![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dokończ zdanie :) czyli cos o sobie !!!
jestem - ... sobą
Nie dbam - ... o opinię Sama - ... potrafię wiele * bez pomocy * potrafię- ... dostrzegać niewidoczne chciałabym- ... by świat był lepszy pragnę- ... żyć wiecznie milczę- ... w zamyśleniu lub w smutku zamykam – z trudnością każdy ciężki życiowy rozdział żałuje- ...,że czasem ranię żyję- ... chwilą przemyślaną nienawidzę- ... pozerstwa,ludzi bez serca,prostactwa,cwaniact wa,idioctwa nie znoszę - ... mleka szanuję- ... zdanie innych wybucham- ... śmiechem czekam- ... na nic staram Się - …"zaistnieć" marzę- ... o wspólnej przyszłości z TŻ muszę- ... wierzyć,że się uda rzadko- ... krzyczę lubię- ... wspominać Z trudem - ... przyjmuję "ciosy" Z łatwością - ... przychodzi mi wiedza ( w niektórych przedmiotach) nie umiem - .. robić na drutach wierzę- ... w lepsze jutro plączę- ... się sama w sobie czasem nigdy- ... nie zabiję JESTEM KOBIETĄ .. wrażliwą IMPONUJĄ MI ...ludzie,którzy walczą ze swoimi problemami i wychodzą z nich W GŁĘBI DUSZY ... jestem romantyczką MOJE SERCE należy tylko do Niego WOLAŁBYM BYĆ ...wampirem KIEDYŚ BYŁAM ... młoda i głupia DZIŚ JESTEM ...mądrzejsza o nowy dzień CZAS MNIE UCZY .... żyć i poznawać siebie LUBIĘ SIEBIE ZA ... miękkie serce,wytrwałość i że mam pojęcia o takich rzeczach,czego inni nie wiedzą SAMOTNOŚĆ .... lubię UCIEKAM OD.... złego NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ....niespełnionych marzeniach NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tych,którzy pogubili się w sobie LUBIĘ .... rozmawiać ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... nosić kapci MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... chciałabym pomóc wszystkim POCZUCIE HUMORU .... czasem mnie opuszcza SMUTEK .... daje siłę i zawsze czegoś nauczy WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... do tego,kim się nie jest JAK OGNIA UNIKAM ... toksyków W TRUDNYCH MOMENTACH .....płaczę MOJA NAJWIĘKSZA WADA ....łatwowierność ZALETA ... siła umysłu NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... to,co się dzieje WPADAM W ROZPACZ ... w naprawdę ciężkich momentach NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... życie a w nim proste słowa i gesty CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy potrafię pomóc DO FURII DOPROWADZA MNIE ... kłótnia MAM NADZIEJĘ, ŻE .... kiedyś wszystko się ułoży GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę wspominać życie i uczyć wnuków dostrzegać szczegóły NA ZAKOŃCZENIE ..... powiem "tyle".
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
jestem - leniwa
nie dbam-o zdanie innych sama-staram radzić sobie z prolemami potrafię-wiele ![]() chciałabym-być z obecnym tż już zawsze pragnę-być wolna milczę-kiedy chce się wyciszyć zamykam– swoje życie dla osób, które mnie skrzywdziły żałuje-niczego! żyję-chwilą nienawidzę-kłamstwa nie znoszę-nieopewności szanuję-wszystkich tych, którzy i mnie szanują wybucham-płaczem... ostatnio za często czekam-na to jak odejdę z domu staram sie-pomagać i rozumieć innych marzę-o spełnieniem swojego życia w każdym znaczeniu - od A do Z. muszę- dobrze zdać mature rzadko-rozmawiam z rodzicami lubię-przesiadywać z ukochanym Z trudem-przyznaje się do popełnionych błędów Z łatwością-pomagam nie umiem-Fizyki?: p wierzę-w miłość aż po grób plączę-gdy jestem bezradna nigdy-nie byłam w Angli (o czym tez marze ![]() JESTEM KOBIETĄ ... <-to mówi wystarczająco dużo ![]() IMPONUJĄ MI ... odważni ludzie W GŁĘBI DUSZY ... boje się MOJE SERCE ... kocha i tęskni WOLAŁABYM BYĆ ... bardziej nieależna KIEDYŚ BYŁAM ... po prostu głupia DZIŚ JESTEM ... z pewnością mniej głupia CZAS MNIE UCZY .... że warto mieć nadzieje.. LUBIĘ SIEBIE ZA ... to że jestem sobą SAMOTNOŚĆ .... jest czymś, co może niszcyć UCIEKAM OD ... złych chwil NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... o spełnionej najprawdziwszej miłości ![]() NAJBARDZIEJ MI ŻAL .... słów wypowiedzianych "pod impulsem" LUBIĘ .... robić zdjęcia, chodzić po górach ŻARTUJĘ Z ... ze wszystkiego! NIE ZNOSZĘ ... gdy ktoś mówi mi co mam robić MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... lubie patrzeć się na ludzi POCZUCIE HUMORU .... obecnie zbyt dużo 'złego humoru'. Ale pracuje nad tym SMUTEK .... czasem jest konieczny WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... Yh, sama nie wiem. JAK OGNIA UNIKAM ... wysokości:stromych skarp oraz ciasnych pomiesczeńpod ziemią W TRUDNYCH MOMENTACH .... patrze na wszystko z boku MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo... z pewnością! ZALETA ... szczerość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... mój brat WPADAM W ROZPACZ .... gdy mam problem i nie moge sobie z nim poradzić NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... "król lew"... : P CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy jestem z ukochanym DO FURII DOPROWADZA MNIE ... moja rodzina MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę inna niz moja matka i babcia... NA ZAKOŃCZENIE ... myslalam, że prościej będzie odpowiedzieć na te pytania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Jestem ... Asia
![]() Nie dbam ... o linię niestety ![]() Sama ... nie wiem co tu wpisać ![]() Potrafię ... zwinąć język w rurkę ![]() Chciałabym ... mieć dużo pieniążków ![]() Pragnę ... być szczęśliwa, jak każdy. Milczę ... kiedy mi źle. Zamykam ... się w sobie kiedy ktoś mnie atakuje. Żałuję ... że tak mało inwestuję w siebie. Żyję ... powolutku. Nienawidzę ... patrzeć na cierpienie zwierząt. Nie znoszę ... być okłamywana. Szanuję ... tych, którzy szanują mnie. Wybucham ... kiedy skumulują się we mnie negatywne emocje. Czekam ... na czasy, kiedy nie będę musiała starać się nikogo zadowolić. Staram się ... odpowiednio zaplanować swoją przyszłość. Marzę ... o pracy, w której znajdę spełnienie. Muszę ... iść teraz spać ![]() Rzadko ... jestem wolna od negatywnych myśli. Lubię ... pomidorówkę ![]() Z trudem ... znoszę, kiedy ktoś traktuje mnie jak dziecko. Z łatwością ... uczę się obsługi różnych sprzęcików ![]() Nie umiem ... gotować ![]() Wierzę ... w miłość. Plączę ... swoje włosy ![]() Nigdy ... nie pozwolam sobą pomiatać. JESTEM KOBIETĄ ... raczej nieświadomą swej kobiecości ![]() IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy ciężką pracą coś osiagnęli. W GŁĘBI DUSZY ... się strasznie boję. MOJE SERCE ... jest zajęte. WOLAŁABYM BYĆ ... ładniejsza ![]() KIEDYŚ BYŁAM ... głupsza o trochę doświadczeń ![]() DZIŚ JESTEM ... zagubiona. CZAS MNIE UCZY ... pokory. LUBIĘ SIEBIE ZA ... pojętność. SAMOTNOŚĆ ... jest mi często potrzebna. UCIEKAM OD ... ludzi. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... że będę kiedyś piękna, szczupła, bogata i szczęśliwa ![]() NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... tych, którzy cierpią nie z własnej winy. LUBIĘ ... robić makijaże. ŻARTUJĘ Z ... siebie. NIE ZNOSZĘ ... podejmować trudnych i ważnych decyzji. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... ciągle boję się porażki. POCZUCIE HUMORU ... to coś, co cenię u siebie i innych. SMUTEK ... często mi towarzyszy. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale jestem taka głupiutka i dziecinna. JAK OGNIA UNIKAM ... pająków ![]() W TRUDNYCH MOMENTACH ... reaguję nieodpowiednio do sytuacji. MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... to brak wiary w siebie i lenistwo. MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... to zarażanie śmiechem innych. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... ciągła presja. WPADAM W ROZPACZ ... kiedy jestem bezsilna. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... kiedy ktoś chce mnie uszczęśliwić. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... kiedy kupuję sobie nowy kosmetyk ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE ... chamstwo. MAM NADZIEJĘ, ŻE ... nigdy nie stracę prawa jazdy ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... to pewnie będę bardzo niedołężna. NA ZAKOŃCZENIE ... powiem, że jestem zupełnie przeciętnym człowieczkiem...
