Samotny mi造 ch這pak... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj徠kowe miejsce, w kt鏎ym podzielisz si emocjami, uczuciami, zwi您kami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo貫czno軼i.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2009-03-13, 12:17   #61
Miviki666
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 359
Dot.: Samotny mi造 ch這pak...

No ch這pie chyba musisz troszk nad sob popracowa.Jeste mi造, sympatyczny, nie 熜asz, nie palisz, nie pijesz ok. To dobrze, ale wi瘯szo嗆 dziewczyn lubi prawdziwych m篹czyzn.M篹czyzn kt鏎zy s niezale積i, maj w豉sne pasje i zainteresowania.Wydaje mi si, 瞠 jeste troch taki niezaradny.Poka ,ze masz jaja i ,ze potrafisz zaimponowa dziewczynie!Po prostu zacznij zmian od siebie na lepsze
Stary 2009-03-13, 12:40   #62
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo軼i: 33 873

Cytat:
Napisane przez Niepoprawny Romantyk Poka wiadomo嗆
Nie mam.
I wypraszam sobie m闚i 瞠 jestem desperatem..
Jakby kto by 6 lat samemu bez mi這軼i to ciekawe czy by jej nie chcia...
No c騜, mo瞠 nie jeste zdesperowany (chocia w徠pi), ale tak to wygl康a. Tak si SAM przedstawiasz.
6 lat bycia samotnym mo瞠 doprowadzi w豉郾ie do desperacji. Ba, w wi瘯szo軼i przypadk闚 doprowadzi. Wi璚 to nic dziwnego, je郵i temu uleg貫.

Dalej: sp鎩rz na to jak sam siebie poszufladkowa貫. "Niepoprawny romantyk", "samotny", "mi造". Gdyby pisa o sobie na portalu randkowym, to te by tak siebie opisa? Bo obraz jaki si z tego wy豉nia jest do嗆... md造. Napisa貫 o sobie akurat takie rzeczy, kt鏎e nie budz zainteresowania w wi瘯szo軼i kobiet. Kobiety chc romantyzmu od czasu do czasu, bo kiedy on jest non stop - naprawd mo積a mie dosy.

Przemy郵 sobie jeszcze tak spraw.
Zastan闚 si teraz ile dziewczyn pozna貫 w ci庵u tych 6 lat. Nie musi by dok豉dnie, ale prze郵ed troch te jakie swoje odrobin bli窺ze (tzn wykraczaj帷e ponad wymienienie kilku zda i rozej軼ie si ka盥e w swoj stron) znajomo軼i.

Z teraz zastan闚 si z iloma z tych dziewczyn NIE mia貫 nadziei na randk.
Iloma by貫 zainteresowany wy陰cznie w kontek軼ie kole瞠雟kim?
Bo je郵i wi瘯szo嗆 poznanych dziewczyn to dla Ciebie ju "kandydatki" z kt鏎ymi chcia豚y pr鏏owa, to co jest nie tak.
Nie musisz tu na to odpowiada, sam si nad tym tylko zastan闚.

Poza tym Twoje podej軼ie jest chyba do嗆 bierne. Najwyra幡iej z jakiego powodu kobiety nie s zainteresowane zwi您kiem z Tob, ale zamiast pos逝cha rad czy samemu si zastanowi co zrobi by to zmieni, Ty wszystko negujesz i czujesz si ura穎ny, kiedy kto Ci tu pisze co jego zdaniem jest nie tak.
Przyk豉d - narzekasz, 瞠 jeste bardzo szczup造 i wygl康asz na m這dszego, ni jeste. No to do dzie豉 - karnecik na si這wni i odpowiednia dieta by nabra masy, do tego fryzjer, ewentualnie par nowych ciuch闚. I mo瞠sz wypracowa taki wygl康, 瞠by si Tob interesowa造 20-latki.
Jasne, 瞠 to wymaga nieco czasu i pracy, ale wydaje mi si, 瞠 masz wolny czas, a i nowe zaj璚ie nie zaszkodzi...
Tak samo jest z radami dotycz帷ymi zmiany podej軼ia do siebie, kobiet - negujesz i upierasz si, 瞠 si tu mylimy. No to ok, r鏏 jak robi貫 do tej pory, ale nie dziw si 瞠 nic si mnie zmienia skoro nic nie robisz w tym kierunku
Lexie jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 12:47   #63
Gat
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 62
GG do Gat

