![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najnowszy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja...
Cytat:
Nie mam jak zrobić fotek ponieważ używam tylko aparatu na negatyw (takie zboczenie) więc musiałabym kupić skaner albo cyfrówkę ![]() kolor szminki znalazłam w sieci http://www.clinique.com/templates/pr...UCT_ID=PROD743 postaram się dokładniej opisać cienie, a więc: cień Clarins groovy green- delikatnie zielony ze złotym połyskiem, nie są to drobinki ale jeno złota poświata, cień daje satynowy efekt, delikatnie opalizuje w słońcu drugi Cień jest delikatnie różowy (brudnoróżowy) z mikroskopijnymi srebrnymi drobinkami, których nie widać na oku ale b.ładnie rozświetlają spojrzenie, efekt jaki daje bardzo mi przypomina pojedyńczy cień Guerlain Divinora kolor 60 rose d'or, który rozświetlał podobnie ale na złoto. Na karbowanej powierzchni cienia, który jest olbrzymi-7g (Dior to tyle pudru daje) cienkie nitki, utworzone z mocno opalizującego różowego pigmentu, tworzą nieregularny wzór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najnowszy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja...
Z tego co wiem to już od dawna nie ma ich w sklepach...
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię modelinowa biżuteria?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To może wymienimy twój Clarins ten delikatnie różowy na mój pojedyńczy Lancome ? co o ty myślisz ? ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Boję się brać zapach w ciemno, szczególnie teraz kiedy wyostrzyło mi się na maxa powonienie
![]() Poczytam jeszcze o tym zapachu i pomyślę ![]()
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
małpeczko, co bys zatem była skłonna oddać z listy, którą wymieniłam ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Niestety, ale z zielonego cienia muszę zrezygnować
![]() ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
on sie nadaje do każdej karnacji byle ciepłej, bo takie są to odcienie, no może poza najjaśniejszym rozświetlaczem , ona taki pomiędzy, chyba można by powiedzieć, że neutralny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
biala_malpeczka, chcialas zobaczyc torebki... wkleilam zdjecia, post 245 i 246
![]() mam pytanie: czy chanel chance eau fraiche sa nadal w perfumeriach, zeby niuchnac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mogłabyś podać wymiary tej ostatniej, szarej torebki ? ![]() przy okazji, dokładka ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
- L’oreal true match, podkład ujednolicający i udoskonalający cerę, idealne krycie bez efektu maski, cienka warstewka nie odróżniająca się od skóry, skin-true shade, C3 beige rose, 30 ml
- Vichy Oligo 25, rozświetlająca baza pod makijaż do jasnej karnacji, świetlista brzoskwinia, 30 ml, - Vichy Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki. Pierwszy intensywny krem przeciwzmarszczkowy z Adenoxine™ który widocznie rozkurcza skórę, by wygładzić zmarszczki, 50 ml, znajdziesz coś za to ?? ![]() odp u mnie ![]() pozdro! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może podam listę wg kolejności zapotrzebowania i zobaczymy, czy cokolwiek z tego byłabyś skłonna oddać - Eau Thermale Avene, Eluage Cream H.A.F. + Retinaldehyde C.T., krem przeciwzmarszczkowy intensywnie odbudowujący, ujędrnia, wygładza, odżywia, 30 ml, nowydo 10/10, - Vichy Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki. Pierwszy intensywny krem przeciwzmarszczkowy z Adenoxine™ który widocznie rozkurcza skórę, by wygładzić zmarszczki, 50 ml, - Plante System, Prosensil, krem nawilżający do skóry bardzo wrażliwej, 40 ml, - Pharmaceris, Body-Capilaril, intensywnie wzmacniający balsam do ciała, olej migdałowy, gliceryna, phytomenadione, gładka skóra o pięknym kolorycie, do skóry z rozszerzonymi naczynkami, 150 ml, nowy, do 09/2009 3 ostatnie pozycje interesują mnie najmniej i właściwie można je pominąć: - Plante System, Prosensil Corps, balsam do ciała odżywiający skórę, pielęgnacja skóry bardzo wrażliwej, 150 ml, - Farmona Nivelazione, wyszczuplający peeling do mycia ciała, zawiera l-karnitynę, 200 ml, - Pharmaceris, Cubi-moistatic, wygładzający krem do szorstkiej skóry łokci i kolan, kompleks witamin E, F, C, lanolinom, do skóry suchej i b. suchej, 75 ml, nowy, do 09/2009 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlugosc - 41 cm wysokosc - 35 cm -> dla ulatwienia wklejam zdjecie. ciezko zmierzyc co do centymetra bo forma dosc miekka ![]() PS powachalam chance eau de fraiche i niestety malo przypominaja klasyczne chance, i dodatkowo maja nute, za ktora nie przepadam ![]() moze sama doradzilabys mi cos ze swoich zbiorów? ja lubie zapachy niezbyt slodkie, a nawet troszke meskie, szorstkie. bardzo podoba mi sie jeans trussardiego, eau merveilles hermesa. ale nie tylko. klasyczne chance tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Mam piatki Diora z nowej kolekcji kolor Sky Glow, kupione otwarte w srode, uzyte 2 razy, ta perla jednak nie dla mnie. Interesuje mnie Prada.
Mam tez ochote na roz Diora - mam w zamian najnowszy roz Clinique ten paskowy Bare Nudes, uzywany jakie 3 tyg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do różu Clinique, jakie to są kolory ?
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7677208]- Avon Solutions, Cellu-Sculpt, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200 ml,
znajdziesz coś u mnie?[/quote] Jakieś kolczyki być może bym znalazła albo coś, ale najbardziej podobają mi się te, których już nie ma ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Mogę jeszcze zaproponować szminkę i konturówkę Clarinsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Basiulku, niezmordowana jesteś
![]() Ale niestety dziękuję, szminek mam kilka a i tak rzadko po nie sięgam, a konturówek nie używam ![]()
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7680525]ok, napisz proszę, które. coś może wykombinuję
![]() acha, rozumiem, że krem jest nowy?[/quote] Nowy ![]() Podobają mi się z czarnej masy perłowej, np. te w 4 poście.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.