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Jestem ... wybredna
Nie dbam ... parę rzeczy Sama ... lubię pomarzyć :P Potrafię ... wykonać taniec brzucha XD Chciałabym ... zrobić karierę Pragnę ... czuć się spełniona Milczę ... kiedy śpię :P Zamykam ... się w swoim pokoju gdy jestem smutna Żałuję ... że nie zrobiłam czegoś wcześniej Żyję ... czekając na przełom Nienawidzę ... przedmiotów ścisłych Nie znoszę ... koloru różowego Szanuję ... poglądy innych Wybucham ... kiedy mnie poniesie Czekam ... na rozpoczęcie nowego etapu w życiu Staram się ... częściej uśmiechać Marzę ... by przytulić się do kogoś... Muszę ... dbać o linię Rzadko ... jestem wolna od negatywnych myśli Lubię ... pisać kiedy mam wenę Z trudem ... powstrzymuję się od sięgnięcia do sloika z nutellą :p Z łatwością ... trenuja mojego psiaka Nie umiem ... być cierpliwa Wierzę ... w miłość Plączę ... czasami swoje myśli Nigdy ... nie będę z siebie zadowolona JESTEM KOBIETĄ ... która dąży do niezależności IMPONUJĄ MI ... ambitni ludzie W GŁĘBI DUSZY ... jestem wrażliwa MOJE SERCE ... nie ma spokoju WOLAŁABYM BYĆ ... wyższa i bardziej ambitna KIEDYŚ BYŁAM ... młoda i głupia :P DZIŚ JESTEM ... w kropce CZAS MNIE UCZY ... cierpliwości LUBIĘ SIEBIE ZA ... upór SAMOTNOŚĆ ... czasami bywa uciążliwa UCIEKAM OD ... siebie samej NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... o szczęściu NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... osób, które stawiają sobie poprzeczkę bardzo nisko, choć stać ich na więcej LUBIĘ ... spędzać czas z moją kuzynką ŻARTUJĘ Z ... innch NIE ZNOSZĘ ... kiedy coś idzie ni tak jak powinno MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... chcę do niego wrócić mimo wszystko... POCZUCIE HUMORU ... muszę nad nim popracować SMUTEK ... to część mnie WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ile mam wzrostu :P JAK OGNIA UNIKAM ... owadów, pająków, i wszystkiego co ma skrzydła, dziób i pazury W TRUDNYCH MOMENTACH ... zamykam się w sobie MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... brak pewności siebie MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... to dyskrecja NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nuda WPADAM W ROZPACZ ... kiedy coś mi się wali NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... parę scen filmowych :p CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... kiedy dostanę jakiś prezent DO FURII DOPROWADZA MNIE ... fałsz i zakłamanie MAM NADZIEJĘ, ŻE ... kiedyś będę szczęśliwa GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... zostanę sama NA ZAKOŃCZENIE ... powiem że jestem zagadką XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Jestem ... całkiem sympatyczną osobą.
Nie dbam ... o zdanie innych na mój temat. Sama ... potrafię wszystko zrobić. Potrafię ... polegać na sobie. Chciałabym ... mieć kotka. ;d. Pragnę ... osiągnąć wyznaczony sobie cel. Milczę ... gdy jest mi smutno. Zamykam ... zawsze drzwi od Twojego powodu. Żałuję ... paru chwil w życiu. Żyję ... tylko dla siebie. Nienawidzę ... ludzi uważających się za niewiadomo kogo. Nie znoszę ... słonecznej pogody. Szanuję ... tych, co mnie szanują. Wybucham ... gdy mam dość. Czekam ... na następne wakacje. Staram się ... nie być wredną. Marzę ... o podróży do Finlandii. Muszę ... zacząć zwracać uwagę na to co jem. Rzadko ... się nie uśmiecham. Lubię ... cukierki toffi. Z trudem ... budzę się wcześnie rano. Z łatwością ... osiągam to czego chcę. Nie umiem ... nie powiedzieć tego, co myślę. Wierzę ... że zawsze może być lepiej. Plączę ... gdy nie mam siły. Nigdy ... nie wątpię w innych ludzi. JESTEM KOBIETĄ ... z ciekawą osobowością. IMPONUJĄ MI ... osoby z własnym zdaniem. W GŁĘBI DUSZY ... wstydzę się najgłupszych spraw. MOJE SERCE ... jest egoistą WOLAŁABYM BYĆ ... KIEDYŚ BYŁAM ... osobą nieśmiałą, bez własnego zdania. DZIŚ JESTEM ... zupełnie innym człowiekiem. CZAS MNIE UCZY ... że nie można mieć wszystkiego. LUBIĘ SIEBIE ZA ... łatwość wyrażania własnego zdania. SAMOTNOŚĆ ... jest moją zmorą. UCIEKAM OD ... samotności. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... bo zawsze mam jakieś marzenia. NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... ludzi fałszywych. LUBIĘ ... siebie. ŻARTUJĘ Z ... życia. NIE ZNOSZĘ ... kłamstwa. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... brzydzę się ryb i żab. POCZUCIE HUMORU ... to co kocham u przyjaciółki. SMUTEK ... rzadko mnie odwiedza. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale mam słomiany zapał.. JAK OGNIA UNIKAM ... sprzątania. W TRUDNYCH MOMENTACH ... rozmawiam z psem. MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... to mówienie bez zastanowienia się. MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... umiejętność porozumiewania się z ludźmi. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... bezsensowne gadanie syna znajomej. WPADAM W ROZPACZ ... parę dni po miesiączce. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... romantyczność TŻ'a. ![]() CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy osiągnę to co chcę. DO FURII DOPROWADZA MNIE ... niedotrzymywania słowa. MAM NADZIEJĘ, ŻE ... będę szczęśliwa już zawsze. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę mieć obok siebie fajnego staruszka. NA ZAKOŃCZENIE ... chcę pozdrowić wszystkich, którzy mnie kochają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
jestem - ... uparta
Nie dbam - ... o porządek u mnie w pokoju:P Sama - ... nie chcę być już nigdy potrafię- ... płakać ze szczęścia poprawić humor innym chciałabym- ... pojechać nad morze pragnę- ... Szczęścia moich najbliższych milczę- ... gdy jestem zła zamykam-... drzwi gdy chcę płakać żałuje- ... niczego nie żałuję żyję- ... marzeniami już 19 lat - o zgrozo ! ! nienawidzę- ... wszystko da się znieść, trzeba tylko chcieć nie znoszę - ... siedzieć szanuję- ... LUDZI wybucham- ... śmiechem jak rozśmieszy mnie TŻ lub moja mama ![]() czekam- ... na studia ![]() staram Się - nie być zazdrosna- 3 dzień wychodzi mi ![]() marzę- ... o bajecznym ślubie w białej sukni muszę- ... dobrze się uczyć rzadko- ... boli mnie głowa lubię- ... czytać, jeździć na rowerze, SPORT Z trudem - ... wstaję rano do pracy Z łatwością - ... robię obiad nie umiem - ... grać na gitarze wierzę- ... że marzenia się spełniają plączę- ... w samotności nigdy- ... nie dotknę chmur JESTEM KOBIETĄ .. ambitną IMPONUJĄ MI ... ludzie którzy mają hobby W GŁĘBI DUSZY ... chciałabym się zmienić MOJE SERCE ... jest szczęśliwe ![]() WOLAŁBYM BYĆ ... ptakiem KIEDYŚ BYŁAM ... dziewczynką w dwóch kitkach ![]() DZIŚ JESTEM ... studentką ![]() CZAS MNIE UCZY .... rozumowania zasad życia LUBIĘ SIEBIE ZA ... cierpliwość, rozwagę, odpowiedzialność SAMOTNOŚĆ .... boję się jej UCIEKAM OD.... psów-bije się ich ![]() NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o przyszłości, sielskim życiu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... że rozstałam się ze znajomymi z LO LUBIĘ .... słońce plaże ![]() ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... ciasnych butów, kłamstwa, braku szczerości, przekleństw MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ....zawsze kupuję za ciasne buty ![]() POCZUCIE HUMORU .... urozmaica charakter człowieka, ułatwia kontakt ![]() SMUTEK .... odchodzi tak szybko jak przychodzi WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ... JAK OGNIA UNIKAM ... nie unikam ognia ![]() W TRUDNYCH MOMENTACH .... rozmawiam z mama MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... pedantyzm ZALETA ... cierpliwość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... gdy nie mogę czegoś wytłumaczyć WPADAM W ROZPACZ ... nie wpadam ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... kiedy TŻ okazuje mi swoje uczucia ![]() CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy kupię sobie coś w sklepie papierniczym ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE ... gdy coś dzieje się nie po mojej myśli MAM NADZIEJĘ, ŻE .... moja rodzina nie będzie wychodziła dobrze tylko na zdjęciach GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... usiądę w bujanym fotelu, przykryje kocem kolana wezmę druty i będę robić skarpetki dla wnuków ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... wyślę odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
jestem - umysłową impotentką
NiE dbam - o kwiaty Sama - lubię być, wieczorami potrafię- panikować chciałabym- być zdrowa w pełni pragnę- miłości do krwi milczę- na temat przeszłości zamykam – etapy w głowie żałuje- "nie, nie żałuję, przeciwnie, bardzo Ci dziękuję" żyję- na koszt mamy nienawidzę- siebie i mięsa nie znoszę - jajek ( no nie znoszę, jak niby mam to robić) szanuję- otwarte umysły wybucham- codziennie czekam- na siebie staram SiE - nie zwariować marzę- o zupie pomidorowej muszę- wyleczyć się i trwać rzadko - mam dobry dzień lubię- deszcz Z trudem - zasypiam Z łatwością - nie zasypiam nie umiem - malować wierzę- w Ciebie. płaczę- często, histeryzuję nigdy- nie zagram na pianinie. JESTEM KOBIETĄ ...gdzieś, wewnątrz na pewno. IMPONUJĄ MI ... długie nogi i inteligencja W GŁĘBI DUSZY ... się duszę MOJE SERCE... jest spłoszone. nie daje mi spokoju. WOLAŁBYM BYĆ ... w łonie matki. KIEDYŚ BYŁAM ... sobą. DZIŚ JESTEM ... CZAS MNIE UCZY .... pogody LUBIĘ SIEBIE ZA ... egzaltację. bywa śmieszna. SAMOTNOŚĆ .... to taka straszna trwoga UCIEKAM OD.... siebie NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o Tobie NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... ludzi uzależnionych LUBIĘ .... czarne majtki ŻARTUJĘ Z ... innych, prześmiewczo. NIE ZNOSZĘ ...no tych jajek. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... czasem chciałabym być mieć penisa POCZUCIE HUMORU .... nie mam. jestem cynikiem. SMUTEK .... stan ducha WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale piszę tu te bzdury. ktoś je czyta?? JAK OGNIA UNIKAM ...ognia W TRUDNYCH MOMENTACH ..... płaczę i histeryzuję, potem piję MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... hipochondria, cynizm, ironiczność ZALETA ... brak NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ...kac i nerwica WPADAM W ROZPACZ ..... czarną NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ……Chopin i Wojaczek CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... kiedy czuję się dzieckiem DO FURII DOPROWADZA MNIE .... otoczenie i ja, sama. MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę miała nadzieję. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... kupię męzowi viagrę. NA ZAKOŃCZENIE .....
