![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuty Ayumi
Z czego są 2 i 9 z ostatniego wrzutu? Bardzo interesujące
![]() Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-08-06 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
4 i 6 to moi faworyci, bardzo ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Faworyzuję te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248826471
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Ponieważ Rusa1ka przypomniała mi,jak bardzo zaniedbuję mój wątek(ojej,to już miesiąc?!),coś by wypadało wrzucić...
Na początek podziękowania(nie myslałam,że tyle się tego uzbiera-innym komentuję a do siebie nie patrzę^^') zuteria -dziękuję za odwiedziny ![]() Sol89- dziękuję,pozazdrościłam dziewczyną,które w gronkach się lubują,zachciało się i mi ![]() Yori- ![]() Maadzialenaa-a dlaczego 5 z Ulicą Sezamkową xD?To była moja pierwsza próba filcowania chyba^^.W 3 i mi przeszkadza brak kulek,ale...szpilka była za krótka^^'... confused women-Widzę,że czwóreczki wygrają bezkonkurencyjnie z tego wrzutu ![]() kassia27-dziękuję ![]() whiteanney-tak jak mówiłam,czwóreczki bezkonkurencyjne ![]() ![]() iwogg-Tak,kolor jest równie intensywny na żywo.Kupiłam to jako awenturyn fuksja,właśnie ze względu na kolor ![]() saadia- ![]() gusiak23-dziękuję za odwiedziny w moim wątku,cieszę się,że Ci się podoba ![]() Whitecoffe-2 i 9 są zrobione z lampworków-oj nie,nie,to nie jest FIMO,jeśli tak pomyślałaś ![]() ![]() ![]() cayen1-dziękuję cayen ![]() poice-miałam rację,te kolczyki wygrały ranking ![]() ![]() Uporałam się ![]() No więc.Pokazuję takie zwyklaczki w sumie.Starsze i nowsze. 1)Karneol i srebro.Dość proste,bo tak je robiłam z myślą o sobie.I dalej leżą,a ja się na nie czaję^^... 2)Filcowane własnoręcznie pomarańczki.Jedna z pierwszych prób,niedofilcowane,włosk i odstają.Poprawione.Filcow anie kuleczek wciąga ![]() 3 i 4)Szkło i posrebrzaki-próby przeplatankowe. 5)Hematyt i posrebrzaki-jak powyżej 6)Szkło i posrebrzaki-jak wyżej ![]() 7)Masa perłowa i posrebrzane kwiatuszki.Nie wiedziałam,co z nimi zrobić,powstały proste kolczyki. 8)Lampworki i masa perłowa 9)Latawce ![]() Ostatnio przystopowałam z zakupami i przegrzebuję moje skrzynki,żeby pozbywać się surowca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne tworzysz dzieła
![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się bardzo plecione - przede wszystkim złote,poza tym te oraz ostatnie też bardzo eleganckie
![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Mi najbardziej chyba spodobały się te pierwsze, ale nie ukrywam, że jestem ciekawa czy planujesz jeszcze jakieś przeplatanki (te fajnie Ci wyszły
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Coś mnie bardzo ciągnie do 1.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Mi też 1 najbardziej przypadła do gustu. I plecioneczki są fajne, szczególnie ta z hematytem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Ale fajny wrzut! Tyle różnych pomysłów i precyzyjne wykonanie
![]() Karneolowe może i proste ale wcale mnie nie dziwi, że się na nie czaisz ![]() Przeplatanki też ładne- przede wszystkim kolorystycznie pięknie zgrane. No i latawce- bomba!
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
mój typ to ten kwiatuszkowy
![]() zabrałam Ci zdjęcie i wywaliłam tego włocha spod kwiatka (czy tam kurz to był), mam nadzieję, że Ci się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się,że czujesz pociąg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A teraz ciąg dalszy nadganiania zaległości w wątku.A ponieważ ostatnio niewesoło u mnie,uciekam w biżuterię-a to znaczy,że będzie co pokazywać ![]() 1)Masa perłowa-ktoś z moich znajomych rzucił,że ta żółta kojarzy mu się z kukurydzą z puszki i tak już zostało ![]() 2)Noc Kairu+piasek pustyni-mama mi przywiozła prezent z wakacji w postaci paru sznureczków,trzeba więc wykorzystać:P 3)Lampworki i płatki masy perłowej 4 i 5)Naszyjnik ze szkła weneckiego 6)Misz-maszowe kolczyki w tonacji fioletowej 7)Brasa ze szkła weneckiego-bransoletek chyba najbardziej nie lubię robić,chyba dlatego,że sama ich nie noszę^^ 8)Misz-maszowe kolczyki na jesień ![]() 9 i 10)Misz-maszów ciąg dalszy;p. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
1. no trochę jak kukurydza
![]() ![]() 2. ładniutke ![]() 3. ładnie ładnie, ale osobiście nie założyłabym takich okrąglaków ;P 4 i 5 mojej koleżance by się spodobał, szaleje na punkcie niebeskiego szkla weneckiego :P 6. milutkie ![]() 7. cięzka jest? 8. kolejne milutkie ![]() 9. śliczne kolorki 10. bardzo ładne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Lampworki z masą perłową dwa razy pokazałaś, musisz być z nich dumna
![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
OOO zdecydowanie misz-masze są najlepsiejsze!
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie 4,5 9 i 10
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Wszystkie weneckie i fioletowy Misz-Masz
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
A mnie podoba się kukurydza
![]() ![]()
![]() |
#88 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() I na koniec,taki króciutki wrzucik ![]() 1)masa perłowa+lampworki,wersja 2. 2)Misz-masz w zieleniach ![]() 3Filcaki ![]() ![]() 4)Lustrzane szkło weneckie(uwielbiam ![]() 5)Lampworki,które moim zdaniem mają taki akcent ludowy ![]() To dalej nie koniec ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
też jestem za dwójką
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.