![]() |
#62 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Do oddania
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Fluid prostujący włosy Joanna - 150g nowy - maksymalnie
wygładza włosy, doskonale prostuje każdy kosmyk, nie natłuszcza i nie obciąża włosów - nowy, znajdziesz coś u mnie za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bielenda, Fitness Line, Balsam modelująco wyszczuplający do ciała. Balsam z ekstratem z kakaowca wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej, modeluje i wyszczupla sylwetkę, usprawnia mikrokrążenie, ułatwia eliminację toksyn, ujędrnia skórę. 200 ml, zużycie ok. 30-40%, data ważności 08.2008 Vichy, Novadiol, Soin Profond Redensifieur Visage Et Cou. 1,5ml Bourjois, Repulpant Reboosting. 0,7ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo cię przepraszam ale sie zagapiłam i nie zauważyłam że roż juz komuś wcześniej obiecałam może sobie jeszcze coś w zamian wypatrzysz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
1. Cień do powiek różowy nr 567 [JOKO- nowy
4. Takie same cienie do powiek jak wyżej tylko jasny beż i brąz (nr 102) 6. CLEARASIL total control krem nawilżająco - matujący (uzyty 3 razy) 50 ml Co byś chciała za te trzy rzeczy?
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Tusz do rzęs - czarny - MAYBELLINE INTENSE XXL - używany
bardzo mało jest prawie cały, świezy 11. Tusz do rzęs - czarny - firmy ASTOR - AIR MAX - krótko używany, jest świeży Może coś u mnie za tusze?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127268 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Mcherub, ja jestem u Ciebie przede wszystkim zainteresowana tuszem Tusz do rzęs SHOKING VOLUME L'OREAL kolor czarny, bardzo mało
używany, świeży lub ewentualnie którymś z dwóch pozostałych tuszy. Co bys powiedziała na wymianę tusz do rzęs SHOKING VOLUME L'OREAL za mój perfum oraz te 2 próbki, które wymieniasz z mojego wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
bYłabym zainteresowana:
7. Pomadka Max factor lipfinity (supertrwała) kolor nr 46 (jasny róz) nie mam błyszczyka ale można uzyć kazdego innego w zastępstwie 13 Tusz do rzęs SHOKING VOLUME L'OREAL kolor czarny, bardzo mało używany, świeży 16. Błyszczyk do ust ASTOR SHINE EXTREME LIp Gloss kolor 02 CHERRY jest to błysczyk w tubce zostało 3/4 17. Rozświetlająca baza pod podkład ART DECO z opakowania 20 ml zostało tak 0,5 cm (końcówka na wypróbowanie) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121985 Mam też raz maźnięty cien GOSHa podwójny - kolorki złotopomarańczowy plus czarny, supertrwałe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam palete rr 24 cienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2006-11-28 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ok możemy się wymienić |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wymieniłabym je na cień GOSHA podwójny złotoomarańczowy i czarny oraz prbke perfum GIVENCHY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
1. Podkład SEPHORA fond de teint equilibrant - FPS 15, SPF 15, oil free, natural - kolor D 35 podkład nowy, opakowanie 30 ml, matujący, średnio kryjący, rozświetlający, ładnie stapia sie z cerą, naturalny efekt, ładny kolor opalenizny 11. Tusz do rzęs - czarny - firmy ASTOR - AIR MAX - krótko używany, jest świeży 12 Tusz do rzęs SHOKING VOLUME L'OREAL kolor czarny, bardzo mało używany, świeży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
15 Tusz do rzęs SHOKING VOLUME L'OREAL kolor czarny, bardzo
mało używany, świeży Chciałaś ten nawilzający zel pod prysznic? Jestes nadal zdecydowana?
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
a masz moze jeszcze probki podkladów Lancome
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.