![]() |
#62 |
BAN stały
|
Dot.: Prześliczne niemal nowe kosmetyki za ciuszki dla dziecka
Aktualne rezerwacje
![]() ========================= ===== - Femme Fatal ========================= ===== * pigment Sunpepper * Thalgo Fluide Hydratant Ultra-Matifiant * cień MAC Retrospeck * cien Whim * cien Greensmoke ========================= Neonka28 ========================= -cień satin Taupe ==================== Maxima25 ==================== 1) 4 chanel 2) platinum metal 3) knigt divine 4) podkład clinique ================= Lola23 ================= 1) pigment Teal 2) Dior Blush 3) Terracotta Guerlaina 01 Blondes Jeśli o kimś, o czymś zapomniałam, krzyczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
No i w końcu dokładka (wszystkie są świeże, niedawno zakupione):
1) róż Chanel JOUES CONTRASTE kolor 96 Caprice - uzyty kilkanascie razy, ubytek niewidoczny (roz nalezy do twardych)... 2) MAC Fluidline Gel Eye Liner (te eyelinery należą do najtrwalszych na świecie chyba ![]() Polecam poczytac opinie na http://www.makeupalley.com/product/s.../MAC/Eyeliner/ To taki amerykanski odpowiednik naszego KWC ![]() Srednia ocen to 5.0 czyli max na 60 oceniających - to sie chyba nigdy nie zdarza ![]() Eyeliner nalezy do najtrwalszych na swiecie chyba ![]() ![]() 3) Christian Dior Gloss Show - kolorek 335 - Carla Corail przepiekny bardzo opalizujacy brzoskwiniowy koral - uzyty 4 razy -------------------> REZERWACJA DLA NEONKA28 4) Shiseido Eye Shadow Duo - odcien 5 Deep Brown - zuzycie jakies 5-7% ? ------------------>REZERWACJA DLA ASTRONOMICZNA.ANIA ... CIĄG DALSZY NASTĄPI.... Edytowane przez Farraige Czas edycji: 2007-02-08 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Farraige,
z dokładek interesuje mnie Shiseido Eye Shadow Duo - odcien 5 Deep Brown - zuzycie jakies 5-7% ? I nadal róż Diora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Tego się właśnie obawiałam, ja jestem ciemną brunetką więc zdecydowanie nie dla mnie on. Przepraszam za marudzenie ale jeżeli mozna prosiłabym coś na zastępstwo clinique.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Ciąg dalszy:
5) cien w tubce (potwrnie trwały!!!!!!!!!!) Lancome Colour Dose Spice Islands - podobny do Satin Taupe Opinie mozna tu poczytac: http://www.makeupalley.com/product/s...Spice_Islands/ Kolorek pokazałam na obrazku - nie oddaje go 100%owo Jest to taki braz ze srebrem i nuta fioletu??? Cień jest w metalowej tubce, użyty został tylko 4 razy, tubka taka "pomięta" ![]() 6) MAC probki pigmentow Azreal Blue oraz Silver Metal (z kolekcji Metals - na oku jak ciekle srebro!!!) te próbki pochodzą z limitowanych edycji. Kazda probka zamknieta jest w małym słoiczku i starczy spokojnie na kilkadziesiąt uzyć (bardzo wydajne) Pokazuje przykładowe makijaże.... Uwaga, prezentowany na zdjeciu sloiczek z pigmentem Azreal Blue przedstawia pełną wersje, ja oferuje pigment - czyli taki malutki sloiczek, zawierajacy mniejsza porcje ![]() 7) MAC cień w postaci wkładu kolor Bitter - bardzo zywy żółto-zielony (odwazny kolor ![]() Kolorek też pokazałam, wraz z makijażykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
No i jeszcze Silver Metal (jak ciekle srebro) z kolekcji Metals MACa... Przykład jak wygląda na powiece. Mam pokaźną próbkę, która starczy wg mnie na bardzo długo...
Buziaki :-* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Hej Aniu, róż Diora narazie zarezerwowany przez Lolę23... No jak Lola23 go odstąpi to mogę go zarezerwować ... Ale zdaje się, że przed Tobą w kolejce czeka jeszcze Femme Fatal... Aj pokręcone to
![]() Ale cienie Shiseido mogę zarezerwować - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Hej Maxima25, ja tez jestem ciemna brunetką i wybierałam go dla siebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Acha zapomniałam dodać jeszcze Kanebo Cream Foundation kolor Soft Beige... Zuzycie to jakies 6 - 7 % ? Bardzo niewielkie.... Tylko kilka razy był uzyty.... Dla mnie to nieco za jasny kolor... Jest to bardzo naturalny jasny beż... Ja troszke sie "opalilam" od sokow marchwiowych i dla mnie troszke za jasny i przerzucilam sie na ciemniejszy kolorek...
Wieczko podkladu troche podrapało się w kosmetyczce - reszta bez zarzutu ![]() --------------> ZAREZERWOWANY DLA FEMME FATAL ![]() Edytowane przez Farraige Czas edycji: 2007-02-08 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ok tak zrobię i dam znać po 16. W każdym razie gdyby to nie było to mogłabym dodatkowo prosić o rezerwację różu chanel? mam nadzieję, że po południu dogadamy się konkretnie i sfinalizujemy wymiane. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
byłabym wdzięczna za rezerwację ![]() pytanie kluczowe brzmi jednak: czy znalazłaś w moim wątku coś, co "wpadło Ci w oko" na wymianę za te cienie? Bo jeśli nie, to rezerwowanie cieni nie miałoby sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na to
Christian Dior Gloss Show - kolorek 335 - Carla Corail przepiekny bardzo opalizujacy brzoskwiniowy koral - uzyty 4 razy na wymiane mam nablyszczacz w sprayu Rene Blanche uzywany mam jeszcze eyelinier Estee Lauder w kostce odcień perlowy fiolet oraz odlewki perfum ![]() Sylwia jak będziesz robić zakupy MAC daj znać
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Sylwio , ja też prosiłabym o informację w sprawie MAC-zakupów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Mam addidaski puma-biało-błekitne-roz.23-załozone 2-3 razy w domu-kupiłam wczesniej i za małe na syna,stan idealny-jesli jestes zainteresowana-daj znac-zrobie fotke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodaję zdjęcia opisując rozmiarówkę, z większych rzeczy wyszukałam następujące : |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodnie r. 98 Sweterek r.110- 116 Bamboszki ![]() Zdjęcie nr.2 spodenki r.104-110 polo - r.116-122 Zdjęcie nr. 3 Koszulka r. 98 Zdjęcie nr.4 Kurteczka r.116 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Jeśli chodzi o MACa, to polecam obejrzeć stronki:
1) Galeria produktów MAC: http://www.legacycollection.org/mac/main.php 2) www.makeupalley.com - odpowiednik naszego Wizazu - jest tam wyszukiwarka obrazkow i mnostwo przykladowych makijaży!!! Mozna poczytac tez opinie o wybranych kosmetykach - odpowiednik naszego KWC, tylko ze duuuuuzo wiekszy 3) http://specktra.net/ - Chyba najwiekszy zbior informacji o MACach - szereg Forum, Galerii... Zawsze mozna tu znalezc zdjecia obecnych kolekcji, rozne recenzje... Ogolnie wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Sylwia przeciez to trudno nawet wybrac, tyle kolorów, rodzajów. Przetestuje zobacze jak zniosą te cienie moje oczy. Złote odcienie cudowne i takie cappucino
Błyszczydla w stylu Laqier to musi byc cudo
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Hej Maxima25, mozemy sie wymeniac
![]() ![]() Uściski! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.