|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak znalazłaś wizaz.pl? | |||
| przez wyszukiwarkę internetową (np.: google) |
|
515 | 70,94% |
| z polecenia innej osoby |
|
92 | 12,67% |
| dzięki reklamie |
|
24 | 3,31% |
| w inny sposób |
|
95 | 13,09% |
| Głosujący: 726. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: jak się tu znalazłyście?
ja kiedyś przypadkiem znalazłam adres wizażu w linkach na czyimś blogu
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Moja młodsza siostra szukała czegoś o tatuażach z henny i wyskoczył jej link do tej strony
Zajrzałam jej przez ramię, zapamiętałam adres- wróciłam i zostałam
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm. Ja tak kilka razy tu wracalam szukajac roznych rzeczy (prostownica, solarium, makijaz), az w koncu sie osiadlam
.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka często tutaj szukała róznych informacji dotyczących komsetyków itp. i kiedyś poleciła mi tę stronę. A ja poszłam o krok dalej i zarejestrowalam się.
Na początku mało pisałam na forum, raczej recenzowałam na KWC, ale teraz przesiaduję tutaj całymi dniami
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Szukałam informacji na temat farb do włosów i tak przez wyszukiwarkę trafiłam na wątek na tym forum. Zarejestrowałam się i jestem.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś szukałam czegokolwiek w internecie na temat makijażu, wpisywałam różne słowa, w różnych językach między innymi wizaż no i znalazłam!
Szkoda, że wczesniej nie szukałam ![]() |
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
ja tez zaczynam...ale jakos z górki chyba...a trafiłam przz wyszukiwarke a szukałam wzorków na paznokcie...sliczne są tylko ja ich tam umiejętnie nie potrafie wykonac...z czasem moze sie nuacze
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ze atmosfera jest lepsza tutaj niz tam to zostalam
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Lovisa dużo mi o wizażu mówiła, więc w końcu uległam jej słowom i się zarejestrowałam
i nie żałuję
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
My pleasure
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedyś podsłuchałam jak moje koleżanki wychwalają wizaż. Raz zajrzałam i już zostałam. Nigdy was nie opuszczę.
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz taka rodzinna atmosfera się stworzyła, naprawdę miło ![]() No w sumie jesteśmy taką rodzinka na odległość ![]() |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam się tu poprzez moją siostre która nałogowo przesiaduje na wizaz.pl
jednak głównie na KWC jak zresztą również i ja, chociaż od pewnego czasu zostaje dłużej na forum
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Podobnie jak większość z Was trafiłam na Wizaż przez wyszukiwarkę. Było to długo przed studniówką, ale ja zawczasu szukałam kreacji
No i trafiłam tutaj Długo tylko sobie czytałam, przeglądałam, no i w końcu niedawno się zarejstrowałam
|
|
#78 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dodałem sondę, sam jestem ciekaw wyników
![]() |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywista sprawa przez..... wyszukiwarkę....Bo chciałam nauczyć się porządnie malować i wpisałam nic innego jak WIZAŻ
Najpierw tylko czytałam poradnik jak malować, bo z tego forum nic nie kumałam W końcu wszystko przeczytałam, coś napisałam i zostałam
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Trafilam tu z kafeterii - zadalam chyba pytanie "jakie cienie do niebieskich oczu?"
i ktos skierowal mnie na wizaz Bylam zafasynowana forum Wizazystka i Fryzjer - namietnie ogladalam zdjecia dziewczyn i trafne porady wizazanek Pamietam jak sie nie moglam doczekac odpowiedzi na moje posty Troszke egoistycznie sie zaczelo... Teraz jest dobrze
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znalazłam się tu przez allegro
