![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Kolorówka,pielęgnacja- średnia półka. Dużo dokładek!
właśnie namyślam się co bym chciała
![]() ![]() te by mnie interesowały najbardziej: - recover - korektor maybelline - peeling nivea - któryś ze smackersów a to też mi się podoba: - lakier do frencha oriflame - mus nabłyszczający joko - podkład visions oriflame - cienie joko orient poeme - kulki apc - pędzel do pudru - krem do rąk avon za dużo masz tych rzeczy, chyba niewiele jest takich, których bym nie chciała ![]() ![]() powiedz co jest wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Z rzeczy, które wymieniłaś słonik bierze:
Smackersy: vanilla whip, buttercream Błyszczyk: wet'n'wild Mus Joko Pędzel do pudru. Reszta wolna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
1. RIMMEL- tester podkładu "Recover", 15 ml, jedynie sprawdzony odcień. Nr 303 (true nude). Kupiony ok 2 tyg temu na allegro. 2. JOKO- rozświetlający mus do twarzy i ciała. Kolor złoty. To chyba próbka, w ładnej kostce. Nowy. 3. Rozświetlające jasnoróżowe kuleczki, bodajże APC (z wizażu). 6 sztuk. 11. ORIFLAME- podkład Visions, odcień "Angelina", 30 ml, jedynie sprawdzony odcień INTER-VION- pędzel do pudru. Niewiele uzywany, stan bdb. ?
![]() |
#64 |
BAN stały
|
To w takim razie ja na pewno chcę recover, korektor, peeling, lakier oriflame, kulki apc... i może cienie joko? tak chyba byłoby ok? może coś Ci dorzucić? bo jeszcze krem do rąk by mi się przydał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Mhmm... przemyślałam sprawę, i chyba nie chcę oddać tego tuszu visions jednak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Aniu czy demakijaż oddasz jedynie za zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Zakrecona- wybacz, ale za ciuszki się nie wymieniam, pozdrawiam
![]() Cinnamon girl- ok, zgadzam się. Samoopalacza jest napewno 1/3, tak? Czy za krem do rąk mogę wziąść to? * krem do włosów bez spłukiwania Sunsilk Głeboki Brąz, zostało ok. 2/3, daty nie widzę, ale produkt kupiłam w styczniu tego roku (nakrętka się lekko nie domyka, ale krem jest w stawianej tubce, więc w niczym to nie przeszkadza, nie rozlewa się nic), pachnie jak pierniczki ![]() Słonik- to czy mogę sobie coś dobrać zamiast tuszu jeszcze? ![]() Palau- najchętniej tak, chociaż zależy co masz na myśli. Narazie wystawiłam go też na allegro, więc nie jest pewne, że zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ależ oczywiście, że możesz!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
możesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Słonik- o, to byłabym chętna
![]() ![]() Cinnamon girl- ok, czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Wiesz co, ja z pasków rezygnuję- wczoraj dostałam z Oriflame i te są o niebo lepsze, także z SH już nie chcę...Zaraz zerknę tam do Ciebie
![]() PS. a czy masz może odzywke kokosową? ![]() Jakie jeszcze masz podwójne rzeczy z Oriflame? Najwyżej dodałabym cos spoza wątku, gdyby mi cos wpadło w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Mhmmm to może dorzucę jeszcze jedno kokosowe mydełko?
![]() O, albo mam jeszcze taki olejek na gorąco z kokosem i mleczkiem ryżowym ![]() Mam parę rzeczy poza wątkiem, których nie muszę wymieniać: z nowych: pomadkę maxi shine, taką delikatniutką różową (mogę zrobić fotkę) kremik do rąk silk& cashmere pomadkę ciemniejszą, takie bordo, emulsję rozświetlającą radiance energy I parę razy użyty błyszczyk visions Dahlia (tyle, że on nie smakuje jakoś;P), Tyle, że ciężko mi będzie wymienić te rzeczy, bo mogę je sprzedać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Ok, to albo mydełko albo ten olejek
![]() A czego szukasz za emulsję? mam jedna w domu (już jakoś połowa) i mi odpowiada ![]() ![]() ![]() Edit. Wezmę jednak jeszcze jedno mydełko ![]() Załączam zdjęcia. Zalączylam tez zdjęcie paska, ja nie noszę pasków już i leży. Stan bdb, ubrany 3-4 razy. Kolor brąż (czekolada) ze świecącymi elementami.Wyraźniejsze zdjęcie mogę dać na maila). Edit: usunęłam, aby sie nie mieszały z dokładką ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2007-05-19 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak, czyli dwa mydełka kokos i dwie różowe gąbeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: aaaa czy te sztyfty LL nadają usteczkom blask, czy są matowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
Cinnamon girl- ok, jestem chętna na wymianę, tak jak napisałaś wszystko
![]() Słoniku- już wysyłam, zrobiłam kilka jeszcze teraz. Czy bardzo błyszczący- to zależy jak ktoś rozumie to pojęcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
w takim razie piszę na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Witaj! Interesuje mnie błyszczyk Jessica Simpson i płyn do demakijażu Aqolina. W zamian mogę zaoferować Ci calusieńki (raz użyty na łydki) balsam brązujący Nivea Summer Beauty, wodę toaletową Sephora o zapachu kokoska (z 10 ml zostało jakieś 1/3), wodę toaletową Avon Wink (prawie całą)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ojoj i jak tam ścieranie kurzy?
![]() ![]() Bardzo dziękuję za zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Cinnamon girl- dzisiaj wyślę PW, bo narazie jestem padnięta
![]() Nikusia- mogę wymienić tylko błyszczyk na wodę kokosową... Wink mi się nie podoba niestety... ![]() Słonik- poscierane juz dawno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Witaj, interesuje mnie u ciebie 10. JESSICA SIMPSON- błyszczyk cynamonowy "Dessert treats", z aplikatorem, 5,9ml, 4-5 razy użyty. Kolor lekko beżowy (właściwie bezbarwny), z drobinkami
W zamian proponuje jogurtową piankę do ciała( wanilia) z 125 ml pozostało 100ml. link do mojego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189233 może znajciesz dla siebie coś jeszcze pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Ten błyszczyk Jessica Simpson bardzo mnie interesuje, niestety pojawił się mały problem...buteleczka z wodą Sephora przecieka i może być problem z wysyłką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Cinnamon girl- PW wysłane
![]() Nikusia- niestety z Avonu mgiełek nie chcę ![]() ![]() Słonik- wyslałam PW ![]() Eldl- pianka by mnie bardzo interesowała, ale musiałabys sobie coś jeszcze u mnie dobrać, aby Ci się opłacało ![]() ![]() PS. Czy ta pianka nie idzie już do Aga79? (bo tak jest opisane na liście w wątku..) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Włsnie została wymieniona
![]() Hm, może znajdziesz sibie coś innego to może być kilka przedmiotów, bo za rzeczy są mi potrzebne mogę sporo oddać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.