|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
Pokaż wyniki sondy: Jak ci się podoba ten wątek: | |||
1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 14,29% |
2 |
0 | 0% |
3 |
2 | 28,57% |
4 |
1 | 14,29% |
5 |
1 | 14,29% |
6 |
2 | 28,57% |
Głosujący: 7. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki kosmetyków i pełne produkty! - DUŻY WYBÓR :)
Podoba mi się u ciebie:
C- thru woda toaletowa Pearl Garden 1.2 ml - 3 szt * Transat - chysteczka nasączona wodą toaletową 5 szt * Ode au reve - chusteczka nasączona wodą toaletową 3 szt * YRIA l'eau de toilette - 4 szt Znajdziesz coś u mnie za wszystko lub część?
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, masz może poza wątkiem coś z mojej wish listy?
![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
u Ciebie nalazłam:
* Maybelline eyeliner line definer Noir-Black - raz użyty ODPISUJ U MNIE ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- hej jestem zainteresowana: * Nivea- SOS regenerujący balsam do ciała do skóry bardzo suchej 200 ml jednak z tego co wybrałaś nie będzie już najprawdopodobniej: 13.VICHY. Korektor miejscowy (5ml, szt.3) - czekam na odp. pozostają jednak nadal: 1.Plasterki z woskiem do depilacji Veet, które w unikalny sposób łączą skuteczne usuwanie włosków z aromaterapią ( w zestawie 5plastrów i dwie chusteczki 3.Krem z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną SPF 50 + Avene. Hipoalerdwa płyny micelarne fizjologiczne ph z wodą termalną. Więc jak ? ODPISZ U MNIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy (głównie próki)
może coś Cię u mnie zainteresuje ![]() czekam na odp, pozdrawiam
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie baaardzo zainteresował mnie: Filtr Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 40 - nowy
może mogłabyś sobie coś jeszcze dobrać? ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
- Filtr Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 40 - nowy i probki cthru. Zapraszam do szafy, tam też są kosmetyki. ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie? Beauty Body Milk - mleczko do suchej skóry 50 ml - 2 szt * Beauty Care Shower - żel pod prysznic 50 ml- 4 szt
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Coś za krem Iwostin, korektor Manhattan itd.... znajdziesz u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
* Bioderma Sebium AKN krem - zostało ok. 10 ml * Cepan - krem do miejscowego leczenia blizn - 1/2 opakowania * Vichy Dermablend - podkład korygujący SPF 11 odcień 35 sand - 2 * 1,5 ml * Chanel - mascara Exceptionnel de Chanel 10 smoky noir - próbka (połowa pełnowymiarowego tuszu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za * Chanel - mascara Exceptionnel de Chanel 10 smoky noir - próbka (połowa pełnowymiarowego tuszu)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Iwostin Purritin krem matujący 75 ml- użyty 3 razy Olejek z drzewa herbacianego - 7 ml z 10 Under Twenty - intensywny krem - kuracja do cery tłustej 50 ml Dove :
* Beauty Body Milk - mleczko do suchej skóry 50 ml - 2 szt * Beauty Care Shower - żel pod prysznic 50 ml- 4 szt Emulsion Etincelante delikatna rozświetlająca 2 ml * Toleriane - mleczko do demakijażu 15 ml Dax Cosmetics: * Ideal Body Lift-Bum-Up specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu 10 ml - 3 szt * Express iluminator - krem S.O.S usuwający oznaki zmęczenia i stresu 1,5 ml - 3 szt * Perfecta cera mieszana krem na dzień i na noc matujący i zwężający pory 2 ml - 2 szt Naturia szampon z makiem i bawełną do włosów farbowanych 10 ml - 3 szt * Naturia odżywka z miodem i cytryną do włosów suchych i zniszczonych 10 ml - 2 szt Ziaja: * Nuno krem antybakteryjny - cera zanieczyszczona, skłonna do wyprysków 2 ml - 2szt Lavera: * Men care szampon dla mężczyzn 10 ml * Body spa - mleko i miód żel pod prysznic 5 ml - 2 szt * Neutral krem do skóry ze skłonnością do alergii 1 ml * Basis sensitiv krem do rąk, do skóry wrażliwej 1 ml - 4 szt Dermika: * Mat-B complex krem matujący z optycznym reduktorem połysku skóry 2 ml Cztery pory roku: * Balsam rozświetlający, zawiera drobinki złota 3 ml - 2 szt * Energizujący z ekstraktem kakao, witaminą E i olejkiem słonecznikowym krem na dzień 3 ml Emolium: * krem z mocznikiem, masłem shea, olejem macadmia i hialuronianem sodu 5 ml * kremowy żel do mycia 7 ml * emulsja do ciała 7 ml Balneum Hermal: * preparat do kąpieli leczniczej 7 ml - 4 szt * Pielęgnujący żel pod prysznic Mleko i Morela 8 ml Pielęgnacja włosów: * Nivea Hair Care Intense Repair - Odżywka intentywna regeneracja 6*10 ml = 60 ml * Nivea diamond gloss - lakier do włosów 50 ml - 3 szt cos u mnie? (i pytanie jestes aptekarka ze tyle probek?) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
* Under Twenty - intensywny krem - kuracja do cery tłustej 50 ml Dove : * Beauty Body Milk - mleczko do suchej skóry 50 ml - 2 szt * Beauty Care Shower - żel pod prysznic 50 ml- 4 szt * Thermal fix mat - krem dogłębnie nawilżający o działaniu matującym 1,5 ml * Oligo 25 krem nawilżający do skóry pozbawionej blasku 1,5 ml * Toleriane - mleczko do demakijażu 15 ml Dax Cosmetics: * Ideal Body Lift-Bum-Up specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu 10 ml - 3 szt * Express iluminator - krem S.O.S usuwający oznaki zmęczenia i stresu 1,5 ml - 3 szt * Perfecta cera mieszana krem na dzień i na noc matujący i zwężający pory 2 ml - 2 szt Joanna: * Naturia szampon z makiem i bawełną do włosów farbowanych 10 ml - 3 szt * Naturia odżywka z miodem i cytryną do włosów suchych i zniszczonych 10 ml - 2 szt Ziaja: * Nuno krem antybakteryjny - cera zanieczyszczona, skłonna do wyprysków 2 ml - 2szt * Body spa - mleko i miód żel pod prysznic 5 ml - 2 szt Dermika: * Mat-B complex krem matujący z optycznym reduktorem połysku skóry 2 ml * Balsam rozświetlający, zawiera drobinki złota 3 ml - 2 szt Emolium: * kremowy żel do mycia 7 ml * emulsja do ciała 7 ml * Pielęgnujący żel pod prysznic Mleko i Morela 8 ml * C- thru woda toaletowa Pearl Garden 1.2 ml - 3 szt * Ode a l'Amour - 3 szt * hoggar eau de toilette - 2 szt * YRIA l'eau de toilette - 4 szt * Nivea Hair Care Intense Repair - Odżywka intentywna regeneracja 6*10 ml = 60 ml Znalazłabyś cokolwiek u mnie? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.