![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Killashandry fantazje
Podoba mi się niebieski agat w srebrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
DZIĘKI DZIEWCZĘTA
![]() Milka, viktorej, naila. te kulki są gniecione od czasu zakupu ![]() a bez oksydy wyglądało paskudnie ![]() ![]() ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-10-06 o 14:49 Powód: korekta :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Fajniutkie wisiory...Dla mnie najladniejszy nr 3 - piekny ten agat, tez niedawno skusilam sie na wisior z nim
![]() W drugim podoba mi sie pomyslowa zawieszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
dzięki popppy
a mnie wczoraj znów wena męczyła... oto wyniki ![]() 1. nefryt w srebrze (930) 2.karneol i srebro (925) 3.onyx trawiony i srebro (925) długość 41 cm, zapięcie proste karabinczyk zamocowany na kółeczku - już nie mam 4.ametystowe surowe kolce i srebro(925 i 930) 41 cm, zapięcie proste karabinczyk zamocowany na kółeczku 5.labradoryt w srebrze częściowo oksydowane(930 i 925)
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-11-26 o 09:20 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
bransoletka ta pierwsza i chalka, cud miód ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Najmniej mi się podoba 2, w 3 dołożyłabym małe kuleczki jako przekładki, w ostatnim pomysł super jednak chyba drut ciut nierówno pleciony na górze? Myśle - że to widac głównie na zdjęciu, a w rzeczywistości nie - czy mam rację? Pierwszy wisior i ametystowe kolce super. Muszą fajnie wyglądać na tle grubego swetra, jeśli są odpowiednio duże.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
A ja wypatrzyłam ostatni wisior na blogu i od razu przyleciałam pochwalić bo bardzo mi się spodobał
![]()
![]() |
#68 | ||
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() ![]() a chałka nie tylko ładnie wyglądała, ale również nieziemsko smakowała... a że posypana była nie tylko cukrem, ale i szafranem, to miała taki egzotyczny smaczek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki dziewczęta! motywujecie mnie do dalszych wysiłków ![]() zresztą włąście sklecam zamówienie do SN i beadshopu (tych sama nawiedzam - nie mam daleko) i pewnikiem jeszcze kadoro ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Od tygodnia waruję w domu
![]() ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, te z Was, które zaglądają na mojego bloga (w podpisie link), pewnie już widziały mój ranny wrzut ![]() teraz wrzucam jedynie 10 szt, wszystkie "gołe" tzn przed oksydą, po oksydzie jeszcze zdjęć nie robiłam - ciekawe, czy będziecie komentować tak jak mi się wydaje ![]() 1: jaspis fossil, srebro i karneol 2: jadeit soho, srebro, granaty, ametysty, kwarc różowy i opal 3: nyks, labradoryt, srebro, kwarc dymny 4: jadeit, srebro, karneol 5: agat płonący, srebro i jakieś pomarańczowe minerało ![]() 6: chryzokola, srebro, onyks niebieski, noc kairu 7: labradoryt, srebro - trochę marne ujęcie ![]() 8: jadeit, srebro, karneol 9: agat płonący, srebro 10: kryształ górski, srebro, opal, noc kairu, kwarc dymny, hematyt, onyks to jest dopiero połowa, ale po ostatnich komentach - że kiedyś tam wrzuciłam za dużo na raz - wrzucam tylko tyle. Jak kogoś świerzbią oczka, zapraszam na bloga, tam chwilowo jest więcej ![]() aha, połowa - licząc w dniu dzisiejszym ![]() ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-11-09 o 12:50 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Istny wisiorowy wysyp!
![]() ![]()
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
dzięki choice - to jest jeden z tych, które mi się najbardziej podobają
![]() jutro wrzucę następne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
wszystkie az prosza sie o oksyde
i lepsze foty (robisz z lampa?) drugi wisior wg mnie wyszedl Ci najlepiej/. Sliczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Wisiory z ostatniego wrzutu cudowne!
