Wakacje z (wkrótce?) by³ym ch³opakiem? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-07-27, 14:45   #61
arrabbiata
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 726
Dot.: Wakacje z (wkrótce?) by³ym ch³opakiem?

no dobra, dzwoni³am do biura, zmiana osoby to jednak tylko 100 z³, ca³e szczê¶cie...

chyba zrezygnujê..
arrabbiata jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 14:56   #62
Biedronilla
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 778

Cytat:
Napisane przez perseusz Poka¿ wiadomo¶æ
Buuuuu!
A ja ju¿ k±pielówki na pupie cerowa³em, ju¿ rêkawki napompowa³em,
nawet klatê chcia³em ogoliæ a tu klops.
A serio serio to ja na Twoim miejscu w ¿yciu bym nie pojecha³ po takim czym¶. S± rzeczy wa¿niejsze ni¿ pieni±dze.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13452200]Te¿ tak pomy¶la³am - nag³y zwrot zachowania o 180 stopni daje do my¶lenia. Aczkolwiek - uwaga Pojecha³abym z nim Tzn. z nim, ale nie z nim Dlaczego ja mia³abym traciæ imprezê? A niech jedzie, i niech chodzi tam swoimi ¶cie¿kami [/QUOTE]

ja te¿ bym pojecha³a niewiele jest czasu by znale¶æ jakie¶ "wyj¶cie awaryjne", a na miejscu pla¿a, s³oñce i inne "miejscowe atrakcje" zrekompensowa³yby mi fakt, ¿e jestem tam z ex..
Biedronilla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 14:59   #63
hecate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 121
GG do hecate

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Poka¿ wiadomo¶æ
chyba zrezygnujê..
Nie warto jechac.

Na lezaczkach bedzie lezec od siebie 100 metrow, nie siadac przy jednym stoliku. Zamiast wypoczywac bedzie trafial Cie szlag, wieczorkiem - alkoholik i powrot do jednego pokoju.
Na sparing slowny.

Do dupy takie wakacje.
Ja tam bylam na wyjezdzie swiezo po rozstaniu - 3 dni ciagnely mi sie jak 30.

Ale przynajmniej inni beda mieli na czym sie skupic i o kim konwersowac.

Nie jedz Arabiatto. Nie jedz.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 15:09   #64
madmuazelle
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 8 513

Cytat:
Napisane przez perseusz Poka¿ wiadomo¶æ
Albo siê co¶ koñczy albo nie. Trzeba mieæ jaja w ¿yciu i ponosiæ konsekwencje. A takie bujanie siê niewiadomo w któr± stronê nic dobrego nie wnosi.

PS. mam 2,5tys i mnóstwo wolnego czasu.
O arabiato,ju¿ masz propozycje kto by siê z mi³± chêci± wybra³ z Tob± do Tunezji na wakacje.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-07-27 o 15:12
madmuazelle jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 15:35   #65
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Poka¿ wiadomo¶æ
O arabiato,ju¿ masz propozycje kto by siê z mi³± chêci± wybra³ z Tob± do Tunezji na wakacje.

perseusz z mazowieckiego, nie moje rejony

Ostateczn± decyzjê podejmê wieczorem, mamy siê widzieæ i co¶ ustaliæ konkretnego. Eh..
Stary 2009-07-27, 16:16   #66
conslusion
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 586

Jako, ¿e z³o¶liwa jestem niemi³osiernie chyba bym spod ziemi wygrzeba³a towarzysza podró¿y, byle tylko nie oddac tych wakacji by³emu i pewnie jakiej¶ pannicy (chyba, ¿e wybiera siê z kumplem, wtedy mo¿e jeszcze jako¶ bym to prze³knê³a).
Wola³abym chyba daæ og³oszenie i pojechaæ z jak±¶ obc± dziewczyn±.

