|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ***Wymienię m.in Body Shop, John Frieda, Chanel, Isa Dora***
poproszę o rezerwację masełka i odżywki pogrubiającej do włosów oraz tuszu Bielendy. Czy masz jakieś perfumy albo fotki cieni do wymiany? Poszperam w moich kosmetykach to może jeszcze coś znajdę do wymiany
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
tomma
u ciebie intersuje mnie minaturka clinique happy to be, ale nie wiem czy by ci sie taka wymianka oplacala, moze bys sobie jescze cos ode mnie dobrala? |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
baskina
fotki ciei moge zrobic dopiero w niedziele a z perfum to tylko moge zrobic probki tych zapachow o ktorych pisalam w pierwszym poscie
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Isa Dora *Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10%
znajdziesz cos u mnie?
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
*The Body Shop* mini masełko do ciała (50ml) z masłem kakaowym- użyte raz w minimalnej ilości
*Oriflame* mleczko do ciała- duża butelka 400ml zostało ok połowa może więcej *oriflame* korektor pod oczy w tubce zostało ok 50% lub więcej *Revlon* skinlights rozswietlacz do twarzy (w takim okrągłym pudełeczku) kremowa konsystencja- kolor rozowy (w pudeleczku wydaje sie ciemny ale wygląda bardzo naturalnie na twarzy) zuzyte 10% Bonnie Bell* lip smackers- lip frosting błyszczyk do ust w tubkach super pachnie i tak samo smakuje strawberry- jasny róż zuzycie to ok 30%, *Bielenda magic eyes tusz do rzęs mocno podkręcający- nowy , nieużywany To bym chciała
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
czy za serum Thicker Fuller i krem Alfaparf interesuja cie miniaturki perfum: Happy Clinique (cos tam jeszcze moglabym wyszukac) badz to co w watku
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
interesuja mnie rzeczy wymienione powyzej (ale najbardziej Body Shop i Wella . Zajrzyj do moich watkow a ja jeszcze przejrze szafki i poszukam czegos z Twojej listy jesli nic nie znajdziesz w watkach Napewno mam jakas probke Narciso i pewnie cos bym znalazla z odzywek do wlosow ![]() |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
lalicja
interesuje mnie colgate simply white i krem la roche, ewentualnie miniaturka glow- napisz jaka wymiana by ci ewentualnie odpowiadala anitaka11 niestety nic nie znalazlam marti serum bedzie raczej nieaktualne wiec za sama odlewke alfaparf to nie wiem czy by ci sie oplacalo, a raczej nie mam nic z rzeczy ktorych szuaksz- jedynie probke bazy pod makijaz sephora![]() Silencio body shop bedzie razcej nieaktualny tak samo serumprobka narcisio bardzo mnie interesuje!!!- jesli np chcialabys j a wymienic za pianke wella- ewentualnie jesli mialabys jakas fajna odzywke do wlosow (moze byc mniejsza ilosc moglabym np zrobic ci wieksza probke (50-100ml maselka body shop brazil nut lub mniejsza rozowego grapefruita |
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeszukam zatem zasoby i dam znac
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
*Isa Dora *Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10%
bardzo chcialabym te cienie od Ciebie
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
n_o_b_o_d_y
niestety nic cinnamon girl odpisalam u ciebie w wątku lalicja tyle ze ja troche wiecej rzeczy od ciebie wybralam to nie wiem jak zrobic zeby ci sie oplacalo
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
*Revlon* skinlights rozswietlacz do twarzy (w takim okrągłym pudełeczku) kremowa konsystencja- kolor rozowy (w pudeleczku wydaje sie ciemny ale wygląda bardzo naturalnie na twarzy) zuzyte 10%
znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
moze byc taka wymiana, mi pasuje
tylko jakbym mogla porposic jeszcze o zdjecie tych cieni
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
to w takim razie ja jestem chetna na wymiane
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze niestety tak jak sie obawialam, to nie "moje" kolory, przepraszam...
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
co za smackersa i probke flowerbomb? (odzywke do paznokci mam z avonu z mineralami z moza martwego czy jakos tak, jeszcze nie ma w watku i krem do rak avon spa?) zapraszam --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...61#post4197961
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
odzpowiedz mi pliiis
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

a z perfum to tylko moge zrobic probki tych zapachow o ktorych pisalam w pierwszym poscie