![]() Moim faworytem jest jedyneczka^^
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Rhogata -
![]() ![]() ![]() ![]() większość z nich już jest po oksydowaniu, nie wszystkie jednak, no i większość jest oksydowana częściowo - efekty po oksydzie wrzucę jak zakończę wrzut wersji początkowych ![]() Sonciaaa - ![]() dzięki, jesteście kochane ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Niezła kolekcja wisiorów - najbardziej spodobał mi się ten, z kwiatkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Widać duże postępy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
viktorej, poppppy
![]() pierwszy lepiej wygląda po oksydowaniu i polerowaniu i satynowaniu ![]() ![]() zobaczycie za parę dni...
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
moim faworytem również jedyneczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Zaszalałaś
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
No jesteś w końcu
![]() ![]() Naplotłaś trochę tych wisiorów i biorąc pod uwagę choróbsko to świetnie wyglądają. Coraz równiej i ładniej Ci to idzie. Mnie spodobał się najbardziej ten pierwszy, taki uroczy z tym kwiatkiem ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
ciekawe te wisiory - jak dla mnie najladniejszy drugi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Drugi wisior bije na głowę wszystkie pozostałe. Pięknie zakomponowałaś kolory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
maximaa -
![]() Sol89 - ![]() heurek - ![]() ![]() ![]() ![]() dagus_gd - ![]() lookrecya - ![]() LadyArgerich - ![]() Jesteście kochane! Swoją drogą, to zawsze, jak sie niewyraźnie czuję to robótki mi lepiej idą - zupełnie nie wiem dlaczego ![]() i korzystając z okazji, wrzucam kolejne 10 sztuk (7szt wisiorów i 3 pary kolczyków) - przed oksydą... 1: wisior z agatu tygrysiego + jaspis krajobrazowy - wypożyczony 2: agat - już nie ma 3: howlit biały + jaspis krajobrazowy 4: jaspis snakeskin z krystalicznym wtrętem, ,onyks zielony i oponki z czegoś zielonego skleroza ![]() 5: jaspis pasiasty + kwarc dymny 6: jaspis pasiasty 7: onyks, labradoryt i kwarc dymny 8: lapis lazuli i noc kairu 9: cyrkonie szampańskie 10: cyrkonie crystal i ametystowe jasne i ciemne + swarek purple
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-11-26 o 09:21 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Kolejny ciekawy wrzut
![]() Ogromnie spodobał mi się trzeci wisior i kolczyki z lapisem. Czekam na fotki po oksydzie, bo ją uwielbiam ![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
jak nie przepadam za tym kolorem tak ten wisior zdecydowanie mnie przekonuje
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1256578696 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
sonciaaa -
![]() kolczyki - ![]() ![]() jesteście kochane ![]() no i następna porcja ![]() 1. egipski skarabeusz - dla mamy - dostała skarabeusza, ale luzem był do niczego, teraz może go nosić na łańcuszku ![]() 2. agat pasiasty 3. agat płonący, srebro golden filled, kwarc różowy i te pomarańczowe oponki - nadal nie wiem co to jest ![]() 4. agat, kwarc dymny 5. bronzyt -wypożyczony 6. agat płonący, kocie oko 7. hesonit, labradoryt, hematyt i noc kairu - wypożyczony 8. srebro a w następnej wrzutce - prawdopodobnie jutro wieczorkiem - pierwsze efekty oksydowania ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-11-26 o 09:22 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Moja droga ukradłaś mi TEN pomysł na kolczyki. Jak Boga kocham miałam zrobić coś w ten deseń, tylko materiału brakło
![]() ![]() Ponadto podobają mi się dwie prace szczególnie TA i TA ![]() Co do bloga to nie wiem. Sprawdzałam na innych komputerach i działa. Ze mnie słaby specjalista od blogów i komputerów, ale postaram się popytać co może być przyczyną, że tak się dzieje. Dziękuję za cynk ![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
heurek
![]() ![]() Dziś wieczorem wrzucę jeden wisior i efekty oksydy dla poprzednich trzech wrzutów ![]() Co do bloga, to ten problem mam z większością blogów bloggera - więc może chodzi o googla... mają drobne problemy techniczne z nimi chyba ![]() a tym czasem wyzdrowiałam ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
oo też mam taki wielki agat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.