prezerwatywa w portfelu - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-11, 12:25   #61
333jaa
Przyczajenie

Dot.: prezerwatywa w portfelu

Chciałam zakończyć wątek, tzn ja już nie będę tu zaglądać, bo tylko się nakręcam. Chyba poniektóre osoby zostały w życiu skrzywdzone przez faceta, skoro gumka w portfelu to wystarczający powód do przekreślenia 4-letniego związku.
Ja mu wierzę.
Jeżeli będę jeszcze cierpieć z tego powodu to zwrócę honor co poniektórym.
333jaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 12:37   #62
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez 333jaa Pokaż wiadomość
Chciałam zakończyć wątek, tzn ja już nie będę tu zaglądać, bo tylko się nakręcam. Chyba poniektóre osoby zostały w życiu skrzywdzone przez faceta, skoro gumka w portfelu to wystarczający powód do przekreślenia 4-letniego związku.
Przeciez sama pytałaś, co dziewczyny o tym sądzą. Dziewczyny Ci odpisały, a Ty od razu twierdzisz, że musiały zostac skrzywdzone przez faceta. Skoro mu wierzysz, to po co ten wątek?

Nie uslyszalaś tego co chcialaś?

Ja bym powiedziala, że dziewczyny nie dowierzające wiarygodnemu usprawiedliwieniu noszenia gumki w portfelu przez Twojego faceta sa nie tyle skrzywdzone, co myśla chłodno, logicznie i trzeźwo. I znają życie.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 13:36   #63
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyMakbet18 Pokaż wiadomość
Jasne że przesadzasz.
Jakieś 90% meskiej populacji nosi gumki w portfelu, ot taki symbol męskości, mozna to dopisac do grzebania w samochodzie, czy ogladania meczów.
? Skąd te dane?

Nie ma co dorabiać do tego ideologii, ale dla mnie byłoby to wkurzające - bo to jakby zakładać, że seks nam się może zdarzyć wszędzie, niespodziewanie (czyli niekoniecznie ze stałą partnerką). Poza tym co to za odpowiedź, że "każdy facet tak robi?". Głupie uogólnienia.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-04-11 o 13:37
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 13:41   #64
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mu wierzę.
Wierzysz mu?
Ciekawe od kiedy? bo jakoś jak tą gumkę znalazłaś to mu nie wierzyłaś i stąd ten wątek

I nie, nie zależy mi na tym, żebyś mi honor zwracała, bo nigdy go nie utraciłam

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Przeciez sama pytałaś, co dziewczyny o tym sądzą. Dziewczyny Ci odpisały, a Ty od razu twierdzisz, że musiały zostac skrzywdzone przez faceta. Skoro mu wierzysz, to po co ten wątek?

Nie uslyszalaś tego co chcialaś?

Ja bym powiedziala, że dziewczyny nie dowierzające wiarygodnemu usprawiedliwieniu noszenia gumki w portfelu przez Twojego faceta sa nie tyle skrzywdzone, co myśla chłodno, logicznie i trzeźwo. I znają życie.
Dokładnie!

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Jean Lafitte Pokaż wiadomość
Każdy facet ma coś takiego portfelu i o niczym to nie świadczy.
Cytat:
No ok ale jako facet wydaje mi sie ze wiem to lepiej Zdarzaja sie wyjatki od reguly ale kazdy nosi na wszelki wypadek, nawet nie-singiel
Taaaaa a każda kobieta się maluje i nosi tipsy wiem co mówię, bo jestem kobietą
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 13:52   #65
zniecierpliwiona edyt buu
Raczkowanie

Avatar zniecierpliwiona edyt buu

Gdybym ja znalazła u swojego faceta gumkę (też biorę tabsy), to nie podejrzewałam bym go o od razu o zdradę... ale też nie udawałabym, że nic się nie stało. Bo dla mnie to oczywiste, że nosiłby to "na wszelki wypadek", a skoro traktuje nasz związek poważnie, to takich "wszelkich wypadków" w ogóle nie powinien brać pod uwagę.
zniecierpliwiona edyt buu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 13:58   #66
tulula1227
Rozeznanie

A tam..Tych samców sie nigdy nie zrozumie
tulula1227 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 14:23   #67
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Oczywiście, że nie przesadzasz.
No sorki, ale portfel to nie kopalnia bez dna, żeby przez 2 lata nie zauważyć, że ma się tam taki jeden zbędny gadżet.
Facet kręci coś na boku, a na pewno ma zamiar, odpuść go sobie i to im prędzej tym lepiej.