![]() Edytowane przez ZapachNocy Czas edycji: 2008-08-25 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
jestem - szczęśliwa
nie dbam - o politykę Sama - zmywam naczynia potrafię- okazać miłość chciałabym- mieć stałą pracę pragnę- mojego męża milczę- gdy nie wiem co powiedzieć zamykam – oczy do snu żałuje- kilku rzeczy żyję- pełnią życia nienawidzę- złych ludzi nie znoszę - swoich wad szanuję - zieleń wybucham - rzadko czekam- cierpliwie staram SiE - być dobrym człowiekiem marzę- o własnym mieszkaniu muszę- pracować rzadko - wychodzę z domu(ostatnio ![]() lubię- swoje oczy Z trudem - odmawiam sobie słodyczy Z łatwością - doprowadzam ludzi do śmiechu nie umiem - jeździć samochodem wierzę- w Boga płaczę- gdy czuję się bezradna nigdy- nie zdradzę JESTEM KOBIETĄ ... bez dziecka IMPONUJĄ MI ... matki W GŁĘBI DUSZY ... pragnę dziecka MOJE SERCE... wypełnia miłość WOLAŁBYM BYĆ ... na wakacjach KIEDYŚ BYŁAM ... zagubiona DZIŚ JESTEM ... pewniejsza siebie CZAS MNIE UCZY .... jak dawać sobie radę LUBIĘ SIEBIE ZA ... kompromisy SAMOTNOŚĆ .... mi nie doskwiera UCIEKAM OD.... przeszłości NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wyjeździe na rafę koralową NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... biednych ludzi LUBIĘ .... spacerować ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... grochówki MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... nie lubię się sama kąpać ![]() POCZUCIE HUMORU .... mam na wysokim poziomie SMUTEK .... da się pokonać WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale czasem daję sie ponieść emocjom JAK OGNIA UNIKAM ... J.S. W TRUDNYCH MOMENTACH ..... pociechę mi daje TŻ MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... robienie czegoś za innych ZALETA ... umiem dawać dobre rady NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... długie siedzenie w pracy WPADAM W ROZPACZ ..... po najmniejszej kłótni z TŻ NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… płaczący mężczyzna CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... z prezentów DO FURII DOPROWADZA MNIE .... ludzka zawiść i kłamstwa MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę miała więcej przyjaciół GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę miała piękne wspomnienia NA ZAKOŃCZENIE ..... życzę wszystkim dużo szczęścia ![]()
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
jestem - kobietą
nie dbam - zazwyczaj o porzadek ( bałaganiara ze mnie ![]() Sama - umiem zorganizować sobie czas potrafię - długo rozpamiętywać to co było chciałabym- cofnąć czas pragnę- miłośći milczę- gdy nie mam nic do powiedzenia zamykam – sie gdy ktos mnie zrani żałuje- błedów z przeszłosci żyję- wspomnieniami nienawidzę- pewnych faktów z przeszłośći nie znoszę - ludzi którzy dla drugiego człowieka wilkiem szanuję - osoby z silnym charakterem wybucham - czesto czekam- na lepsze jutro staram SiE - odzyskac radość marzę- często muszę- stawic czoło pewnym sprawom rzadko - sie poddaje lubię- gdy chłopak jest dla mnie czuły ![]() Z trudem - okazuje uczucia Z łatwością - zwierzam sie z osobistych spraw ( chce to zmienić) nie umiem - zapomnieć wierzę- że jeszcze kiedys uwierzę płaczę- często nigdy- już nie wplącze sie w chory układ JESTEM KOBIETĄ ... zagubioną IMPONUJĄ MI ... ludzie którzy sami do wszystkiego doszli W GŁĘBI DUSZY ... czuje pustke MOJE SERCE... czeka .. WOLAŁBYM BYĆ ... osobą która ma wspaniała rodzine KIEDYŚ BYŁAM ... beztroska DZIŚ JESTEM ... przybita, smutna. CZAS MNIE UCZY .... żeby nie ufac mężczyznom LUBIĘ SIEBIE ZA ... to że chce coś zmienić SAMOTNOŚĆ .... dobrze znam UCIEKAM OD.... rzeczywistosci NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... Bo to marzenia pomagają przetrwać trudnee chwile NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tego co już odeszło .. D ![]() LUBIĘ .... imprezy ![]() ŻARTUJĘ Z ... kumplami NIE ZNOSZĘ ... zazdrosnych dziewczyn ![]() MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... mimo wszystko ciągle myśle o miom byłym chłopaku, naszych wspólnych chwilach POCZUCIE HUMORU .... rozluznia atmosfere SMUTEK .... towarzyszy mi czesto WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale lubie obserwować ludzi JAK OGNIA UNIKAM ... tego co sprawia mi ból ;( W TRUDNYCH MOMENTACH ..... uciekam w muzyke i samotność MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... zbyt szybkie przywiązywanie sie do ludzi ZALETA ... silna psychika NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nachalność chłopaków WPADAM W ROZPACZ ..... czesto bez powodu NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… kiedy widze że ktoś chce mnie poznac, okazuje mi uczucia a nie patrzy tylko na wygląd CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy coś mi wychodzi ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE .... jak coś idzie nie po mojej myśli MAM NADZIEJĘ, ŻE .... nadzieja mnie nie opusci i pomoże osiągnąc cel GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... bede wiedzmą z czarnym kotem NA ZAKOŃCZENIE ..... dziękuje za przeczytanie buzka ![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
-jestem - ... fajna
![]() NiE dbam - ... o opinie innych Sama - ... bardzo dobrze się bawie potrafię- ... czego ja nie potrafie ![]() chciałabym- ... spelnic wszystkie moje marzenia pragnę- ... czuolsci milczę- ... prawie nigdy zamykam – dom, za kazdym razem gdy wychodze ![]() żałuje- ...... niczego nie zaluje! żyję- ... by sie spelniac nienawidzę- ludzi, wiekszosci ludzi. nie znoszę - ... dwulicowosci, klamstwa szanuję- ... siebie, siebie i jeszcze raz siebie wybucham- ... dosc czesto ![]() czekam- ... na urodziny TŻ'eta ![]() staram SiE - … być dobrym człowiekiem marzę- ... o zalozeniu fantastycznej rodzinki ![]() muszę- ... byc mniej wrazliwa rzadko- ... ponoszę klęskę lubię- ... zwierzaki ![]() Z trudem - przyznaje sie do bledu Z łatwością - ... przychodzi mi kichanie nie umiem - surfowac ![]() wierzę- ze watro walczyc o swoje plączę- gdy mi smutno ![]() nigdy- nie skrzywdzilam kogos umyslnie JESTEM KOBIETĄ ... i bardzo mi z tym dobrze ![]() IMPONUJĄ MI ... inteligencja, wiara w siebie W GŁĘBI DUSZY ... jestem mięciutka (jak kaczuszka ![]() MOJE SERCE... jest bardzo oddane WOLAŁBYM BYĆ ... bardziej ciepliwa KIEDYŚ BYŁAM ... gdzie ja nie bylam ![]() DZIŚ JESTEM ... dobrym czlowikiem CZAS MNIE UCZY .... wytrwalosci LUBIĘ SIEBIE ZA ... wszystko SAMOTNOŚĆ .... czasem potrzebuje UCIEKAM OD.... smutku i czegoś co nie ma sensu NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o szczesliwej rodzince NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... mojej babci LUBIĘ .... siebie, zwierzaki, muzyke ŻARTUJĘ Z ... niemalże ze wszystkie ![]() NIE ZNOSZĘ ... glupoty i pozerstwa MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... uwielbiam zajadac sie deserkami dla niemowlat ![]() POCZUCIE HUMORU .... wazna rzecz ![]() SMUTEK .... mija WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale "troszke" mi brakuje do idealu JAK OGNIA UNIKAM ... krzywdy W TRUDNYCH MOMENTACH ..... denerwuj sie MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... duzooo ![]() ZALETA ... o jej tak duzo ich xD NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... WPADAM W ROZPACZ ..... gdy jest już całkiem źle NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… szczescie innych CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy osiagam cel DO FURII DOPROWADZA MNIE .... zdrada, glupota, pozerstwo, brak kultury MAM NADZIEJĘ, ŻE .... bede wspanialym czlowikiem GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce miec swietne wnuki ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... SKOŃCZYŁAM!!! ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
-jestem - blondynką