Cytat:
Nie mam.
Nie znacie mnie a wi瘯szo嗆 pisze jakie g逝pie nie prawdziwe nie potwierdzone rzeczy omnie...!!

---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:05 ----------

A Osoby kt鏎e mnie obra瘸造 tutaj, 鄉ia造 lub tego podobne 瘸l mi was... nie b璠 si zni瘸 do waszego poziomu...

Co do u瘸lania, to tak bym tego nie nazwa, m闚ie poprostu fakty a nie 瞠 sie u瘸lam.
A to znacz帷a r騜nica.
A mo瞠 powiniene faktycznie zmieni nastawienie? Tak jak radzi造 moje przedm闚czynie?
Nawet banalny u鄉iech w autobusie czy tramwaju do nieznajomej mo瞠 wszystko zmieni
a je郵i si tylko do Ciebie u鄉iechnie to na pewno poprawi Ci si nastr鎩

Gat jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 13:18   #64
201803290936
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 43 642

Cytat:
Zaczne od tego 瞠 nie mam dziewczyny, i czuje si przez to bardzo samotny...
Ostatnio mia貫m w listopadzie tamtego roku, ale to by kr鏒ki miesi璚zny zwi您ek, kt鏎y zako鎍zy si rozstaniem, poniewa ona mnie nie kocha豉 tylko kocha豉 poprzedniego ch這paka...
A taki powa積y zwi您ek zako鎍zy si u mnie przesz這 6 lat temu.
Obecnie mam 24 lata sko鎍zone samotno軼i i kobiet kt鏎e mnie oszukuj, b康 wykorzystuj na sw鎩 spos鏏.
Zwodz tygodniami i miesi帷ami i obiecuj spotkanie a jak ma do niego doj嗆, to wiecznie nie maj czasu, albo ochoty na spotkanie z facetami...
妃iej za plecami, lub k豉mia mi w 篡we oczy...
Ci庵le trafiam na jakie kobiety kt鏎e zosta造 zranione przez faceta i ja pe軟ie tylko role pocieszyciela...
Pomoge takiej doj嗆 do siebie i zamiast mie jak捷 wdzi璚zno嗆 to p騧niej si dowiaduje 瞠 z kim ju jest.. mimo 瞠 kilka dni lub tygodni wcze郾iej zapiera豉 si r瘯ami i nogami 瞠 nie chce ju 瘸dnego faceta i z nikim nie b璠zie...
Mi nie dala szansy nawet na randke czy chocia瘺y spotkanie 瞠bym si wykaza a z innymi facetami to si ju spotyka mimo 瞠 twierdzi 瞠 jestem fajny..
Mo瞠 dziewczyn nie podobaj si mili, spokojni faceci ??? tylko kr璚 ich takie dranie...
Dodam 瞠 ja ani nie pale, nie 熜am, alkohol pije bardzo okazyjnie i potrafi豚ym ograniczny go do zera.
Najch皻niej to pozna豚ym jak捷 warto軼iow dziewczyne, kt鏎a nie pali i b璠zie potrafi豉 doceni co dlaniej robie i jak si potrafie stara i dba o kobiete....
Z po鈔鏚 3 dziewczyn jakie mia貫m, jedna mnie zdradza豉, druga by豉 meterialistk i egositk i nie docenia豉 瞠 przyje盥za貫m 120km do niej i jecha貫m w ten sam dzie co przyjecha貫m, a trzecia dziewczyna kocha豉 jak przyjaciela, ale nie chcia豉 ju d逝瞠j tego ci庵n望 bo widzia豉 jak si m璚ze i m闚i豉 mi te 瞠 jeszcze 瘸den facet o ni tak nie zabiega jak ja, ale co z tego jak nie wysz這...
Mo瞠 kt鏎a dziewczyna chce mnie pozna??? (pisa na priv)
Wydaje mi si, 瞠 za bardzo chcesz 篡 "pod zwi您ek", pod kogo, a jakby za ma這 w tym Twojej osobowo軼i, w豉snego zdania. Jednocze郾ie przez to traktowanie zwi您ku jako po鈍i璚enia, zaczynasz by w pewnym momencie sfrustrowany, z造 na partnerk, 瞠 dostatecznie Ci nie docenia. Powiedzenie, 瞠 "co za du穎 to niezdrowo" jest bardzo trafne w tym wypadku. Zwi您ek nie powinien polega na wypominaniu sobie ile to jedna strona robi dla drugiej. Trzeba wymaga szacunku, ale od pocz徠ku, a jak wida 瞠 kto do nas nie pasuje, nic z siebie nie daje, to sorry - "do widzenia", a nie miesi帷e umartwiania si i stawania na g這wie, bo "mo瞠 w ko鎍u mnie doceni".

