![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ArtDeco, Alfaparf, Inglot, Kerastase itd
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
witaj poziomeczko, mam krem który może Cię zainteresować - poczytaj sobie , nawilżający kinerase z kinetyną, pochodzi z USA i ma podwójną pojemność w konfrontacji z tym dostęnym w polskiej sephorze. Niestety nic w wątku twoim nie widzę w zamien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Róż rozświetlający "eclat de paradis" Paul Sagane Subtelny i trwały róż na policzki. Nadaje twarzy zdrowy i zrelaksowany wygląd. Lekka konsystencja powoduje, że róż idealnie się rozprowadza pozwalając łatwo uzyskać naturalnie wyglądający efekt. Specjalnie zaprojektowany pędzelek z najdelikatniejszego włosia kucyka ułatwia precyzyjne wykonanie makijażu. Śliczne, eleganckie, czarne opakowanko z lusterkiem I mogłabym Ci odpsikać koło 15 ml perfum,które mam od wczoraj i nie mogę się nadziwić, że są tak śliczne (wygrałam je razem z zestawem kosmetyków Paul Sagane na imprezie rocznicowej Cassinos Poland ![]() San Giovanni Madame wersja złota, francuskie perfumy dystrybuowane w Polsce przez Paul Sagane głowa: mandarynka, zielone nuty, zielone jabłko serce: róża, jaśmin, gożdzik, tuberoza, brzoskwinia,malina, śliwka, czarna porzeczka gożdzik baza: piżmo, sandał, cedr, bursztyn,mech, patchouli |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.