![]() NiE dbam - o opinie głupich ludzi Sama - czasem lubię pobyć potrafię- słuchać chciałabym- wyjść za mąż ![]() pragnę- żeby był blisko... milczę- gdy nie mam nic do powiedzienia zamykam – szafę na klucz ![]() żałuje- paru takich...błędów młodosci ![]() żyję- nie da się ukryć,że żyję ![]() nienawidzę- pietruszki :P nie znoszę - rodzynek:P szanuję- tych,którzy zasługują na szacunek wybucham- jak wulkan :P czekam- ... na Niego staram SiE - … zmienić marzę- ... o wielu rzeczach muszę- ...się pouczyć na sesję poprawkową:P rzadko- ... sprzątam:P lubię- ... jabłka Z trudem - sie mobilizuję Z łatwością - rezygnuję z odchudzania ![]() nie umiem - latać wierzę- wierzę plączę- gdy boli...ciało albo dusza nigdy- nie byłam w Poznaniu:P JESTEM KOBIETĄ ... no nie da sie ukryć ![]() IMPONUJĄ MI ... niektórzy ludzie W GŁĘBI DUSZY ... jestem lepsza ![]() MOJE SERCE... "pełne Ciebie" WOLAŁBYM BYĆ ... mniej leniwa KIEDYŚ BYŁAM ... małą dziewczynką DZIŚ JESTEM ... dużą ![]() CZAS MNIE UCZY .... cierpliwości LUBIĘ SIEBIE ZA ... pare rzeczy SAMOTNOŚĆ .... "to taka straszna trwoga" UCIEKAM OD.... bólu NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o szczęściu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... paru straconych szans LUBIĘ .... tańczyć ŻARTUJĘ Z ... wszystkiego NIE ZNOSZĘ ... listopada MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE mam słabość do owiec ![]() POCZUCIE HUMORU .... pozwala wiele przetrwać SMUTEK .... się zdarza WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale jestem leniem JAK OGNIA UNIKAM ... horrorów W TRUDNYCH MOMENTACH ..... mam wspieraczy ![]() MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo ZALETA ... podobno umiem słuchać NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... bieganie:P WPADAM W ROZPACZ ..... w sesji NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … miłość CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy jest... DO FURII DOPROWADZA MNIE ...czasem moja Mama MAM NADZIEJĘ, ŻE .... wszystko będzie dobrze ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę młoda duchem ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... Dziękuję za uwagę :P __________________
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
-jestem - nieznośna
![]() NiE dbam - o opinie innych ![]() Sama - oglądam romantyczne filmy ![]() potrafię- przypalać garnki chciałabym- zostać nawigatorem morskim ![]() pragnę- pojechać do Grecji milczę- kiedy nikt nie pyta mnie o zdanie zamykam – komputer ![]() żałuje- że nie spotkałam GO szybciej ![]() żyję- pełna optynizmu ![]() nienawidzę- nauczycielki od WF ![]() nie znoszę - kiedy mój brat mnie próbuje wkurzyć :P szanuję- przyjaciół wybucham- energią ![]() czekam- na jutro.. staram SiE - pomagać innym marzę- o domku na plaży.. muszę- umyć dzisiaj włosy ![]() rzadko- gram w gry komputerowe ![]() lubię- kiedy wszyscy się uśmiechają ![]() Z trudem - wstaję przed 8 rano.. Z łatwością - umiem wkurzyć :P nie umiem - być kimś innym jak tylko sobą.. wierzę- że kiedyś mi się uda ![]() plączę- kiedy Go nie ma.. nigdy- nie mów nigdy ![]() JESTEM KOBIETĄ ... tolerancyjną ![]() IMPONUJĄ MI ... ![]() W GŁĘBI DUSZY ... pragnę być do końca wolna.. MOJE SERCE... tryska radością i miłością WOLAŁBYM BYĆ ... mniej roztrzepana ![]() KIEDYŚ BYŁAM ... zupełnie inna.. DZIŚ JESTEM ... zakochaną marzycielką CZAS MNIE UCZY ... więcej niż szkoła ![]() LUBIĘ SIEBIE ZA ... dużo poczucie humoru.. SAMOTNOŚĆ ... najgorszy stan w życiu człowieka UCIEKAM OD... hałasu ulicy :P NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... żeby świat był lepszy.. NAJBARDZIEJ MI ŻAL... momentu, w którym spotkałam kogoś, kto zranił... LUBIĘ ... słuchać reggae ŻARTUJĘ Z ... życia! ![]() NIE ZNOSZĘ ... zimowych dni, kiedy dopada chandra MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE... lepiej dogaduje się z chłopakami ![]() POCZUCIE HUMORU ... pozwala mi inaczej odbierać niektóre rzeczy.. SMUTEK ... ostatnio zapomniałam co to słowo oznacza ![]() WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale nie lubię sprzątać JAK OGNIA UNIKAM ... niczego.. ![]() W TRUDNYCH MOMENTACH ... można na mnie polegać ![]() MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... obgryzanie paznokci.. ZALETA ... Optymizm? NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... koszmar w nocy ![]() WPADAM W ROZPACZ ... ale że co? NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … film "Pamiętnik".. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... kiedy mogę przytulić się do Niego.. DO FURII DOPROWADZA MNIE ... kiedy coś zgubie i nie mogę znaleźć MAM NADZIEJĘ, ŻE ... wyjdę jutro w jednym kawałku z treningu ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... Będe mieć emeryturę ![]() NA ZAKOŃCZENIE ... ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Jestem - MilenkaJESTEM KOBIETĄ... niską. IMPONUJĄ MI... wytrwali ludzie. W GŁĘBI DUSZY ... jestem miękka. MOJE SERCE... śpi. WOLAŁBYM BYĆ ... kimś innym. KIEDYŚ BYŁAM ... gorsza. DZIŚ JESTEM ... lepsza. CZAS MNIE UCZY ... że nie leczy. LUBIĘ SIEBIE ZA ... optymizm. SAMOTNOŚĆ ... jest straszna. UCIEKAM OD... kłopotów. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... o idealności. NAJBARDZIEJ MI ŻAL... cierpiących ludzi i zwierząt.. LUBIĘ ... centra handlowe. ŻARTUJĘ Z ... czego można. NIE ZNOSZĘ ... warzywniaków i natręctwa. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE... mało o sobie wiem. POCZUCIE HUMORU ... posiadam. SMUTEK ... głupie uczucie. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... nie chodze na dyskoteki.. JAK OGNIA UNIKAM ... narkotyków i innych używek. W TRUDNYCH MOMENTACH ... jestem zdolna do wszystkiego. MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... zazdrość. ZALETA ... Optymizm, szczerość, lojalność. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... brak czegoś.. WPADAM W ROZPACZ ... gdy nie ma wyjścia z sytuacji. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … miłość. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... z małych rzeczy. DO FURII DOPROWADZA MNIE ... gdy nie mogę sobię z czymś poradzić. MAM NADZIEJĘ, ŻE ... osiągne swoje cele. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będe mieć zmarszczki;( NA ZAKOŃCZENIE BuZiam Cię;*
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Jestem ... wredna i zarozumiała.
Nie dbam ... o to co minęło. Sama ... daje sobie ze wszystkim radę. Potrafię ... zagłuszyć wyrzuty sumienia. Chciałabym ... zemścić się. Pragnę ... być kimś wielkim. Milczę ... kiedy nie chce mi się gadać. ![]() Zamykam ... oczy na horrorach. Żałuję ... tylko tego czego nie zrobiłam. Żyję ... tak by być szczęśliwą. Nienawidzę ... facetów. Nie znoszę ... gdy kłamią. Szanuję ... ludzi, którzy na to zasługują. Wybucham ... najczęściej przed okresem. Czekam ... nigdy nie czekam. Staram się ... nie mieć nadziei. Marzę ... by zdrada i kłamstwo wyginęły. Muszę ... być silna. Rzadko ... przyznaję komuś rację. Lubię ... frytki z bitą śmietaną ![]() Z trudem ... kocham. Z łatwością ... nienawidzę. Nie umiem ... przepraszać. Wierzę ... w Boga. Plączę ... za często. Nigdy ... nie jest za późno. JESTEM KOBIETĄ ... niezależną. IMPONUJĄ MI ... wariaci. W GŁĘBI DUSZY ... kocham. MOJE SERCE ... nie ma prawa głosu. WOLAŁABYM BYĆ ... odrobinę wyższa. KIEDYŚ BYŁAM ... naiwna. DZIŚ JESTEM ... doświadczona. CZAS MNIE UCZY ... jak nie cierpieć. LUBIĘ SIEBIE ZA ... ostry język. SAMOTNOŚĆ ... jest czasem niezbędna aby coś zrozumieć. UCIEKAM OD ... miłości. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... bo życie straciłoby sens. NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... ślepych, zakochanych, zdradzanych osób. LUBIĘ ... seks. ŻARTUJĘ Z ... mężczyzn. NIE ZNOSZĘ ... natrętów. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... mam faceta. POCZUCIE HUMORU ... to moja zaleta. SMUTEK ... jest tym czego się boję. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... że czasami boli. JAK OGNIA UNIKAM ... zaangażowania. W TRUDNYCH MOMENTACH ... jem czekoladę. MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... egoizm. MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... wrażliwość na cierpienie innych. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... bieganie. WPADAM W ROZPACZ ... tylko gdy ktoś umrze. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... duuużo rzeczy. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy się wygłupiam. DO FURII DOPROWADZA MNIE ... zmiana planów, kłamstwo. MAM NADZIEJĘ, ŻE ... nigdy nie dam się już oszukać. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie chcę niczego żałować. NA ZAKOŃCZENIE ... mówię że było mi miło.