Przyznaj szczerze, 瞠 jak dla mnie to jest to te to wszystko troch za grzeczne - troch na zasadzie "och taki jestem mi造, tak Ci dam wej嗆 sobie na g這w". Ceni mojego T r闚nie za to, 瞠 potrafi mi powiedzie "stop', "nie", "nie zrobi tego, dlatego 瞠..." - nie daje mi wej嗆 sobie na g這w, imponuje mi wieloma rzeczami, nie wtr帷a si w wiele moich spraw. Kocha, ale m康rze, bez przesady.

Hmm, dziewczyna by Ci piwa zakaza豉 pi i ju by nie pi? Dla mnie to jest dziwne i ca趾owicie niepotrzebne. Takie "dowody mi這軼i", kt鏎e w sumie o niczym nie 鈍iadcz. W pewne sprawy, je郵i kto nie robi czego na這gowo, nie jest to uci捫liwe, partner nie ma prawa ingerowa. Nie masz przypadkiem tendencji do umartwiania si w imi mi這軼i, do zmieniania swojego 篡cia ca趾owicie wg wymaga partnerki? Wiesz co, fajnie jak facet szanuje, robi co dla nas, pomaga, wspiera, ale przestaje by fajnie jak przesadza w drug stron i wida po nim, 瞠 nie ma w豉snego zdania, wszystko robi pod nas, umartwia si.
201803290936 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 14:40   #65
RoksanaL
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 105

Studiuje informatyk lubi muzyk, kino i spacery ale przykro mi jestem zaj皻a

A teraz na powa積ie b康 sob to jedna sprawa i nie staraj si teraz zmienia na macho. Druga sprawa: wydaje mi si, 瞠 幢e zaczynasz znajomo嗆 z dan kobiet, daj jej od razu znak, 瞠 jeste zainteresowany czym innym niz przyja幡i. Zapro na randk nawet przypadkow dziewczyn. Nie b鎩 sie pora瞠k tylko dzia豉j
W tym parku w kt鏎ym spacerujesz napewno sa dziewczyny z psami podejdz i spytaj si jaka rasa psa i czy z hodowli bo my郵isz o kupnie psa. Zaczniesz rozmow a potem zapro ja gdzie. Naprawde odwagi.
Stary 2009-03-13, 15:18   #66
Vilqa
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 812

