![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Moment prawdy"
Czasem miałam wrażenie , że sztucznie przedłużali moment odpowiedzi. Poza tym to ja bym grała do końca
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
czekałam tyle czasu żeby obejrzeć i zapomniałam
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
WKurza mnie Chajzer jako prowadzący, nie podoba mi się jak prowadzi ten program.
A pytania np. czy udrzyłaś kiedykolwiek swoje dziecko. Czy mąż cię kiedykolwiek uderzył? Czy wpadłaś w taką furię, że mąż musiał wezwać policję? Czy przeszukiwałaś rzeczy dzieci? Czy miałaś fantazję seksualna z kobietą? Czy namawiałaś męża do seksu w 3 osoby? itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja zastanawiam się, skąd oni wiedzą, jakie pytania zadawać. Bo muszą wiedzieć, że np. facetka to furiatka i mąż musiał wzywać do niej policję. Każdy człowiek ma jakiś słaby punkt i ci, którzy układali pytania, skądś go znają.
Poza tym ten drugi uczestnik powiedział, że przegrał od razu na pierwszym pytaniu bo "Zjadła go trema, przecież jak wcześniej odpowiadał na to pytanie to odpowiedział dobrze". W takim razie nie rozumiem, na jakiej zasadzie odbywają się te "przesłuchania" przed programem.
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę patrzec nastepnym razem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez crippled Czas edycji: 2009-03-05 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Lubię Chajzera, ale on nie nadaje sie do tego programu. Po prostu nie te klimaty.
Jest bardziej kojarzony z czymś pogodnym typu Idź na całośc czy Chwila prawdy (taki teleturniej, co miało się 7 dni na nauczenie się czegoś np. żonglowania). Mi by bardziej odpowiadał np. Meller (ten od Agenta). A co do samego programu - cóż.. W pewnym sensie podziwiam tych ludzi, bo żeby iśc do takiego programu, trzeba miec kupę dystansu do własnej facjaty. No i nie oszukujmy się - ciekawośc jest wpisana w nature człowieka - i choby nie wiem jak się niektórzy zapierali, i tak ida do okna, żeby zobaczyc nowy samchód sąsiada.. Program będzie hitem. Edytowane przez Kamnicanka Czas edycji: 2009-03-05 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem dlaczego ktoś chciałby wziąść udział w tym programie, moim zdaniem te pytania przekrczają granicę intymności i dobrego smaku, ale cóż każdy robi co lubi
![]()
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe, czy to wszystko prawda. Ja bym w zyciu nie wystapila w takim programie. Zbyt intymne pytania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
to jakas totalna bzdura...czytalam kiedys artykul o wariografie, ze wcale nie jest wiarygodny i mozna go oszukac panujac nad emocjami...
a skoro w tym programie odpowiedz - prawda/falsz - jest na tym oparta to mozna to zakwestionowac...
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
Okropny program. Nie rozumiem jak można sprzedawać swoją, swoich dzieci, rodziny prywatnosć dla kasy.
Bardzo dobre szoł dla typowych dewotek-plotkarek i komunistycznych Polaków (BEZ OBRAZY!). Co prawda sama obejrzałam ten pierwszy odcinek, by się przekonać i wyrobić zdanie... i powiem, że niektóre pytania były niesmaczne i okrutne. Tak czasami myslę, jaki kolejny program nas czeka za np. 10lat... ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
A ja uwazama ze pytania byly slabe myslalam ze dadza cos bardziej kontrowersyjnego. Raczej juz wiecej nie obejrze bo to bylo po prostu nudne. Myslalam przynajniej ze posmieje sie z ludzkiej glupoty jak w amerykanskiej wersji albo szczeka mi opadnie a to bylo po prostu denne. Zarowno uczestnicy jak i prowadzacy ktory wrecz zniechecal Beatke barmanke do dlaszej gry sa zalosni. Juz lepeij by to wyszlo gdyby skandowal "idz na calosc"
![]() ![]() Pomijam juz fakt ze zglaszanie sie do takiego programu i opowiadanie na oczach milionow widzow o najbardziej brudnych historiach ze swojego zycia to szczyt upodlenia.