Myślę, że to za daleko posunięte wnioski.

Na pewno większość nosi w portfelu prezerwatywy, jednak nie wszyscy.
Może nie chciał być gorszy od kolegów? Znając siebie, to podrążyłabym temat ale bez przesady.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-11, 14:56   #68
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
No ok ale jako facet wydaje mi sie ze wiem to lepiej Zdarzaja sie wyjatki od reguly ale kazdy nosi na wszelki wypadek, nawet nie-singiel
Bzdura

No wlasnie nie wiesz lepiej Po co komus w dlugim, powaznym zwiazku, gdy partnerka stosuje antykoncepcje hormonalna gumka w portfelu?

To juz abstrahujac od tego, ze noszenie jej akurat w portfelu to glupota, bo stosunkowo latwo ja uszkodzic.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 16:38   #69
LittleBrunette
Przyczajenie

Ja również lubię wyolbrzymiac i histeryzować. Generalnie szkam wszędzie zaczepki mimo, że nie specjalnie. Jestem strasznie podejrzliwa i przypuszczam, że gdybym była na Twoim miejscu już tysiąc chorych mysli roiłoby mi się w głowie. Ale co jak co, wydaje mi się jednak, że nie ma się czym martwić. Jeżeli masz do niego zaufanie a on nigdy nie dał Ci żadnych powodów i go nie zawiódł to wszystko jest w porządku
LittleBrunette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 16:53   #70
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Bzdura

No wlasnie nie wiesz lepiej Po co komus w dlugim, powaznym zwiazku, gdy partnerka stosuje antykoncepcje hormonalna gumka w portfelu?

To juz abstrahujac od tego, ze noszenie jej akurat w portfelu to glupota, bo stosunkowo latwo ja uszkodzic.
Brawa dla tego pana.
Stary 2009-04-11, 17:03   #71
aalien
Rozeznanie

Cytat:
Ja mu wierzę.
Myślę, że dobrze piszesz. Nikt tak jak Ty nie zna Twojego chłopaka. Po tylu latach razem jesteśmy w stanie patrząc na reakcje osoby dokładnie stwierdzić czy mówi prawdę, czy kłamie.

I nie ma sensu drążyć tematu, jeśli kobieta jest dobrym obserwatorem wie zawsze czy facet ma coś do ukrycia czy nie. Nie potrzeba do tego gumek w portfelu.

A jeśli zawraca się głowę byle czym i truje to owszem może zdradzić, ale tylko na życzenie dziewczyny

Pozdrawiam serdecznie życząc szczęścia w związku

aalien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-11, 17:16   #72
v-x-n
Wtajemniczenie

A ja jednej rzeczy nie rozumiem.

O jakim "na wszelki wypadek" jest mowa, skoro facet jest w stałym związku?
Na wszelki wypadek, czyli jak wyjdzie na imprezę i trafi mu się niezła i chętna sztuka? Bo generalnie tak to brzmi - tym bardziej, że jego dziewczyna bierze tabletki.

Sama brałam prawie 4 lata i ani ja, ani Tż nie nosiliśmy przy sobie gumek. Nie wiem po co komuś taka antykoncepcja w portfelu, skoro partnerka stosuje hormonalną (zakładając że jest na tyle odpowiedzialna, że stosuje ją zgodnie z zasadami).

Cytat:
Napisane przez aalien Pokaż wiadomość
Myślę, że dobrze piszesz. Nikt tak jak Ty nie zna Twojego chłopaka. Po tylu latach razem jesteśmy w stanie patrząc na reakcje osoby dokładnie stwierdzić czy mówi prawdę, czy kłamie.

I nie ma sensu drążyć tematu, jeśli kobieta jest dobrym obserwatorem wie zawsze czy facet ma coś do ukrycia czy nie.
A tu się zupełnie nie zgodzę. Każdy, jak tylko chce, może być dobrym aktorem. Tak naprawdę to żaden problem okłamać kogoś w żywe oczy, udać jakąś reakcję, kontrolować intonację albo inne tego typu sztuczki. Odrobina dobrej woli, odstawienie na bok emocji i masz partnera/partnerkę w garści.

Edytowane przez v-x-n
Czas edycji: 2009-04-11 o 17:18
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 17:19   #73
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez v-x-n Pokaż wiadomość
A ja jednej rzeczy nie rozumiem.