Autorze w徠ku, naprawd we si jako za siebie. Inaczej, obym si myli豉, sko鎍zysz jak niejaki Petereczek z forum Wyborczej. Poczytajcie sobie ( w wyszukiwark "petereczek" i wyskoczy masa w徠k闚 z jego udzia貫m), to dopiero desperat jest. Tutaj pr鏏ka jego mo磧iwo軼i: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...122368&v=2&s=0

Petereczek te jest mi造....i romantyczny....Przera瘸j ce

Bazarek na rzecz Azylu dla 鈍i "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 16:08   #67
illuvies
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 798

Cytat:
Napisane przez Vilqa Poka wiadomo嗆
Autorze w徠ku, naprawd we si jako za siebie. Inaczej, obym si myli豉, sko鎍zysz jak niejaki Petereczek z forum Wyborczej. Poczytajcie sobie ( w wyszukiwark "petereczek" i wyskoczy masa w徠k闚 z jego udzia貫m), to dopiero desperat jest. Tutaj pr鏏ka jego mo磧iwo軼i: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...122368&v=2&s=0

Petereczek te jest mi造....i romantyczny....Przera瘸j ce
Oja... Przeczyta豉m jego posty i poczu豉m, 瞠 jakbym go軼ia dorwa豉, to... By這by 幢e dla niego.
"篡cie bez cia豉 kobiety to koszmar" - podejrzewam 瞠 kupno gumowej lali rozwi您a這by problem...

Koniec OT.
illuvies jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 16:16   #68
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo軼i: 33 873

Eeee, ja my郵 瞠 ten go嗆 z gazety to wymy郵ona posta i tyle
Lexie jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 18:52   #69
SLAWEK_TM
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 146
GG do SLAWEK_TM

Je簑... wiesz co Romantiko men, w豉郾ie przez takich facet闚 jak ty si wstydz...
... szok my郵isz ze tu znajdziesz Kobiet? u瘸laj帷 si nad sob, ze nie mo瞠sz nikogo znale潭 i ka盥a nast瘼na by豉 z豉... Panie bo dupa... Facet ma by facetem!!! a nie

troch ostro ale si poddenerwowa貫m

Edytowane przez SLAWEK_TM
Czas edycji: 2009-03-13 o 19:06
SLAWEK_TM jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 19:40   #70
meg:*
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 99

Cytat:
Panie bo dupa... Facet ma by facetem!!! a nie
Brawo!
Niestety cipek - milusich, ciep造ch ch這paczk闚, desperat闚 coraz wi璚ej.

Faceci z krwi i ko軼i, gdzie jeste軼ie?
Stary 2009-03-13, 22:20   #71
Linka24
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 329

Cytat:
Napisane przez SLAWEK_TM Poka wiadomo嗆
Je簑... wiesz co Romantiko men, w豉郾ie przez takich facet闚 jak ty si wstydz...
... szok my郵isz ze tu znajdziesz Kobiet? u瘸laj帷 si nad sob, ze nie mo瞠sz nikogo znale潭 i ka盥a nast瘼na by豉 z豉... Panie bo dupa... Facet ma by facetem!!! a nie

troch ostro ale si poddenerwowa貫m
Tak Jest!!! tak wygl康a wypowied prawdziwego faceta a nie....
ech....
Linka24 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 22:27   #72
andune
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 817

we przyk豉d z niej:
Cytat:
Napisane przez zbecka Poka wiadomo嗆
Wiesz co te jestem ju d逝go sama i na pocz徠ku by這 mi z tym bardzo 幢e, ale z czasem to polubi豉m. Rozwijam swoje pasje, robi mn鏀two fajnych rzeczy i jestem szcz窷liwa, poznaj ludzi.Jest mi super, a wiesz dlaczego bo stwierdzi豉m, 瞠 lepiej by szcz窷liw ,nie b璠帷 w zwi您ku, ni by z byle dupkiem, dla samego bycia. Z Twoich post闚 wynika jasno, 瞠 chcesz mie kogo, 瞠by by, oboj皻nie jaka dziewczyna by to nie by豉. Sorry, ale nikt normalny nie zamieszcza anons闚 matrymonialnych na takich forach, od tego sa serwisy randkowe. Ch這pie zastan闚 si nad soba.
pogrubione - to nie jest dobre rozwi您anie...

