|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni 2-tygodniowy wątek Menuli
Ten sweterek kopertowy jest juz prawie wymieniony z inna wizazanka wiec traktuje go tak jakby go juz nie bylo..
Dlugosc zielonej podam wieczorem bo teraz nie jestem w domu. A czarna tez jes wolna ![]() A jaki jest rozmiar tych bluzeczek w paseczki? i dlugosc tez mnie interesuje Moze cos dobierzesz sobie do tych dwoch bluzeczek u mnie za ta w paski i stanik moro ![]() Odpisz u mnie |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za sportową bluzeczke?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1310909&d=1202740629&p ostid=6558656 |
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
niunia tamta dziewczyna nie kontaktowala sie ze mna wieczorem bo nie mialysmy czasu obie a dzis wyjezdzam bardzo bym sie chciala wymienic wiec jak chcesz trzymaj te rzeczy dla mnie ja w piatek wracam
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
A co powiesz na spódniczkę za jeansy w prążki?
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez, tylko niech pasuja na mnie, a jak nie to zostajemy przy koronie
![]() podaj mi proszęęęę wymiary spodenek.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
spódniczka - pas 40cm dł 34cm biodra 45,5cm . ale niestety nic dla siebie nie znalazłam
masz coś może poza wątkiem?
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
hey! mnie u ciebie zainteresowaly te jeasny:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6558674 jesli chcesz sie za nie wymienic podaj ile maja w pasie i w najszerszym miejscu w biodrach oraz w udzie? maja metke z rozmiarem i firma? |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co, te wymiarki co podalas pasują - podaj mi jeszcze proszę - szerokość w pasie, oraz szerokość nogawek w udach i na dole. Jak mozesz to jeszcze rozmiar spodni z metki.
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
A to znowu ja
wyszperałam jednak coś ![]() Slepa jestem i za 1 razem nie wszystko widzę ![]() Podasz mi rozmiarki tych rzeczy? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6558661 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6558677 A bokserka jest różowa, biała?
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że różowa bokserka bedzie mi dobra, stringi tez
i jestem chętna na nie ...a co do wymiarków spodni : Podam wymiary: szerokość nogawki na samym dole: 21/22 cm *2; w pasie: 39 cm *2; długość nogawek liczona od kroku: 83 cm; Wystarczy czy jeszcze gdzieś zmierzyć?? a znalzałabyś coś u mnie jeszcze bo ta twoja torebka tez wydaje się super http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6558664Pozdrawiam
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Wkładka ma 25,5 cm.
Coś innego a masz coś konkretnego na myśli?
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;-)
cos u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6558674 ? zapraszam
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
dalej nic
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
naarazie znalazlam takie ciuszki .pisz czy ci sie cos podoba jak nie to szukam dalej. na pierwszym jest blzuka czerwona ala boxerka z chinskimi motywami, druga to swietna bluzeczka w kolorze rozowym z czarnymi dodatkami siwtenie dopasowuje sie do ciala noi ostatnia to bluzka na szelkach z zameczkami po bokach (rozsuwanymi
swietnie wyglada zarowno pod zakiet jak i sama czekam na odp
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
To Super
No Wiec Juz Pisze :-zapach Ma Nazwe Franco Rosellini (to Jest Na Obu Zdjeciach Ta Sama Woda Tylko Na Drugim Chcialam Ci Pokazac Ile Jej Jest)niestety Ja Niepotrafie Opisywac Zapachow :/ Dostalam Ja Na Prezent Wiec Nie Wiem Ile Kosztowala .moge Tylko Napisac Ze Dluugo Sie Trzyma Na Skorze Jest Dosc Mocny.nie Wiem Ale To Chyba Jakies Orientalne Nuty -za Dzinsy Niestety Wymienilam Sie Pol Godziny Temu Z Aardat Lilth, -sukienka Ma Pod Biustem 37 Cm(2razy Oczywiscie) A Dl Okolo 90 Cm Na Biuscie Ma Podwojny Material A Cala Sukienka Jest Bez Podszewki .mysle Ze Jak Zalozylabys Czarna Bielizne To Bedzie Przeswitywac Ale Tak To Raczej Nie .ma Fajny Zolty Kolor Bardzo Modny Zreszta W Nadchodzacym Sezonie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

-> wymarzona szkoła 
wyszperałam jednak coś