![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: nie podoba mi się styl ubioru mojego chłopaka...
Ale są tacy faceci, którzy dają się przerabiać od A do Z. Takie piczki grochowe właśnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu natura wezwie wilka do lasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Och, moja droga, mogłabyś się zdziwić... jak menel z zamiłowania, z zawodu
![]() ![]() Zresztą, związki z tego słyną, że ludzie nie próbują w nich zmieniać partnera; facetom nie przeszkadza, gdy ukochana zaczyna marudzić i ogranicza wypady z kumplami, i gdy jej się nie chce dbac o siebie, bo po co, jak mis już mnie zna, a panie są zadowolone, gdy mężczyzna nie pofatyguje się ze śmieciami, bo u mamusi tego nie robił... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
o kant kuli z tym wnętrzem...ja tam też się przyznaje, że poleciałam na tyłek tego swojego. no i oczy ma boskie
![]() a tak odnosząc do powyższych - czym innym jest zasugerowanie, że okazja wymaga nieco bardziej dbałego stroju, a co innego zmiana sposobu ubierania się.
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym nigdy nie pojmę co może być fascynującego w kimś kogo dało się ukształtować na własną modłę ? Ja chyba z czasem straciłabym szacunek do takiego faceta. Hultaju - nius o wybielaniu odbytu - pierwsza liga !!! Padłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do autorki...rece opadają. to chyba od razu widac czy sie ktos nam podoba czy nie. jesli nie, to po co w ogole wchodzic w zwiazek? z myslą "a,zmienie to pozniej"?to bez sensu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żadna się przecie nie przyzna, ze jej facet to z wyglądu trolla przypomina, ale za to serce ma złote ![]() Nie moja droga, NIE MOJA DROGA (jak mówił Mikołajek ![]() ![]() Ja mała mysza, nie moge nic doradzic autorce wątku, bo mój mąz: czyta inne ksiażki niz ja, słucha innej muzyki, lubi inne filmy, ubieramy się (jak to okresla mój przyjaciel) "jak z innych bajek", nawet jemy inne rzeczy... Nic a nic przez tyle lat nie udało mi się go zmienić... Kurcze, ide sie rozwieść. ![]() Albo jednak nie. Jego wnetrze mi odpowiada ![]() Jak sie wybiela odbyt?! JAK?!
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
ale masz pomysły. zaakceptuj chłopaka, nie zmienisz go - zpaomnij o tym.
posuzkaj sobie takiego co Ci pasuje, bo to co teraz sie miedzy Wami dzieje nie ma szans na dobrą przyszłość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Pytanie jest w tym wątku (jakby nie spojrzeć) zasadnicze. Bo kto wie, może autorka będzie miała obiekcje co do tej części ciała swojego partnera
![]() ![]() Zewnętrze człowieka widać jak na dłoni, próby namawiania partnera na seksowne (pojęcie względne) ciuszki są dopuszczalne, ale brak akceptacji wygladu partnera za dobrze nie rokuje dla związku.
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
A ja chciałabym się dowiedzieć, co właściwie jest nie tak w stroju wybranka, że aż wstyd pokazać się z nim na mieście? Może mam jakieś skrzywione wyczucie stylu i też powinnam zmienić parę rzeczy w garderobie...
![]() Moja pierwsza myśl to soda oczyszczona i sok z cytryny, ale chyba nie istnieją aż tak hardcorowi sadomasochiści.
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje ze chlopak z ktorym jestes nie ulegnie Twoim fanaberiom i pozostanie sobą, hehee jak mozna narzucac komus czego ma sluchac, zabilas mnie tym postem kobieto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
A jak wy byscie ubieraly sie bardziej na luzie to dalybyscie sie namowic facetowi, zeby wskoczyc w jakies eleganckie i kobiece ciuchy....???
Z jedenj strony troche autorke postu rozumiem, aczkolwiek jak ona zakochala sie w kims kto preferuje calkiem inny styl muzyki, ubierania sie, bo z tego co pisala to byl punk, ktos kto sluchal regge, a wiaomoe, ze ci ludzie wygladaja inaczej. Na ulicy z daleka idzie ich rozpoznac. No nie wiem, ale ja na faceta w dresie i z lanuchem nie spojrzałabym wogole...bo mi si etacy nie podobaja. No, ale serce nie sluga. Z drugiej zas strony, nie powinna mu narzucac stylu ubierania sie, aczkolwiek czasami moglby wskoczyc w jakies inne wdzianko dla niej. Zreszta taki styl ubierania sie jak on preferuje mija z wiekiem, wiec kiedys bedzie ubieral sie normalnie. zmiany gustu muzycznego nie rozumiem .......... ![]() A jesli Tobie sie to udalo to i uda ci sie naklonic go do zmiany szafy. ZApamietaj ze tego ot tak sie nie zrobi. Ciuchy sie kolekcjonuje przez dluzzszy okres czasu, a nie wyrzuci wszystkich swoich ciuchow teraz po to zeby wydac majatek na nowe. Rob mu prezenty ubrankowe. Moze wkoncu sam sie przekona. edit: doczytalam, ze jestescie ze soba dopiero 2 tygodnie..........a ty juz mu narzucasz swoje wlasne upodobania . Przesadzilas. Jak bys sie w nim zakochala to gdzies mialbys to w czym chodzi..... A chlopak to .....nie uzyje tego stwierdzenia bo ciebie obrażę....zeby w 2 tygodnie dac sobą tak manipulowac.