wi瘯szo嗆 m這dych ludzi b喚dnie postrzega ca造 problem szukania partnera. Uwa瘸j, 瞠 trzeba, 瞠 wypada mie partnera. A tymczasem, wcale tak nie jest. Cz瘰to potrzebuj czego zgo豉 innego - przyjaciela, partnera do gry w tenisa, kumpla na piwo albo kole瘸nki do plotkowania.

Tu nie chodzi o to, by by za wszelk cen z kim. To absurdalny pomys, by by z kimkolwiek, byle by z kim. Bywa, 瞠 cz這wiek znajdzie swoj drug po堯wk po 2 latach szukania, bywa, 瞠 nawet nie pomy郵i o rozpocz璚iu poszukiwa a na ni trafi, a bywa i tak, 瞠 trwa to dekady... kiedy w tv s造sza豉m, 瞠 przeci皻nej Brytyjce (kobiecie, ale my郵, 瞠 mo積a przyj望 analogiczne za這瞠nie dla pan闚) znalezienie 篡ciowego partnera zajmuje bodaj瞠 12 lat z hakiem i kosztuje... no, ma陰 fortun. Nie ma si co zniech璚a. Poza tym, ja po cichu wierz, 瞠 najwi瘯sz rol i tak odgrywa tutaj przypadek - ot, wpadniesz na ni w warzywniaku kiedy, albo spotkacie si w tramwaju.

najwa積iejsze jest to, by umie przebywa ze sob samemu, by cieszy si swoim w豉snym towarzystwem. To pozwala doceni towarzystwo innych bo - jak by nie patrze - od z貫j dziewczyny w ko鎍u si uwolnisz, ale od siebie uwolni si nie dasz rady.

Wi瘯szo嗆 os鏏 brdzo dobrze Ci radzi, wi璚 nie b璠 si powtarza, 瞠by zaj望 si sob, rozwija swoje pasje itd.
Nabra pewno軼i siebie jak to m闚i: u鄉iechaj si zawsze, nigdy nie wiesz, czy kto nie zakocha si w Twoim u鄉iechu
Cytat:
Napisane przez aniko 23 Poka wiadomo嗆
a masz przyjaciol ,znajomych???wychodzis z nimi gdzies...do pubu na przyklad...
przeciez dziewczyna do domu ci nie zapuka sama
no chyba 瞠 篡cie to jaki Harlequin szkoda, 瞠 tego wcze郾iej nie zauwa篡豉m
Cytat:
Nie znacie mnie a wi瘯szo嗆 pisze jakie g逝pie nie prawdziwe nie potwierdzone rzeczy omnie...!!
wiesz, niekoniecznie trzeba czeka 6 lat by chcie mi這軼i... tylko 瞠 nad tym pragnieniem trzeba panowa!

a co do nieudanych zwi您k闚... to dobrze, 瞠 takie nam si przydarzaj. bo dzi瘯i nim jeste鄉y w stanie naprawd doceni T w豉軼iw osob, kt鏎 w ko鎍u spotkamy
andune jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 23:02   #73
pieluchomajtek
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 928

Cytat:
Napisane przez Linka24 Poka wiadomo嗆
Tak Jest!!! tak wygl康a wypowied prawdziwego faceta a nie....
ech....
jaki to ma byc prawdziwy facet i czym sie charakteryzuj jego wypowiedzi?
je郵i odejdziesz to ju nie wracaj
je郵i chcesz by z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje si i ju nie b璠zie zdradza
lecz swoje najpi瘯niejsze lata stracisz na czekaniu na jego staro嗆

Edytowane przez pieluchomajtek
Czas edycji: 2009-03-14 o 08:03
pieluchomajtek jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-13, 23:47   #74
201703061232
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 1 605

Cytat:
Napisane przez andune Poka wiadomo嗆
we przyk豉d z niej:

pogrubione - to nie jest dobre rozwi您anie...

wi瘯szo嗆 m這dych ludzi b喚dnie postrzega ca造 problem szukania partnera. Uwa瘸j, 瞠 trzeba, 瞠 wypada mie partnera. A tymczasem, wcale tak nie jest.