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
-jestem - ... człowiekiem
NiE dbam - ... o paznokcie Sama - ... biegam potrafię- ... mówić po hiszpańsku chciałabym- ... być jeszcze śmielsza choć i tak jestm śmiała ;p pragnę- ... by pozostało tak jak jest milczę- ... gdy już brak mi słów i ręce opadają zamykam – ... zawsze drzwi za sobą żałuje- ...... że czasem nie wykorzystuje dni maxymalnie żyję- ... w zgodzie ze swoim sumieniem nienawidzę- ... oceniania ludzi po wyglądzie, ubiorze itd. nie znoszę - ... ludzi, którzy wszystko olewają szanuję- ... moją mamę wybucham- ... gdy jestem bezradna czekam- ... na dorosłość staram się - … nie działać pod wpływem emocji marzę- ... by patrzyli na mnie na ulicach muszę- ... ciężko pracować na dobre oceny i opinię innych rzadko- ... jem pizze i inen takie.. lubię- ... przebywać w Jego towarzystwie Z trudem - ...... trzymam linię Z łatwością - ... szybko chodze po ulicach nie umiem - .. grać na gitarze wierzę- ... że znów będę bliżej Boga plączę- ...... się między ludźmi nigdy- ... nie mów nigdy ;D JESTEM KOBIETĄ ... bo On tak powiedział IMPONUJĄ MI ... silne (charakterem) kobiety W GŁĘBI DUSZY ... jestem złośliwa MOJE SERCE. jest już zajęte WOLAŁBYM BYĆ ... -mieć dłuższe i chudsze nogi (łydki) KIEDYŚ BYŁAM ... w niebie.. DZIŚ JESTEM ... trochę kimś.. CZAS MNIE UCZY .... pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ... moje włosy SAMOTNOŚĆ .... dopada mnie czasami UCIEKAM OD.... szarego życia NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wspaniałej rodzinie i spokojnym domu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... porzucanych zwierzaków ![]() LUBIĘ .... moje włosy ŻARTUJĘ Z ... ze wszystkich MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .....kiedyś nosiłam męskie okulary ![]() POCZUCIE HUMORU .... coś bez czego nie mogę istnieć ! SMUTEK .... jest.. i go nie ma.. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... odsuwam się od Boga.. JAK OGNIA UNIKAM ... łysych kabanów i innych 'kapturków' W TRUDNYCH MOMENTACH ..... proszę Go o pomoc, radę, rozmowę MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... czasami działam pod wpływem emocji i szybko wybucham ZALETA ... myślę, że posiadam szczery uśmiech NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... moja sylwetka WPADAM W ROZPACZ ..... gdy mam mnóstwo kroch na buźce ![]() CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy On mnie całuje i tuli DO FURII DOPROWADZA MNIE .... głupota ludzi i narzucanie mi swojego zdania MAM NADZIEJĘ, ŻE .... zrobię coś dla świata GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie chcę być stara ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... "Nigdy nie będę jedną z wielu!"
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Jestem - kobietą
Nie dbam - o opinie innych Sama - daję sobie ze wszystkim radę potrafię - działać ludziom na nerwy chciałabym - iść za mottem i żyć chwilą pragnę - szczęścia moich najbliższych milczę - kiedy sytuacja tego wymaga zamykam – się w sobie i to bardzo często żałuję - wielu rzeczy, ale czasu nie cofnę żyję - na przekór wszystkiemu nienawidzę - ludzi, którzy udają przyjaciół, a za rogiem obrabiają ci cztery litery nie znoszę - nietolerancji (!) szanuję - zdanie innych wybucham - w najmniej odpowiednich momentach czekam - na moment, w którym spotka mnie coś miłego staram się - być miłą osobą marzę - o zamieszkaniu w ny muszę - swoje obowiązki wykonywać bardzo dokładnie rzadko - zwierzam się ludziom lubię - buszować po internecie Z trudem - patrzę na to co było Z łatwością - nawiązuję nowe znajomości nie umiem - nabrać zaufania do ludzi wierzę - w lepsze jutro plączę - nie zdarza mi się nigdy - nie zrezygnuję z własnych marzeń Jestem kobietą ... i jestem z tego dumna Imponują mi ... ludzie inteligentni W głębi duszy ... wydaję mi się, że nie pasuję do tego świata Moje serce ... to znak, którym zawsze się kieruję Wolałabym być ... szczerze powiedziawszy, cieszę się, że jestem taka jaka jestem Kiedyś byłam ... zupełnie inną osobąDziś jestem ... chyba zupełnie kimś lepszym Czas mnie uczy ... dystansu do pewnych spraw Lubię siebie za ... samokrytykę Samotność ... często mi towarzyszy Uciekam od ... miejsc, w których jestem niemile widziana Nigdy nie przestanę marzyć ... że gdzieś na ziemi jest naprawdę lepiej Najbardziej mi żal ... szansy, której nie wykorzystałam Lubię ... obecną sytuację, w której się znajduję Żartuję z ... mężczyzn Nie znoszę ... własnego lenistwa Może to śmieszne, ale ... uważam, że świat bez mężczyzn byłby mniej kolorowy ( ; Poczucie humoru ... to coś, co lubię w ludziach Smutek ... towarzyszy mi bardzo często Wstyd się przyznać ... przyjaciołom, że czasem bardzo potrzebuję ich obecności Jak ognia unikam ... szkolnych dyskotek iii ... ognia W trudnych momentach ... staram się wierzyć, że będzie dobrze Moją największą wadą ... jest nietraktowanie wszystkiego na poważnie Zaleta ... zarażanie wszystkich pozytywną energią Najbardziej mnie męczy ... czyjaś natarczywość Wpadam w rozpacz ... gdy już wiem, że nie ma szans, żeby było lepiej Najbardziej mnie wzrusza ... miłość Cieszę się jak dziecko ... kiedy coś pójdzie po mojej myśli Do furii doprowadza mnie ... ludzka głupota i mój brat Mam nadzieję ... że zasłużyłam w życiu na szczęście Gdy będę staruszką ... chcę się bujać w fotelu i mieć pewność, że chwytałam chwilę najmocniej jak się dało Na zakończenie ... bardzo pozytywny wątek.
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
każda z nas jest inna, oryginalna na swój sposób i o to w życiu chodzi
![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
jestem ... jaka jestem
NiE dbam...o kwiaty ![]() Sama...radzę sobie jakoś potrafię... śmiać się z siebie chciałabym...być znowu dzieckiem pragnę...żeby ktoś mnie naprawdę pokochał... milczę ... gdy jest mi źle zamykam.... oczy podczas pocałunku ![]() żałuje.....że nie można cofnąć czasu żyję...dzięki rodzicom nienawidzę ....kilku osób nie znoszę...czasem sama siebie szanuję...ludzi starszych wybucham...gdy ktoś doprowadzi mnie do ostateczności czekam...na szczęście staram SiE …mimo wszystko myśleć pozytywnie marzę...o miłości muszę...wziąć się w garść rzadko...okazuję uczucia lubię...tańczyć Z trudem....uśmiecham się gdy jest mi źle Z łatwością ...pomagam innym nie umiem...przetłumaczyć sobie kilku rzeczy wierzę...że będzie dobrze plączę.....zbyt często nigdy...nie mów nigdy JESTEM KOBIETĄ ...i cieszę się z tego IMPONUJĄ MI ... ludzie przebojowi W GŁĘBI DUSZY ... jestem wrażliwa i skryta MOJE SERCE...jest złamane WOLAŁBYM BYĆ ...jestem sobą i dobrze mi z tym ![]() KIEDYŚ BYŁAM ...nieśmiała i zagubiona DZIŚ JESTEM ...pewniejsza siebie CZAS MNIE UCZY .... pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ...to jaka jestem SAMOTNOŚĆ ....czasem mi doskwiera ![]() UCIEKAM OD...miejsc w których wracają bolesne wspomnienia NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ...o szczęściu NAJBARDZIEJ MI ŻAL...często samej siebie LUBIĘ ....słodycze ![]() ŻARTUJĘ Z ...wielu rzeczy NIE ZNOSZĘ ...wcześnie wstawać MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ....zawsze wstaję prawą nogą POCZUCIE HUMORU ....posiadam SMUTEK .... często mi towarzyszy WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... że często nie umiem przyznać się do błędów JAK OGNIA UNIKAM ...ciemnych miejsc W TRUDNYCH MOMENTACH .....płaczę MOJA NAJWIĘKSZA WADA ....niezdecydowanie ZALETA ...potrafię iść na kompromis NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... kac po imprezie ![]() WPADAM W ROZPACZ ..... kiedy przypomnę sobie kilka rzeczy lub co gorsza zobaczę NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ...kiedy ktoś mnie pociesza CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... DO FURII DOPROWADZA MNIE ....gdy coś mi nie wychodzi MAM NADZIEJĘ, ŻE ....będę szczęśliwa GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ...będę dbać o siebie NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdrawiam wszystkich ![]()
If I lose myself, I lose It all Edytowane przez Karolynka Czas edycji: 2008-08-26 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
jestem - ... Zakochana
NiE dbam - ... o twoje zdanie Sama - ... dam sobie rade potrafię- ... Byc wredna chciałabym- By M. był zawsze przy mnie pragnę- ... Wiecznych wakacji milczę- ... Oj rzadko... zamykam – Ci drzwi przed nosem gdy nie mogę powstrzymać strachu lub łez żałuje- ...... Kilku złych kroków żyję- ... Dla Ciebie nienawidzę- ... dwulicowości nie znoszę - ... Kłamstwa szanuję- ... Ciebie jeśli jesteś wart mego szacunku wybucham- ... Często ale nigdy bez powodu czekam- ... na herbate ;P staram SiE - … Byc Dobra marzę- ... Codziennie muszę- ... Ją widywac rzadko- ... płacze lubię- ... leniuchować ![]() Z trudem - ... odpuszczam … Z łatwością - ... Pokarze Ci kto tu rządzi nie umiem - .. czekać !! wierzę- ... W sprawiedliwość plączę- ...... rzadko nigdy- ... Nie mów tak! JESTEM KOBIETĄ... Na szczęście? IMPONUJĄ MI ... (...) W GŁĘBI DUSZY ... Boje się miłości MOJE SERCE. Jest szczęśliwe bo Ty w nim mieszasz WOLAŁBYM BYĆ ... Twoim aniołem stróżem KIEDYŚ BYŁAM ... słaba DZIŚ JESTEM ... Szczęśliwa CZAS MNIE UCZY .... Wytrwałości i cierpliwości LUBIĘ SIEBIE ZA ... Kocham Cie bezinteresownie SAMOTNOŚĆ ....Czasem ją Lubie UCIEKAM OD.... Ciszy NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... NAJBARDZIEJ MI ŻAL... tego czego nie mogę zrobić LUBIĘ ... Ciebie ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... braku szacunku dla ludzi MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... czasem lubię być wredna POCZUCIE HUMORU .... Ogromne SMUTEK .... Nie mówmy o tym WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... Palenie zabija a ja nadal żyje:P JAK OGNIA UNIKAM ... Techna ;p W TRUDNYCH MOMENTACH ... Słucham muzyki i zaczynam tworzyc MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... Ze strachu uciekam przed Szczęściem ZALETA ... SZCZEROŚĆ... NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ...Głupota WPADAM W ROZPACZ ..... Gdy Cie nie ma NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... Titanic CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... Gdy jem czekolade DO FURII DOPROWADZA MNIE ....Narzucanie mi swojego głupiego zdania MAM NADZIEJĘ, ŻE .... Dacie mi popełnic własne błędy! GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... Chce miec obok M. i przesiadywac w Mc. Donaldzie NA ZAKOŃCZENIE ... Czy ktoś to czyta
