|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clarins,Isadora,boujoris, puma,Avon,Shiseido i inne
Muciu, pisałam już, że znalazłam sporo u Ciebie, nawet dobrałam coś z dokładki
![]() 1.Avene Cleance ubytek na foto 3.Masło do ciała The body shop Mango 200ml NOWY - za cos extra niewiem czy chce oddac 14.Detoksykujaca maska do ciała 2.The Body Shop Born Lippy satsuma shimmer lip balm 10ml - nowy - mandarynka ,zawiera lśniące drobinki Aquolina - żel pod prysznic, brzoskwinia i morela, nowy - ewentualnie |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesują mnie: 5.Clarins bronzing powder compact 10 gram copper sun 30 6.Róż brązujący ISA DORA kolor Golden Bronze – jest prawie 100%, tylko wypróbowane 7.CIENIE CLARINS KOLORY TO 1. 01 Vibrant Violet 2. 11 Sweet Melon 3. 12 Icy Turquoise 17.Puma jamajca jak na foto z 30ml 4.Echo Davidoff ze 100ml 2.Paletka cieni sephora brazy/oliwki ubytek znikomy 2.potrójne cienie boujoris kolory pastelowe ubytek ok 15% 7.pojedynczy cien do powiek kolor nude 18.Błyszczyk do ust w formie galaretki nowosc,zelowy błyszczyk do ust kolor pink delight 6. AVON TOREBKA TILL 5.Gal nowa odzywka kreatynowa 6.Gal nowe serum pod oczy[/quote]
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Baza pod podkład oriflame z 30ml zostało minimum 25ml Avene Cleance żel do mycia twarzy z biała herbata jestes chętna? odp |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Muciu,
Piszę odnośnie wymiany, o której rozmawiałyśmy u mnie w wątku. Zaskoczyłaś mnie pisząc, że nie opłacałoby Ci się. Specjalnie poszłam do Douglasa, żeby móc sprawdzić w jednym miejscu cenę i Pumy, i Valentino. Jaka wobec tego wymiana byłaby dla Ciebie opłacalna? |
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
juz rozmawialysmy;] myslam o tym valentino ale jezeli tylko odelwka to niestety. wczesniej pisalas ze chcesz tez
szamponetka do wlosow na6-8myc kolor granatowa czern palette z olejkiem z pomaranczy. tampony w roznych rozmiarach moge zrobic odlewke szamponu matrix sleek look to za cien fioletowy by ci pasowalo?
|
|
#70 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
szkoda.
dołożyłam turkusowo-zielony cień Inglota (na wishliście masz pigment, ale może rozważysz cień). mam też sportową torebkę czerwoną, mogę wkleić zdjęcia. mam też pięć cienkich bransoletek (to nie jest prawdziwe srebro). próbki LRP też się znajdą.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
-Cień Clarins (melon) szminka clinique kolor 21 precious pink zuzycie na foto cIENIE DEBORAH Ubytek na foto AVON: Balsam z betacarotenem przyspieszajacy opalanie Balsam z poswiata po opalaniu 15.żel do mycia twarzy z biała herbata 17.Krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzie 10.Tusz superfull czarny 14.Supertrwały pudrowy cien do powiek NOWY kolor pearl Z Twojej WL mam (już wczesniej zresztą do Ciebie pisałam;P): masła Ziaji rebuild nowe nieotwierane, masełko do ust BS mango - 35% Z lakierów do paznokci mam OPI bordo/bakłażan(?), Astor kwista czerwień,Manhhatan Perfect Last róż z drobinkami, Vipera transparentny róż nr 624 zużycie 10%, próbki kremów też by się znalazły, mam sporo do cery dojrzalej, buty rozmiar 39 mam w wątku plus takie satynowe żółte z guziczkami rozmiar niby 38 a ja mam 39 i sa dobre(wklejam fotke), maseczkę oczyszczającą w saszetce tez posiadam ![]() |
|
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
sluchaj kilka dni temu bylas zainteresowana u mnie Serpentine, ja czekam na probke Flower wiec moglabys je dla mnie zarezerwowac na kilka dni?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Za wszystkie 3 pary butów i masełko proponowałabym:
-szminka clinique kolor 21 precious pink zuzycie na foto -Balsam z poswiata po opalaniu AVON -Krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzien AVON ( z serii liiv) -Tusz superfull czarny -Supertrwały pudrowy cien do powiek NOWY kolor pearl AVON -kREDKA DO oczu/ust TBS -oczyszczajacy zel i tonik drzewo herbaciane i ogórek AVON -Kredka do powiek big color - surf (turkus) AVON -Avon passion dance z 15ml tyle ile widac Co Ty na to? |
|
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Podobają mi się u Ciebie 2 książeczki 10."Przerwany Taniec" i "Czego Ona chce?". Oraz sporo kosmetyków, Cos u mnie? Odpowiedz u mnie.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
1.Mozaika rozswietlajaca avon ubyetk niezauwazalny
1.chapstick wisnia 3/4 2.smackers pinacolada 3/4 3.smackers mieta 3/4 4.smackers truskawkowy 7/8 5.smackers fanta 3/4 17.Puma jamajca jak na foto z 30ml coś u mnie??
