![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Letni kramik - KENZO zaprasza :)
Irsin a mozesz podac mi jakiegos linka do tego balsamu bo nie znam tej firmy
![]() Krówko widze na wymiane tylko Hot Couture , czy masz cos jeszcze? Euphoria jest siostry i ona najchetniej przyjełaby zapach z mojej listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kenzo, którego odcienia prasowanych pryzm szukasz? Byłabym zainteresowana sypkimi z Twojego wątku odcień 02 Delicate Beige.
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze balsam grapefruitowy z Bath & Body Works |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mojego nowego wątku
![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
witam
jestem zainteresowana amarige d'amour co moge dac na wymiane..... mam 1/4 wody dior addict fraiche z 50ml..,,z pol butelkki kenzo amour 30ml wyjsciowej, co jeszzcze inne maroussia 15 lun 50 cale nowe n ie otwierane... jeszcze kilka ale musze poczekac bo sprzedaje je na allegro wiec do niedzieli nie jestem pewna......odezwe sie....prosze napisac czy jest pani w ogole zainteresowana....pozdraw iam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Margot interesuja mnie odcienie od najjasniejszych po srednie, najciemniejsze nie bo mam dosc jasna karnacje- czyli odpowiadałoby mi 01,02,03- ale ewentualnie inny kolor tez moge rozwazyc. A ty jaki masz na wymiane?
Irsin balsam wyglada fajnie, ten z Bath and Body Works tez mogłabym przygarnac choc nie przepadam za cytrusowymi zapachami ![]() Krówko siostra nie pamieta dokładnie twoich zapachów wiec wolalaby wymienic na cos z listy ![]() Zapach28- Givenchy chetnie wymienie na Addict ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
niecnotliwa dziewica
|
Kenzo ja muszę sprawdzić wieczorem jak dojadę do domu, bo wiem, że mam dwa różne, tylko nie pamiętam odcieni - zdaje się, że mam też jakieś cienie Givenchy - a jakiego koloru szukasz z tych Prismissime? Napiszę Ci dokładne kolorki jak wróce z pracy (o ile mi do tej pory internet w domku naprawią) bo te sypkie 02 mnie kuszą dość mocno - w tej chwili mam 03 i są świetne, ale na zimę będą odrobinkę za ciemne.
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Margot to czekam niecierpliwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
niecnotliwa dziewica
|
Uff, działa - po 3 dniach przerwy! Kenzo, przepraszam, dopiero dopadłam komputera - mam pryzmy prasowane w odcieniu 01 i 02, ale są to wkłady... natomiast jeśli chodzi o cienie to mam cienie pojedyncze w kolorach : beż, lila, niebieski, koralowy, brązowy, khaki - zamienne, wkłady i cienie "w oprawce". Nie wiem, czy taka opcja nadal Cię interesuje?
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Margot niestety wkłady mnie nie interesuja bo potrzebuje do torebki puder prasowany , poza tym jestem chorobliwa estetka i lubie miec łądna pudernice
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
moze znajdziesz cos za:
- 8. Korektor w pedzelku Deborah, odcien najjasniejszy 01, ubytek to okolo 50% z 5ml LUB - 2. Guerlain Terracotta Light - odcien Blondes 01, puder brązujacy dla blondynek, ubytek około 20%, trudno ocenic bo złuzywa sie nieregularnie, swietne opinie na KWC https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207034
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
czy za euphorie interesowałby Cię ok80ml davidoffa cool water woman+ ok35 ml estee lauder beyond paradise?
a za pryzmy golden caramel pryzmy prasowane golden beige?z kartonikiem użyte dokładnie 3 razy?
