|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja II
gdzie wszystkie wcieło ?
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu zaglądam od czasu do czasu
|
#63 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą widziałaś jej zdjecia ostatnio? Ładnie wygląda Cytat:
to cieszy. I coś czuje ze potrwa troche moje walka z kilogramami ale mam nadzieje,ze bedzie dawala duzo satysfakcji,zwlaszcza,kaz dy zgubiony kg... i 60kg wcale wazyc nie chce, tak z 62 bym chciala... bo maz to pewnie jak juz za chudo bede wygladac bedzie wciskal we mnie jedzenie hihihi ![]() Cytat:
fajnie tak. W kazdym badz razie dziekuje za gratki, co do Łucji to śpi w swoim łóżeczku, czasem sama zasypia, a ostatnio trzeba ją chwile pobujać, a czasem ładnie sama od razu śpi. Na szczęście nie muszę jej usypiac, lulac, tulic i nosic,weic nie narzekam. Z nami nigdy nie spala, no nie liczac porankow, kiedy ja sobie cos robie,a mala lezy na podusi kolo taty i tak sobie drzemia. Ja dzisiaj zuzylam opakowanie z eveline do brzucha i posladek, z ziaji w sumie tez strsaznie duzo mi juz maselka nie zostalo,ale mam na stanie sporo specyfikow, wiec narazie wykorzystam to co mam. A dzis ide do biedronki,bo dosc sporo rzeczy od dzis w promocjiCytat:
Cytat:
Dziękuje za mile slowa w sprawie Łucji rosnie ci synowa co nie
|
|||||
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję dziewczyny zgubionych kilogramów
ja przez najbliższy tydzień wagę omijam szerokim łukiem po wczorajszej pizzy Z tego co zauważyła większość z Was stosuje dietę wysokobiałkową, czy nie macie po niej problemów z zaparciami? Staram się dosypywać do serków otręby pszenne ale nie bardzo pomagają Muszę aptekę odwiedzić
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj u rodziny to jednak głupio było bo był sernik z mascarpone.
Później zrobiło się smutno. Ciocia moja powiedziała mi mój cały rodowód jeszcze z przed wojny. Popłakałyśmy się obydwie jak czytała mi treść modlitwy którą znała z dzieciństwa jej mama. Mówie wam teraz już wszystko wiem! I dumna jestem bo z tych dziejów Spielberg mógłby nakręcić nie jedna romantyczną i tragiczną historię wojenną. Ps. Ten sernik to był pyszny! Ale nie grzesze już nic a nic do nastejpej wizyty u ciotuni. Oficjalnie gratuluje bassience sukcesów!! Ale tak na marginesie to Ty już jesteś zaprawiona w bojach. Czytałam kiedyś inny wątek załorzony przez Ciebie.
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem dzisiaj przyćmiona, chyba przez tą pogodę. U mnie też się spieprzyła, nawet nie zdąrzyliśmy wyjść z domu, teraz siedzę pod kocem bo mi zimno.
Też wybieram się na zakupy do Biedronki bo chcę sobie kupić te balsamy. Zazwyczaj jak tam jakieś kosmetyki do ciała kupiłam to byłam pozytywnie zaskoczona Basiu rośnie rośnie synowa |
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Ojej... Ale sie zapuściłam :P Nawet NIE KOMENTUJę. gratuluje sukcesow tym ktorym poszlo w tym tygodniu lepiej niz mnie... Nie moge sie doczekac, za jakies 2 tygodnie albo 3 powinien sie wreszcie zakonczyc moj brak czasu i wtedy sie porzadnie zabiore do odchudzania poki co wracam do nauki .. .
