![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moe mi ktoś powiedzieć ile wydam na paliwo??
jak dla mnie to to jest elementarna sprawa tak jak pisanie i czytanie. Czy przypadkiem idac do sklepow odziezowych nie trzeba obliczac procentow na przecenach ? (szczegolnie teraz?
![]() z tym spotykamy sie codziennie, chociazby nawet bedac w sklepie i wazac glupie pomidory chyba wypadaloby wiedziec ile mniej wiecej sie za nie zaplaci? nikt nie kaze liczyc do 3 miejsca po przecinku, ale tak orientacyjnie trzeba wiedziec chociaz 'z czym to sie je'. na codzien nie uzywamy tablicy Mendelejewa ![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bez urazy dla autorki wątku ale kurczę, pewne podstawowe wiadomości trzeba mieć... Nikt nie wymaga żeby laik wiedział co to superpozycja z fizyki albo jakie reakcje zachodzą kiedy rozszczepia się atom wodoru. Ja maturę zdaję w przyszłym roku no ale obliczenie tego nie jest jakimś problemem. A poza tym to właśnie wyszło to o co zawsze się wkurzam i przez co mam mnóstwo nauki: nauczycielom wydaje się, że ich przedmiot jest tym najważniejszym, a z innych nie mają podstawowych wiadomości...
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Ostatni raz wypowiem sie w tym watku i nie mam zamiaru dalej go ciagnac bo nie widze sensu.
TAK, NERWY MI PUSCILY. I sadze ze slusznie, bo jak mozna sluchac tylu uwag od osob ktore powinny sluzyc pomoca a nie najezdzac i oceniac nie znajac drugiej osoby?? Co do pytania: nie wiedzialam ze spalanie 11litrow dotyczy 100km. Wiecej sie nie odzywam, bo ani nie mam ochoty ani nie widze potrzeby. Szczerze mowiac, jestem gleboko rozczarowana odpowiedziami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
proponuję zamknięcie wątku (to jest tylko moja propozycja,żeby nie było...).
Wszystko zostało wyjaśnione... ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
no prosze same matematyczki elementarne kontra jedna niematematyczka
![]() wokolo pelno porozrzucanego kisielu czy jak kto woli blota ![]() I co teraz bedzie test wiedzy przed zalozeniem watku? Sie nie boje, znam tablice Mendelejewa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.