Ale wspólne wakacje to nienajlepszy pomys³, pozostanie po nich pewnie tylko niesmak.
conslusion jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 16:43   #67
Niezmienna
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 640

W ¿yciu bym nie pojecha³a na wakacje z eksem.Nawet gdyby mieli mi dop³aciæ kolejne 2,5 tysiaka
Niezmienna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 17:00   #68
Hija
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 344

A nie mo¿ecie za³atwiæ sobie osobnych pokoi?
Spaæ nie spaliby¶cie razem, a dzieñ przecie¿ mo¿ecie spêdzaæ osobno.
Hija jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 17:01   #69
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 501

ja bym nie zrezygnowala z wycieczki przez jakiegos prostaka, kombinowalabym na wszystkie mozliwe sposoby zeby kogos zalatwic na jego miejsce, pojechalabym i koniec.
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 17:24   #70
MdM
in love with life

Wiadomo¶ci: 25 175

Moim zdaniem powinnas zrezygnowac z wakacji, niech sobie jedzie z kims tam. Dostaniesz kase z powrotem, bedziesz mogla jechac na inne wakacje, a urlop z nim na pewno nie bedzie dla ciebie wypoczynkiem.

Ja tez bylam ze swoim bylym na wakacjach, tylko ze my pojechalismy na 2 miesiace!! Masakra. Jakie ja mialam szczescie, ze tam poznalam swojego obecnego TZta, bo gdyby nie to, to bysmy sie chyba pozabijali tam z bylym. A moj byly mial duzy szacunek do obecnego TZta wiec nie bylo zadnych klotni miedzy nimi.

Edytowane przez MdM
Czas edycji: 2009-07-27 o 17:26
MdM jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 17:45   #71
Honcia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 705

O Mateczko!! ja tez mam za 2 tygodnie jechaæ z T¿em do Tunezji... ale my nie mamy siê kiedy poci±æ bo siê prawie nie bêdziemy widzieæ do tego czasu...

Na Twoim miejscu zabra³a bym kogokolwiek na ta wycieczkê byle nie jego... mamê, siostrê (niech sobie odpocznie od mê¿a), babciê, s±siadkê a najlepiej jakiego¶ fajnego, dobrze zbudowanego kolegê tylko po to ¿eby sobie ex móg³ zobaczyæ, ¿e on nie jest pêpkiem ¶wiata

Honcia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 18:04   #72
Wyrak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 222

Cytat:
Napisane przez conslusion Poka¿ wiadomo¶æ
Jako, ¿e z³o¶liwa jestem niemi³osiernie chyba bym spod ziemi wygrzeba³a towarzysza podró¿y, byle tylko nie oddac tych wakacji by³emu i pewnie jakiej¶ pannicy (chyba, ¿e wybiera siê z kumplem, wtedy mo¿e jeszcze jako¶ bym to prze³knê³a).

Ale wspólne wakacje to nienajlepszy pomys³, pozostanie po nich pewnie tylko niesmak.
[1=70026de27bfb6c51fbab4e7 dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772d f80eb9;13456541]ja bym nie zrezygnowala z wycieczki przez jakiegos prostaka, kombinowalabym na wszystkie mozliwe sposoby zeby kogos zalatwic na jego miejsce, pojechalabym i koniec.[/QUOTE]

Az tak wam by zalezalo, zeby komus zrobic na zlosc ?

Conclusion, a co Ciebie obchodzi kto co z kim robi po zerwaniu ?

Jak dla mnie -niepotrzebne marnowanie energii.

------

Arrabbiata - Ja bym nie jechal na Twoim miejscu

Swoja droga, to chlopak tak sie zachowal ni z gruszki, ni z pietruszki, czy mieliscie wczesniej juz problemy?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 18:24   #73
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 501

nie, w sumie to nie mialam na mysli robienia czegos na zlosc ,zeby sie m¶ciæ czy cos, albo na zlosc brac jakiegos innego faceta zeby eksowi pokazac , tylko po prostu z wycieczki bym nie zrezygnowala, byloby mi strasznie zal..
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 19:12   #74
anulka24
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Cytat:
Napisane przez Wyrak Poka¿ wiadomo¶æ
Az tak wam by zalezalo, zeby komus zrobic na zlosc ?

Conclusion, a co Ciebie obchodzi kto co z kim robi po zerwaniu ?

Jak dla mnie -niepotrzebne marnowanie energii.