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale dzisiaj naskrobałyscie od rana Ja dzisiaj z zajęć do domu pieszo wróciłam - prawie 40 min szłam bo takie ładne słoneczko ![]() dziewczynki gratuluję zgubionych kilogramów!! ![]() ja dzisiaj na wagę weszłam ale jest bez zmian czyli też dobrze ![]() a i musze sie pochwalic bo dostalam 4,5 z egzaminu a bylam pewna ze nie zalicze ;d Zawsze tak mam,że jak myślę, że mi dobrze poszło to jakaś kiepska ocena a jak myślę, że nie zaliczę to zawsze conajmniej 4 jest
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz nie mam z nią kontaktu
|
|
#70 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze biedronka mi zostala, no i potem lezakowanie, bo kac dalej meczy. A ja nigdy kaca nie mialam, no i dopadl mnie,ale i tak nie jest zle. Dobrze, że łucja u teściów, przywiozą ją ok 19. A co do filmiku to tez mi sie bardzo podoba ciesze sie,ze udalo mi sie to nakrecic A synuś oglądał z Tobą dzidziusia? hihihiCytat:
![]() Cytat:
przynajmniej on jej nie l ubial
|
|||||
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety tez mam taki problem, a na dodatek nie moge sie wspomagac niczym przeczyszczającym bo karmie piersia.....i tak w wc jestem co 4/5 dni i to z wielkimi bólami , ale cóż przyjemnie było jesc to teraz trzeba pocierpiec...
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wracałam bez parasola i znowu mnie całą zmoczyło.. muszę zacząć nosić parasol ale najpierw przydałaby się jakaś większa torba miałam dziś iść do Rossmanna, ale w końcu nie poszłam jutro pójdę...a teraz czas na obiadek
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyjsciowa 79 , teraz jest 76
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
szeryy kochana moze dogonie cie z wagą... i na jednym poziomie będziemy... z drugiej strony az tak ogromna roznica nas nie dzieli, wiec jakos damy rade
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie pospałam po obiedzie i moim TŻ.
![]() Moja mama już jest w Ochojcu i może już jutro zrobią jej zabieg. Na szczęście ma komórkę i nas na bieżąco informuje, a mój tata w pracy i wróci dopiero późnym wieczorem, więc dziś jej tam nie odwiedzimy.
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję dziekuję i Twoja 8 z przodu zniknęła ale ja wiedziałam, że tak będzie ![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj miałam na obiad kotlety mielone (mało dietetyczne, ale raz nie zawsze- tym bardziej, że dawno nie jadłam nic smażonego) i oczywiście warzywka na patelnię ( na wodzie ) Ja to się chyba od tych warzyw uzależniłam )
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Pracę jelit wspomaga verdina. Herbatka smaczna, kupiłam ją w rossmanie. I działa.
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
na moje jelita dobrze działa siemię lniane i otreby
można je dosypywać do wielu pokarmów
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bo one mają dużo błonnika.
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu super gratuluje
I reszcie tez gratuluje, oby tak dalej Laski ![]() Ja jak wyszlam o 7.30 z domu to dopiero niedawno wrocilam i ani na chwile nie usiadlam. Mialam dzis takiego speeda, ze prace, ktora mam wyznaczona na nawet 9 godzin zrobilam w 7,5 i caly czas w ruchu ![]() Leje tu w tej Norwegii caly czas, wygladalam jak zmokla kura jak dotarlam do pracy a i od dzis chodze do pracy na piechotke, bo mama wyjechala i nie mam samochodu. dzis szlam lacznie 70 min troche teraz poleniuchuje i zaraz cos zjem, a okolo 19 planuje jeszcze pojsc na moje marszo-biegi obym sily znalazla troche, nie chce z nich rezygnowac, bo marze o tym, ze za jakis czas bede w stanie biec 30 min bez przerwy i bez zadyszki
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
ee dobra jestes
a ładnie tam w tej okolicy gdzie mieszkasz ?? moze wkleisz dla nas jakieś gorące fotki z Norwegii
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam z biedronki z dwoma balsami. TE co w promocji byly po 6,99. Jeden cos antycellulit i w yszczuplanie, a drugi na uda i posladki
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziś byłam w Biedronce, ale miałam za mało kasy przy sobie więc tylko na nie popatrzyłam
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
a w ogole Basiu to ladne to zdjatko
