![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: moje drobiazgi
Milka jak dla mnie dzwoneczki najlepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Lwico dziękuję,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Pooglądałam sobie cały wątek od początku do końca i szczerze - robisz wielkie postępy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdy oglądam swoje prace to sama widzę postępy i bardzo mnie to cieszy. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
dzwoneczki są przeurocze
![]() reszta fajna - tylko pierścionki do mnie nie przemawiają - pewnie dlatego, że[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/t000397/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-18.jpg[/IMG] ja na łapkach tylko złoto ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Dziękuję,
![]() pierścionki dopiero "rozgryzam" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Poice
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
ciekawa bizuteria - calkiem nowy koncept...a te aniolki wprost urocze!
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Marto dziękuję
![]() Magdanko dziękuję, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Much to mi to nie przypomina-może ważki bardziej?Ale ważki są ładne,więc chyba może być,co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Ayumi, dziękuję. Opcja ważki też była brana pod uwagę, rzeczywiście ładne są, więc zdecydowanie może być.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Wszystkim, którzy tu zaglądają życzę z okazjii Świat samych znakomitych pomysłów, dużo czasu na rozwijanie pasji i masy odbiorców cudeniek własnoręcznie wykonanych.
![]() A dziś, żeby nie było, że nic nie robię... ![]() Wiem, wiem zdjęcia są kiepskie ale niestety nie mam lepszych. 1 i 2 - koralowiec i lawa wulkaniczna + posrebrzaki 3 dyndajki - szkło i posrebrzaki reszta zdjęć nie nadaj sie do publikacji, może w czasie świąt uda się coś popstrykać to wstawię Edytowane przez 101Milka Czas edycji: 2009-12-23 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Wszystkie są fajne, najbardziej jednak podobają mi się dzwoneczki i pierścionki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
dawno nic nie dodawałam, bo nie miałam aparatu. Teraz właściwie też nie bardzo mam. To aparat w telefonie, tylko że jeszcze nie umiem go dobrze ustwić, bo parametry ma ponoć całkiem, całkiem. Poćwiczę i będzie lepiej. Ale to co mam - dołączam. Wszystko to zwyklaczki poza pierwszym gdzie pierwszy raz próbowałam satynować.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Z tego wrzutu najbardziej podobaja mi sie pierwsze i ostatnie kolczyki.
Pomimo tego, ze te pierwsze moze troszke krzywe-ale tak delikatne jak dla ksiezniczki. Ostatnie zas - kosmiczne wirleski ![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() możesz mi wytłumaczyć co oznaczają słowa - wirleski BTW , Edytowane przez 101Milka Czas edycji: 2010-01-21 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj kilka biżu z serii studniówka 2010.
Pierwsze dwa zdjęcia to komplet dla jednej córki a dwa pozostałe dla drugiej. Z tego plecionego naszyjnika jestem szczególnie dumna, bo składa się z 3 milimetrowych koralików. oczywiście kolczyki są dwa tylko na zdjęciu para jakoś nie chciała się ułożyć i w rezultacie pstryknęłam jedenego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Drugi naszyjnik bardzo ładny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Milko
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Dopiero teraz pojawiło mi się zdjęcie drugiego naszyjnika. Rewelacja!! ![]() Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2010-01-23 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Ten pleciony naszyjniczek jest przeuroczy
![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Prześliczne kompleciki studniówkowe - taka mama to prawdziwy skarb!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Pleciony naszyjnik jest super
![]()
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Pleciony naszyjnik jest śliczny
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Mila plecionka świetna!! kolczyki i pierwszy naszyjnik też śliczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
z obu wrzutów najbardziej podoba mi się naszyjnik pleciony
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Nie będę oryginalna- naszyjnik podoba mi się najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Och dziewczyny, jaka jestem szczęśliwa, że tylu z Was się podobały moje ostatnie twory.
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu, Laszko, Lwico, Marto -dziękuję ![]() Sunny jak zwykle jesteś kochana ![]() Huerku, Doro pochwały od taakich mistrzyń są niezwykle budujące ![]() ![]() Wirello dziękuję ![]() Gabi muszę Ci powiedzieć, że to właśnie Tobie pozazdrościłam ![]() ![]() a teraz kilka nowych 1 i 2 - pierścionek i bransoletka z serii Studniówka 2010 i kilka innych bez serii 3 - czarne z czerwonym ![]() 4 - pierścionek 5 - bransoletka nie widać najlepiej ale słońce tak ostro świeciło i do tego nie mogłam ułożyć. A tak swoją drogą mam kupca na ten pleciony naszyjnik i nie mam pojęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do ceny naszyjnika, to ja osobiście liczę mniej więcej ile czasu spędziłam nad zrobieniem czegoś. Bo jeśli coś jest czasochłonne to szkoda sprzedawać to za bezcen. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.