------

Arrabbiata - Ja bym nie jechal na Twoim miejscu

Swoja droga, to chlopak tak sie zachowal ni z gruszki, ni z pietruszki, czy mieliscie wczesniej juz problemy?
No w³a¶nie, wielka k³ótnia i rozstanie, bo bluza spad³a na ziemiê?? Takiego g³upiego pretekstu jeszcze nigdy nie s³ysza³am. Zreszt± w³a¶ciwie mniejsza ju¿ o to, byleby¶ tylko nie pojecha³a z nim. Nie po tym jak siê zachowa³.
anulka24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 19:34   #75
Fresa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 976

Cytat:
Bardzo g³upio zabrzmi, jak powiem, ¿e chcê, ale nie mogê?
Kocham go, ale po tym wszystkim nie zostanê z nim To by³o przegiêcie.
Cytat:
Ostateczn± decyzjê podejmê wieczorem, mamy siê widzieæ i co¶ ustaliæ konkretnego. Eh..
Na moje oko to chcesz z nim jechaæ ,ale nie dlatego, ¿e bilet/kasa siê zmarnuje, ale dlatego, ¿e go kochasz a zakochana kobieta wiele potrafi wybaczyæ

(i przy okazji tego w±tku nasuwa mi siê pytanie: czy warto ka¿d± sprzeczkê opisywaæ na forum? ludzie, przecie¿ w czasie k³ótni to raczej logiczne, ¿e ponosz± emocje i cz³owiek mówi to, co ¶lina na jêzyk przyniesie a niekoniecznie musi byæ to prawda, wiadomo, ¿e tak naprawdê chodzi tylko o to, ¿eby dopiec drugiej stronie i choæ przez jedn±, krótk± chwilê poczuæ smak triumfu w mi³o¶ci i gniewie co cz³ek czyni, nie wie... za parê dni po wojnie nie zostanie ¶ladu, oprócz tego na forum czy nie warto czasami policzyæ do dziesiêciu zanim siê za³o¿y w±tek?)

Fresa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 19:34   #76
zagubiona89r
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 972

Z jednej strony rozumiem, ¿e szkoda Ci wycieczki ale...

Po 1 takiego zachowania faceta nic nie usprawiedliwia. Ja nie widzia³abym przysz³o¶ci dla tego zwi±zku. Wszystko ma swoje granice, k³ótnia tak¿e.

Po 2 patrz±c na pierwsze, po rozstaniu jest za ¶wie¿o, a Ty go dalej kochasz. Opcje wiêc s± dwie; on jest tylko dupkiem, ale te¿ Ciê kocha i na wczasach bêdzie Ci robi³ wodê z mózgu i s³odzi³ byleby¶ tylko wróci³a, druga opcja jest taka, ¿e bêdziesz patrzyæ jak ogl±da siê za dziewczynami w bikini, podrywa kelnerki, mo¿e romansuje itd... Jeste¶ na to gotowa? Nie wydaje mi siê.

Tak czy siak wakacje z nim by³yby b³êdem i koszmarem. Odzyskaj kasê, na last minute spokojnie znajdziesz wycieczkê dla siebie, która bêdzie ¶wietnym sposobem na odreagowanie

Powodzenia.

... znam s³owa, które jak atropina rozszerzaj± ¼renice i zmieniaj± kolor ¶wiata. Po nich nie mo¿na ju¿ odej¶æ ...

Edytowane przez zagubiona89r
Czas edycji: 2009-07-27 o 19:35
zagubiona89r jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 20:17   #77
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 936

Fresa - Ty to nazywasz "sprzeczk±"? Jakby mi facet zacz±³ gadaæ takie rzeczy, to uwierz mi, posz³abym i by mnie wiêcej na oczy nie widzia³. Zakochane kobiety czêsto za du¿o wybaczaj± i siedz± pó¼niej z pseudo-mê¿czyznami, którzy nie darz± ich nawet odrobin± szacunku.
Arrabbiata - Ja bym stara³a siê pojechaæ, je¶li bym da³a radê kogo¶ znale¼æ. Jak nie, to zabra³abym kasê i poszuka³abym jakiego¶ fajnego last minute. W ¿yciu nie pojecha³abym z exem. Tym bardziej, ¿e w przeciwieñstwie do Ciebie, nie okaza³abym mu odrobiny pozytywnego uczucia na takim wyje¼dzie.

