|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene,Shi seido...:)
Cytat:
w międzyczasie zadzwoniłam do Mamy i ona powiedziała mi, że na dzień są dwa rodzaje Neovadiolu: jeden do skóry suchej, drugi - do normalnej i mieszanej. Plus jeden uniwersalny na noc. Ten Twój to jaki?
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!! Ten kremik jest do normalnej/mieszanej na dzień.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jestem zdecydowana na wymianę na zaproponowanych przez Ciebie warunkach Do mnie od Ciebie leci Neovadiol Vichy krem na dzień do skóry normalnej mieszanej, pełnowymiarowe opakowanie, nowy, z banderolką. Do Ciebie ode mnie lecą: 1) LRP Rosaliac żel micelarny - pełnowymiarowy (200 ml), nowy, nieużywany 2) Galenic Pur preparat do demakijażu 2 w 1 (demakijaż twarzy i oczu); 2 nowe nieużywane tubki, każda tubka o pojemności 30 ml Jako "debiutująca" Przekupka wysyłasz kosmetyki jako pierwsza. Obydwie wysyłamy kosmetykami przesyłkami rejestrowanymi. Dalsze szczegóły wymiany (termin wysyłki, dane adresowe) - na PW
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Dot.: Warto zajrzeć! Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene...
Max Factor-Max Factor, Creme Puff
LUMENE-NOWY! Matte Harmony Powder Mineral SHISEIDO-bezpudrowe bibułki matujące.20 sztuk. nie wiem czy nadal jestes zainteresowana wymiana ale jak cos pisz |
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
ok mozemy to szybko rozegrac bo teraz mam siec
. Konkretnie nie wiem ile jest wart jest nowy (dostalam od ciotki z zagranicy)raz przejechalm palcem rzeczy sprawdzic oddcien gabeczka jest nowa w srodku lusterko. Terminu nie moge sie doszukac ale dostalam go niedawno wiec napewno nie jest przedatowany.Moge ci dorzucic blyszczyk i nawet krem a ty co bys mi zaofferowala bo chetnie bym przygarnwela wszysko z listy
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
MAX FACTOR Lipfinity-błyszczyk długotrwały.Odcień malinkowo-rózowy.7ml.Pozostało ok.połowy. PAYOT-Optimale Homme,regeneracyjny krem 4ml.próbka. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, Mcherub,bardzo dziękuję za zainteresowanie,ale nic nie wyszukałam u Ciebie.Pozdro
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Zainteresowaloby cie cos u mnie?
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
ORLANE -puder mam do oddania paletkę 4 cieni Estee lauder, prawie nowe. jak bedziesz zainteresowana dołącze zdjecie. Mam też maseczkę odżywcza Dermika
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko872-niestety nic nie wyszperałam
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej! Poproszę o fotkę,kto wie...może mnie zainteresuje .Masz coś jeszcze???
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fotkę postaram się zaraz załączyć. Oprócz paletki mam błyszczyk YSL Golden Gloss, przezroczysty z drobinami złota, najlepszy na KWC, mam też Gucci by Gucci Eau de parfum 4ml, Payot krem na dzień 4 ml, Lancome Hydra zen kremik na dwie aplikacje,cień potrójny bourjous- szarości, zuzycie 20%. Daj znać czym byłabys zainteresowana
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
6. Korektor SEPHORA Rozswietlajacy w formie pisaka uzylam pare razy
7.Avene smoothing moisure mask 5ml NOWA tych pozycji juz nie ma bo sprzedallam na allegro wiec nie wiem jak zrobimy?Podaj nowa liste wymiany najlepiej a ja zobacze czy mi pasuje |
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Witaj, interesują mnie:
[quote=tompola;6630325]LUMENE-NOWY! Matte Harmony Powder Mineral, puder matujący w kamieniu z ametystem arktycznym(w kompakcie,lusterko,gąbecz ka).Zapewnia świeży i naturalny makijaż przez cały dzień,nie zatyka porów.Delikatna nie zawierająca talku formuła pozwala skórze oddychać.Rozświetlające pigmenty idealnie dopasowują się do kolorytu skóry.Waga 8g.Odcień nr2 Honey Beige(jasny). i SHISEIDO-bezpudrowe bibułki matujące.20 sztuk. Łatwe i wygodne w użyciu bibułki dające efekt natychmiastowego zmatowienia. Nie wysuszają skóry i nie tworzą efektu pudrowej maski, nie niszczą makijażu. Pozdrawiam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...06#post6720206 Edytowane przez Kasiak Czas edycji: 2008-02-26 o 20:03 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za puder Lumene lub kremik Avene?