O jakim "na wszelki wypadek" jest mowa, skoro facet jest w stałym związku?
Na wszelki wypadek, czyli jak wyjdzie na imprezę i trafi mu się niezła i chętna sztuka? Bo generalnie tak to brzmi - tym bardziej, że jego dziewczyna bierze tabletki.

Sama brałam prawie 4 lata i ani ja, ani Tż nie nosiliśmy przy sobie gumek. Nie wiem po co komuś taka antykoncepcja w portfelu, skoro partnerka stosuje hormonalną (zakładając że jest na tyle odpowiedzialna, że stosuje ją zgodnie z zasadami).
Do-kła-dnie. I w dodatku faceta wszyscy kumple tak robią - do tego stopnia, że uważa że każdy facet tak robi. Hmm, wesołe muszą być te ich wyjścia "w miasto" bez partnerek... Oczywiście, on może ich naśladować bezmyślnie, nie zastanawiając się co to znaczy ten "wszelki wypadek". Ale na miejscu autorki wątku ostro bym z nim o tym porozmawiała - uświadomiła mu, że to źle wygląda i jest nieco dziwne.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-04-11 o 17:21
Stary 2009-04-11, 17:26   #74
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

I nie ma sensu drążyć tematu, jeśli kobieta jest dobrym obserwatorem wie zawsze czy facet ma coś do ukrycia czy nie. Nie potrzeba do tego gumek w portfelu.
No, jak widać autorka wątku nie zna na tyle swojego chłopaka, bo wątpliwości miała

Odnośnie wytłuszczonego:
- no oczywiście, że nie potrzeba, ale w tym przypadku była
Stary 2009-04-11, 19:01   #75
lukrecja222
Zakorzenienie

jak dla mnie to też jest dziwne... może miał ją " na wypadek" gdyby trafiła się jakaś okazja... no sorry, ale ja bym sobie tak pomyślała, skoro już tyle czasu nie używacie gumek. A twierdzenie, że każdy facet nosi gumkę jest nieprawdą, i że nie chce być gorszy niż koledzy, to... dziecinada...
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 20:34   #76
Muesli
Raczkowanie

GG do Muesli

dla mnie to jest dziwne, skoro Wy nie korzystacie

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
każdy? to Ci dopiero ciekawostka
Muesli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 20:54   #77
Malaika85
Zadomowienie

ale z drugiej strony ... jak to na wszelki wypadek taka gumke nosi? na jaki wypadek? skoro jest w zwiazku to sam zdecydowal ze zadnych wypadkow nie bedzie...wiec po co mu gumka...? na wypadek jakby go jakas laska miala zgwalcic cyz co?

po swoim doswiadczeniu wiem, ze jak sie nosi gumke w portfelu na wszelki wzpadek, to sie samemu mozliwosc taka dopuszcza...wiec...hm....

a swoja droga niech nosi, w koncu jego portfel..
Malaika85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 21:03   #78
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zniecierpliwiona edyt buu Pokaż wiadomość
Gdybym ja znalazła u swojego faceta gumkę (też biorę tabsy), to nie podejrzewałam bym go o od razu o zdradę...
po jakiego grzyba mu gumka w stalym zwiazku, w ktorym dziewczyna bierze tabletki?
Cytat:
I nie ma sensu drążyć tematu, jeśli kobieta jest dobrym obserwatorem wie zawsze czy facet ma coś do ukrycia czy nie.
a moze autorka nie jest dobrym obserwatorem

ogolnie zgadzam sie z Fresa, Warszawianka i dziewczynami z podobnymi pogladami. moj byly przez cale 5 lat nie nosil gumek bo i po co? gdyby byla jakas ryzykowana sytuacja to ja bym "raczej" o tym wiedziala i bysmy uprawiali inne formy cielesnej miloci niz stosunek seksualny, albo bysmy obydwoje kupili i wykorzystali te gumke.
no bez przesady, nie zyjecie na pustyni gdzie musicie miec wszelkie mozliwe zapasy "na wszelki wypadek"
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 21:44   #79
anesthetize
Raczkowanie

ja też znalazłam u swojego TŻ gumkę, sama mam spiralę i nie potrzebujemy tego typu zabezpieczeń,, ale wiem, że wcześniej sypiał z innymi pannami i kupował, została jedna, to trudno...