Cytat:
druga opcja jest taka, ¿e bêdziesz patrzyæ jak ogl±da siê za dziewczynami w bikini, podrywa kelnerki, mo¿e romansuje itd... Jeste¶ na to gotowa? Nie wydaje mi siê.
W Tunezji to du¿o nie poromansuje :P
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 20:20   #78
marmutita
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 563

Dok³adam swój g³os za opcj± "nie jed¼".
Trudno Ci podj±æ teraz racjonaln± decyzjê z wiadomych wzglêdów.
Fakt, ¿e wyrazi³a¶ swoj± propozycjê dotycz±c± wyjazdu mimo wszystko razem (ale niby osobno) tylko po³echta³ jego ego i pewnie ch³opak czuje siê z tym o niebo lepiej.
Z perspektywy osoby zupe³nie postronnej radzê - nie jechaæ i odpu¶ciæ sobie takiego towarzysza (którego uczciwo¶æ wobec Ciebie, jak niektórzy tu zasugerowali, jest mocno w±tpliwa). Moje pierwsze podejrzenie w zwi±zku z takim zachowaniem to w³a¶nie fakt, ¿e jednak jaka¶ tam nastêpczyni ju¿ czeka .

jeszcze jeden argument za "nie jed¼" - je¶li nawet z kim¶ innym pojecha³aby¶ w to miejsce - to trudno bêdzie Ci unikn±æ my¶li typu - "mogli¶my to ogladac razem", "a mialam to zwiedzic razem z nim" itp itd. I tylko szkoda tych smutków...

Edytowane przez marmutita
Czas edycji: 2009-07-27 o 20:23 Powód: dopisek
marmutita jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-27, 21:43   #79
arrabbiata
Zadomowienie

Widzieli¶my siê, porozmawiali¶my na spokojnie, rozstali¶my siê definitywnie w zgodzie. By³am sk³onna od razu odst±piæ mu ta wycieczkê- on ma jechaæ z koleg±- ale, je¶li znajdê kogo¶ do pi±tku, to ja pojadê.
Wiem, ¿e nie znajdê, wiêc ex pojedzie z koleg±.
Strasznie mi tego wszystkiego szkoda, jako¶ siê nie mogê pozbieraæ jak na razie.

Freso- uwierz, nie opisywa³abym pierwszej lepszej sprzeczki na forum, a by³o ich naprawdê wiele ale ta by³a ekstremalna i doprowadzi³a do zerwania. Poza tym, tak, kocham go, ale có¿...

Zagubiona- Dok³adnie tak. Dupkiem go teraz nie nazwê, jedynie siê tak zachowa³.

Wyrak- owszem, mielismy problem, teraz wszystko wybuch³o...

Dziêkujê za rady.
Stary 2009-07-28, 00:42   #80
magd00sinek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 446

Bron Boze z nim nie jedz, bo zaloze sie ze cie tak omami ze pod 1 nocy znow bedziecie para. Do nastepnej klotni. Bo widac, ze myslisz rozsadnie, ze to nie ma sensu itd., ale jednak wyobrazasz sobie jakos ten wspolny wyjazd, wiec cos jest na rzeczy - wydaje mi sie, ze moglabys chciec probowac to posklejac.

Inna opcja - zadnego godzenia tylko po prostu pozabijalibyscie sie tam. Tez niefajnie.

Takze moim zdaniem najlepiej zrobisz, jesli wezmiesz pieniadze, upolujesz last minute i pojedziesz gdzies sama.

Juz doczytalam, ze nie jedziesz - no i wg mnie dobrze robisz, choc na pewno szkoda ze tak sie potoczylo. Ale wierz mi, ze lepiej jak pojedziesz sama, niz ze znienawidzonym facetem

Edytowane przez magd00sinek
Czas edycji: 2009-07-28 o 00:43
magd00sinek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 08:20   #81
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magd00sinek Poka¿ wiadomo¶æ
Bron Boze z nim nie jedz, bo zaloze sie ze cie tak omami ze pod 1 nocy znow bedziecie para. Do nastepnej klotni. Bo widac, ze myslisz rozsadnie, ze to nie ma sensu itd., ale jednak wyobrazasz sobie jakos ten wspolny wyjazd, wiec cos jest na rzeczy - wydaje mi sie, ze moglabys chciec probowac to posklejac.

Inna opcja - zadnego godzenia tylko po prostu pozabijalibyscie sie tam. Tez niefajnie.

Takze moim zdaniem najlepiej zrobisz, jesli wezmiesz pieniadze, upolujesz last minute i pojedziesz gdzies sama.

