![]() |
#61 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 359
|
Dot.: Samotny mi造 ch這pak...
No ch這pie chyba musisz troszk nad sob popracowa.Jeste mi造, sympatyczny, nie 熜asz, nie palisz, nie pijesz ok. To dobrze, ale wi瘯szo嗆 dziewczyn lubi prawdziwych m篹czyzn.M篹czyzn kt鏎zy s niezale積i, maj w豉sne pasje i zainteresowania.Wydaje mi si, 瞠 jeste troch taki niezaradny.Poka ,ze masz jaja i ,ze potrafisz zaimponowa dziewczynie!Po prostu zacznij zmian od siebie na lepsze
![]()
![]() |
#62 | |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo軼i: 33 873
|
Cytat:
6 lat bycia samotnym mo瞠 doprowadzi w豉郾ie do desperacji. Ba, w wi瘯szo軼i przypadk闚 doprowadzi. Wi璚 to nic dziwnego, je郵i temu uleg貫. Dalej: sp鎩rz na to jak sam siebie poszufladkowa貫. "Niepoprawny romantyk", "samotny", "mi造". Gdyby pisa o sobie na portalu randkowym, to te by tak siebie opisa? Bo obraz jaki si z tego wy豉nia jest do嗆... md造. Napisa貫 o sobie akurat takie rzeczy, kt鏎e nie budz zainteresowania w wi瘯szo軼i kobiet. Kobiety chc romantyzmu od czasu do czasu, bo kiedy on jest non stop - naprawd mo積a mie dosy. Przemy郵 sobie jeszcze tak spraw. Zastan闚 si teraz ile dziewczyn pozna貫 w ci庵u tych 6 lat. Nie musi by dok豉dnie, ale prze郵ed troch te jakie swoje odrobin bli窺ze (tzn wykraczaj帷e ponad wymienienie kilku zda i rozej軼ie si ka盥e w swoj stron) znajomo軼i. Z teraz zastan闚 si z iloma z tych dziewczyn NIE mia貫 nadziei na randk. Iloma by貫 zainteresowany wy陰cznie w kontek軼ie kole瞠雟kim? Bo je郵i wi瘯szo嗆 poznanych dziewczyn to dla Ciebie ju "kandydatki" z kt鏎ymi chcia豚y pr鏏owa, to co jest nie tak. Nie musisz tu na to odpowiada, sam si nad tym tylko zastan闚. Poza tym Twoje podej軼ie jest chyba do嗆 bierne. Najwyra幡iej z jakiego powodu kobiety nie s zainteresowane zwi您kiem z Tob, ale zamiast pos逝cha rad czy samemu si zastanowi co zrobi by to zmieni, Ty wszystko negujesz i czujesz si ura穎ny, kiedy kto Ci tu pisze co jego zdaniem jest nie tak. Przyk豉d - narzekasz, 瞠 jeste bardzo szczup造 i wygl康asz na m這dszego, ni jeste. No to do dzie豉 - karnecik na si這wni i odpowiednia dieta by nabra masy, do tego fryzjer, ewentualnie par nowych ciuch闚. I mo瞠sz wypracowa taki wygl康, 瞠by si Tob interesowa造 20-latki. Jasne, 瞠 to wymaga nieco czasu i pracy, ale wydaje mi si, 瞠 masz wolny czas, a i nowe zaj璚ie nie zaszkodzi... Tak samo jest z radami dotycz帷ymi zmiany podej軼ia do siebie, kobiet - negujesz i upierasz si, 瞠 si tu mylimy. No to ok, r鏏 jak robi貫 do tej pory, ale nie dziw si 瞠 nic si mnie zmienia skoro nic nie robisz w tym kierunku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet banalny u鄉iech w autobusie czy tramwaju do nieznajomej mo瞠 wszystko zmieni ![]() a je郵i si tylko do Ciebie u鄉iechnie to na pewno poprawi Ci si nastr鎩 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 43 642
|
Cytat:
Przyznaj szczerze, 瞠 jak dla mnie to jest to te to wszystko troch za grzeczne - troch na zasadzie "och taki jestem mi造, tak Ci dam wej嗆 sobie na g這w". Ceni mojego T r闚nie za to, 瞠 potrafi mi powiedzie "stop', "nie", "nie zrobi tego, dlatego 瞠..." - nie daje mi wej嗆 sobie na g這w, imponuje mi wieloma rzeczami, nie wtr帷a si w wiele moich spraw. Kocha, ale m康rze, bez przesady. Hmm, dziewczyna by Ci piwa zakaza豉 pi i ju by nie pi? Dla mnie to jest dziwne i ca趾owicie niepotrzebne. Takie "dowody mi這軼i", kt鏎e w sumie o niczym nie 鈍iadcz. W pewne sprawy, je郵i kto nie robi czego na這gowo, nie jest to uci捫liwe, partner nie ma prawa ingerowa. Nie masz przypadkiem tendencji do umartwiania si w imi mi這軼i, do zmieniania swojego 篡cia ca趾owicie wg wymaga partnerki? Wiesz co, fajnie jak facet szanuje, robi co dla nas, pomaga, wspiera, ale przestaje by fajnie jak przesadza w drug stron i wida po nim, 瞠 nie ma w豉snego zdania, wszystko robi pod nas, umartwia si. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 105