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Soft niestety nic mi sie nie przyda
![]() Lalicjo troszke chyba pokręciłas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Kenzo, pytałaś o masło czekoladowe - mi u Ciebie podoba się:4.Paul Mitchell szampon Super Skinny Daily Shampoo - prof szampon silnie wygładzajacy do wszystkich rodzajów włosow - ubytek okolo 20% z 300ml, pozostawia włosy jedwabiscie miekkie , nawilzone i lsniace
5. Paul Mitchell odżywka Super Skinny Daily Conditioner- prof odzywka silnie wygładzająca - ubytek okolo 35% z 300ml- pozostawia włosy jedwabiscie miekkie, nawilzone i lsniace pisałaś ,że może jesteś chętna na balsam Canusi BathBody Works czekam na info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Lalicjo kolor by mi chyba pasował - ale jeszcze dzis sprawdze dokładnie w Sephorze, a czy cos bys mi do nich dorzuciła? bo moje kosztuja 199zl a ubytek praktycznie zaden
![]() Irsin PM jednak chciałabym wymienic za cos konkretnego co jest mi aktualnie niezbedne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
w moich też ubytek praktycznie żaden, zapłaciłam 180...
a jeszcze nie odpowiedzialas na pytanie dotyczące zapachów
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
masz dużo fajnych rzeczy, ale muszę się jeszcze zastanowić.... pozdrawiam
![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
zastanow sie,co jestes w stanie oddac z włosow za moej kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Lalicjo Dawidoff moja siostre niestety nie interesuje
![]() ![]() Irsin zastanowie sie, tylko napisz prosze ile mniej wiecej kosztuje masełko czekoladowe to bedzie mi łatwiej dopasowac cenowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Hej, bardzo zależy mi na pryzmach
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2007-09-04 o 10:03 Powód: usunięcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Lalicjo ja nie napisałam ze cos tobie sie pomyliło
![]() ![]() Angel za pryzmy interesuje mnie raczej tylko inny puder bo nie musze sie ich pozbywac na siłe. Jesli mogłabys to prosze edytuj swoja wiadomosc i usuń cytat bo zajmuje zbyt duzo miejsca niepotrzebnie, pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Irsin zastanowie sie, tylko napisz prosze ile mniej wiecej kosztuje masełko czekoladowe to bedzie mi łatwiej dopasowac cenowo
![]() Kenzo dostałam to masło w prezencie urodzinowym więc myślę,ze skoro prezent niezobowiazujacy to jakies 30 zł,moze wiecej :| nie pomagam ci chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
3. Gucci Eau de Parfum- z 30ml ubytek widoczny na fotce 3.Serum na zniszczone koncówki Bonacure Repair Rescue - pozostało okolo 20-25% z 75ml 5. Paul Mitchell odżywka Super Skinny Daily Conditioner- prof odzywka silnie wygładzająca - ubytek okolo 35% z 300ml- pozostawia włosy jedwabiscie miekkie, nawilzone i lsniace 8. Serum Fekkai z serii Technican Color Care- serum zamyka łuske wlosa, silnie nablyszcza , wygładza i ochrania kolor, ale nadaje sie równiez do niefarbowanych wlosow - ja takie posiadam i dla mnie jest rewelacyjne , jest niesamowicie wydajne, naprawde tak jak zapewnia producent wystarczy 2-3 krople dla spektakularnego efektu, przecudnie pachnie i zapach długo sie utrzymuje, z 125ml ubytek to 10%, moge zrobic odlewke polowy lub oddac całosc ale tylko za cos extra 11.Odżywka Jaga Hupało & Thomas Wolff- w sprayu do włosow delikatnych i cienkich, nawilza, nablyszcza i delikatnie unosi u nasady , absolutnie nie obciąza, pozostąło okolo 3/4 14. Preparat w sprayu chroniacy wlosy przed suszarka lub prostownica-Henna Plus Dr Scheller Cosmetics- ze 150 ml pozostalo 1/3- dodam gratis 15. Alfaparf Nutri Seduction- Divine Cream- krem wygładzajacy i chroniacy wlosy przed wysoka temp, świetne opinie na KWC, ubytek 30% Z 150 g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.