![]() |
#77 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie....po prostu jak wczesniej sa przepytywani pod wariografem to nie wiedza co on wykazal, czy prawde czy falsz
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale dlaczego ostatni uczestnik powiedział że nie spodziewał się że przegra, bo przecież "Poprzednio odpowiedział dobrze"? To tak, jakby mu powiedzieli już wtedy czy powiedział prawdę na dane pytanie.
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Z tego co ja zrozumialam to przed programem zadaja ci 100 pytan i ty na nie odpowiadasz tak lub nie ale oni ci nie mowia czy odpowiedziales dobrzy czy wariograf wykryl klamstwo.
I jak oni ci wylosuja z 100 pytan 21 i ty odpowiadasz to nie wiesz do konca czy Twoja odpowiedz jest prawidlowa ![]() czy jakos tak to bylo:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
no dobra ale albo kłamiesz albo nie. Więc nie rozumiem:/
Czy masz fantazje seksualne z kobietą? No przepraszam ale chyba wiem czy mam czy nie. nie kumam. Program dla mnie z cyklu :Poznaj swojego sąsiada.
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
to wiem, ale dalej nie rozumien co ludzi składnia do wzięca w nim udziału ![]()
![]() |
#82 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no bo on sam chyba wie czy klamie czy nie hehe - wiedzial, ze uwaza, ze rodzice nie powierzyliby mu tych pieniedzy a jednak odpowiedzial, ze powierzyliby
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, że jak Polsat się za to zabierze, to będzie lipa. TVN zrobiłby z tego lepszy szoł. W ogóle to powinno być na żywo. Chcę bebechów na wierzchu, łez i krwi a nie takiego tam...pitu pitu !!! ![]() A w ogóle to przeraziłam się, że można być zaledwie 7 lat starszym ode mnie i z 20letnim stażem małżeńskim ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-03-06 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
To Chajzer prowadzi??
![]() ![]() No to teraz oplułam monitor prychnięciem ![]() Hubert Urbański, Marcin Meller, Marcin Prokop... no każdy, tylko nie Chajzer!! ![]() ![]() Ja nie bedę czekać na łzy, pot i krewwww, bo ich tam zwyczajnie nie będzie... Skoro program robi polska telewizja, to logiczne, że wersja będzie znacznie ugrzeczniona i mniej kontrowersyjna. Widać to nawet po wyborze prowadzącego. Wciąż żyjemy w zbyt małej i katolickiej społeczności, żeby ludzie w tv przyznawali się do "marzeń seksualnych z osobą tej samej płci". Mnie nadal zastanawia ta kwestia z wariografem... Dajmy na to, że jest tak, jak mówicie. Przy castingu do programu kobieta dostaje pytanie "czy zdradziła pani męża?". Dajmy na to, że zdradziła, jest tego świadoma, ale mówi nie. Jednocześnie, zdaje sobie sprawe, że jest podłączona do wariografu, który ze 100% pewnością (podobno) wykryje to kłamstwo. W czasie programu dostaje to samo pytanie - wie, jaka jest prawda i wie, że z dużym prawdopodobieństwem wykrywacz wie, że skłamała. I co powie? Powtórzy, że nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Pewnie nie obejrzę. Nie będę nabijać oglądalności tego typu cudom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A co do nabijania popularności, cegiełki i innych takich...kwestia podejścia do tematu. Nie zostanę przecież czyjąś "fanką" tylko dlatego, że ten ktoś wystąpił w szoł na Polsacie, plizzz.... Tak jak nigdy nie oglądałam żadnych tańców na lodzie czy z gwiazdami, big braderów, barów i innych cudów, tak ten program naprawdę mnie pociąga ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-03-06 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
przeciez nikt im nie kaze odpowiadac tak samo wariograf jest tylko po to zeby wiedziec ktora odpowiedz jest prawidlowa
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Nie wzięła bym udziału w tym przedsięwzięciu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
To ja Ci wytlumacze: wariograf zarejestruje zmiany w oddechu, cisnieniu krwi itd. Co moze oznaczac ze ktos klamie. Rownie dobrze moze oznaczac ze ktos jest nerwowy, ale mowi prawde. Wariograf nie wykrywa klamstw i owszem, myli sie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.