|
Studiuje informatyk lubi muzyk, kino i spacery ale przykro mi jestem zaj皻a
![]() A teraz na powa積ie b康 sob to jedna sprawa i nie staraj si teraz zmienia na macho. Druga sprawa: wydaje mi si, 瞠 幢e zaczynasz znajomo嗆 z dan kobiet, daj jej od razu znak, 瞠 jeste zainteresowany czym innym niz przyja幡i. Zapro na randk nawet przypadkow dziewczyn. Nie b鎩 sie pora瞠k tylko dzia豉j ![]() W tym parku w kt鏎ym spacerujesz napewno sa dziewczyny z psami podejdz i spytaj si jaka rasa psa i czy z hodowli bo my郵isz o kupnie psa. Zaczniesz rozmow a potem zapro ja gdzie. Naprawde odwagi.
![]() |
#66 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 812
|
Autorze w徠ku, naprawd we si jako za siebie. Inaczej, obym si myli豉, sko鎍zysz jak niejaki Petereczek z forum Wyborczej. Poczytajcie sobie ( w wyszukiwark "petereczek" i wyskoczy masa w徠k闚 z jego udzia貫m), to dopiero desperat jest. Tutaj pr鏏ka jego mo磧iwo軼i: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...122368&v=2&s=0
Petereczek te jest mi造....i romantyczny....Przera瘸j ce ![]()
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 798
|
Cytat:
![]() "篡cie bez cia豉 kobiety to koszmar" - podejrzewam 瞠 kupno gumowej lali rozwi您a這by problem... ![]() Koniec OT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#68 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo軼i: 33 873
|
Eeee, ja my郵 瞠 ten go嗆 z gazety to wymy郵ona posta i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ... szok my郵isz ze tu znajdziesz Kobiet? u瘸laj帷 si nad sob, ze nie mo瞠sz nikogo znale潭 i ka盥a nast瘼na by豉 z豉... Panie bo dupa... Facet ma by facetem!!! a nie troch ostro ale si poddenerwowa貫m
M篹czy幡i pij z trzech powod闚 Edytowane przez SLAWEK_TM Czas edycji: 2009-03-13 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 99
|
Cytat:
Niestety cipek - milusich, ciep造ch ch這paczk闚, desperat闚 coraz wi璚ej. Faceci z krwi i ko軼i, gdzie jeste軼ie?
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 329
|
Cytat:
ech.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 817
|
we przyk豉d z niej:
Cytat:
wi瘯szo嗆 m這dych ludzi b喚dnie postrzega ca造 problem szukania partnera. Uwa瘸j, 瞠 trzeba, 瞠 wypada mie partnera. A tymczasem, wcale tak nie jest. Cz瘰to potrzebuj czego zgo豉 innego - przyjaciela, partnera do gry w tenisa, kumpla na piwo albo kole瘸nki do plotkowania. Tu nie chodzi o to, by by za wszelk cen z kim. To absurdalny pomys, by by z kimkolwiek, byle by z kim. Bywa, 瞠 cz這wiek znajdzie swoj drug po堯wk po 2 latach szukania, bywa, 瞠 nawet nie pomy郵i o rozpocz璚iu poszukiwa a na ni trafi, a bywa i tak, 瞠 trwa to dekady... kiedy w tv s造sza豉m, 瞠 przeci皻nej Brytyjce (kobiecie, ale my郵, 瞠 mo積a przyj望 analogiczne za這瞠nie dla pan闚) znalezienie 篡ciowego partnera zajmuje bodaj瞠 12 lat z hakiem i kosztuje... no, ma陰 fortun. Nie ma si co zniech璚a. Poza tym, ja po cichu wierz, 瞠 najwi瘯sz rol i tak odgrywa tutaj przypadek - ot, wpadniesz na ni w warzywniaku kiedy, albo spotkacie si w tramwaju. najwa積iejsze jest to, by umie przebywa ze sob samemu, by cieszy si swoim w豉snym towarzystwem. To pozwala doceni towarzystwo innych ![]() Wi瘯szo嗆 os鏏 brdzo dobrze Ci radzi, wi璚 nie b璠 si powtarza, 瞠by zaj望 si sob, rozwija swoje pasje itd. Nabra pewno軼i siebie ![]() ![]() *** Cytat:
![]() Cytat:
a co do nieudanych zwi您k闚... to dobrze, 瞠 takie nam si przydarzaj. bo dzi瘯i nim jeste鄉y w stanie naprawd doceni T w豉軼iw osob, kt鏎 w ko鎍u spotkamy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 928
|
jaki to ma byc prawdziwy facet i czym sie charakteryzuj jego wypowiedzi?