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
jestem - ... tylko i wyłacznie zawsze sobą(;
NiE dbam - ... o zdanie innych ludzi na moj temat Sama - ... potrafie o siebe zadbac potrafię- ... malowac chciałabym- ... byc teraz TAM z NIM pragnę- ... spełniać swoje marzenia milczę- ... kiedy jest mi smutno zamykam – drzwi przed nose jeśli jesteś niemile widziany żałuje- ...... ze nie poeidzialam ci 'kocham' żyję- ... swpim życiem nienawidzę- ... . nie ma takeij rzeczy na śwecie nie znoszę - ... ludzi dwulicowych, kłamców, plotkarzy, babiarzy... szanuję- ... prawdę wybucham- ... kiedy ktoś wyprowadzi mnie z równowagi czekam- ... ……. na to aby sie odezwał ON staram SiE - … żyć pełnią życia marzę- ... o mnóstwie rzeczy muszę- ... być szcześliwa (: rzadko- ... cierpię lubię- ... uśmiech Z trudem - ...... przyjmuje porażki Z łatwością - ... znajduje rozwiązanie sytuacji nie umiem - .. pisać lewą ręką wierzę- ... w Boga plączę- ...... kiedy ktoś mnie rani nigdy- ... JESTEM KOBIETĄ ... bardzo sceptyczną IMPONUJĄ MI ... delikatni daceci W GŁĘBI DUSZY ... jestem romatyczka MOJE SERCE. pojechało z nim do domu... WOLAŁBYM BYĆ ... ładniejsza KIEDYŚ BYŁAM ... chudsza DZIŚ JESTEM ... całkiem w porządku CZAS MNIE UCZY .... na błędach LUBIĘ SIEBIE ZA ... moją spontaniczność, otwartość, za to że nigdy nikogo nie udaje SAMOTNOŚĆ .... w istocie nie ma jej UCIEKAM OD.... od każdej samoświadomej chwil NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... no nigdy nigdy (: NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... ze nie pożegnałam się z NIM LUBIĘ .... soki ŻARTUJĘ Z ... siebie*: NIE ZNOSZĘ ... wytykania mi błedów i czyjejś pewności, że mnie dobrze zna MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... zostane piratem... bo musze coś nietypowego ze sobą zrobic (: POCZUCIE HUMORU .... obecne. SMUTEK .... bywa gościem. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... do całego mojego życia wstyd się przyznać . JAK OGNIA UNIKAM ... wrogów W TRUDNYCH MOMENTACH ..... mam przyjaciół obok ![]() MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... roztargnienie. ZALETA ... urok osobisty ?:p NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nieprzespana noc WPADAM W ROZPACZ ..... kiedy nic mi nie wychodzi NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… pielęgowanie wartości CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... kiedy się zakocham DO FURII DOPROWADZA MNIE ....bezsensowna aluzja rzucana w tłum na mój temat MAM NADZIEJĘ, ŻE .... on kocha mnie GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... kto powiedział, że będe wygładąc staro?;p NA ZAKOŃCZENIE ..... czasem tkwię w myślach coraz mniej intensywnych, coraz mniej konkretnych i ...budzę się z myślami zupełnie odbiegającymi od początkowych. CAŁA JA ;***
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Jestem - ... wyjątkowa
Nie dbam - ... o zdanie osób których nie szanuje Sama - ... Szanuje innych Potrafię- ... kochać Chciałabym- ... zobaczyć mojego mężczyznę Pragnę- ... mieć zawsze moich bliskich Milczę- ... gdy nie czuję potrzeby mówienia Zamykam – oczy i marzę że on jest obok Żałuje- ...... straconych szans Żyję- ... dla NIEGO Nienawidzę- ... kłamstwa Nie znoszę - ... agresji Szanuję- ... tych którzy szanują mnie Wybucham- ... gdy coś kłębi się we mnie Czekam- ... na Niego <3 Staram się - … okazywać miłość Marzę- ... o szczęściu i zdrowi dla tych których kocham Muszę- ... dać sobie radę przez jakiś czas bez niego Rzadko- ... okazuje uczucia Lubię- ... się z nim całować Z trudem - ...... zapominam Z łatwością - ... uczę się Nie umiem - .. przepraszać Wierzę- ... że będzie Dobrze !! Płaczę- ...... gdy tęsknie Nigdy- ... nie przestane go kochać JESTEM KOBIETĄ ... kochaną i kochającą IMPONUJĄ MI ... poczucie humoru i wrażliwość W GŁĘBI DUSZY ... jestem wrażliwa MOJE SERCE. bije dla niego WOLAŁBYM BYĆ ... blisko niego KIEDYŚ BYŁAM ... oschła DZIŚ JESTEM ... kobietą CZAS MNIE UCZY .... miłości LUBIĘ SIEBIE ZA ... to za co powinnam SAMOTNOŚĆ ....jest dobra ale tylko ta z wyboru UCIEKAM OD.... złych wspomnień NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... nim NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tego czego nie zrobiłam .. LUBIĘ .... deszcz ŻARTUJĘ Z ... tego z czego można ![]() NIE ZNOSZĘ ... samotności MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE... wcale sie nie chwale ;p POCZUCIE HUMORU jest ważne SMUTEK .... czasem zajmuje sie mną WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... popełniam błędy JAK OGNIA UNIKAM ... użalania się nad sobą W TRUDNYCH MOMENTACH .....przytulam misia, modlę się MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... jestem mało wylewna uczuciowo ZALETA ... jestem sobą NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... oszukiwanie WPADAM W ROZPACZ ..... gdy nie wiem co zrobić NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… płacz mężczyzny CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy on mnie przytula DO FURII DOPROWADZA MNIE .... kopiowanie kogoś MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę z nim zawsze <3 GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę miała co wspominać ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdrawiam ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Jestem - sobą. Nie dbam - o swoje rzeczy.
Sama - jestem zbyt często. Potrafię - kochać. Chciałabym - się przeprowadzić. Pragnę - Milczę - wtedy, gdy nie trzeba. Zamykam - oczy i rozmyślam. Żałuje - że nie zrobiłam tylu rzeczy. Żyję - dla innych. Nienawidzę - kłamstwa. Nie znoszę - wstawania rano. Szanuję - innych. Wybucham - płaczem, gdy wspominam. Czekam - na wakacje'09 Staram się - nie pokazywać tego, że jest mi źle. Marzę - o tym, że jeszcze ICH spotkam. Muszę - nauczyć się wielu rzeczy. Rzadko - jestem widoczna na gadu. Lubię - się uśmiechać. Z trudem - zasypiam, gdy tęsknię. Z łatwością - wkurzam innych. ![]() ![]() Nie umiem - uwierzyć w siebie. i zapomnieć o wielu sprawach, rzeczach i osobach. Wierzę - że będzie dobrze. Płaczę - gdy tęsknię. Nigdy - nie zapomnę. JESTEM KOBIETĄ. która musi nauczyć się delikatności. IMPONUJĄ MI.moi znajomi. W GŁĘBI DUSZY. czuję, że żyję dla kogoś, kto mnie naprawdę kocha. MOJE SERCE. na razie nie szuka. WOLAŁBYM BYĆ. szczupłą, wysoką brunetką. KIEDYŚ BYŁAM. mała. ![]() ![]() DZIŚ JESTEM. sobą. CZAS MNIE UCZY. miłości. LUBIĘ SIEBIE ZA. całokształt. :P a tak serio, to nie lubię siebie. SAMOTNOŚĆ.czuję się samotna zbyt często. UCIEKAM OD. wielu pilnych spraw. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ. o ukochanym miejscu. NAJBARDZIEJ MI ŻAL. pustych dziewczyn. LUBIĘ. czekoladę. ŻARTUJĘ Z. tego, czego się da. NIE ZNOSZĘ. wstawania rano. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE. POCZUCIE HUMORU. jest potrzebne. SMUTEK. jest ze mną często. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ. ale czasem boję się samej siebie. JAK OGNIA UNIKAM. osób i miejsc, których nie lubię. W TRUDNYCH MOMENTACH. siadam na łóżku i przytulam mego pluszaka. MOJA NAJWIĘKSZA WADA. [zbyt dużo] ZALETA. [chyba brak] NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY. WPADAM W ROZPACZ. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO. gdy jestem szczęśliwa. DO FURII DOPROWADZA MNIE. MAM NADZIEJĘ, ŻE. jeszcze nie raz ICH spotkam. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ. będę miała co opowiadać wnukom. ![]() NA ZAKOŃCZENIE. przepraszam za bzdury. pozdrawiam. i dobranoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
-jestem - zapracowana
NiE dbam - o zdrowe odżywianie... ![]() Sama - nie lubię być potrafię- rozśmieszać ludzi chciałabym- być szczęśliwa pragnę- wrócić do domu milczę- czasami zamykam – drzwi za sobą żałuje- paru spraw, nie potoczyły się tak jak chciałm żyję- i cieszę się z tego! nienawidzę- zarywać nocek nie znoszę - wątróbki szanuję- Rodziców wybucham- bardzo często czekam- na powrót do domu staram SiE - nie jeść słodyczy marzę- ... o wycieczce gdzieś w fajne miejsce muszę- wytrzymać jeszcze trochę na obczyźnie rzadko- przechodzi mi przez gardło słowo przepraszam lubię- wycieczki w ciekawe miejsca Z trudem - przychodzi mi sprzątanie po sobie Z łatwością - nie umiem - czekać !! wierzę- że spełnią się moje marzenia plączę- tylko w ciemności nigdy- nie palę mostów za sobą JESTEM KOBIETĄ ... IMPONUJĄ MI ... ludzie silni psychicznie W GŁĘBI DUSZY ... jestem skryta MOJE SERCE. kocha i jest kochane WOLAŁBYM BYĆ ... KIEDYŚ BYŁAM ... dzieckiem DZIŚ JESTEM ... emigrantką... CZAS MNIE UCZY .... gojenia ran LUBIĘ SIEBIE ZA ... poczucie humoru SAMOTNOŚĆ .... czasem jest potrzebna UCIEKAM OD.... zła NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... O szczęściu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... uciekającego czasu LUBIĘ .... Siebie ŻARTUJĘ Z ... ze wszystkiego NIE ZNOSZĘ ... wulgarności MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... boję się ciemności POCZUCIE HUMORU .... mam! SMUTEK .... element życia WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... za dużo by mówić JAK OGNIA UNIKAM ... wystąpień publicznych W TRUDNYCH MOMENTACH .....przeżywam to sama MOJA NAJWIĘKSZA WADA ....jestem nerwowa ZALETA ... hmmm NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... wysiłek fizyczny ![]() WPADAM W ROZPACZ ..... gdy wali mi się wszystko na głowę NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ……krzywda zwierząt CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... bardzo często DO FURII DOPROWADZA MNIE .... głupota ludzi MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa w życiu GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce jak najdłużej być samodzielna NA ZAKOŃCZENIE ..... hmm... to już koniec?