Juz doczytalam, ze nie jedziesz - no i wg mnie dobrze robisz, choc na pewno szkoda ze tak sie potoczylo. Ale wierz mi, ze lepiej jak pojedziesz sama, niz ze znienawidzonym facetem
To akurat najbardziej prawdopodobne, ¿e gdyby¶my razem pojechali, pogodziliby¶my siê. Ale nie ma co gdybaæ, on jedzie z koleg±, oddaj± mi pieni±dze, ja szukam czego¶ na wrzesieñ

Ze znienawidzonym facetem... no nienawidzê go i jednocze¶nie kocham, ale niewa¿ne.
Ok koñczê smêciæ, ju¿ po wszystkim...
Stary 2009-07-28, 10:46   #82
krooolewna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 925

Cytat:
Napisane przez conslusion Poka¿ wiadomo¶æ

JA TO SAMO

krooolewna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 15:12   #83
arrabbiata
Zadomowienie

Chcia³am tylko dodaæ, ¿e dosta³am dzisiaj smsa od eksa, czy moja propozycja wspólnego wyjazdu jest dalej aktualna.
Oczywi¶cie nie jest...
Nie wiem, co mu siê przez noc sta³o Nie cierpiê takich zagrywek i mieszania w g³owie.
Stary 2009-07-28, 15:19   #84
Mojitooo
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 125

Cytat:
Chcia³am tylko dodaæ, ¿e dosta³am dzisiaj smsa od eksa, czy moja propozycja wspólnego wyjazdu jest dalej aktualna.
Oczywi¶cie nie jest...
Nie wiem, co mu siê przez noc sta³o Nie cierpiê takich zagrywek i mieszania w g³owie.
No proszê, a mia³ ju¿ podobno kogo¶ na Twoje miejsce Czyli jednak próbuje za³agodziæ sprawê i Ciê ug³askaæ...
"Ka¿da mi³o¶æ kobiety do mê¿czyzny i odwrotnie ma w sobie nienawi¶æ. Bo cz³owiek jest zwi±zany z kim¶, kogo kocha, i to mu odbiera cz±stkê wolno¶ci: nie mo¿e byæ inaczej. A maj±c za z³e utratê w³asnej wolno¶ci, usi³uje drugiego zmusiæ do tego, aby siê swej wyrzek³ ca³kowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 15:26   #85
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

Wiadomo¶ci: 7 401
GG do Eva ID

Cytat:
Oczywi¶cie nie jest...
Hmmm.... no to te¿ typowe, ¿e tak powiem.

Arrabbiata, trzymaj siê

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, ¿e Jestem Chrze¶cijank±

55 kg
Eva ID jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 15:39   #86
MdM
in love with life

Wiadomo¶ci: 25 175

Cytat:
Oczywi¶cie nie jest...
Nie daj sie!! Nawet jesli na poczatku bedzie milo to w koncu i tak wszystko wroci do poprzedniego stanu.
MdM jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 17:52   #87
Fresa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 976

Cytat:
Oczywi¶cie nie jest...
Skoñczy siê pewnie na wspólnym wyje¼dzie

Fresa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 18:31   #88
marmutita
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 563

Cytat:
Napisane przez MdM Poka¿ wiadomo¶æ
Nie daj sie!! Nawet jesli na poczatku bedzie milo to w koncu i tak wszystko wroci do poprzedniego stanu.
no w³a¶nie, nie daj siê bêd±c konsekwentn± sprowadzisz go do parteru, za³o¿ê siê, ¿e nied³ugo przy Twojej odmowie to ju¿ nie bêdzie pytanie tylko pro¶ba tak tak to dzia³a

No a ¿e wszystko ¶wie¿e, to pewnie ostatecznie pojedziecie razem..., tylko ¿e to co napisa³a MdM pewnie te¿ siê sprawdzi.

No nic, wszystko by³oby du¿o prostsze gdyby¶my mia³y twardsze serducha, wiêkszo¶ci z nas ciê¿ko by³oby byæ tak hard± i zatwardzia³± niedowo³alnie, w ka¿dym razie ¿yczê powodzenia.
marmutita jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 20:14   #89
studi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 251

Cytat:
Oczywi¶cie nie jest...
Miesza Ci facet w g³owie oj miesza, mo¿e kolega mu siê rozmysli³?...Decyzjê i tak podejmiesz sama, ale trzymam kciuki,¿ê jednak z nim nie pojedziesz)))
Stary 2009-07-28, 21:06   #90
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Poka¿ wiadomo¶æ
Skoñczy siê pewnie na wspólnym wyje¼dzie

oj, mylisz siê Freso

No na pewno och³on±³, przemy¶la³ sprawê. Tylko ju¿ trochê za pó¼no.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.