je郵i kochasz to wybacz je郵i wybaczysz to nie wypominaj je郵i nie masz si to odejd od niego je郵i odejdziesz to ju nie wracaj je郵i chcesz by z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje si i ju nie b璠zie zdradza lecz swoje najpi瘯niejsze lata stracisz na czekaniu na jego staro嗆 Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2009-03-14 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 1 605
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 486
|
Cytat:
![]() ![]() Ju kto Ci zwr鏂i uwag - dziewczyna na pewno nie zakocha si w facecie, kt鏎y b璠zie udawa jej przyjaci馧k. Owszem, wys逝cha mo積a, ale jak wejdziesz ju w rejony "Tak, masz racj, ten Marcin to by sko鎍zony dra, jak on m鏬l ci tak traktowa", to zaczyna si robi nieciekawie. Nie wiem w sumie na czym to pocieszanie polega這, ale na pewno nie dzia豉 na Twoj korzy嗆. 2. To co mi si rzuci這 w oczy - Nie nadskakuj. Nie przeje盥瘸j tych 120 km dla dziewczyny 瞠by tylko poby z ni 5min. Nie spe軟iaj ka盥ej zachcianki. Czy nie masz przypadkiem takiego syndromu dawania dziewczynie od razu wszystkiego co najlepsze i przy okazji dawania wszystkiego z siebie? Dziewczyna bardzo szybko si znudzi jak zobaczy, 瞠 facet jest na ka盥e zawo豉nie (szczeg鏊nie na pocz徠ku zwi您ku). Mam takiego koleg - jest naprawd mi造, uczuciowy, ale.. bardzo szybko si anga簑je, robi wszystko pod ewentualn dziewczyn, a efekty s jak u Ciebie.. Na szcz窷cie w por si ogarn掖 i teraz wyznaje filozofi "Ja na pierwszym miejscu, jestem najwa積iejszy, nie podoba ci si to spadaj na drzewo". Polecam - jemu wysz這 na dobre. 3. Jak to si 豉dnie m闚i - czu這嗆, heroiczne czyny i romantyzm s fajne, ale jak wyst瘼uj za cz瘰to to si robi niedobrze. Pami皻aj: mo積a bez problemu zag豉ska kotka na 鄉ier. Wi瘯szo嗆 kobiet lubi facet闚 potrafi帷ych si zachowa, ale jednak maj帷ych jaja - nie daj帷ych sobie wej嗆 na g這w i potrafi帷ych w odpowiednim momencie waln望 pi窷ci w st馧 i krzykn望 "Basta!!!". Edytowane przez v-x-n Czas edycji: 2009-03-14 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
mj
Wiadomo軼i: 2 118
|
Gdzie Ci m篹czy幡i, prawdziwi tacy, mmmm... or造, soko造, herosy..
![]() |
#77 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 26
|
Ja jestem w sumie w podobnej sytuacji, z t r騜nic, 瞠 w ogole nie szukam dziewczyny, jak si trafi ok. Jak nie, to nie.
Zacz掖em pracowa i si realizowa. Praca mnie poch這n窸a ca趾owicie. Poza tym zacz掖em jeszcze bardziej dba o siebie i jak ?? nijak ![]() ![]() Zainteresowania te s wa積e... mam w d... opinie innych, wi璚 mog czyta Nasz Dziennik i Nie jednocze郾ie, jak chc lata szybowcem to si zapisuje na kurs szybowcowy, ...jak chc odsapn望 to sobie jad gdzie w Europ... najgorsze jest to, 瞠 niekt鏎e zaczynaj mnie bra za geja ![]() 砰j dla siebie ... a nie dla dziewczyn. !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 784
|
Bylam ciekawa, w jakim kierunku rozwinie sie ten watek. Widze, ze wiele osob udzielilo autorowi watku madrych rad.
Mam nadzieje, ze ten watek Ci pomoze. Nie wiem, czy znajdziesz tutaj dziewczyne ( chociaz, o ile znam zycie, pewnie kilka wiadomosci na pw dostales ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.