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
OMG
![]() Cytat:
Ty powinnaś spędzać czas ze swoimi wspaniałymi przyjaciółmi i dać mu święty spokój. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
sztuka dyplomacji związkowej jest skomplikowana i z mojego własnego doświadczenia wynika, że z podejściem jakie prezentuje autorka wątku, to można nowego chłopa szukać.
sugestia to jedno, a ciśnienie na zmiany 2. zamiast prezentów o niebo lepsze będą zakupy. czemu? vide dyplomacja. jak będzie miał poczucie, że sam coś wybrał, chętniej będzie nosił. grunt to wkręcić ![]()
![]() |
#76 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Spoko rozumiem Cię ale po dwóch tygodniach nie wymagaj za dużo do cholery,wystarszysz go tylko.
Mój też miał styl ubierania się taki, jaki mnie nie zadowalał a wręcz przeciwnie.A to wszystko był wpływ jego ex, która ubierała się gorzej niż źle myślac że jest sexi...Ale wszystko z czasem, jeśli Ci na nim zależy to narazie daj mu spokój, u mnie im dłużej bylismy z sobą to jamu kupywałam ciuchy czy też razem chodziliśmy na zakupy aż dopiełam swego i wyzbyłam się z jego garderoby zbędnych rzeczy. Małymi kroczkami żeby go nie urazić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, w tym przypadku nie ma mowy o niechlujstwie raczej, tylko o stylu, ktory autorce nie odpowiada ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
Ciuchy jakoś zrozumiem.
No nie będę kryć ,ze sama mam spooory wkład w ubieranie TŻ-eta. On sobie piekło wyobraża jak ogromną Galerię Handlową ![]() ![]() Ale..muzyka?Gust muzyczny ma sie przecieź już w tym wieku wyrobiony. Owszem można podrzucić swoją ulubioną płytę ale i posluchać jego ulubionej. Co będzie następne w kolejce do zmiany-kubki smakowe? ![]() Tak w ogóle -to dziwi mnie ,ze facet 27 letni daje sobą tak kręcić dzierlatce Raczej to on jej powinien pokazywać świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Bo jak sobie myślę o moich niektórych znajomych, co to "poderwali" dziewuszki dwudziestoparoletnie i słuchali ich muzyki i ubierali sie "odjechanie młodziezowo ![]() ![]() Ten facet po prostu przechodzi przez to nieco wczesniej, moze przeżywa kryzys "trzydziestki", boi się, że młodość minęła i chce ją zatrzymać. Aż sie boję pomyslec co to będzie przy kryzysie "czterdziestki", "pięćdziesiatki" itd. ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
ale gdzie w tym wszystkim bycie soba? wlasny styl? akceptacja?
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Napisze to co ja uważam bo mój Skarbek był kiedyś metalem, na randki ze mną pożyczał ciuchy od brata więc wykryłam to po bliższym poznaniu, nie był to duży szok z czasem polubiłam nawet jego okrutną koszulkę Korna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero się poznajecie...nie wiesz jak mocno on jest związy ze swoim image. Nie wiesz czy jest gotowy na zmiany Nie wiesz czy chce tych zmian Musisz poznać go lepiej..daj sobie i jemu trochę czasu ![]() Ludzie się zmieniają pod wpływem innych ludzi..nawet bez bezpośredniej ingerencji ![]() Trochę zastanawia mnie fakt że zmienił swój gust muzyczny ![]() Jeśli przyszło mu to tak łatwo to zaraz będzie śmigał w garniturach ![]() Ja od 8 lat jestem z 1 facetem i nadal słucham tej samej muzyki co sprzed znajomości. Moja rada: CIERPLIWOŚCI ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepiej od razu takiego, co słucha identycznej muzyki jak autorka wątku i ubiera się jak ona, co by nie trzeba go już obrabiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jesteś w stanie wyobrazić sobie sytuacje odwrotną? poznajesz kolesia , dajmy na to jakiś punko metal, albo skejt i on cie zmienia pod siebie ... zupelnie cie nie rozumiem, jezeli zdecydowalas sei byc z facetem to chyba dla tego ze podobal ci sie taki jaki jest a nie po to zeby go zmieniać. mam racje? ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
po dwoch tygodniach bycia razem nawet nie wypada az tak zmuszac kogos do zmiany. mozesz deliktanie sugerowac,ale po wypowiedziach autorki watku watpie,by chciala cos zasugerowac. chce typowo zmienic faceta,po co wiec zaczynala ten zwiazek,skoro jej sie nie podobal???????
![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy Ty wiesz co piszesz? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.