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
super, a czy mogłabyś do cieni dorzucić 26.zel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe?
![]() pięć Smackersów to mniej więcej 40 zł, cienie to 30 zł wg KWC, a żel 9.90 wg katalogu Avon. wychodzi po równo. Tisane nie liczę, bo to groszowa sprawa.jeśli to Ci pasuje to już jutro mogę wysłać paczuszkę.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie dużo kosmetyków, znalazłabyś coś u mnie?
wątek w podpisie, mam też nowe buty: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...29#post8153729
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
heii. wiem ze cię męczę, ale przejrzałam Twoją wishlistę i znalzłam kilka rzeczy po za watkiem. mam sporo plastikowych bransoletek po za wątkiem, buty peep toe zółte w wątku (mogę zrobić zdj. na nodze.), po za wątkiem mam również nowy (testowe użycie ) krem Dax Cosmetics Perfecta Gruszkowy, Nowy krem (również testowe użycie) Flos Lek @nti @cne (Anti Acne), jakies pudełezcka z Sephory by się znalazły tak samo jak i jakaś maseczka np. Pomidorowa z Oriflame. Wszystkei te zreczy oprócz butów amm po za wątkeim-jestes zainteresowana.?
odp. u mnei
|
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana
![]() 5.TTA in bloom ubytek na foto 7.St Ives Morelowy peeling przeciw trądzikowy 150ml nowy 9.Tusz supershock czarny 1.ATW antycellulitowy żel do mycia ciała 200ml, DATA WAZNOSCI 2010
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
podobają mi się Cienie Clarins, Shien Elixir, Puma Jamiaca i spray do ciała jabłkowy, perfumy Cynthi , wszystkei ablsamy i błyszczyki z tego zdjęcia: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1214999977 i maybeline wonder finish, peeling morelowy i zel do mycia twarzy z białas herbatą.
Więc może tak: Perfumy Cynthi za Oriflame Amethyst peep toe za cienie clarins (neiz nam ceny wiec nie wiem ile moga kosztować), te wszystkie balsamy i błsyzcyki, spray jabłkowy, pumę jamaicę, peeling, i zel.? pasuje Ci tak.? Jeśli nei chces zoddac Cynthio znajdę może coś innego, pozdrawiam. Jelsli ta opcja nie pasuje Ci, przedstaw mi własna u mnie w wątku-pozdrawiam ;-*** |
|
|
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
i jak.?
zainteresowana jesteś taka wymianką.? zaproponuj coś sama ;-]] jesli ci nei pasuje.. z cieni mogę zrezygnowac bo widzę, że drogie są ;] |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza wymianka z Mucią:
++ Tabletki tabex (coś w stylu nicorette) ++ Avon – Spray do ciała mango i passiflora ++ Ziaja pro – Preparat złuszczający do stóp – odlewka 50 ml ++ Ziaja pro – maseczka zmniejszająca pory – odlewka 50 ml ++ Ziaja pro – Peeling do twarzy z mikrogranulkami – bardzo mocny, odlewka 50 ml ++ Oriflame - żel przyspieszający wzrost paznokci, za żel do mycia twarzy avene cleanance i balsam do ust z drobinkami, mandarynkowy, TBS
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.

np. flower za donne?? ile go mniej wiecej jest w ml??
dołożyłam turkusowo-zielony cień Inglota (na wishliście masz pigment, ale może rozważysz cień). mam też sportową torebkę czerwoną, mogę wkleić zdjęcia. mam też pięć cienkich bransoletek (to nie jest prawdziwe srebro). próbki LRP też się znajdą.