukała. Po co ci kobieta, która teraz nie chce, ale za 10 lat odezwie jej się instynkt macierzyński. Nie lepiej znaleźć taką, która już ukształtowana i raczej nie będzie chciała mieć dzieci i rodziny, a nie taką, która na razie nie chce, a potem może być różnie? Tak będziesz wyrywał 20-latki co pięć lat/dekadę, bo te dorosną i cię zostawią? (Wiadomo, chęć posiadania dzieci nie jest kwestią dorastania, czasem decydowanie się na brak dzieci jest oznaką dojrzałości, ale jednak inaczej podchodzimy do życia i stabilizacji ogółem w wieku lat 20, a w wieku lat 30. I priorytety się po prostu zmieniają.)
![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my FP4 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼☠
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Widać, że niewiele masz wspólnego z realnymi kobietami, skoro myślisz, że są jakieś diametralne różnice w ciele 19 latki, a 29 latki. XD
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
"Poruszylam ten temat i twierdzil, ze on ma zupelnie inne podejscie, ze sadzi ze kazdy moze placic za siebie, chyba ze przy zaproszeniu przez kogos ta osoba placi za druga."
Szczerze mówiąc, podzielam jego podejście do kwestii płacenia za siebie. Plus - jak już dziewczyny wyżej opowiedziały - w tym wieku chłopaka może po prostu nie być stać na takie fundowanie. W jego wieku to dorabiałam sobie nocnymi inwentaryzacjami i sama byłam biedna jak mysz kościelna. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Zależy jak ktoś o siebie dba ale różnice są zauważalne. Przecież praktycznie każda 29 latka już ma cellulit i spore zmarszczki. Większość kobiet tak samo jak i mężczyzn o siebie nie dba, przez co mają 10 lat więcej na tycie i nabawienie się rozstępów. Oczywiście jest sporo 30 latek które o siebie dbają i mają lepsze ciała niż 19 latki, bo tamte są np otyłe już od dziecka. Ale uwierz mi że różnice są zauważalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spore zmarszczki? Widziałeś kiedyś 29-latkę? ![]() Bez jaj, spore zmarszczki to ma praktycznie każda 50-latka, a nie 29-latka. Oczywiście, już u 40-latek są widoczne, ale na pewno nie u praktycznie każdej. I nie spore. No chyba że masz standardy rodem z głowy zakompleksionej nastolatki, która wykrzywia twarz w każdą stronę do lustra i zaczyna liczyć każdą nierówność skóry.
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
19 latki, a nawet 15 latki też miewają cellulit, bo to kwestia zawartości tkanki tłuszczowej i gospodarki wodnej, a nie wieku. Podobnie z rozstępami i nie trzeba 10 lat, żeby je nabyć, wystarczy kilka miesięcy. A sporych zmarszczek nie widuję u 30 latków, jak już to bliżej 40 i to też raczej pierwsze, a nie "spore". Gdzie ty żyjesz, że ludzie tak o siebie nie dbają i są tak ściorani przez życie? Jak tak wypowiadasz się o kobietach to nie dziwi mnie, że żadna atrakcyjna nie widzi w tobie materiału na partnera. Pozostają próby urabiania nastolatek, licząc na ich naiwność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Nie no, te spore zmarszczki u 29-latek mnie rozwaliły XDDD Nie wiem jakie Ty te 29-latki spotykasz, że mają takie zmarszczki, a może oszukują Cię co do swojego wieku i to mocno xD Ale raczej obstawiam, że dla Ciebie te "spore zmarszczki" to coś, czego większość osób w ogóle nie dostrzega
Rozstępy w wielu przypadkach nie są oznaką zaniedbania czy wieku. Wiele z nich powstaje u nastolatek, gdy ich ciało nabiera kobiecych kształtów, a skóra "nie nadąża". Więc tak, 19-latki do których podbijasz, mając jędrne ciała też mogą mieć rozstępy xd Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtf? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.