co do Norwegii...hmm no w sumie ladnie tu jest ale mi sie juz znudzilo ![]() moze Wam powklejam jakies fotki kiedys, troche moze byc z tym lipa, bo teraz korzystam z neta na kompie znajomego i nie chce mu sie tu rzadzic za bardzo...w sumie siedze tylko jak go nie ma albo jak spi ale moze kiedys bede miec wiecej czasu do dyspozycji i popracuje nad tymi fotkami
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że tutaj głównie starzy dobrzy znajomi, ale mimo to spróbuję się wbić - tak naprawdę po raz drugi, bo swego czasu pisałam w pierwszym wątku MŻ-WR. Pisałam dopóki chudłam, a potem zaczęłam znowu puchnąć i głupio mi było bo po raz kolejny wszystko się rozbiło o brak silnej woli. Nawet przestałam czytać wątek
![]() Wtedy chciałam schudnąć 8 kilo, ważyłam 68 przy wzroście 1,64 m. Potem doszło do 70 kg i zwątpiłam. Na szczęście tak się złożyło że jesienią ubiegłego roku znalazłam wymarzoną pracę i tak się jej poświęciłam, że schudłam 7 kilo w ciągu 1,5 miesiąca Chciałabym zrzucić jeszcze jakieś 4-5 kg i pozbyć się brzuszka, który jakoś najmniej stracił na objętości. Cieszę się że idzie ciepłe, bo kocham rower, rolki, łażenie, pływanie itp. tylko przez tą moją pracę nie bardzo mam na to czas. Jeszcze gorzej jest z jedzeniem i właśnie to jest teraz mój największy problem!!!! Pracuję w różnych godzinach, mniej więcej od 11-12 do 20-21. Caly dzień nie mam czasu na jedzenie, a kiedy wracam do domu późnym wieczorem, pochłaniam wszystko, co się da. Wiem, że to mnie gubi, ale nie mam żadnego pomysłu jak to rozwiązać Nie mogę codziennie jeść na mieście, nie będę się żywiła samymi kanapkami w pracy i nie odmówię sobie obiadku, który zawsze jest kiedy wracam do domu z pracy. Może macie jakieś patenty na takie cuś?
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu gratuluje
aj jutro bierzmowanie brata, ale niestety nie będę mogła iść bo mam bardzo dużo nauki dopiero na "przyjęcie" pewnie przyjdę, poza tym dostanę od cioci pieniążki na stepper ciesze się bardzo bo przynajmniej teraz nie będę miała pretensji do siebie że nic nie robie, a tak to wskoczę na stepper szczególnie że mam bardzo masywne uda, a jak widziałam efekty u dziewczyn to jestem teraz bardzo na niego napalona hehe
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ![]() może spróbuj zmienić sposób zywienia na zdrowszy- więcej warzyw, drobiu, zrezygnuj ze słodyczy, fast- foodów itd...Jeśli praca Ci na to pozwala to może rób sobie do pracy jakieś sałatki i zabieraj w pudełeczku do pracy? nie mam pojęcia co Ci poradzić.... Pacia ja też myślałam o stepperze ale kurcze kasy mi szkoda ;d....ale kto wie może zaszaleję Na razie jestem napalona na twisterka i przy najbliższej okazji go nabędę W ogóle dzisiaj naszło mnie na to, że koniecznie muszę wyszczuplić swoje uda bo chcę nosić krótkie spódniczki Pewnie mi się to nie uda bo moje uda (heheh fajnie to brzmi) zawsze były takie bleeeee
|
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
też myślałam o twisterze, ale mam w szkole na siłce i chciałam go wypróbować po 5 min. złapała mnie kolka
poza tym ja chce wyszczuplić uda a twister jest na talie i boczki
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem, że ma talię i boczki...to też mi się przyda poprawić. a Stepper- cóz no sama nie wiem.... nie wiem czy opłaca mi się taka inwestycja w nieco droższy sprzęt bo pewnie niedługo mi się znudzi tak jak rowerek stacjonarny. A co do ud to mam zamiar wskoczyć na rower i na rolki bo w końcu pogoda lepsza no i planuję przeprosić się z agrafką
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie wrocilam z bieganka
i jestem bardzo zadowolona, dopiero 8 raz bylam, a juz postep jest jak na mnie spory jakos dzis jestem wyjatkowo pelna energii mimo tego, ze od rana jestem ciagle w ruchu i o dziwo pierwszy raz od niepamietnych czasow nie czuje glodu jako takiego, jem tyle co ostatnio ale nie mam ochoty na wiecej...tak to zwykle - a moze jeszcze troche, moze jeszcze kromeczke itp hehemoze mi sie jakos to zaczyna normowac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Swoją drogą widziałaś jej zdjecia ostatnio? Ładnie wygląda

79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

ale najpierw przydałaby się jakaś większa torba 

poza tym ja chce wyszczuplić uda a twister jest na talie i boczki