Jedna dziewczyna sprzedawała kosmetyki i reklamując je powoływała się na pozytywne opinie na KWC. Z ciekawości zajżałam co to strona i tak zostałam. Chociaż trochę czasu minęło zanim się zarejestrowałam, a potem zaczęłam wypowiadać na forum. Zastanawiam się też jak to się stało, że w raz z nowym wyglądem forum przybyło, i to znaczenie, użytkowniczek. Mam wrażenie, że wręcz z dnia na dzień.
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
To widzę że większość wizażanek na początku była onieśmielona i tez myślałyście że tu wszyscy się tak znają i lubią, i nie chcą nikogo nowego.A myślałam że tylko ja jestem taki bojaczek strachaczek
Ja zaglądałam tu często od kilku miesięcy szukając różnych fajnych nowinek i ciekawostek, ale sama pisać to się bałam, aż w końcu postanowiłam się ujawnić.
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
jak założyłam net przeglądałam u kolezanki poradnik internetowy i tak w dziale dla kobiet był adres wizażu.ale początkowo interesowały mnie wyłącznie testy
kosmetykówa teraz cóż uzależnienie od wizaz.pl
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Adres wizażu dał mi... mój mężczyzna
Wyczytał pewnie w jakimś CKMie czy Playboy'u
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu zrzadzenie losu
![]() Konkretnie z google trafilam na wizaz szukajac informacji o jakims kosmetyku
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzięki Ines1985 (jestem już 3. ale chyba nie ostatni
). Ona jest uzależniona, więc przyszedłem tu, żeby poznać jej problem i pomóc z tego wyjść . Poza tym to jedyny sposób, żeby spędzać ze sobą więcej czasu . Tak na poważnie to ja narazie jestem, ale się nie przywiązuję i niedługo mnie nie bedzie, zarówno tematyka forum jak i zawartość serwisu mnie nie kręcą, więc niedługo mnie wywieje... Teraz chociaż wiem, że jest tu całkiem sympatycznie i można poznać sporo fajnych osób... No i będę mniej krzyczał na Ines jak będzie siedzieć na wizażu, bo to nie jest nic złego, no ale sam komputer jest szkodliwy... Przy okazji powiem, że bardzo fajnie tak wyszukiwać wypowiedzi swojej PŻ i czytać co też napisała mądrego .Generalizując Wizaż.pl to świetne miejsce dla kobiet z klasą, wysoki poziom i ciekawi użytkownicy to gwarancja tego, że spędzony tu czas nie będzie zmarnowanym... Jednak ja jestem facetem i pewne rzeczy mnie drażnią, no ale nie mogę się czepiać, bo to nie mi ma się podobać .
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Szukajac recenzji kosmetykow
pozniej zagladalam sporadycznie jeszcze jak bylo stare forum.....a teraz coraz trudniej nie zajrzec na Wizaż i tak juz zostalo.... i nie ma widokow na zmiane,wciaga jak narkotyk
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano ja rowniez jak wiele obecnych juz wizazanek trafilam przypadkowo, szukajac czegos - tylko czego... To bylo tak dawno :P Pamietam jednak, ze WIZAZ od razu mi sie spodobal, bo moglam tu znalesc doslownie wszystko dot. makijazu, fryzur i kosmetykow!
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Aha, zapomniałem dodać, że Ines mnie nie przekonywała do tego żebym pisał, bynajmniej, odradzała wręcz
. Ja stopniowo poznawałem wizaż - zaczęło się od tego, że słyszałem opowieści o tym co się tu wyrabia . Później chciałem kupić prostownicę do włosów. Oczywiście to tu dowiedziałem się o prostowaniu włosów - na czym to polega, jaki sprzęt i dodatki. Może nawet kilka wizażanek pamięta jak pisałem do nich mail'e prosząc o porady dotyczące prostownic (pozdrawiam). Ostatnio (po zmianie oprogramowania) forum jest bardzo atrakcyjne dla użytkowników, zauważyłem to i postanowiłem się trochę pobawić. No i póki co bawię się całkiem dobrze... Tak się właśnie tu znalazłem... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

.

.

Etap oceaniczny