![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chętnie oddam-wysoka półka i zapachy
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4619510]Nie ma jakichś upatrzonych rzeczy, po prostu coś co mnie zachwyci[/quote]
a jakos chociaz ciut blizej -kolorowka (i tu co konkretnie? - podklady, pudry, cienie, blyszczyki??) czy pielegnacja? bardzo bym nim byla zainteresowana i nie wiem czego poszukiwac poza watkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pryzmy miałam i wydałam, cieni raczej nie szukam, Aniołek nie dla mnie, puder brązujący już mam,błyszczyki faktycznie mogą być, czerwone-delikatnie i bez drobinek. przypomnij co Ci się u mnie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Maggie to może być wszystko, ale coś co mnie zachwyci, chętnie jakiś nowy krem z wysokiej półki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4620068]Maggie to może być wszystko, ale coś co mnie zachwyci, chętnie jakiś nowy krem z wysokiej półki[/quote]
hm.. z kremami to u mnie kiepsciej, bo uzywam samorobnej pielegnacji ; mam olejek Decleora Ylang Ylang z pielegnacji; przeszukam jeszcze zasoby i wpisze jutro, bo nie ukrywam, ze zalezaloby mi na tym podkladzie (chcialabym wyprobowac przed kupnem pelnowymiarowego) aha - mam tez prasowany puder Armaniego - jasny ...edit 2- no i prasowanego Diora; poza tym jakies blyszczyki (JT, Clinique, Lancome Sweet balm); Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2007-06-22 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4619712]cziki u znalazłam tylko Euphorie ,ale to dla Ciebie zupełnie nieopłacalne[/quote]
A jakbym coś jeszcze u Ciebie wulukała? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chcesz mogę przesłać zdjęcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4619580]ryjku jeśli bliżej mu do Givenchy to jestem zainteresowana, ale wysyłka do Irlandii czy wracasz do Polski?[/quote]
Dusiu, będę dopiero w październiku w Polsce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4620253]Nie mówię nie
![]() ![]() No własnie ![]() ![]() A jakbyś dorzuciła coś z tego: **Róż Bourjois nr.95 Rose de Jaspe-użyty 2-3-razy plus **Puder matujący Paul Sagane nr 103 -użyty 2 razy albo **Puder brązujący Collistar Silk Effect Bronzing Powder nr.7 bali z komplecie z pędzlem, uZyty kilka razy, dla jasnych buziek - tutaj to nawet nie wiem szczerze mówiąc ile on jest warty ale bardzo potrzebny mi brązer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4619553]To z nabłyszczacza muszę zrezygnować, bo szukam raczej czegoś w sprayu
a samą kredke to się chyba nie opłaca[/quote] przepraszam cie , ale zaszla pomylka. myslalam, ze masz na mysli loreal professionnel, tymczasem mam w kramiku maribell profesional- nablyszczacz- zupelnie o nim zapomnialam. i ten rzeczywiscie jest w spreyu tak jak chcialas.wiec moze sie jeszcze zastanowisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
![]()
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4620042]Nevadko a na pewno nie masz 24Faubourg Eau Delicate? oddam dużo
![]() Pryzmy miałam i wydałam, cieni raczej nie szukam, Aniołek nie dla mnie, puder brązujący już mam,błyszczyki faktycznie mogą być, czerwone-delikatnie i bez drobinek. przypomnij co Ci się u mnie podoba[/quote] Niestety nie mam tego zapachu ![]() Mi się podoba Scent Intense, puder Collistar ![]() Z pielęgnacji mam filtr LRP Anthelios W Gel SPF40, ekspresową odżywkę regeneracyjną płynny jedwab w sprayu Gliss Kur Hair Repair. Zdjęcie błyszczyka Biotherm mogę zrobić jutro ![]() Mam jeszcze duo bronzer Sephora sun, puder do ciała Dessert Treats i chyba więcej już grzechów nie pamiętam ![]()
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
olivciu to co chciałabyś za nabłyszczacz i ewentualnie kredkę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Dusiu - poza tym co wypisalam wyzej (prasowany puder Diora, prasowany puder Armaniego, blyszczyki (JT, Clinique, Lancome Sweet balm) znalazlabym jeszcze uzywana ze 2 razy kredke do oczu Chanela (ciemna zielen), ok. polowy rozu piankowego Guerlaina, podklad Chanel Double Perfection (20 Clair - jasny bez), polowa sypkiego puder Chanela (ten sam kolor co podklad); gabeczka zmniejszajaca pory Biothermu ew. dalej poszukam???
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Hej,
Czy chcialabys wymienic puder Collistar bronzujacy za Anglomanię (ok. 30 ml z 50) lub ok 40 ml. ze 100 Tendre poison (TESTER)? Moge tez dorzucic kilka razy użyty błyszczyk Clarins, nr.07 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
ryjku sama nie wiem co zrobić, a Tobie bardzo zależy na podkładzie?, zaznaczam że jest go połowa i pewniw musiałabyś coś dobrać. Sądząc z propozycji to pewnie na miejscu tez znalazłabym puder, ale jeśli bardzo Ci zależy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Niestety zapachy to nie moja bajka, szukam głównie tych wymienionych, błyszczyk też nie jest mi niezbędny, dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Oto i fotka
![]() Dusiu , najchętniej Kanebo wymianiłabym na Scenta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
znalazłabyś coś u mnie za któryś z tych kosmetyków?
**Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40-50% **Puder matujący Paul Sagane nr 103 -użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.