...only apathy from the pills in me, it's all in me, all in you...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-11, 22:05   #80
Malaika85
Zadomowienie

trudno, ale przeciez moze ja zostawic w szufladzie, w domu, a nie nosic w portfelu, prawda? przeciez to marnotrawstwo miejsca\
Stary 2009-04-11, 22:37   #81
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

A i jeszcze jedno chciałabym zobaczyć miny tych dziewczyn, które pisały, że to nic takiego i że to normalne, gdyby same znalazły się na miejscu autorki wątku
ciekawe czy nadal twierdziłyby, że to nic takiego i że każdy facet nosi... taaaa, może i nosi, ale jak nie ma stałej dziewczyny, która w dodatku zażywa pigułki
Faszeruję się hormonami, nie korzystamy z TŻ z gumek, ma w portfelu Zostawić go chyba muszę, zdradza mnie na prawo i lewo... Boże... Trochę zaufania... Nosi ją, bo ją nosi, sam nie wie po co, kiedyś nawet się rozchodziliśmy nad sensem jej bytu w portfelu i w efekcie... Nadal tam jest Leży tam od czasu rozpoczęcia jakichkolwiek "zabaw", więc prawie 3 lata O przepraszam, ostatnio się jej pozbył, kumpel potrzebował Tak, na pewno kumpel, pytał przy mnie, przy mnie mu ją dał , więc raczej mój TŻ jej nie zużył...

Cytat:

Nie żebym ze złośliwości tak (autorce wątku) napisała, ale patrząc na sprawę trzeźwym spojrzeniem osoby postronnej, nie da rady wyciągnąć innego wniosku w tym temacie
Da radę Starczy odrobina zaufania i mniej spiskowa teoria dziejów.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 22:42   #82
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Faszeruję się hormonami, nie korzystamy z TŻ z gumek, ma w portfelu Zostawić go chyba muszę, zdradza mnie na prawo i lewo... Boże... Trochę zaufania... Nosi ją, bo ją nosi, sam nie wie po co, kiedyś nawet się rozchodziliśmy nad sensem jej bytu w portfelu i w efekcie... Nadal tam jest Leży tam od czasu rozpoczęcia jakichkolwiek "zabaw", więc prawie 3 lata O przepraszam, ostatnio się jej pozbył, kumpel potrzebował Tak, na pewno kumpel, pytał przy mnie, przy mnie mu ją dał , więc raczej mój TŻ jej nie zużył...
3 lata? to niech lepiej dziewczyna tego kumpla test zrobi (to się nazywa wyświadczyć komuś niedźwiedzią przysługę → odstąpić zmurszałą już od ciągłego gmyrania w portfelu, prezerwatywę )

Stary 2009-04-11, 22:47   #83
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
3 lata? to niech lepiej dziewczyna tego kumpla test zrobi (to się nazywa wyświadczyć komuś niedźwiedzią przysługę → odstąpić zmurszałą już od ciągłego gmyrania w portfelu, prezerwatywę )
Byli świadomi, że ona tam długo leży... Dlatego strasznie mi dziwi, że w ogóle ją chcieli... No ale cóż, ich sprawa

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-11, 22:48   #84
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Byli świadomi, że ona tam długo leży... Dlatego strasznie mi dziwi, że w ogóle ją chcieli... No ale cóż, ich sprawa
No, to jak zaliczą dzięki niej wpadkę niech nie narzekają potem, że przecież się zabezpieczali , bo to nie wina prezerwatywy tylko jej nieodpowiedniego przechowywania.

Stary 2009-04-12, 12:06   #85
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:

A jeśli zawraca się głowę byle czym i truje to owszem może zdradzić, ale tylko na życzenie dziewczyny

Pozdrawiam serdecznie życząc szczęścia w związku
Jesli jest sie slepo zapatrzonym w swojego faceta to wierzy sie w to, w co chce sie wierzyc. Czasem lepiej nie widziec, nie slyszec, a potem i tak tylko placz i zgrzytanie zebami.

4 lata zwiazku nie gwarantuja niczego. Ja po 6 latach zostalam zdradzona i potraktowana bardzo chamsko przez faceta, ktory rzekomo tez byl ze mna szczery, a przynajmniej chcialam w to wierzyc, bo tak mi bylo wygodniej. Mozna wiec powiedziec, ze zostalam "skrzywdzona" jak napisala Autorka watku, ale to, co pisze nie wynika ze zgryzliwosci, ale jedynie z doswiadczenia.
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 13:03   #86
Jean Lafitte
Raczkowanie