Tu nie chodzi o to, by by za wszelk cen z kim. To absurdalny pomys, by by z kimkolwiek, byle by z kim. Bywa, 瞠 cz這wiek znajdzie swoj drug po堯wk po 2 latach szukania, bywa, 瞠 nawet nie pomy郵i o rozpocz璚iu poszukiwa a na ni trafi, a bywa i tak, 瞠 trwa to dekady... Poza tym, ja po cichu wierz, 瞠 najwi瘯sz rol i tak odgrywa tutaj przypadek - ot, wpadniesz na ni w warzywniaku kiedy, albo spotkacie si w tramwaju.

najwa積iejsze jest to, by umie przebywa ze sob samemu, by cieszy si swoim w豉snym towarzystwem. To pozwala doceni towarzystwo innych bo - jak by nie patrze - od z貫j dziewczyny w ko鎍u si uwolnisz, ale od siebie uwolni si nie dasz rady.

Wi瘯szo嗆 os鏏 brdzo dobrze Ci radzi, wi璚 nie b璠 si powtarza, 瞠by zaj望 si sob, rozwija swoje pasje itd.
Nabra pewno軼i siebie jak to m闚i: u鄉iechaj si zawsze, nigdy nie wiesz, czy kto nie zakocha si w Twoim u鄉iechu
dobrze gada, pola jej
201703061232 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-14, 00:18   #75
v-x-n
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 486

Cytat:
Nie mam.

---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:05 ----------

A Osoby kt鏎e mnie obra瘸造 tutaj, 鄉ia造 lub tego podobne 瘸l mi was... nie b璠 si zni瘸 do waszego poziomu...

Co do u瘸lania, to tak bym tego nie nazwa, m闚ie poprostu fakty a nie 瞠 sie u瘸lam.
A to znacz帷a r騜nica.
Hej Spokojnie, wi瘯szo嗆 ludzi tutaj Ci nie obra瘸, a reszt si nie przejmuj, w ka盥ym w徠ku znajd si osoby pisz帷e prze鄉iewcze komentarze

Ju kto Ci zwr鏂i uwag - dziewczyna na pewno nie zakocha si w facecie, kt鏎y b璠zie udawa jej przyjaci馧k. Owszem, wys逝cha mo積a, ale jak wejdziesz ju w rejony "Tak, masz racj, ten Marcin to by sko鎍zony dra, jak on m鏬l ci tak traktowa", to zaczyna si robi nieciekawie. Nie wiem w sumie na czym to pocieszanie polega這, ale na pewno nie dzia豉 na Twoj korzy嗆.

2. To co mi si rzuci這 w oczy - Nie nadskakuj. Nie przeje盥瘸j tych 120 km dla dziewczyny 瞠by tylko poby z ni 5min. Nie spe軟iaj ka盥ej zachcianki. Czy nie masz przypadkiem takiego syndromu dawania dziewczynie od razu wszystkiego co najlepsze i przy okazji dawania wszystkiego z siebie? Dziewczyna bardzo szybko si znudzi jak zobaczy, 瞠 facet jest na ka盥e zawo豉nie (szczeg鏊nie na pocz徠ku zwi您ku). Mam takiego koleg - jest naprawd mi造, uczuciowy, ale.. bardzo szybko si anga簑je, robi wszystko pod ewentualn dziewczyn, a efekty s jak u Ciebie.. Na szcz窷cie w por si ogarn掖 i teraz wyznaje filozofi "Ja na pierwszym miejscu, jestem najwa積iejszy, nie podoba ci si to spadaj na drzewo". Polecam - jemu wysz這 na dobre.