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Jestem - dziwna
Nie dbam - o zdanie ludzi, których nie znam Sama - sobie poradzę ![]() potrafię - uśmiechać się kiedy jest mi źle chciałabym - skończyć studia, mieć dobrą pracę, dom i rodzinę z moim TŻ ![]() pragnę - Jego ![]() milczę - często zamykam – się czasem przed innymi żałuje - niektórych rzeczy, które robiłam w przeszłości żyję - miłością ![]() nienawidzę - kiedy ktoś nienawidzi nie znoszę - siedzieć w pracy kiedy TŻ ma akurat wolne szanuję - rodziców wybucham - często czekam - na spotkania z Nim staram się - robić wszystko dobrze marzę - o wielu rzeczach muszę - żyć ![]() rzadko - sprzątam ![]() lubię - niektórych ludzi ![]() Z trudem - się mobilizuję Z łatwością - podejmuję niktóre decyzje nie umiem - wielu rzeczy wierzę - w Boga plączę - gdy jest mi źle nigdy - nie przestanę Go kochać ![]() JESTEM KOBIETĄ ... kobiecą ![]() IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy potrafią sobie poradzić w każdej sytuacji W GŁĘBI DUSZY ... jestem małą dziewczynką MOJE SERCE... należy do Niego WOLAŁABYM BYĆ ... bardziej pewna siebie KIEDYŚ BYŁAM ... dziwniejsza niż teraz ![]() DZIŚ JESTEM ... coraz bardziej normalna (?) CZAS MNIE UCZY ... nowych rzeczy LUBIĘ SIEBIE ZA ... poczucie humoru SAMOTNOŚĆ ... czasem jej potrzebuję UCIEKAM OD ... od niczego nie uciekam ![]() NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... o niebieskich migdałach NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... tego co było i już nie wróci LUBIĘ ... moją rodzinę ŻARTUJĘ Z ... ze śmiesznych sytuacji NIE ZNOSZĘ ... zdrady, agresji MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... boję się ciemności i pszczół / os POCZUCIE HUMORU ... jest ważne SMUTEK ... coś co czasem mi towarzyszy WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... więc nie będę się przyznawać ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... wystąpień publicznych W TRUDNYCH MOMENTACH ... chcę się przytulić MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... nieśmiałość ZALETA ... szczerość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... męczą mnie różne myśli WPADAM W ROZPACZ ... gdy nie wiem co robić ze swoim życiem NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... małe dziecko CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy mam się z czego cieszyć ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE ... głupota ludzi MAM NADZIEJĘ, ŻE ... wszystko ułoży się po mojej myśli GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę myśleć jak dożyję starości ![]() NA ZAKOŃCZENIE ... uff ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
jestem - ... zakręcona^^
NiE dbam - ... o kalorie Sama - ... to nie znaczy samotna potrafię- ... wkurzac innych chciałabym- ... spełnić marzenia pragnę- ... kochać i byc kochaną milczę- ... gdy śpie^^ zamykam – ... się dla niektórych osób żałuje- ......że ranie tych, któzy sa dla mnie bliscy żyję- ... chwilą nienawidzę- ... .pseudo przyjaciół nie znoszę - ... pustych panienek szanuję- ... każdego, kto szanuje siebie wybucham- ... częściej niz myślisz czekam- ... na.. niego staram SiE - … potsępowac w zgodzie z samą sobą marzę- ... o spełnieniu marzeń muszę- ... ja NIC nie muszę^^ rzadko- ... milczę lubię- ... lody z bita śmietaną^^ Z trudem - ... mówię o tym, co czuje Z łatwością - ... się śmieje nie umiem - ... patrzec na cierpienie bliskich nie próbująć im pomóc wierzę- ... że spelnią się moje marzenia plączę- ... gdy czuje sie bezsilna i gdy jets mi źle nigdy- ... nie mówie nigdy!!!:P JESTEM KOBIETĄ ... i jestem z tego dumna IMPONUJĄ MI ... ambitni ludzie W GŁĘBI DUSZY ... jestem romantyczką MOJE SERCE... jest wierne i cieplutkie WOLAŁBYM BYĆ ... kims innym KIEDYŚ BYŁAM ... dzieckiem DZIŚ JESTEM .. sobą CZAS MNIE UCZY ...że musze byc twarda LUBIĘ SIEBIE ZA ... to jaka jestem SAMOTNOŚĆ .... to czasem boli... UCIEKAM OD... problemów NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o NIM NAJBARDZIEJ MI ŻAL... ludzi, którzy uważają się za 8 cud świata LUBIĘ ... spędzać czas z przyjaciółmi ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... Barbie MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... czasem smieje się bez powodu POCZUCIE HUMORU ... stawiam na pierwszym miejscu SMUTEK .... niestety.. czasem jest przy mnie WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale jestem strasznie zakompleksiona^^ JAK OGNIA UNIKAM ... pseudo przyjaciół W TRUDNYCH MOMENTACH ... mogę liczyć na przyjaciół MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... czasem za duzo mówię ZALETA ... potrafię pocieszyć NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... szkoła^^ WPADAM W ROZPACZ ... gdy mam zły dzień NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... gdy cos złego dzieje sie na świecie CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy mam z czego DO FURII DOPROWADZA MNIE .... palenie papierosów MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa w życiu GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce mieć obok skogoś kogo będę kochać NA ZAKOŃCZENIE ..... buśka;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Jestem ... brunetką
Nie dbam ... o to, co nie ma znaczenia Sama ... robię kartki okolicznościowe Potrafię ... słuchać Chciałabym ... być w życiu szczęśliwa Pragnę ... spędzić swoje życie z moim TŻem Milczę ... gdy mam ochotę coś przemyśleć Zamykam ... się w sobie momentami (ale tylko na chwilę) Żałuję ... że Cię znałam, lalalala ![]() Żyję ... z całych sił i uśmiecham się do ludzi ![]() Nienawidzę ... gwizdania za dziewczynami! Wrrr, to nie psy! Nie znoszę ... zbytniej pewności siebie i dziecinady Szanuję ... tych, którym życie dało w kość Wybucham ... czasami płaczem, a czasami śmiechem ![]() Czekam ... obecnie na 10. października ![]() Staram się ... być sobą Marzę ... o dwójce dzieci, hihi ![]() Muszę ... być silna... Rzadko ... jeżdżę na rowerze Lubię ... lody bananowe, kokosowe i jogurt biszkoptowy ![]() Z trudem ... hmm... odpuszczam... Z łatwością ... zdałam prawko, juppi ![]() Nie umiem ... gwizdać :P Wierzę ... w miłość ![]() Plączę ... czasami Nigdy ... nie mów NIGDY ![]() JESTEM KOBIETĄ ... swojego mężczyzny IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy mają swoją pasję W GŁĘBI DUSZY ... czuję żal do pewnych osób MOJE SERCE ... żyje muzyką ![]() ![]() WOLAŁABYM BYĆ ... nieco wyższa :P KIEDYŚ BYŁAM ... bezbronną dziewczynką DZIŚ JESTEM ... kobietą ze swoimi zasadami CZAS MNIE UCZY ... dorosłości i bycia silną LUBIĘ SIEBIE ZA ... cierpliwość SAMOTNOŚĆ ... to stan duszy, w którym nie chciałabym się znaleźć UCIEKAM OD ... łaskotek :P NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... bo "kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki" NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... maleńkich dzieci, którzy nie mają domu, kochających opiekunów oraz torturowanych zwierząt ![]() LUBIĘ ... buziaki ![]() ŻARTUJĘ Z ... siebie ![]() NIE ZNOSZĘ ... brudnych okularów (dobrze, że są soczewki ![]() MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... uwielbiam huśtać się na placu zabaw - mimo swojego wieku :P POCZUCIE HUMORU ... pomaga przetrwać złe chwile ![]() SMUTEK ... powinien trwać jak najkrócej... WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... do tego, czego się żałuje JAK OGNIA UNIKAM ... hmm... pijaków i żuli W TRUDNYCH MOMENTACH ... lubię mieć świadomość, że nie jestem sama ![]() MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... stanowczość MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... pomocna dłoń NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... zachowanie taty ![]() WPADAM W ROZPACZ ... kiedy jest mi bardzo źle NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... płacz mężczyzny... CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy mam z czego ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE ... hałas za oknem o 3 w nocy :P MAM NADZIEJĘ, ŻE ... zrealizuję swoje marzenia GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie chcę być samotna ![]() NA ZAKOŃCZENIE ... powiem, że... fajny ten nasz WIZAŻ ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jestem... jaka jestem...