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Gosh niestety tez juz zostal sprzedany
Max Factor-Max Factor, Creme Puff *LUMENE-NOWY! Matte Harmony Powder Mineral *SHISEIDO-bezpudrowe bibułki matujące.20 sztuk. AVON-kredka do oczu.Odcień Arabian Glow(brąz ze złotem). za: Avene smoothing moisure mask 5ml NOWA ALMAY - podklad w kompakcie Blyszczyk Glam Shine odcien brzoskwiniowy oriflame krem z aloesem nawilzajacy co ty na to? |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paletka 4 cieni Estee lauder maseczka odżywcza Dermika ysl Golden Glos błyszczyk cień potrójny Bourjous |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ANGELA8, oczywiście jestem wciąz zainteresowana powyższymi kosmetykami od Ciebie.Mam pytanie,a może masz dobry podład w kompakcie do cery mieszanej,odcień taki raczej jasny/średni ,ale do bladolicych nie należę
Albo,jakbyś zerknęła cos z mojej niewielkiej listy życzeń??? Czekam na odp.Jakbysmy się zgadały,to mam mozliwośc jeszcze dziś po 13 wysłać Orlane
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EL to wersja gwp, mniej ozdobne opakowanie, lekko porysowane, ukruszony jeden z cieni, pacynki brak, moge dodac inną Bourjous ubytek 20% YSL zostało 40% Maseczka dermika ubytek 20 %
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.douglas.de/dgdeeplink.pro...&prodid= 194512 to link cieni EL, zobacz dokładnie kolor,jest to 06
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej! Jestem zainteresowana EL 4 cieniami i maseczką.Możesz coś jeszcze zaproponować???
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Moge ci dodać próbeczki jakieś. Co bys chciała? Mam czerwony błyszczyk, tylko wypróbowany Golden Rose
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Jak juz może zauważyłas Lumene wymieniłam.Nic juz jednak nie interesuje Cię ode mnie poza Avene??
MNie zaciekawiły: *Kuleczki brązujące Avon, są to dokładnie 22 kuleczki całe i trochę "kruszonki" + kilka kulek z całkiem nowego opakowania. *Korektor antybakteryjny Soraya, maźnięty palcem, kolor naturalny *Korektor pod oczy (i nie tylko) amerykańskiej firmy ToxTen, tubka z aplikatorem pędzelkiem, kolor Soft Yellow, maźnięty raz na ręce. Czekam no odp.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz,jedynie cos z mojej skromnej listy
Nie chcę gromadzić niepotrzebnych kosmetyków,sama rozumiesz???
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę dodać Ci kredkę Rimmel szry kolorek, jasny grafit, długość 8cm
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
ach,przepraszam,nie zauważyłam wpisu
![]() Oki.Zgadzam się!!!! Proszę o adres na Pw
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza kremikiem Avene interesuje mnie jeszcze kompakt Orlane (tylko czy mogła byś wstawić jeszcze jakieś zdjęcie, bo na tym wygląda na bardzo ciemny ) i błyszczyk Lancome Baaardzo chętnie wymieniła bym się za te rzeczy, rzeczami które podobają Ci się u mnie Czekam na odpowiedz co Ty na to ![]() Przeglądnęłam Twój wątek teraz i nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale Orlane wymieniasz z inną Wizażanką? No ale jeśli tak to mimo wszystko była bym chętna na błyszczyk i krem
Mój wątek kosmetyczny Zapraszam! Dokładki! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504362 Kocham ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200510102438.png Edytowane przez nikusia Czas edycji: 2008-02-27 o 14:16 Powód: dopisek :) |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!!! Tak,własnie Orlane dziś juz wysłałam.W dodatku,dowiedziałam sie,że na Allegro mozna go kupic bardzo tanio. Jestem chętna na Twoje kosmetyki
:*Kuleczki brązujące Avon, są to dokładnie 22 kuleczki całe i trochę "kruszonki" + kilka kulek z całkiem nowego opakowania. *Korektor antybakteryjny Soraya, maźnięty palcem, kolor naturalny *Korektor pod oczy (i nie tylko) amerykańskiej firmy ToxTen, tubka z aplikatorem pędzelkiem, kolor Soft Yellow, maźnięty raz na ręce. Czy mogłabym prosic o fotki tych kosmetyków??? Dla Ciebie: LANCOME Paris- Juicy Crayon Lip Gloss Pencil-Framboise Błysczyk w formie kredki, co zdecydowanie ułatwia aplikację. Długo trzyma się na ustach, daje piękny połysk, a co więcej pachnie owocami . Kolorek koralowo-różowy.Testowany3x.(Końcó wkę ścięłam w celu higieny)AVENE-Hydrance Optimale Legere.Lekki krem nawilżający do skóry normalnej/mieszanej.Dużo pozytywów na KWC.Tubka 40 ml.Pozostało ok.połowy w sam raz na dobre przetestowanie.Data 04.2010. czy zgadzasz się??? Jesli tak,prosze o adres na pw.Tylko,czy nie będzie problemu,bo będę mogła wysłac dopiero w pt,ostatecznie w pon.Jesli wczesniej na pewno dam znać!!!Pozdro.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Daj jutro znać! Krem Vichy na 100% jest nowy,banderolka nie ruszana,nikt go nie używał.Pozdro.