3. Jak to si 豉dnie m闚i - czu這嗆, heroiczne czyny i romantyzm s fajne, ale jak wyst瘼uj za cz瘰to to si robi niedobrze. Pami皻aj: mo積a bez problemu zag豉ska kotka na 鄉ier. Wi瘯szo嗆 kobiet lubi facet闚 potrafi帷ych si zachowa, ale jednak maj帷ych jaja - nie daj帷ych sobie wej嗆 na g這w i potrafi帷ych w odpowiednim momencie waln望 pi窷ci w st馧 i krzykn望 "Basta!!!".

Edytowane przez v-x-n
Czas edycji: 2009-03-14 o 00:21
v-x-n jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-14, 08:17   #76
marta1210
mj

Wiadomo軼i: 2 118

Cytat:
Napisane przez meg:* Poka wiadomo嗆
Brawo!
Niestety cipek - milusich, ciep造ch ch這paczk闚, desperat闚 coraz wi璚ej.

Faceci z krwi i ko軼i, gdzie jeste軼ie?
Gdzie Ci m篹czy幡i, prawdziwi tacy, mmmm... or造, soko造, herosy..
Stary 2009-03-14, 08:42   #77
aleksio1984
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 26

Ja jestem w sumie w podobnej sytuacji, z t r騜nic, 瞠 w ogole nie szukam dziewczyny, jak si trafi ok. Jak nie, to nie.

Zacz掖em pracowa i si realizowa. Praca mnie poch這n窸a ca趾owicie. Poza tym zacz掖em jeszcze bardziej dba o siebie i jak ?? nijak jak dziewczyny nie mia貫m tak nie mam, ale coraz cz窷cej w oczach p販i przeciwnej widz zainteresowanie. Problem mam teraz taki, 瞠 ja najcze軼eij to zainteresowanie mam w d.... i w og鏊e nie traktuje dziewczyn jak potencjalne partnerki. I to jest najlepsze, bo 瘸rty wychodz naturalnie i s 鄉ieszne, ja si nie stresuj..... a przy bli窺zych relacjach z kobiet od razu m闚i, 瞠 nie szukam partnerki, a ona jest 鈍ietn przyjaci馧k . to kilka razy pad這 pytanie, 瞠 co ja sobie chc .....A ja wtedy m闚i, 瞠 nie ... nie szukam niezobowi您uj帷ych relacji tak瞠 .... i tyle...

Zainteresowania te s wa積e... mam w d... opinie innych, wi璚 mog czyta Nasz Dziennik i Nie jednocze郾ie, jak chc lata szybowcem to si zapisuje na kurs szybowcowy, ...jak chc odsapn望 to sobie jad gdzie w Europ... najgorsze jest to, 瞠 niekt鏎e zaczynaj mnie bra za geja ...ale co tam... ostatnia potencjalna partnerka odesz豉 z pracy ...wi璚 ja nie mam czym si przejmowa.

砰j dla siebie ... a nie dla dziewczyn. !!
aleksio1984 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-03-14, 09:00   #78
Hvid
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 784

Bylam ciekawa, w jakim kierunku rozwinie sie ten watek. Widze, ze wiele osob udzielilo autorowi watku madrych rad.

Mam nadzieje, ze ten watek Ci pomoze. Nie wiem, czy znajdziesz tutaj dziewczyne ( chociaz, o ile znam zycie, pewnie kilka wiadomosci na pw dostales ). Piszac o pomocy mam na mysli to, ze kilka osob podzielilo sie z Toba wlasnymi przemysleniami.

Pozdrawiam
Hvid jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Intymnie

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.