![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Inglot,Maybelline,John Frieda
przepraszam, że nie odpisałam wcześniej, wydawało mi się, że już to zrobiłam. obydwie rzeczy, które Ci się podobają są pod negocjacją, ale jak się zwolnią to dam znać i będziemy dumać nad wymianą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Jestem bardzo zainteresowana -Burberry Brit Red etp- pozostało około 98ml. Tester z koreczkiem jest u mnie coś co cie interesuje?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=266036 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
a może coś byś znalazła u mnie coś, ja bym była zainteresowana
Herrera 212 sexy -tester, raz psiknięty, 50ml Escada Magnetic Beat- pozostało ok30ml z 75ml Bourjois sypki kolor 08- biały, opalizujący na niebieski -uzyty 2 razy ogołnie poszukuje cieni typowo rozświetlajacych, błyszczących. mam na wymiane: chanel chance EDT ze 100ml zostało 80% pure purple moze kilka razy psikniety 50ml ( prezent nietrafiony) testerki cieni diora 5 (zuzycie widoczne na zdjęciach błyszczyk różowy juicy tubes z drobinkami 2 razy uzyty krem clinique all about eyes rich zużycie 50% 2% Paula's choice 118ml zostało 80-90% lotion Paula's choice super antioxidant concentrate 30ml prawie cały płyn do demakijazu Yves Rocher podkład Revlon 02 Buff za mocno kryjacy nie dla mnie zostało 70% puder brazujacy Elizabeth Arden kolor medium - nowy póxniej postaram się zamiescic fotki, juz dawno tutaj nie byłam, wiec mam nadzieje, ze nie pomieszałam wątków oczywiscie wszystkie kosmetyki mam oryginalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
w sumie to bym bardzo chciała
nie znam zapachu Herrera 212 sexy - ale chetnie bym spróbowała-troche dobrego o nim czytałam Escada Magnetic Beat- pozostało ok30ml z 75ml Bourjois sypki kolor 08- biały, opalizujący na niebieski -uzyty 2 razy są szanse na wymianę, nie wiem, jak zamieszczać tutaj zdjecia ![]() czekam na wiadomość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-Lacroix Tumulte- pozostało okolo 27ml z 30ml
-Paris Hilton Heiress EDP- raz psikniete,butla 50ml -błyszczyk marry kate and ashley, kolor brzoskwiniowy metaliczny-nowy moze cos u mnie??
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
-Maybelline Elixir kolor Amorous Corail, brzoskwiniowy. Pozostało wiecej niz 3/4 -błyszczyk marry kate and ashley, kolor brzoskwiniowy metaliczny-nowy -Longlasting Lipliner Maybelline-kolor cielisty, nowy -euprhoria blossom, 1,5ml-psiknięta raz -Amor amor -pozostało 0,5ml -L'instatnt-pozostało około 1 ml -Diamonds Armaniego-pozostało okolo 1ml -Eternity Moment Kleina- raz psiknięte -Exeptional - nowe -Escada Magnetic Beat- pozostało ok30ml z 75ml Coś u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-diesel green -raz psiknięty, 30ml
-The one Dolce & gabbana -2 razy psiknięty,tester 75ml -euprhoria blossom, 1,5ml-psiknięta raz PO Przemysleniu to mnie baaardzi interesuje ![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ja teraz wyjeżdżam, ale daj, proszę, w sobotę znać, czy jesteś zainteresowana Cavallim. Mnie najbardziej interesuje Magnetic Beat + próbka Euphorii Blossom lub ew. 212 Sexy (ale skłaniając się ku temu pierwszemu ) ![]() Może uda mi się dopaść kompa na miejscu, to przeczytam ![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Bylas zainteresoana u mnie blyszczykiem Bourjois Choc Beige,mam jeszcze nablyszczajace mocno pomadki w brazie na zasadzie blyszczyka Astor Prismatic ,zobacz sobie na KCW ,kredka czarna bourjois ze szczoteczka i inne interesujace Cie poszukiwane kosmetyki ale nie wiem co zostalo z interesujacych mnie wczesniej kosmetykow zlote blyszczyki,brzoskwiniowy ale nie Meybelline,czy blyszczyk E.A jeszcze aktualny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Ale twoj blyszczyk maybelline mnie nie interesuje za Bourjois bo ja mam nowy i jest roznica cenowa obu kosmetykow i twoj jest jeszcze zuzty w 1/3 ,takze musialabys mi cos dolozyc do wymiany dla wyrownania wartosci kosmetykow bo inaczej nie jestem zainteresowana a ja juz prawie tydzien czeklam na twoja odpowiedz i kupilam w miedzyczasie blyszczyk gosha takze nie wiem co masz wogole jeszcze do wymiany z tego co mials jak bylam zainteresowana ,mam jeszcze jasny roz blyszczyk loreala i interesuje mnie twoj blyszczyk Loreala na zdjeciu ,moj ma takie samo zuzycie .Jednej rzeczy za mniesza wartosc nie oplaca mi sie wogole wysylac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Escada, ale to troszkę za mało za Cavalliego. A czy nie dobrałabyś sobie coś za 212 sexy?
![]() |
#84 |
Kici kici miau miau
|
Cos u mnie za The One D&G? Poza watkiem posiadam perfumy My Insolence Guerlaina - ok. 45/50 ml,oryginalne z Sephory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Tumulte ?
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziałam u was
![]() Dziewczyny, zapraszam do wymianki. Kosmetyki moge wysyłać od 18 sierpnia, wiec proponując mi zamianę, zgadzasz sie na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
napisze ci co mi sie podoba może za którąś z rzeczy coś u mnie znajdziesz
![]() podoba mi sie odlewka Princess, nawet mniejsza niż te 48 ml (na tym mi zalezy) -błyszczyk marry kate and ashley, kolor brzoskwiniowy metaliczny-nowy -probka Hugo bossa dla mezczyzn edition- z 2 ml pozostalo ok 1,7ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
białej mańki moge dać z 4ml, Gucia też koło 4ml, prady koło 4ml, i podróbke też oddam przyznam że jest śliczna, nawet przez 50ml się nie kapnełam że coś jest nie tak... trzyma po 8godzin zapach...
![]() atomizer moge wysłać ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.