Nie dbam o.... to jak postrzegają mnie inni ludzie Sama... lubię pobyc czasami Potrafię... gadac godzinami o pierdołach Chciałabym... pojechac na Jamajkę Pragnę... spokoju Milczę... gdy jest mi źle Zamykam ... kolejny etap mojego życia Żałuję ... lepiej żałowac, że się coś zrobiło, niż żałowac, że się nie spróbowało Żyję... z dnia na dzień Nienawidzę... deszczu Nie znoszę... jesieni Szanuję... tylko tych, którzy na to zasłużyli Wybucham... śmiechem jak oglądam komedie Czekam ... chyba na cud Staram się... zmienic w sobie to, co mi przeszkadza Marzę... o szczęściu Muszę... przestac obgryzac paznokcie Rzadko... jestem szczęśliwa ostatnio Lubię... się przytulac Z trudem... przychodzi mi mówienie o uczuciach Z łatwością ... przyznaję się do popełnionego błędu Nie umiem... patrzec na cierpienie zwierząt Wierzę ... że jeszcze będzie dobrze Płaczę... za często Nigdy... nie zpomnę osób które mi pomogły JESTEM KOBIETĄ ... romantyczną IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy dążą do swoich celów i nie poddają się W GŁĘBI DUSZY ... jestem chyba jeszcze ciągle dzieckiem ![]() MOJE SERCE... jest złamane WOLAŁBYM BYĆ ... kimś innym niż jestem KIEDYŚ BYŁAM ... blondynką DZIŚ JESTEM .. naiwna CZAS MNIE UCZY ...no właśnie chyba niczego LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, że jestem wrażliwa SAMOTNOŚĆ .... to najgorsze co może spotkac człowieka w życiu UCIEKAM OD... wspomnień NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... prawdziwej miłości NAJBARDZIEJ MI ŻAL... siebie.... LUBIĘ ... rozmawiac o facetach ŻARTUJĘ Z ... siebie i innych NIE ZNOSZĘ ... maerialistów MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... często gadam sama do siebie POCZUCIE HUMORU ... jest bardzo ważne SMUTEK .... mój wierny przyjaciel WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale jeszcze nigdy nic nie ugotowałam JAK OGNIA UNIKAM ... stresujących sytuacji W TRUDNYCH MOMENTACH ... muszę się wypłakac i jest lepiej MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... gdy mam zły humor wyżywam się na bliskich ZALETA ... punktualnośc i szczerosc NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nieprzespana noc WPADAM W ROZPACZ ... gdy coś mi sie nie udaje NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... cierpienie zwierząt CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy jestem po prostu szczęśliwa DO FURII DOPROWADZA MNIE .... stanie w kolejce MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będzie jeszcze tak jak sobie to wymarzyłam GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę nię żałowac tego, jak przeżyłam swoje życie NA ZAKOŃCZENIE ..... klikam 'wyślij odpowiedź' ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Jestem ... brunetką
Nie dbam ... o to co inni pomyślą Sama ... czuję się samotna Potrafię ... pocieszyć Chciałabym ... mieć dwie córki ![]() Pragnę ... nigdy nie rozstać się z moim chłopakiem Milczę ... gdy nie wiem co powiedzieć Zamykam ... książkę, gdy skończę ją czytać Żałuję ... że mieszkam w małym miasteczku Żyję ... by kochać Nienawidzę ... plotek Nie znoszę ... emo Szanuję ... innych Wybucham ... kiedy coś mnie zdenerwuje mocno Czekam ... na 18-ste urodziny ![]() Staram się ... nie używać wulgaryzmów Marzę ... by mieć dom, męża i wspomniane wyżej dwie córki ![]() Muszę ... dobrze się uczyć Rzadko ... płaczę Lubię ... być chwalona ![]() Z trudem ... powstrzymuję się zjedzenia czegoś słodkiego Z łatwością ... wychodzę z doła Nie umiem ... być miła dla pustych osób Wierzę ... w miłość Plączę ... się w swojej głowie Nigdy ... nie będę paliła papierosów JESTEM KOBIETĄ ... która wiecznie się śmieje IMPONUJĄ MI ... naukowcy W GŁĘBI DUSZY ... jestem pełna energii MOJE SERCE ... potrafi kochać WOLAŁABYM BYĆ ... bardziej asertywna KIEDYŚ BYŁAM ...samotna DZIŚ JESTEM ...dziewczyna mojego chłopaka CZAS MNIE UCZY ... cierpliwości LUBIĘ SIEBIE ZA ... to że nie potrafię być chamska SAMOTNOŚĆ ... to coś od czego uciekam UCIEKAM OD ... samotności NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... o szczęśliwym życiu NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... osób, które krytykują innych a sami robią to samo LUBIĘ ... spędzać czas z przyjaciółkami i chłopakiem ŻARTUJĘ Z ... wszystkiego :P NIE ZNOSZĘ ... gdy cos nie układa się po mojej myśli MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... lubię myśleć, że jestem kimś innym POCZUCIE HUMORU ... podobno mam ![]() SMUTEK ... dawno nie gościł w moim życiu WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... jak wyglądam bez makijażu i ładnych ciuchów :P JAK OGNIA UNIKAM ... papierosów W TRUDNYCH MOMENTACH ... przytulam się do mojego chłopaka, albo płaczę w rękaw przyjaciółki MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... brak asertywności MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... to uśmiech nieznikający z mojej twarzy prawi nigdy ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nicnierobienie WPADAM W ROZPACZ ... kiedy coś jest nie tak jakbym chciała NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... romantyczna scena filmowa CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... kiedy wyjeżdżam na wakacje xD DO FURII DOPROWADZA MNIE ... plotka nie mająca w sobie nawet odrobiny prawdy MAM NADZIEJĘ, ŻE ... osiągnę coś w życiu GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę nowoczesną babcią NA ZAKOŃCZENIE ... powiem że zakończenie zawsze jest początkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
jestem - jestem, po prostu
![]() NiE dbam - o to, na co nie mam wpływu. Sama - próbuję rozwiązywać swoje problemy. potrafię- cieszyć się z niczego. chciałabym- być zawsze młoda. pragnę- miłości i zrozumienia. milczę- wtedy, kiedy słucham. zamykam – się w sobie. czasem. żałuje- tylko tego na co nie mam wpływu. żyję- nie tylko dla siebie. nienawidzę- podłych ludzi i świata. nie znoszę - bardzo wilu rzeczy..... szanuję- siebie samą. wybucham- nagle, i równie szybko mi przechodzi. czekam- na Księcia z Bajki. staram SiE - żyć zgodnie z własnymi zasadami. marzę- o wielu rzeczach..... muszę- czasem zastanowić się nad sobą. rzadko- płaczę. lubię- siebie. ![]() Z trudem - myślę o przyszłości. Z łatwością - pocieszam innych. nie umiem - rysować. wierzę- w przeznaczenie. plączę- kiedy kłamię. nigdy- nie będzie tak, jak kiedyś. JESTEM KOBIETĄ ... młodą. IMPONUJĄ MI ... inteligentne poglądy, na inteligentne tematy. W GŁĘBI DUSZY ... jestem strasznie nieśmiała. MOJE SERCE. bije dla bliskich. WOLAŁBYM BYĆ ... bardziej uczuciowa. KIEDYŚ BYŁAM ... małą dziewczynką. DZIŚ JESTEM ... bogatsza o doświadczenia. CZAS MNIE UCZY .... cierpliwości. LUBIĘ SIEBIE ZA ... ogóle, za prawie wszystko. SAMOTNOŚĆ .... jest czasem potrzebna. UCIEKAM OD.... smutków i problemów. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... chwil które utraciłam. LUBIĘ .... mleko. ![]() ŻARTUJĘ Z ... tego co się do żartów nadaje. NIE ZNOSZĘ ... ciemności. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... boję się psów. POCZUCIE HUMORU .... mam jakie mam. SMUTEK .... nie rozwiąże naszych problemów. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale na niektóre pytania ciężko mi odpowiedzieć. JAK OGNIA UNIKAM ... przykrych sytuacji. W TRUDNYCH MOMENTACH ..... zawsze myślę, że jestem sama. MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... niekonsekwentna. ZALETA ... potrafię wysłuchać. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... to, że czasem nikt nie chce mnie wysłuchać. WPADAM W ROZPACZ ..... gdy nie mam nad czymś kontroli. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… taka prawdziwa, wieczna, miłość. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... choć czesto nie mam powodu. DO FURII DOPROWADZA MNIE .... głupota innych ludzi. MAM NADZIEJĘ, ŻE .... świat kiedyś będzie lepszy. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... dalej będę aktywnie żyła. NA ZAKOŃCZENIE ..... pokłon niski i uściski. ![]()
"Na naszej planecie żyje pięć miliardów ludzi, tymczasem człowiek zakochuje się w jakiejś jednej osobie i nie wiadomo dlaczego, nie chce jej zmieniać na żadną inną....." #Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego. { ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.