Abstrahując od tego czy każdy czy nie każdy nosi ze sobą rękawiczkę wenus, to przecież o niczym nie świadczy i wcale nie implikuje zdrady. Rozumiem, że może wam się to wydawać niegrzeczne, ale związki w końcu polegają na partnerstwie i komunikacji. Najlepiej o tym wprost porozmawiać, to oczyści atmosferę.
Jean Lafitte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 13:42   #87
diwina
Raczkowanie

Podejrzewanie o zdradę w tym przypadku to według mnie zwykłe czepianie się. Chłopak powiedział przecież, że nosił ją, bo o niej zapomniał i tyle. Zbijanie argumentów, że nie każdy nosi i rozwodzenie się nad tym jest bez sensu - chłopak się tak nie tłumaczył.
Niektóre z Was są wyjątkowo podejrzliwe, ale zrozumcie, że nie zawsze najgorsza wersja jest prawdziwa.
A tak poza tym, to ja też noszę w portfelu pełno niepotrzebnych rzeczy od x lat. Każdy jest inny i to, że któraś z Was wyrzuca na bieżąco niepotrzebne rzeczy nie znaczy, że wszyscy tak robią.
Ciężkie oskarżenia w tej sytuacji to jak polowanie na czarownice.
diwina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-12, 15:17   #88
ferguusson
Zakorzenienie

Cytat:

Da radę Starczy odrobina zaufania i mniej spiskowa teoria dziejów.
Well... po pierwsze -powodzenia owej zdesperowanej parze.
Po drugie-a kolega nie nosil w portfelu prezerwatywy..? Ponoc KAZDY facet nosi, tak tu gdzies w tym watku wyczytalam...

Moja opinia-kazdy facet jest inny, jedni moze chca demonstrowac swoja meskosc noszeniem gumki w przegrodce w portfelu (spotkalam sie z taka opinia)-
ale jesli kobieta bierze tabletki lub stosuje jakakolwiek inna forme zabezpiecznia.. to wybaczcie. Wyjmij ja, wyrzuc, i powiedz co sadzisz o tym.
I tyle.

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-12, 23:40   #89
oomega
Raczkowanie

Hej!
No to teraz ja nie wiem co o tym myśleć.
Otóż, byłam dziś z chłopakiem w restauracji, kinie i ogólnie taki miły wieczór. Wyszło tak, że poprosił mnie bym schowała jego portfel do torby, bo nie chce zgubić itp.
Kompletnie o tym zapomnieliśmy. Rozstaliśmy się, bo ja musiałam już uciekać.
Gdy wróciłam do domu zauważyłam w mojej torbie jego portfel. Napisałam mu, żeby się nie martwił- że ja go mam. Spoko luz, nic się nie stało i wg
W każdym razie, ja- ciekawska zaczęłam mu w tym portfelu grzebać- już kiedyś mi na to pozwalał, sam pokazywał co tam ma i wg, no tak sobie pokazywaliśmy....

Przeglądam te przegródki, tu karta kredytowa, tu dowód, tu bilet i inne pierdoły... w końcu jest jakaś kieszeń zasuwana na zamek błyskawiczny, otwieram... PREZERWATYWA.

Jak to zobaczyłam szybko zamknęłam i odłożyłam ten portfel na miejsce.
Pomyślałam tak :fajnie, że nosi, odpowiedzialnie. Z drugiej strony, widzę, że jest gotowy na zdrady, albo zdarzaly mu się jakieś przygodnie nocki z koleżaneczkami.... może ma bujną przeszłość z tym związaną... No SZOK.

Dodam, że sprawa ta mnie o tyle szokuje, że jesteśmy razem jakieś 3 tygodnie... nie rozmawialiśmy o seksie jeszcze wcale, ja jestem dziewicą i w najbliższym czasie nie chcę tego zmieniać...
Co ja mam o tym myśleć ? Od razu mi do głowy przyszły tabuny jego kumpelek, które przeleciał itp...
Wiem jedynie, że przede mna miał dwie dziewczyny, w niedużym odstępie czasu.. z jedną z nich szybko zaczął związek i jak powiedzial- z grubej rury....

Co sądzić ? Dać sobie spokój ? Jeezu, od razu jak o nim myślę, to o jakimś ruc*aczu nie z tej ziemi... Wiem głupie... Ale ja wieczna dziewica xD no nie wiem...
oomega jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-13, 03:08   #90
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Nie rozkminiaj.
Wielu prawiczkow tez nosi gumki. Lepiej miec niz nie miec
Nie wyciagaj pochopnych wnioskos, noszenie gumki nie oznacza gotowosci do zdrady!

wysłano z mojej Xperii SP

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości