![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ->róznorodności
Nie, nie jesteś. Nie mogłaś jej wcześniej widzieć, bo ja dopiero wczoraj wkleiłam
![]() Cytat:
Ale też można z niego zrobić olejek do mycia, dodając emulgator np z mazideł (chyba na LU wypatrzyłam przepis z użyciem właśnie tego oleju) Można go też używać jako 'balsam' po kąpieli, lub olejek do masażu. Po dodaniu olejku eterycznego może mieć zapach jaki zechcesz ![]() Wracając do wymianki. Tych korektorów to jednak nie wezmę, obawiam się, ze będą dla mnie za ciemne ![]() Za to nadal jestem zainteresowana tymi próbkami: 62. Emolium szampon 7ml 92. DERMEDIC hair CAPILARTE 5ml A po ponownym przejrzeniu Twojego wątku również tym: 22. Avon, Skin So Soft, Super Silk Body Oil (Jedwabisty olejek do ciała). Ubytek – patrz zdjęcie. I teraz... miałabyś może coś poza wątkiem, co mniej-więcej odpowiadało by rzeczom z mojej wishlisty, które możnaby dorzucić do wymianki? Bo te próbki i olejek to chyba jednak za mało... Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natomiast nadal ciekawi mnie Avon, Liiv Botanicals, Vital Day Cream with SPF 20 Nie mam pojęcia co za niego wyszukać do: Emolium szampon 7ml DERMEDIC hair CAPILARTE 5ml Silk Body Oil (Jedwabisty olejek do ciała)... ![]() Popatrzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Hej
Czy za Pierre Rene, Odżywka do rzęs z keratyną i pantenolem znajdziesz dla siebie cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Hej
U Ciebie podobają mi się: Ekstrakt z żeń-szenia 30% Lecytyna sojowa HLB4 Neopein - naturalny konserwant z ecospa.pl La Roche Posay, Effaclar K – próbka i ewentualnie odlewka oleju z krokosza ![]()
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
odpowiadała by mi taka wymianka Mogę Ci oddać: Neopein - prawie cały La Roche Posay, Effaclar K – próbka odlewke oleju z krokosza - do 100ml Lecytyna sojowa HLB4 - 10g i Ekstrakt z żeń-szenia 30% - 1g za te rzeczy od Ciebie: olejek eteryczny ylang-ylang firmy Avicenna(kompozycja zapachowa), ważny do 04. 2009 - zostało 3/4 - olejek eteryczny z drzewa różanego firmy Sabana, ważny do 10 2008 - zostało ¾ dezodorant w krysztale Super deo- zostało trochę więcej niż połowa kapsułki Gal z olejem z wiesiołka, ważne do 09. 2009 - 23 sztuki Pasowałoby Ci to? ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Tak, zaraz piszę PW
![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Witaj,
u Ciebie podobają mi się: -Vichy, Oligo 25 Levres, Błyszczyk do ust nr 31 Gold White, zużycie ok. 20%, jest to tester -Inglot, Vertigo, Cień do powiek nr 73 (ciemny fiolet), zużycie ok. 10% -Beauty Line, Podwójny cień do powiek (jasny srebrny i ciemny srebrny), użyty kilka razy Co interesuje Cię u mnie? ![]()
![]() |
#71 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Witaj,
Nie mogę oddać Ci mleczka Nivea, bo w tej chwili prowadzę pertraktacje w jego sprawie. Proponuję za to coś takiego: Oddam Ci: -jedwab Farouka -tonik Ziaja – Calma -krem Foot Works z Avonu - i róż Wibo za te trzy rzeczy które podobały mi się u Ciebie (błyszczyk i 2x cienie) lub Oddam Ci dwie z tych czterech rzeczy które wymieniłam powyżej (dowolnie prze Ciebie dobrane) za cienie z Inglota i Beauty Line Co ty na to? ![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Zapraszam do moich nowych wątków. Mnie interesują: Farouk Biosilk, jedwab, 15ml, nowy – nieużywany Ziaja, Calma HLC, Tonik z wapniem Avon, Liiv Botanicals, Vital Day Cream with SPF 20 (Krem na dzień 'Witalność natury') Ps. Nadal dysponuję wytypowanymi ![]() Emolium szampon DERMEDIC hair CAPILARTE Avon, Skin So Soft, Super Silk Body Oil |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w tej chwili nie znalazłam nic dla siebie - może poczekam na dokładkę ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może tak: wymienię tonik + krem do stóp + róż na cienie BL + błyszczyk Vichy + 'Cantare, Cień Duet nr 29, zużycie niewielkie' Co Ty na to? ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za to?
Joanna, Sensual, Wosk do depilacji ciała z aplikatorem roll-on Coty, Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara Xtra Black Wibo, Your Fantasy, Podwójne cienie do powiek, kolory na zdj. Wibo, Your Fantasy, Lakier do paznokci, kolor nr7(bezowo-brązowy,
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u ciebie podobają mi się: błyszczyk AVON Glazewear metallic ROSE BEAM - 2 razy uzyty biała kredka do powiek AVON Sparkle bright - ok ¾ biały lakier do kresek - raz użyty i pędzel do makijażu (jaki to pędzel, mogłabym zobaczyć zdj?) które podwójnych cieni Cię interesują? ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Hej
u ciebie podobają mi się: 10. Markwins poczwórne cienie, 2 x róż, 2 x fiolet Inglot sleeks - błyszczyk nr 36 malinowa czerwień, użyty 2 razy, ważny do 10.2009 L'Oreal Glam Shine nr 06 Sand Crystal - dostałam na gwiazdkę, użyty kilka razy wiem, ze to za dużo jak za jedwab, dlatego musimy to jakoś ustalić. Masz jakieś propozycje? Może byś coś jeszcze wypatrzyła w moim wątku? ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że wartościowo są zbliżone nasze zestawy więc jestem za ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.