![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trish, moje prace
Cieszę się, że Ci się podobają
![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się Twoje prace, pewnie dlatego, że są proste w formie, ale poszczególne "składniki" są dobrane ze smakiem. Ja sama też mam ciągoty do prostoty. Kolczyki z muszli szarej i korala są niesamowite.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
B.Zet wielkie dzięki za ciepłe słowa. Ciesze się, że nie tylko mnie podoba się prostota
![]() Tymczasem wklejam kilka nowych prac. Mało ostatnio tu bywam, choć nie przestaję podziwiać prac innych wizażanek w galeriach i na blogach. Dużo teraz pracuję i biżuteria powstaje w naprawdę ostatanich wolnych chwilach dnia ![]() 1 - mieszankowy letni naszyjnik z korala, korala robaczywki, agatow zielonych i urugwajskich 2 - swareczki, ale wklejam bo ładne zdjęcie wyszło :P 3 - szkło weneckie i pozłacane srebro 4 - koral i muszla szara 5 - agat larimar 6 - onyks i srebro 7 -j.w.
------------------- Pozdrawiam Trish Moje_prace Mój blog 03.05.2007 - Nasze zaręczyny ![]() Edytowane przez Treshelle Czas edycji: 2009-03-28 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
1.Bardzo ciekawy, od razu na myśl przywodzi mi słońce i plażę (akurta plażę, nie wiem czemu). Taki, hmm troche egzotyczny.
2.Swarki jak swarki, zawsze ładne. 3.Kobiety lubią brąz...Bardzo ładne, nigdy nie przepadałam za pozłacanymi elementami, kojarzyły mi się z jarmarkiem, srebro w złocie również, ale dzisiaj zmienilam zdanie. 4.Prostota i elegancja, czyli to co lubię. Muszla szara i koral to też lubię. 5.Kocham ten agat, używam go często, wyjatkowo urodziwy jest w Bukowcu ![]() 6.Kolejny piękny klasyk.To satynowane srebro ciekawie tu wygląda. 7.Ładne. Mimo, iz robisz proste prace, bardzo mi się podobają. Widać, że dbasz o szczegóły i wykonanie. ![]() Pozdrawiam i zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Wszystkie śliczności
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1238280361 te sa sliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
zarazem proste i ladne co nie zawsze sie udaje
podobaja mi sie pozlacane elementy do zlocistych korali w naszyjniku fantastyczne kolory tylko wolalabym zeby centralne element byl szerszy tzn albo szersza pastylka w kolorze "cygarek" albo tak jak jest tylko lekko obrocone zeby sekwencja korali znalazla sie na srodku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Wszystko jest urocze
![]() Edit: Zaglądałam na Twojego bloga i znalazłam bardzo miły wpis o mnie, dziękuję Ci bardzo ![]()
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2009-03-30 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
śłiczne biżutki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() genialny wprost pomysł ze zdjęciem z jeżynkami ![]()
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Bardzo lubie Twoje produkcje, sa bardzo w moim stylu
Tym razem tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Uwagę przykuwa naszyjnik. Jest taki pogodny. Podobają mi się czwarte, koralowe kolczyki ze względu na formę i cudowny kolor. Onyksowe, obydwie pary są klasyczne, takie jak lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Kamyczku, Orange, Rhogata, B.Zet bardzo Wam dziękuje za ciepłe słowa! Chyba jednak zwyklaczki pociągają mnie najbardziej
![]() Wrzucam kilka nowości z racji dobrej pogody i światła do zdjęć. 1 - labradoryt z oksydowanym srebrem 2 i 3 - mój pierwszy komplecik dla Panny Młodej 4 - naszyjnik z koralem 5 - karneol w oksydowanym srebrze 6 - swareczkowe meduzy 7 - onyks WESOŁEGO JAJKA!
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
piekne
najbardziej podobaja mi sie 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne. Takie delikatne. Te na przedostatnim zdjęciu to tak jakbym sama zrobiła ( tylko moje to by jeszcze krzywe pewnie były
![]()
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Muszla z koralem nr 1 !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładna biżuteria, taka elegancka. A fotki to mistrzostwo świata, te dodatkowe elementy zupełnie nie odwracają uwagi od biżutek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Bardzo podoba mi się Twój styl.Widać,że masz duże poczucie estetyki.Ładnie łączysz ze sobą materiały.Twoje prace są takie eleganckie,wykwintne-a przy tym niezbyt nachalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej w moim stylu 1, 5 i 7. Pannę młoda i meduzę bym zoksydowała i nosiła normalnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
O rety! Strasznie Wam dziękuję Dziewczyny. Tyle ciepłych słów i w ogóle odkopałyście mój watek
![]() ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Dużo czasu minęło, tak dawno mnie tu nie było, ale projekt "Rodzina" pochłania mnie w całości
![]() Niestety, jak widzę, po zetknięciu z wizażem, zdjęcia straciły dużo na jakość... postaram się nad tym popracować...
------------------- Pozdrawiam Trish Moje_prace Mój blog 03.05.2007 - Nasze zaręczyny ![]() Edytowane przez Treshelle Czas edycji: 2009-06-09 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Wszystko uroczę-więcej pozachwycam się na blogu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Dawno cie nie było więc - witaj ponownie
![]() Bardzo klasyczne, ładne te Twoje biżutki. Najbardziej Podobają mi się kule lawy ![]()
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
czarno- czerwony komplet bardzo fajny - moge przygarnac od zaraz
![]() ostatni naszyjnik tez mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne biżutki. Jak dla mnie najlepsze z lawą. Mam do lawy słabość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.